lennon1 26.09.05, 10:21 Takie należy odnieść wrażenie po wyborach. Drugie miejsce PO to efekt JMR i tych nieszczęsnych 19 kartek. Czekam na szczegółowe wyniki w Łodzi, bo za rok mamy wybory samorządowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saczek1 Re: Polacy nie chcą reform 26.09.05, 10:23 też jestem tego zdania. Zobaczymy tylko czy rzeczywiście coś pozmieniają i dadzą POPiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Polacy nie chcą reform 26.09.05, 10:27 Dla Polaków, po 16 latach Wolności, określenie REFORMY kojarzy się ze złodziejstwem, politykierstwem, dorobkiewiczostwem i drożyzną. Polacy w swej głosującej większości powiedzieli wobec tego: DOŚĆ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mech Re: Polacy nie chcą reform IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 10:33 sęk w tym, że Polacy 'dość' mówią w każdych wyborach. mam nadzieję że to sięw końcu zmieni i za 4 lata wyniki będą podobne jak teraz, tzn PiSPO znowu będzie mieć większość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chinczyk^ Re: Polacy nie chcą reform IP: 195.69.82.* 26.09.05, 10:46 > Też sobie i Im tego życzę. bo kiep jestes Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Polacy nie chcą reform 26.09.05, 10:49 Za cztery lata to premierem będzie Wojciech Olejniczak. Odpowiedz Link Zgłoś
lennon1 Re: Polacy nie chcą reform 26.09.05, 10:51 Jedno jest pewne, gorzej być już nie będzie, ale lepiej też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: Polacy nie chcą reform IP: *.w83-196.abo.wanadoo.fr 26.09.05, 20:32 to "DOSC"jest jakos tak bardzo wybiorczo stosowane,przeciez partia najwiekszych zlodziei,lapowkarzy,aferzystow i tak dostala sie do sejmu a Olejniczak pokazal innym swoj wysoko uniesiony srodkowy palec u prawej dloni Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: Polacy nie chcą reform 26.09.05, 20:40 To o tyle proste do wytłumaczenia, że na kolesi Olejniczaka głosował tym razem wyłącznie betonowy elektorat. I tak: jeżeli odnieś te wczorajsze 11% do przedwyborczych sondaży, to SLD odniósł sukces. Jednak jak sobie przypomnieć to, co miało miejsce 4 lata temu, to już była klęska. Może nie tak spektakularna jaką poniósł AWS, ale jednak. Oni będą mieli tak długo poparcie, jak długo będą się cieszyli jakim takim zdrowiem ich specyficzni wyborcy. I proszę tego nie odebrać w ten sposób, że komukolwiek nie życzę długich lat życia;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n-lK Re: Polacy nie chcą reform IP: *.toya.net.pl 26.09.05, 16:54 a ja jestem przekonana, że w Łodzi PO miało fatalnych kandydatów zarówno na posłów, jak i senatorów. Niestety . Odpowiedz Link Zgłoś
superkulfon Wyniki lodzi sa OK. 26.09.05, 17:03 25% Po 25% PiS 6% PD 6 SdPl niestety 14% SLD 8% chamoobrona gorzej sprawa ma sie z wojewodztwemn lodzkim... Tu kicha na calego Odpowiedz Link Zgłoś
gray co prawda to prawda 26.09.05, 17:55 po niegdysiejszym popisie ;) AWSu (ile to już lat ubiegło...) polacy wciąż mogą mieć pewną awersję... Odpowiedz Link Zgłoś
leslaw_m Re: Polacy nie chcą reform 26.09.05, 21:39 wyniki pokazały,ze polacy chcą reform,moze nie radykalnych reform gospodarczych, ale na pewno radykalnych reform państwa, jak na partię,która miała poparcie tylko własnej partii,a nie radia maryja na przykład,oraz organu prasowego pod tytułem nasz dziennik,który wypuscił w ostatnim tygodniu strasznie interesujący film,czy związku zawodowego co się zowie solidarnosc i nie ma wiele z solidarnoscią wpólnego,prezentująca szczery i antypopulistyczny program PO uzyskała bardzo dobry wynik. zresztą mam wrażenie ,ze bracia kaczynscy nie zniesli by roli drugoplanowych w rządzie,więc moze i dobrze się stało jak się stało Odpowiedz Link Zgłoś