Gość: M8S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 09:53 no i co z tym M8S? tramwaje podmiejskie go juz kupily (3miesieczny okres testowy juz chyba minal, co....?)??? będą następne?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M6S Re: M8S IP: *.toya.net.pl 30.09.05, 12:52 Zapytaj tramwajow podmiejskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 a nikt tutaj tego nie wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.05, 09:46 a nikt tutaj tego nie wie czy może zamnknięte kółko wzajemnej adoracji olewa ludzi z zewnątrz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: a nikt tutaj tego nie wie? IP: *.mnc.pl 01.10.05, 10:32 Przecież wiadomo, ze tu sami Zydzi, masoni i cykliści. Z przewagą cyklistów jak sądzę. Serio zadzwoń do TP i spytaj, bedziesz miał info z pierwszej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: a nikt tutaj tego nie wie? 01.10.05, 20:03 W czwartek normalnie jeździł. Nie było w nim cyklistów. Żydów i masonów wśród pasażerów nie widziałem, ale skubani mogli się dobrze kamuflować. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
yarro Re: a nikt tutaj tego nie wie? 03.10.05, 00:51 Trzeba wąchac, ponoc zydzi pachną czosnkiem... Ale czym pachnie mason? Bo cyklista, to pewnie smarem :P Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: a nikt tutaj tego nie wie? 03.10.05, 09:38 yarro napisał: > Ale czym pachnie mason? Masonerią?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandrowczyk Re: a nikt tutaj tego nie wie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 22:19 A ja myslałem że to powazne forum kształtujace opinie i mające na cos wływ. Sorry ale sie pomyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konstantynopoli... ...tańczykowianeczka-przykro mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:26 ...żeś się tak pomylił i trafił na niepoważne forum...na prawdę mi przykro, że nie mamy wpływu na finanse spółki Tramwaje Podmiejskie. mamadoo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandrowczyk Re: ...tańczykowianeczka-przykro mi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 21:57 Oj pomyliłem się, widzę to z Twojej odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: M8S 06.10.05, 22:59 I proponuję przeczyszczenie klawiatury przy użyciu specjalnego płynu oraz sprężonego powietrza, bo klawisze sie chyba szanownemu/-ej XX blokują. Na tak zadane pytanie chciałoby sie odpowiedziec tylko w jeden sposób, ale jednak napiszę inaczej. Istnieje strona internetowa Tramwajów Podmiejskich, a na niej istnieją adresy e-mail, na które prawdopodobnie można wysłać e-mail z zapytaniem. Mozna też zadzwonić na nr telefonu podany na stronie. Niestety, nikt na forum nie będzie wiedział więcej niż TP. pzdr, krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: M8S 06.10.05, 23:03 Jakby ktoś nie znał: tramwajepodm.lodz.pl/serwis/index.php? Odpowiedz Link Zgłoś
krzyskup Re: M8S 06.10.05, 23:07 Sądzę, że to i tak nic nie da i pytań podobnej treści nadal spodziewać się możemy :/ pzdr, krzyskup Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa Re: M8S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.05, 22:27 ale kołki z was...pieprzone kolko wzajemnej adoracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry Re: M8S IP: *.toya.net.pl 10.10.05, 22:39 a ty prymityw do szescianu co wlasnie udowodniles i schizofrenia na maksa. Ile miales juz nickow na tym forum, 30, 40? Zjezdzaj gnoju do piaskownicy bo brudzisz klawiature! Odpowiedz Link Zgłoś