fauve 06.09.05, 15:14 Czy ktoś z Was posiada Sony PSP albo widział ją "w akcji" ? Chętnie wysłucham opinii nim podejmę ostateczną decyzję o zakupie. Interesują mnie jej możliwości oraz dostępność programów i gier. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: patryk Re: Sony PSP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 14:05 niestety jeszcze nie mam...:( ale slyszalem same dobre rzeczy! jesli ktos wie, to czy mozna ogladac filmy z kart pamieci?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: Sony PSP IP: *.mnc.pl 11.09.05, 21:24 Myślę, że radzieckie gierki "Elektronika" mają lepszą grywalność. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Sony PSP 11.09.05, 22:21 Przejdz sie do Galerii Lodzkiej. Tam w EMPiKu i Media Markt mozesz przetestowac urzadzenie i sam ocenic. Odpowiedz Link Zgłoś
fauve Re: Sony PSP 11.09.05, 22:40 Udało mi się przetestować PSP i jestem zachwycony. Na razie tylko mało jest gier na to, zdaje się, że można policzyć na palcach...dwóch rąk :) Poza tym gierki na płytach UMD są na razie dość drogie, w granicach 190 zł :( Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
orientman Re: Sony PSP 11.09.05, 22:46 Produkt ten nie zostal stworzony na rynek polski ;) BTW. Ponoc sprzedaje sie jak cieple buleczki.. Odpowiedz Link Zgłoś