Dodaj do ulubionych

odstawienie tabletek

03.11.09, 16:53
odstawiała któraś z Was tabletki na początku opakowania? biorę trójfazowe, znaczy brałam do wczoraj. wzięłam 4 szt. z opakowania a od dziś mam nie brać. co mi się stanie z okresem? nigdy nie miałam takiej sytuacji żeby przerwać opakowanie.

odstawić tabletki anty zalecił mi chirurg na jakieś 2 miesiące bo mam bardzo wysoki próby wątrobowe. w tym czasie chce mi usunąć pęcherzyk żółciowy i 'podleczyć' wątrobę.

ale nie mam zamiaru wracać do tabletek po wszystkim. raz skuszę się na plastry a jak mi nie przypasują to chyba mirena uncertain
Obserwuj wątek
    • sigrid.storrada Re: odstawienie tabletek 03.11.09, 17:46
      Nie wiem. Ja bym chyba przerwała w trakcie opakowania. Ale lekarzem nie jestem.
      Nie piszą nic na ten temat w ulotce? Szkoda, że nie zapytałaś tego chirurga, czy
      musisz od razu, czy możesz spokojnie skończyć opakowanie.
      • doral2 Re: odstawienie tabletek 03.11.09, 19:05
        jeśli odstawisz tabletki po prostu rozregulujesz cykl i wtedy nie wiadomo kiedy
        będziesz miała miesiączkę i dni płodne, bo w tej sytuacji wszystkie wyliczenia
        biorą w łeb.
        na pewno nie umrzesz, ani nie dostaniesz jakichś tragicznych w skutkach objawów,
        poza niepożądaną ciążą oczywiście.
      • ash_3 Re: odstawienie tabletek 03.11.09, 20:36
        od razu miałam przerwać branie w związku z wątrobą.
        tylko właśnie się zastanawiam co mi się stanie z okresem. kiedy go dostanę, itp.
        od dzisiaj się nie bzykam i tak wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka