dorcia_1 02.10.05, 10:40 Może znacie namiary na dobrego chirurga dentystycznego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotaagnieszka Re: Szukam chirurga dentystycznego 04.10.05, 15:35 Możesz pójśc do Pani Maj ona na północnej przyjmuje, jak skontaktuje się z koleżanką to podam ci nr telefonu bo nie mam zapisanego w telefonie jest bardzo dobra polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tzavates Re: Szukam chirurga dentystycznego 04.10.05, 17:27 Rafał Jackowski (stomatolog chirurg), ul. Młynarska 13, tel. 835 00 50, 602 403 510 (prywatny gabinet stomatologiczny). Właśnie od niego wróciliśmy z żoną. Co prawda, robił nam "tylko" kilka plomb, ale nietrudno zorientować się, że jest bardzo dobrym fachowcem. Jest miły i stosunkowo tani. Ma mały gabinecik na Zadębiu. Nówka sprzęt i miła atmosfera. Tylko, jak wszędzie, trzeba najpierw zadzwonić by się umówić na wizytę, tymbardziej jeśli to coś skomplikowanego. Jak żonie zaplombował jedynkę, to nie mogliśmy w domu znaleźć plomby :-). Mi uratował zęba, którego myślałem, że nie sposób odratować i byłem nastawiony na rwanie. Skrót cennika: trucie - 30 zł, plomba - 50/60 zł, znieczulenie - 10 zł. Zresztą facet ma inne podejście w takich dziedzinach niż baba. POLECAM PANA RAFAŁA! Odpowiedz Link Zgłoś