templar.of.steel 02.09.05, 21:52 Drodzy Forumowicze! Ten rok obfitował i nadal obfituje w nową muzykę a ja proponuję wybrać PIOSENKĘ WSZECHCZASÓW. Wpisujcie swoje propozycje! Moja to np.: <<<<<The Sound Of Silence>>>>> Simon & Garfunkel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciii Re: <---WYBIERZMY PIOSENKĘ WSZECHCZASÓW--- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 21:54 "Szła dzieweczka do laseczka.." Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: "Since I've been loving you" Led Zeppelin n/t 02.09.05, 22:12 Mamy te same upodobania. Oprócz tej oczywiście "Imagine" Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: "Since I've been loving you" Led Zeppelin n/t 02.09.05, 22:36 Jeżeli mamy podobne upodobania, to ja jeszcze wymienię "Jealous Guy", Lennona rzecz jasna:) Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka To ja też 2 raz :)) 02.09.05, 22:54 wszystkie Tiny Turner utwór Bruce Springsteena z koncertu, na którym zaprosił na scenę dziewczynę w niego wpatrzoną:)) Billy Joel - w utworze, do którego teledysk kręcono na stacji benzynowej :) itd. prosz, nie każcie wybierać tej jedynej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: "Since I've been loving you" Led Zeppelin n/t 04.09.05, 11:56 lennon1 napisał: > Oprócz tej oczywiście "Imagine" chłopcze! toż to socjalizm utopijny w czystej postaci! wybatoż się za karę i natychmiast przestań słuchać tych pacyfistycznych dyrdymałów! :D Odpowiedz Link Zgłoś
barracuda7110 Re: <---WYBIERZMY PIOSENKĘ WSZECHCZASÓW--- 02.09.05, 22:09 The Animals "House of the Rising Sun" Odpowiedz Link Zgłoś
sztamka Re: <---WYBIERZMY PIOSENKĘ WSZECHCZASÓW--- 02.09.05, 22:13 Queen - wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchewa Re: <---WYBIERZMY PIOSENKĘ WSZECHCZASÓW--- IP: *.toya.net.pl 02.09.05, 22:14 MTV prowadził kiedyś taką listę przebojów wszechczasów. Wygrał na niej mój ulubiony utwór: "Schody do nieba" Led Zeppelin. Zgłaszam go do konkursu. Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 MANDARYNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 02.09.05, 22:16 niestety nie orientuję się w jej twórczości .. .ale po necie krąży świetny kawałek w jej wykonaniu ... ogólnie to "jesteście zajebiśćiiiii" hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hara hirajgouege! czy jak tam to szlo... IP: *.homeip.net 02.09.05, 22:25 bardzo fajny utwor :D Odpowiedz Link Zgłoś
saczek1 Re: hirajgouege! czy jak tam to szlo... 02.09.05, 22:29 no no ... te klimaty, niexle Ci idzie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-pax nie dam rady... IP: 194.63.132.* 02.09.05, 22:40 Kiedyś to by byłą noc w operze Queen...a teraz może coś Coldplay.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witka Re: <---WYBIERZMY PIOSENKĘ WSZECHCZASÓW--- IP: *.toya.net.pl 03.09.05, 13:27 Pink Floyd - wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
evonka Re: <---WYBIERZMY PIOSENKĘ WSZECHCZASÓW--- 03.09.05, 15:25 skoro to jest na Forum Łódź to może piosenka powinna nawiązywać do Łodzi, albo byc wykonywana przez łódzki zespół, np. Ich Troje.... Odpowiedz Link Zgłoś
brite Focus - "Hocus Pocus" 04.09.05, 11:26 Co prawda wokale ograniczają się tam do jodłowania i kilku wrzasków i śmiechów, więc to naciągana piosenka, ale przynajmniej pozostawia duże pole do własnej interpretacji... A poza tym: Genesis - "Supper's Ready" Yes - "Close to the Edge" King Crimson - "Epitaph" Jethro Tull - "Aqualung" Camel - większość (z lat 70'ch) Wystarczy, bo i tak pominę zbyt wiele. Wielce ograniczonym trzeba być, żeby umieć wybrać jeden jedyny utwór. Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: <---WYBIERZMY PIOSENKĘ WSZECHCZASÓW--- 04.09.05, 12:00 tinyurl.com/adwcn Odpowiedz Link Zgłoś