ixtlilto 01.09.02, 01:14 Mnie ostatnio powaliła na kolana sygnaturka Vladipa: "dzisiejsze posty sponsorują literki C J T oraz cyferka 7". Po co mamy sygnaturki, co chcemy nimi wyrazić? Widzieliście jakieś fajne na forum? pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: --Sygnaturki 01.09.02, 01:39 Mnie powaliły sygnaturki ze śmiercią w treści. Nie wiem, kto zaczął, ale rozpleniło się to-to jak króliki. Na szczęście powoli znikają. A sygnaturka Vladipa tez mnie powaliła. Pod biurko. :)))))))))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: --Sygnaturki 01.09.02, 15:11 Kropko- w kazdej chwili moga wrócić;) a co do samych sygnaturek- myślę, że mogą ona zarówno wyrażać jakiś tam stan, jakiś tam humor "właściciela" jak również mieć charakter rozrywkowy- w pewnym razie zawsze urozmaica to Forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
aduram Re: --Sygnaturki 01.09.02, 10:23 Mnie Vladipa po prostu zrzucila z fotela. Dawno, oj dawno bylo, kiedy "sezami strit" lecialo... Naprawde swietna! Wracajac do pytan zapodanych przez Ixika- hmmm... Moze wiedzac jak marme jest to co piszemy, chcemy nadac temu troche koloru? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek The very best of Sygnaturki 01.09.02, 11:55 Dla mnie iwo_ z Warszawy: 1) Moje motto? Nie mam motta!!! (hihi, ale was oszukałem) [bodajże tak, cytuję z pamięci] 2) awaria sygnaturki**awaria sygnaturki**awaria sygnaturki**awaria sygnaturki** 3) Wyłączyłem sygnaturkę, bo mi się znudziła... Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: The very best of Sygnaturki 01.09.02, 18:01 zamek napisał: > "(...) nikt nie przypłynął..." ...do Zamka i teraz biedak siedzi samotny. Może go odwiedzimy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: The very best of Sygnaturki - do Michała 01.09.02, 18:06 Ależ "z awek plezirem", jak napisałaby Kasiaprim' :) Sygnaturka pochodzi z prześlicznej (czy są inne?!) piosenki Grzegorza Turnaua, która ostatnio jest bardzo po drodze z moimi uczuciami... Niestety, jak w przypadku tysiąca innych piosenek, tytułu nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: The very best of Sygnaturki - do Michała 01.09.02, 18:13 Muzyk nie pamięta tytułów piosenek. Co to się na tym świecie porobiło. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: The very best of Sygnaturki - do Michała 01.09.02, 18:39 Ubolewam... ;) Tak na marginesie - może jakaś życzliwa dusza pamięta tytuł tej piosenki? Będę bardzo wdzięczny za przypomnienie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: The very best of Sygnaturki - do Michała 01.09.02, 18:41 Zamku, a nie pamietasz jeszcze kilku linijek, bo ja ostatnio slucham Turnaua, ale glownie "Ultimy", wiec nie kojarze tak od razu. Swoja droga: Turnau rulez! I Anna Maria Jopek tez! Prawda? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: The very best of Sygnaturki - do Doroty 01.09.02, 18:52 Do. droga :) - piosenka zaczyna się od słów "Dotąd doszliśmy..." i jest ostatnią na jednej z wcześniejszych płyt Turnaua. Na tej samej płycie jest m. in. "Tu, gdzie mnie nie ma" oraz "Każdy ma swój kawałek cienia". I faktycznie, nie ma to jak pani Anna Maria (choć trochę mniej) i pan Grzegorz... :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vladip Re: The very best of Sygnaturki - do Doroty IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 03.09.02, 15:11 czy to przypadkiem nie będzie to?? Dotąd doszliśmy, tu się rozwiązały Koniec z początkiem, przekłady Homera Na brzegu siedząc przeglądamy teraz. Nikt nie przypływa po nas, puste oceany. Spokój gwałtowny, może to już sierpień. Może strach, rozegrany przez nas umiejętnie. Jest mi tak jakby już było za późno. Może to sierpień, ale drzew tu nie ma, A sierpień zawsze dojrzewa na drzewach. Nikt nie przypływa, Homerycki żart I wiatr z kamieni nam wróży jak z kart - Nikt nie przypływa. pzdr vladip Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: The very best of Sygnaturki - do Doroty 04.09.02, 00:32 Zgadza się. Muszę poprawić sygnaturkę;) Dzięki Vlad serdeczne... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Postscriptum 04.09.02, 00:33 Tu macie MP3: www.turnau.com.pl/mp3/doszlismy.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: --Sygnaturki 01.09.02, 18:28 A moja była wyrazem buntu przeciwko codzienności. Ale wyszło inaczej, bo literówka się wkradła, a ja nawet jej nie zauważyłem. Zwróciła mi na to uwagę Do~, ale po wspólnej konsultacji zostało Światak, zamiast Świstak. I co najważniejsze Światak stał się sławny.:) Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: --Sygnaturki 01.09.02, 18:31 aric, czy ja cos przeoczylam, czy dzis jest poniedzialek??? Jak to jest, ze jestes? :-))) A propos sygnaturek to te o smierci mnie po prostu rozkladaly, kurzem z ksiazek kicham, a plemnik naprawde mi poprawil humor :-))) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aric hello Do~ 01.09.02, 18:35 Nie dzisiaj niedzila jest. Ale cóż, czasem się zdarza, że mnie internet dopadnie. Pozdrawiamy cię z żoną i wysyłamy pozytywne wibracje w kierunku Alp.:) Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: hello Do~ 01.09.02, 18:39 Dziekuje za pozytywne wibracje, nawet sie zastanawialam czemu nagle taki dobry humor mnie trafil :-)) Pozdrowionka dla p.Aricowej i dla Ciebie. Jak noga po fikaniu na weselu? Odpowiedz Link Zgłoś
aric Re: hello Do~ 01.09.02, 18:46 Noga przeżyła, i ja też. Samopoczucie rewelacyjne. Tylko obawy przed jutrzejszym wstawaniem. Poprawiny, jak sama nazwa wskazuje służą do poprawiania. A ja już czuję się bardzo fajnie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
princepolo Co to jest sygnaturka... 01.09.02, 19:46 Pominąwszy formę zdrobniałą :), sygnatura (łac. średnioweczna signatura) to: 1. znak, napis rozpoznawczy mający charakter podpisu, skrót podpisu, własnoręczny znak artysty na jego dziele; 2. znak cyfrowo-literowy, określający miejsce danego rpzedmiotu w zbiorze (bibliotecznym, muzealnym, wystawienniczym itp.); 3. numer porządkowy stron arkusza drukarskiego, ułatwiający broszurowanie; 4. rowek(?!) na przodzie czcionki, ustawiający ją w wierszowniku; 5. pierwsza sylaba (lub wyraz) tekstu następnej strony, drukowane na końcu strony poprzedzającej (w dawnych księgach); 6. kopia recepty lekarskiej, dodawana do leku recepturowego (wykonanego w aptece); Sygnaturka to również najmniejszy dzwon; wieżyczka, w której wisi, tudzież. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: --Sygnaturki 01.09.02, 18:35 Aric pisałeś wcześniej, że wesele było średnie (czy coś takiego). Poprawiny muszą być fatalne skoro siedzisz przy komputerze :))) -- pzdr. MacLorcan Odpowiedz Link Zgłoś
aric Dobra sentencja 01.09.02, 18:37 Jest ok, ale uzależnienie to fajna sprawa. Zamiast popijać wódeczkę siedzę i stukam.:) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: Dobra sentencja 01.09.02, 18:44 Dobrze, że jest to uzależnienie od Forum, a nie od wódeczki ;))) -- pzdr. MacLorcan Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: --Sygnaturki zwracacie na nie uwagę? 03.09.02, 14:51 Czy je czytacie? Czy jak widzicie kto pisał to już przyjmujecie co on ma? Ja staram się zwracać uwage i wychwytywać zmiany, a Wy? PS Mam nową sygnaturkę :P Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: --Sygnaturki zwracacie na nie uwagę? 03.09.02, 14:58 Ja czytam, zwracam uwagę, ale nie zapamiętuje ich. Poza tym wydaje mi się, że sygnaturak dużo mówi o naszum humorze czy nastawienie do ludzi/ świata. Ja np. staram się żeby ten mały tekst oddawał coś co jest we mnie, kawałek mnie. Ixtlilto tez mam nową sygnaturkę :)P Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: --Sygnaturki zwracacie na nie uwagę? 03.09.02, 14:59 Wyałapałem twoją zmianę. Ciekawe, czy ty też dopatrzyłeś się czegoś nowego np. w tym poście. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: --Sygnaturki zwracacie na nie uwagę? 03.09.02, 15:14 To nie mienia faktu, że piwo i tak poprawia krążenie. :)P pozdroofka, Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: --Sygnaturki zwracacie na nie uwagę? 12.09.02, 00:54 No to jak to jest z państwem? PS -//- Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: --Sygnaturki zwracacie na nie uwagę? 12.09.02, 01:22 hubar napisał kilka wyrazów w 12 linijkach Odwieczna walka formy i treści, a do tego jeszcze moda sie miesza. pozdr. i przepraszam HuBara za wykorzystanie jego jako przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: --Sygnaturki 12.09.02, 01:18 Czasem przez przypadek czytam, na ogół nie bo mi przeszkadzają. Otwieram od razu wszystkie posty i te dodatkowe linie nic nie wnoszące do wątku tylko wprowadzają bałagan w czytaniu. Jak czytam po raz 376 ten sam podpis na 3-5 linijek - to zastanawiam się, jaki to ma sens. pozdr. Kukuryku na ręczniku Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Sygnaturki zdecydowanie za długie :-/ 24.03.03, 19:05 jasam napisał: > Czasem przez przypadek czytam, na ogół nie bo mi przeszkadzają. Otwieram od razu wszystkie posty i te dodatkowe linie nic nie wnoszące do wątku tylko wprowadzają bałagan w czytaniu. Jak czytam po raz 376 ten sam podpis na 3-5 linijek - to zastanawiam się, jaki to ma sens. -- Troszkę czsu minęlo i mi sie przypomniał ten post. Masz rację Jasami, niektórzy przesadzają. Pisza po klika słówek, a ich sygnaturki sa taaaaakieee duże. Baznadziejnie to wygląda i się czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: --Sygnaturki 24.03.03, 20:00 Dlatego ja staram pamiętać aby wycinać moją sygnaturkę gdy wpisuję się kolejny raz do tego samego wątku... Niestety nie każdy o tym pamięta i czytam jedno zdanie postu, a potem 6 linijek sygnaturki... LITOŚCI! Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: --Sygnaturki 24.03.03, 22:44 ixtlilto napisała: >... i czytam jedno zdanie postu, a potem 6 linijek sygnaturki... LITOŚCI! Dobrze jeśli jest chociażby to jedno zdanie - czasem ogranicza sie do wpisu w nagłówku i s y g n a t u r k i pozdr. A HuBar zadziwił mnie swoja superpamięcią mojego "kukuryku na ręczniku" Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: --Sygnaturki 24.03.03, 23:27 jasam napisał: > Dobrze jeśli jest chociażby to jedno zdanie - czasem ogranicza sie do wpisu w > nagłówku i -- Wychodzi na jaw brak znajomości netykietki. Tak jak z dobrą kulturą, nikt za jej brak nie będzie karał, ale zawsze zostanie ten "smrodek" :-/ > A HuBar zadziwił mnie swoja superpamięcią mojego "kukuryku na ręczniku" -- Dzięki :-) Moja pamięć uruchamia się dopiero gdy czegoś potrzebuję, nigdy w życiu nie byłbym w stanie czegoś wyrecutować... choćby tytułów wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: --Sygnaturki 24.03.03, 23:51 hubar napisał: > nigdy w życiu nie byłbym w stanie czegoś wyrecutować... Ja też. Ale czasem udaje mi się coś wyrecytować ;-) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: --Sygnaturki 25.03.03, 16:32 skoro widzisz ten sam tekst po raz enty, to nikt nie każe Ci go czytać... chyba, że lubisz czytac,a później narzekać;-) a poza tym: de gustibus non disputandum est! pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: --Sygnaturki 25.03.03, 17:08 geograf napisał: > skoro widzisz ten sam tekst po raz enty, to nikt nie każe Ci go czytać... chyba, że lubisz czytac,a później narzekać;-) -- To ciekawe, że jak Jasam to napisał to było ok, jak Ixik to już źle. > a poza tym: de gustibus non disputandum est! -- To przypomnij sobie Twoją reakcję na całowanie się w tramwaju... jak to było, szacunek dla innych obywateli? Myślę, że jest tu jakaś analogia. PS: de gustibus non est disputandum Odpowiedz Link Zgłoś
kicia7 Re: --Sygnaturki 25.03.03, 17:28 Hubar Jeśli to nie jest czepianie się, to ja już nie wiem, co według ciebie jest czepianiem się. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: --Sygnaturki 25.03.03, 19:15 Kiedy Jasam pisał-było dawno, nie wiem co wtedty myslałem, nie czytałem dzisiaj wątku od początku, tylko aktualne posty Dobrze, masz rację, na liżące się pary też patrzeć nie muszę, chyle czoło. HuBar- co do łaciny to zapytaj Ixika, ona powie Ci to samo, co ja. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: --Sygnaturki 25.03.03, 20:23 geograf napisał: > Bóg stworzył człowieka, aby nie było nudno pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: --Sygnaturki. Do Geo!!!! 25.03.03, 20:29 Geo, coz, nie chce tutaj Twojej niewzruszonej postawy lacinskiej zaburzyc, ale Hubar ma racje. Uczylem sie laciny ho ho i jeszcze dluzej. To powiedzenie przyjelo sie mowic, tak jak napisal Hubar. Kuniec. de gustibus non est disputandum. ;]]]]] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: --Sygnaturki. Do Hm!!!! 26.03.03, 18:21 To może ja Was skontaktuję z pewną nauczycielką łaciny... może być?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm` Re: --Sygnaturki. Do Geo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.03, 16:02 Chyba nie do mnie sie zwracales, moj nick to: "hm` " i inaczej nie. pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
grover Re: --Sygnaturki: ..::LAMER::.. 26.03.03, 17:05 Lamer - z ang. kulawy, chromy, lichy, kiepski W życiu można wyodrębnić kilka znaczeń mniej lub bardziej pejoratywnych. Najczesciej lamer nie wie, że jest lamerem. A oto definicje z życia wzięte: 11. Człowiek, którego sygnatura jest zazwyczaj dłuższa niż jego listy i zawiera obrazki i wszystkie możliwe adresy i telefony. Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: --Sygnaturki: ..::LAMER::.. 26.03.03, 18:30 Zleciałam z krzeszła!!! :)))))))) Definicja boska! I wspaniale podsumowująca dyskusję :D Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: --Sygnaturki: ..::LAMER::.. 26.03.03, 19:08 Owszem,jeżeli Forum ma służyć do wymiany poglądów i do dyskusji (dużej treści) to zapewne wtedy można mówić o lamerstwie... jednak zauwazmy, że niektóre wątki/Fora bardzo często zmieniaja się w czat (czasami zabawny;-) i tyle... mi to nie przeszkadza, nie zwracam uwagi, nie mam problemu z zauwazeniem granicy... Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Grover, czyzby? 27.03.03, 09:46 Jakkolwiek zajebista sygnatura to nie da sie ukryc, ze jest dluzsza od postu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=5039906&a=5042502 To jest to o czym mowil Geo. Czy to tez lamerstwo? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
micin Re: Grover, czyzby? 28.03.03, 21:00 Hehehehehehehe:-)))))) Dziadzie (Dziadu?), uprzedziłeś mnie:-)))) Też miałam tego poszukać:-PPP Ech, jak łatwo jest wytykać cudze błędy (o ile w tym przypadku można mówić o błędach), własnych nie zauważając... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: --Sygnaturki 17.09.02, 21:13 Dziś stwierdziłam, że pobawię się HMTL-em i oto co mi z tego wyszło :)P Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: połowiczny sukces :| (just signature) (test o 19.09.02, 00:15 Zameczq jak chcesz testować to wejdź na Forum testowe :-) link: Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: --Sygnaturki 17.09.02, 23:10 Sugerowałam jakiś czas temu na FoF, żeby zrobić konkurs na najfajniejszą sygnaturkę. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: --Sygnaturki 17.09.02, 23:16 Świetny pomysł... ale sygnaturek można mieć co godzina inną, więc trzeba byłoby się w jakimś konkretnym miejscu z taką sygnaturką pokazać. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: --Sygnaturki 17.09.02, 23:31 Niekoniecznie, wystarczyłoby tylko przy zgłoszeniu do konkursu podać link do posta z tą sygnaturką. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: --Sygnaturki 17.09.02, 23:34 No to ten wątek chyba jest najlepszym miejscem do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: --Sygnaturki 18.09.02, 09:10 Lubię sygnaturki, czasami dużo mówią o forumowiczach. Kiedyś myślałem, żeby kilka z nich spisać - ale mi się nie chce. Czy zmieniacie ich treść ? Jak często ? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: --Sygnaturki 18.09.02, 11:37 Spisać to wszystko to faktycznie rzecz nie prosta. Ja zmieniam sygnaturki w zalezności od tego jak mi się nudzą i sytuacji na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar No po prostu bomba!!! 09.11.02, 22:12 Sami zobaczcie! www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=1&w=3573566&a=3573602 Strasznie mi się podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aduram Re: No po prostu bomba!!! 09.11.02, 22:22 tylko co to jest "to" z przodu? rowerzysta? A sygnaturka bomba! :-D a to moja: :) Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: No po prostu bomba!!! 09.11.02, 22:30 Ja mam teraz taką: Ale już w planach jest inna :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aduram Re: No po prostu bomba!!! 09.11.02, 22:33 A jak wplata się w sygnaturkę te linki? Chciałbym a nie umiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: No po prostu bomba!!! 09.11.02, 23:18 Coś dla Lotniskowców: /----\_____/\ <___======______/ Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: No po prostu bomba!!! 09.11.02, 23:19 Ale lipa. A taki był ładny samolot :*((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Podejście nr.2 10.11.02, 11:29 |___/---\______/\ <___=====_______/ | Może teraz się uda... Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: No po prostu bomba!!! 09.11.02, 23:24 forum testowe się kłania. Tam jest cały wątek, gdzie można zobaczyć jak to się robi... ("test HTML") Odpowiedz Link Zgłoś
aduram Re: No po prostu bomba!!! 10.11.02, 12:32 Mimo, że na forum testowym nie znalazlem odpowiedzi na pytanie "jak", jakos sobie poradzilem :)) Dzieki. Wyzylem sie tam mocno :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip_hopek --Sygnaturki IP: *.lodz-piaski.sdi.tpnet.pl 10.11.02, 12:41 hmm mzoe wyjde na kogos kto jest malo inteligenty albo nie wime ale co to są te SYGNATURKI?duzo mowicie o nich ,a moze nie wiem bo nie ejstem wtajemniczony?! ehhh ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aduram Re: --Sygnaturki 10.11.02, 12:48 Hip Hopek, jak sie zalogujesz <musisz miec w portalu zalozone konto e-mail> to wtedy edytujesz sobie dowolnie taki podpis na stałe. Po zalogowaniu w linkach u góry <tam gdzie np. eksperci, albo do niedawna wyszukiwarka> masz link 'moje forum' i tam sobie wszystko ustawiasz :) Pozdrawiam, Maruda. Odpowiedz Link Zgłoś
hip_hopek Re: --Sygnaturki 10.11.02, 12:55 aa dzieki bardzo wielkie juz wszystko wiem :-))))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: --Sygnaturki 10.11.02, 12:57 Ja juz tez umiem :-) Fajna zabawa, mimo, ze nic a nic z tego nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
hip_hopek Re: --Sygnaturki 10.11.02, 13:01 no wlasnie Do~ o co tam chodzi?! no wpisujesz Sobie cosik i ... hehe pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: --Sygnaturki 25.03.03, 20:06 A swoją drogą zauważyliście że opisy na gg pełnią tą samą rolę co sygnaturki? Smutne, ale duża grupa osób z mojej listy ściga się na co oryginalniejsze teksty czy cytaty. Skutki opłakane... pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: --Sygnaturki 25.03.03, 20:21 Czy ja wiem?? Osobiście jeżeli już coś piszę w opisie gg to z reguły "nie przeszkadzać" albo "jem obiad" czy coś w tym stylu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
marjory_m Re: --Sygnaturki 26.03.03, 18:57 maclorcan napisał: > Czy ja wiem?? Osobiście jeżeli już coś piszę w opisie gg to z reguły "nie > przeszkadzać" albo "jem obiad" czy coś w tym stylu :))) Bo widocznie ty jesteś rozsądnym uzytkownikiem ;) Mały przykładzik, opis na gg 17 letniej licealistki: "chce mi się je**ć" Nie opatrzę komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: --Sygnaturki 28.03.03, 15:32 marjory_m napisała: > Bo widocznie ty jesteś rozsądnym uzytkownikiem ;) Hehe!! Rozsądnym :)) Z pewnością :)))) > Mały przykładzik, opis na gg 17 letniej licealistki: "chce mi się je**ć" To niech zaje**e głową w ścianę i może jej przejdzie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lavinka Re: --Sygnaturki 28.03.03, 15:22 ixtlilto napisała: > Mnie ostatnio powaliła na kolana sygnaturka Vladipa: "dzisiejsze posty > sponsorują literki C J T oraz cyferka 7". Widocznie jest fanem ulicy sezamkowej - polecam sfrustrowanym > > Po co mamy sygnaturki, co chcemy nimi wyrazić? > Widzieliście jakieś fajne na forum? Nie wiem ja moja syg, ale jest to moje credo zyciowe. To znaczy lepiej byc niz miec. A lepiej być niż niebyć. reszty nie trzeba ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Dlaczego sfrustrowanym? 28.03.03, 15:40 Czy tylko sfrustrowani mają prawo oglądać prgramy (i to niegłupie) dla dzieci? Chyba cię nie rozumiem (a było się uczyć) A moja opinia: sygnaturka troszkę zastępuje pismo odręczne, indywidualizuje autora postu i nigdy niczyja sygnaturka mi nie przeszkadzała. Odpowiedz Link Zgłoś