Gość: działacz PO IP: *.toya.net.pl 26.09.05, 15:35 To niemożliwe, żeby partia prowadząca we wszystkich sądarzach nagle w wyborach uzyskała drastycznie za niskie poparcie! Będziemy badać sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cassani Re: SFAŁSZOWANO wybory? 26.09.05, 15:39 w sądarzach było nieźle. ale w żeczywistości wyszło gożej. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani tak sie pszyjżałem na spokojnie 26.09.05, 15:42 i tylko mozna było jeszcze napisać "sądarzah". więcej nic już by się nie dało wymyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: nie-żondem miałeś na myśli? :)) /.nt 26.09.05, 15:47 Wow. ale sóper błond!Fszyscy wiedzom,rze sądarze łamiom. Odpowiedz Link Zgłoś
hermina5 Re: nie-żondem miałeś na myśli? :)) /.nt 26.09.05, 15:47 kłamiom znaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sondarz Re: nie-żondem miałeś na myśli? :)) /.nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:42 ale odlot! wchodzę w to :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ja podejżewam 26.09.05, 15:53 rze go nasłali z Samoobrony. Bo to przecierz niemorzliwe rzeby ktoś z PO tak pisał? A morze to co sie nie dostał Giertych chce powtużenia wyboruw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: SFAŁSZOWANO wybory? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:41 żeczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
big_news Re: SFAŁSZOWANO wybory? Jeszcze nie całkiem 26.09.05, 15:45 Cały czas fałszują. Od wczoraj od godz. 20,00. Przewiduje się zakończenie fałszowania jutro koło południa. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ale wracając do meritum 26.09.05, 15:50 dziwisz się że przegraliście? ja nie, daliście sobie wybić zęby PiSowi na 4 dni przed wyborami tym że nie mieliście programu wyborczego! Ja osobiście na wielu wątkach juz od jakiegoś miesiąca pisałem że PO nie ma programu wyborczego ale inni sie mogli zdziwić. W gruncie rzeczy patrząc trzeźwym okiem to chyba nawet lepiej ze partia, któa nie ma programu wyborczego nie obejmuje rządów? A to że przegraliście - to np w Łodzi nie było szans wygrać. W Łodzi wam PD zabrała głosy bo wystawiliście kandydatów ze pożal się Boże, pijaczke Katarasińską i psychopatę Niesiołowskiego. Juz tu poniżej zaproponowałem swój skład PO na następne wybory ale po przyjacielsku podaje link: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=29568575 i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: ale wracając do meritum IP: *.w83-196.abo.wanadoo.fr 26.09.05, 20:48 A kim Ty jestes i jakie uzurpujesz sobie prawa nazywajac kogos "psychopata"choc pewno mu do piet nie dorastasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAFAŁ M. Re: ale wracając do meritum IP: *.dyndns.org, / *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 21:05 Gość portalu: konkret napisał(a): > A kim Ty jestes DEBILEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: SFAŁSZOWANO wybory? IP: *.lodz.msk.pl 26.09.05, 15:50 Gość portalu: działacz PO napisał(a): > ... sądarzach ... Badajcie, badajcie! A o słowniku ortograficznym pamiętajcie wypłakując pisemnie swoje żale! Odpowiedz Link Zgłoś
nyggus Re: SFAŁSZOWANO wybory? 26.09.05, 16:51 Fałszywe były wybory, czy raczej może te wszystkie "sądaże"? Gdzie teraz to 38% dla PO i 34% dla PiS? SLD i PSL miały według sondaży OBOK-u, UBEK-u czy innego CYMES-u nie wejść do sejmu, a ile głosów dostały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał_k Re: SFAŁSZOWANO wybory? IP: *.toya.net.pl 26.09.05, 22:37 jak czytam takich przygłupów jak ten Działacz PO to mi się aż głupio robi, że głosowałe na partię, która ma takich "detektywów" w swym skladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Re: SFAŁSZOWANO wybory? IP: *.lodz.mm.pl 26.09.05, 22:43 To wszystko przez to że jak wygra Po to premierem miałby być Rokita a jego mało kto trawi. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Człowieku ślepy jesteś, czy coś nie tak z głową ? 26.09.05, 22:44 Gość portalu: działacz PO napisał(a): > To niemożliwe, żeby partia prowadząca we wszystkich sądarzach nagle w wyborach > uzyskała drastycznie za niskie poparcie! Będziemy badać sprawę. Stary, to już drugie wybory jak głosuję na PO i nie żałuję, ale jak Ty będziesz takie brednie pisał, to nowych sympatyków nie pozyskasz. PO dało dupy i tyle !! Imówiło się z PiS, że będzie grzecznie i układnie i spoczeły Donaldy na laurach. Trochę mi wstyd za ten program ;-) No cóż, jak się w trakcie kampanii - odpuszcza i daje jeździć po sobie jak po łysej kobyle, to ... tak się konczy. PiS ograł PO jak przedszkolaka !!! Nie było widać w sondażach ? Stary od tygodnia przed wyborami notowania PiS rosły - a PO stały w miejscu. A to się nazywa efekt krzywej rosnącej i tak musiało się stać !!! Ktoś kto prowadził kampanie, dał d... jak cholera i nie ma usprawiedliwienia. Kampania PiS była bardziej obrazaowa i bardziej skuteczna - ot i cła tajemnica, a podrygi na 2 dni przed wyborami Rokity, to już było po czasie. Nie szukaj winnych gdzie indziej jak w PO a dokładniej w sztabie wyborczym, który jak nasi siatkarze po wygraniu połowy, przegrywa cały mecz !!! Odpowiedz Link Zgłoś