maly.ksiaze 06.07.03, 19:41 Wiem, że prywata i że rozbuchane ego prezentować wstyd do słońca - ale słońca mniej dziś w mieście. Jestem, jestem w Krakowie. Czy ktoś wybiera się gdzieś? Albo coś? Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Grupo! Krakowska! IP: *.d1.club-internet.fr 06.07.03, 19:49 ale wam zazdroszcze , buuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
maly.ksiaze Re: Grupo! Krakowska! 06.07.03, 19:52 Och, pani Malwino. Tu szaro teraz, i zimnyje wietry dujut. Lazuru ani troszkę. Ciągnie mnie między kamieniczki, pewnie ruszę sam - tylko dokąd? Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Grupo! Krakowska! IP: *.d1.club-internet.fr 06.07.03, 20:12 a kabiny telefoniczne to zlikwidowali ? a numerki ciu ciu telefonikow to sie nie wzielo ? uuuuuu M PS Krakow nawet deszcz i wiatr wynagrodzi Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Grupo! Krakowska! 06.07.03, 21:37 Mosci Xiążę - a do Warszawy Wisła cię nie przywiedzie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ Re: Grupo! Krakowska! 06.07.03, 23:51 Ożesz ty, ożesz!!! a ile czasu zabawisz? I dlaczego nie zajawiłeś tego wcześniej ? By się dojechało :) Ta_niby_grupa_krakowska Odpowiedz Link Zgłoś
trzcina Re: Grupo! Krakowska! 07.07.03, 01:24 No tak byc nie moze, to sie nie godzi, Ksiaze. Ja jako kawalek rzeczonej grupy goraco protestuje. To sie daje znaki jakies, sie wola Heeeeeej, bedzie tam kto?? A ja jak znalazl grupe warszawska penetruje, po teatrach ulicznych jestestwo przemieszczam, w zacnym towarzystwie i w Kraku bede dopiero w srode. Nawet komputer, jak na Wawe przystalo, mam bez polskiej czcionki, a dokladniej - jako prowincja nie wiem, gdzie jej szukac;). Mina i rece mi opadly na widok watku tego i wiesci. I po co ja wlaczalam komputer, zeby sie tak pognebic? pozdrawiam niemniej serdecznie i pytam, czy tez Jego Mala Wysokosc bedzie pobywal w grodzie naszym i w srode jeszcze? jesli, to hoho:) t.)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly.k Ogłoszenia parafialne IP: *.classcom.pl / 192.168.2.* 07.07.03, 10:34 W Krakowie zabawię. Do wtorkowego wieczorem. Wisła nie zaniesie mnie niestety do Warszawy. Mam nadzieję, że zrobi to PKP. W środę rano to zrobi (tu nucę: Wars wita Was). Potem Poznań, Praha i koniec wycieczki. Gdyby ktoś miał zamiar wybrać się do Pragi... Pozdrawiam, mk. Odpowiedz Link Zgłoś
glupek_lesny Re: Ogłoszenia parafialne 07.07.03, 18:28 Ksiaze drogi, wybacz skrotowosc - dzis glupek w przelocie. Warszawska grupa w skladzie kwieto, OLT Trzcina, xkropka (i zapewne przyleglosci) rada Cie bedzie zobaczyc. Podaj namiar co i jak, mailem abo co. kwieto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka_sama i co? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 08.07.03, 23:13 To Książę pojawi sie w tej Warszawie? Są jakies wieści? Że nie wspomne że i Roseanne ponoć juz tu krąży? Ma byc jakiś mały zlot? Odpowiedz Link Zgłoś
roseanne Re: i co? 09.07.03, 11:16 podobno DZWON, 18.30 takie wiesci do mnie dotarly....... bede Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Grupo! Krakowska! IP: *.unl.edu 07.07.03, 19:00 maly.ksiaze napisał: > Wiem, że prywata i że rozbuchane ego prezentować wstyd do słońca - ale > słońca mniej dziś w mieście. > Jestem, jestem w Krakowie. Czy ktoś wybiera się gdzieś? Albo coś? > > Pozdrawiam, > > mk. blagam, nie robcie sobie zdjec. a jak juz, nie pokazujcie nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Grupo! Krakowska! IP: *.d1.club-internet.fr 07.07.03, 19:24 nie badz zazdrosny Imagine, od czasu jak zamiesciles droge do swojego zdjecia adonisowatego jestes poza konkurencja ! co ci tam Grupa moze zrobic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Grupo! Krakowska! IP: *.unl.edu 07.07.03, 20:15 Gość portalu: Malwina napisał(a): > nie badz zazdrosny Imagine, od czasu jak zamiesciles droge do swojego zdjecia > adonisowatego jestes poza konkurencja ! co ci tam Grupa moze zrobic ! a ja wiem ? moze mnie wonsy domalujom, moze cyk lopa ze mnie zrobiom. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: Grupo! Krakowska! 09.07.03, 21:44 ja tez chcialam sie pogapic na adonisowatego Wodza, ale mnie sie łon nie pokazuje... moze specjalne pozwolenie potrzebne, albo linie papilarne mam nie te...? dajcie i mnie szanse popatrzec, nie domaluję niczego...słowo!!! Gość portalu: Malwina napisał(a): > nie badz zazdrosny Imagine, od czasu jak zamiesciles droge do swojego zdjecia > adonisowatego jestes poza konkurencja ! co ci tam Grupa moze zrobic ! Odpowiedz Link Zgłoś