Gość: :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 00:50 ich argumenty: -"nie kupuje się wadliwego towaru" (heh w Łodzi to faktycznie jest częsciowo prawda - vide PO) -niska frekwencja - moze ktos sie wreszcie zastanowi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Michał M. Re: jak przekonać rodziców, zeby jednak głosowali IP: *.lodz.msk.pl 25.09.05, 05:50 Daj każdemu człowiekowi zagłosować lub nie zgodnie z sumieniem. Nie naciskaj na rodziców, oni mają prawo: - nie głosować; - postawić Cię w kącie :-) A towar łódzki jest w tym roku wyjątkowo wadliwy. Nie tylko w PO. Odpowiedz Link Zgłoś
majkel00 Jak nie chcą, to niech nie głosują. Wolność jest. 25.09.05, 07:59 A jeżeli bardzo chcesz ich ponaciskać, to nie wiem, może się rozpłakać, albo w spazmatycznym szale tarzać się po podłodze? Odpowiedz Link Zgłoś
hanya nic na siłę... 25.09.05, 11:11 choć ja nie mam podobnego "problemu", bo moi rodzice już zagłosowali, choć jak to Mama powiedziała dla niej samej nie ma to juz być może i tak większego znaczenia - ale nawet mimo takiego podejścia szanuję ich decyzję i trud obywatelskiego wysiłku, zwłaszca że mogli sobie przecież odpuścić ;) skoro miałoby to ich nie dotyczyć, a jednak poszli głosować ja natomiast jeszcze nie zagłosowałam i szczerze powiedziawszy to mam większy problem z przekonaniem siebie samej do tego wyczynu ;) ale siostra mnie namawia, więc chyba pojdziemy razem :)... po kościele pozdrawiam, wciąż niezdecydowana hanya Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: jak przekonać rodziców, zeby jednak głosowali IP: *.lodz.msk.pl 25.09.05, 11:19 wymienianie nazw partii jest nielegalne, dla ciebie ta lista jest wadliwa ,dla innych własnie ta jest najlepsza. jest cisza wyborcza, agitatacja zabroniona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: jak przekonać rodziców, zeby jednak głosowali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 11:42 przepraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leslaw_m Re: jak przekonać rodziców, zeby jednak głosowali IP: *.lodz.msk.pl 25.09.05, 11:48 przekonaj ich niech głosują,nawet jesli skreslą wszystkich to tez jest głos. głos nieważny tez ma swoją siłę Odpowiedz Link Zgłoś
uerbe Re: jak przekonać rodziców, zeby jednak głosowali 25.09.05, 18:00 Gość portalu: leslaw_m napisał(a): > wymienianie nazw partii jest nielegalne, Ale masz jakieś wsparcie? Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: jak przekonać rodziców, zeby jednak głosowali 25.09.05, 14:21 Jeśli nie zagłosują- przez najbliższe 4 lata; gdy tylko będą chcieli krytykować rzadzących; będziesz mógł/mogła wypominać im, że nie mają prawa do jakiejkolwiek krytyki, gdyż udziału w wyborach nie wzięli. Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: jak przekonać rodziców, zeby jednak głosowali 25.09.05, 14:25 Czy ci, którzy będą głosowali na innych niż zwycięzcy, będą mieli prawo do jakiejkolwiek krytyki rządzących, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: jak przekonać rodziców, zeby jednak głosowali IP: *.lodz.msk.pl 25.09.05, 14:30 big_news napisał: > Czy ci, którzy będą głosowali na innych niż zwycięzcy, będą mieli prawo do > jakiejkolwiek krytyki rządzących, czy nie? Jak najbardziej, marudzić nie powinni tylko ci którzy dobrowolnie pozwolili zdecydować za siebie innym. Odpowiedz Link Zgłoś