Dodaj do ulubionych

Goszczyński odchodzi z ŁKS

IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 21:08
Rewelacją rundy jesiennej?? No bez przesady, dla mnie ŁKS był jednym z
głównych rozczarowań... Rewelacją to jest Śląsk Wrocław - nikt na nich nie
stawiał, są beniaminkiem, nie dysponują tak wielką kasą jak Jagiellonia, a
Tarasiewicz umie z nich wykrzesać maximum umiejętności, jest dobtym taktykiem,
zna się na opóźnianiu gry, zrobił z nich waleczny zespół, który jest (póki co)
wiceliderem rozgrywek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Sake(ŁKS) Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:26
      Nie wierzę!!! Poprostu nie mogę!!!Panie Danielu proszę powiedziec ze to
      nieprawda. Ten klub to nie tylkobanda debili z galery ale tez tysiace
      normalnych ludzi ktorych ciesza sukcesy a smuca porazki ŁKS.
      • jacek.t_63 Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS 03.10.05, 03:11
        Popieram Sake.Prawdziwi,powtarzam:prawdziwi kibice szanują Pana i są wdzięczni
        za to zrobił Pan dla klubu.Prawdziwi,normalni kibice cieszą się z sukcesów
        swojego ukochanego klubu i jest im smutno,gdy coś nie idzie.Prawdziwi kibice
        identyfikują się z Klubem,a nie ze zgrają tych,którzy podszywają się pod
        nich.Wierzę,że pańska decyzja(zapewne podjęta pod wpływem chwili)nie jest
        ostateczna.Spotkajmy się razem,przeanalizujmy zaistniałą sytuację,wyciągnijmy
        wnioski,co należy zrobić,aby podobna sytuacja nie miała racji bytu.Nie stosujmy
        odpowiedzialności zbiorowej,ale wskażmy palcem winowajcę(niektórzy członkowie
        SK pod "światłym przywództwem" niejakiego JP,którzy zapewne "świętują swój
        triumf").Panie Danielu,ja i tysiące mi podobnych prawdziwych
        kibiców,prosimy,aby pan pozostał i wraz z nami dalej budował potęgę klubu,nie
        tylko w II lidze,ale przede wszystkim w I lidze.Niektórych członków-prowodyrów
        z SK wraz z JP wykluczyć z ŁKS i sądowym wyrokiem zakazać działalności w jakim
        kolwiek klubie sportowym nie tylko w Łodzi,ale i w Polsce.PANIE DNIELU,
        PROSIMY,NIECH PAN ZOSTANIE W ŁKS!!!!!!!!!!!
        • kowal1910 Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS 03.10.05, 09:12
          To ilu jest tych prawdziwych kibicow? Bo z tego co wiem to na meczu bylo kolo
          50 osob...<lol>
          • Gość: Rex Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.telia.com 03.10.05, 11:26
            Kowal, nie udawaj glupka. Kibice zostali zastraszeni. Czesc, przynalezna do SK
            poszla sobie na sektory Widzewa, aby mimo wszystko zobaczyc mecz. A reszta
            zostala zniechecana, ja nie ide , a ty ?. Wielu sie jawnie chwali, ze
            perswadowali ludziom przed kasami, aby nie kupowali biletow. Wiec ten co chcial
            spokojnie kupic bilet, to kupil na sektor Widzewa.
            Serwer lkslodz tez padl, bo ktos popierajacy ten caly durny bojkot tak chcial.
            Teraz to Ty Kowal bedziesz sponsorem LKSu.
            Jak ktos z SK nie chcial isc na mecz to nie musial, ale wy z tego zrobiliscie
            nagonke i walke o wladze. Teraz masz wladze, klub jest Twoj.
            • kowal1910 Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS 03.10.05, 12:44
              apropo...jestem kibicem Widzewa ;)
              • Gość: lol Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.rev.vline.pl 03.10.05, 15:52
                kowal1910 napisał:

> apropo...jestem kibicem Widzewa ;)
                Nie wymagajmy od sasiadow zza miedzy za duzo, w koncu kto by mogl to 1910
                zauwazyc <lol>
              • Gość: rwt zapraszamy na Widzew IP: *.orange.pl 03.10.05, 21:58
                Panie Goszczyński. Serdecznie zapraszamy na Widzew częściej. Tu są normalni
                ludzie. Tu nie zmarnuje Pan zainwestowanych pieniędzy. Widzew to wielka marka.
                Zna nas cała Europa!
            • Gość: Fulko de Lorsz Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 22:06
              Rex (ja jestem za Widzewem ) tez to widze tak jak Ty i współczuję i
              solidaryzuję się z prawdziwymi kibicami ŁKS. Przykro mi że szumowiny z nabojki
              nie pozwoliły wam iść obejrzeć mecz piłkarskiego święta Łodzi (gratuluję
              remisu) a teraz jeszcze serce wam pęka z powodu sytuacji w jakiej znalazł się
              Wasz klub!
              Tylko śmieszą mnie te wszystkie teksty, które mówią że nikt nie bronił kupić
              biletu, a Goszczyński ma focha, i wogóle nikt do p. Daniela nie telefonował itd.
              I takich głosów - a nie takich jak Twój (głos normalnego kibica!) jest wasze
              forum!
              I zreszta tutaj w GW jest podobnie!
              Koszmar.
              Kondolencje!
    • Gość: spl Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.retsat1.com.pl 02.10.05, 21:29
      Panie Walczyk na pana tez przyjdzie czas jak pan nie przestanie wypisywac
      zmyslonych wywiadów!
      • Gość: NoBody Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.hutalw.com.pl 03.10.05, 08:58
        I pokazałeś gościu klasę. W tym momencie nie dziewie się Goszczyńskiemu, że
        chce zaprzestać sponsorować Twój klub.
      • Gość: Rex Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.telia.com 03.10.05, 18:20
        Na takie detale nie zwazam. Myslalem ze 1910 to rok urodzenia Kowal (albo jego
        babci). Poza tym rok zalozenia Widzewa jest dyskusyjny.
        • Gość: Fulko de Lorsz Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 22:08
          Rok jest dyskusyjny (niezaprzeczam) ale skoro na godle jest 1910 a nie 1922 to
          tej daty będziemy używać!
          Jak zmienią to nie widzę problemu!
    • Gość: klemo Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:30
      Srutu tutu pęczek drutu!
      Obraził się Pan Sponsor - nie wierzę - we wtorek znów będzie wszystko po
      staremu :)
    • hm` Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS 02.10.05, 21:31
      Hm, trzeba byc naprawde naiwnym by uwierzyc w to, ze powodem odejscia jest bojkot meczu derbowego przez kibicow ŁKS.
      Prawdopodobnie okazalo sie, ze Goszczynski nie ma wystarczajacych srodkow by sponsorowac samodzielnie klub. Liczyl na kolejnego udzialowca spolki, ktory nie przyszedl. Obiecywal wysokie premie i nagrody za awans, ale sie zwyczajnie przeliczyl.
      Niemniej jednak zachowuje sie w sposob nieprofesjonalny, to on podpisywal kontrakty, to on zobowiazal sie do takich a nie innych premii za 3 pkt, a teraz zrzuca zaciagniete przez siebie zobowiazania na kogos innego. Tak sie po prostu nie robi. To juz Boniek zachowuje sie bardziej fair, poniewaz daje czas na znalezienie kogos na jego miejsce, czyli do konca tej rundy.
      Co tez bardzo ciekawe Goszczynski odchodzi akurat tuz przed wyplata dla pilkarzy pensji i premii. Tak nie postepuje czlowiek, ktory ma pieniadze, tak postepuje czlowiek, ktoremu pali sie grunt pod nogami.
      Poza tym, z tego co sie orientuje, pomowienia jakimi sie podpiera argumentujac swoja rejterade a'la Panik znajda swoj final w sadzie.
      pozdr. hm`
      • Gość: lol Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.rev.vline.pl 03.10.05, 15:54
        tydzien to jest "tuz przed wyplata"? :|
    • Gość: Krzysiek Panie Danielu!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:38
      Bardzo niezgadzam się z Pana słowami, boli zwłaszcza to, gdy Pan mówi o tym,
      że kibice Pana nie szanują. Na każdy kroku, wśród wszystkich znajomych, i nie
      tylko, spotykam się ze słowami wyrażającymi WIELKIE UZNANIE dla Pana osoby.
      Nie są to słowa odosobnione. Myślę, że większość kibiców tak myśli, mówi i
      popiera moje powyższe słowa. Co prawda nie mogę występować w imieniu
      wszystkich kibiców, jednak w Panu tylko NADZIEJA. Nie chcę słyszeć z ust
      prześmiewców, że to : "pretekst z wycofaniem się", "to tak jakbym ukarał syna
      za to, że niechciał iść na dyskotekę", "Goszczyński podobny do
      Ptaka"....itp. słów. Dlatego w imieniu własny błagam ( nie wstydzę się tych
      słów ) o zmianę decyzji. Retkinia i duża część miasta pozbawiona zostałaby
      nadziei na lepsze jutro, emocjonalnego pragnienia, pragnienia dobrego imienia
      Łódzkiego Klubu Sportowego i Pana jako Sbawcę-Dobrodzieja tych Marzeń.
      Proszę!!!!!!!!
      • Gość: Tomek Re: Panie Danielu!!!!!!!!!!! IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 22:23
        A na Derby Łodzi byłeś??? Nie. I tak wygląda twój szacunek, a teraz płacz nad
        rozlanym mlekiem.
      • Gość: szual75 Re: Panie Danielu!!!!!!!!!!! IP: 195.13.39.* 03.10.05, 10:38
        Ja jestem z Retkini i jakos mnie to nie boli. Boli mnie fakt, że banda debili
        nie pozwoliła innym iść na mecz. Nawet jakby było te 1700, a wierze, że
        weszłoby wiecej to gdyby poszła konkretna ekipa prawdziwych kibiców mogliby
        wypaść bardzo dobrze, lepiej niz 3000 obrażona "Rodowitych Łodzian"
        A wracając do decyzji sponsora - jego kasa, jego wola.
    • Gość: Widzewiak Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:51
      Jestem kibicem Widzewa, ale uwazam, ze takich ludzi jak Boniek, Szymanski czy
      Goszczynski powinno sie szanowac, a nie na nich pluc jak to robia niektorzy
      kretyni, jest jeszcze sprawa miasta, ktore powinno pamagac klubom , ale ma to w
      dupie..
      • Gość: rtsmartin Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.tvsat364.lodz.pl 02.10.05, 21:58
        Panie Danielu zapraszamy do WIDZEWA :)))
        • Gość: CityofLodz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:13
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: fan Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 21:53
      brawo dla wszystkich debili,ktorzy urzadzili bojkot.na stronie Lks_pisza komenty
      jak potluczeni.Prawda jest taka,ze pod kasami satli hools-i z Limanki i nie
      pozwalali kupowac bilety,zastraszali porzadnych kibicow.Prze ich wspanialy
      pomysl p. Daniel odchodzi i wcale mu sie nie dziwie.Niech teraz Papis poprowadzi
      druzynke jak jest taki madry!Jestem ciekawy,czy Ci byli na sektorze Łks-u
      dostali oklep od hoolsow po meczu pod stadionem?wiadomo,ze nie wszyscy popierali
      ten protest,taka jest prawda!!!Pozdro dla normalnych.
      • Gość: sęk [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 08:50
    • Gość: młody Panie Danielu...szacunek dla Pana!ZOSTAŃ TU!! IP: 195.69.80.* 02.10.05, 21:58
      ogromny szacunek dla Pana za to co Pan zrobił do tej pory...

może najpierw niech pan się spotka z nami?!tak aby wyjaśnić wszystko a nie za
      pomocą GW itp robić coś takiego...

wierze że wszystko da rade zrobić....bojkotowaliśmy nie pana a decyzje zupełnie
      kogoś innego, osoby która w przciwieństwie do pana nie chce dobrze dla łódzkiej
      piłki i nas kibiców!

natomiast jeśli takie telefony miały miejsce...to niech pan da nam numery...bo
      te osoby powinny być potraktowane w sposób odpowiedni!mysle że częśc debili
      poczuła sie zbyt silna i myśli że może wszystko...gdy ma wino w jednej a kastet
      w drugiej łapie!!

bez ludzi takich jak pan...w tej łodzi nie będzie sportu!a bez tamtych będzie
      jeszcze lepszy!

panie Danielu....niech pan ZOSTANIE!!
      • Gość: Tomek Re: Panie Danielu...szacunek dla Pana!ZOSTAŃ TU!! IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 22:20
        Jaki wy macie dla niego szacunek to pokazaliście nai przychodząc na derby, bo
        "myśleliście", że facet żartuje , a teraz ola boga co sie dzieje.
        Gratuluje słusznej decyzji. Hihihi
    • Gość: fanatics TO PRAWDA,GOSZCZYŃSKI ODZCHODZI!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 22:13
      Rozmawialem z czlowiekiem z zarzadu i potwierdzam,ze D.G. zrezygnowal ze
      sponsorowania druzyny!
    • Gość: johny Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 22:24
      Niedługo na tym forum Goszczyńskiego o pozostanie w klubie błagać będzie więcej
      normalnych kibiców kibiców ŁKS-u niż było wczoraj na meczu...
    • Gość: kajak foch sezonu nagrodzony (n/t) IP: *.mnc.pl 02.10.05, 22:29
      • Gość: Fulko de Lorsz Re: foch sezonu nagrodzony (n/t) IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 22:47
        Jeśli to prawda to jestem przerażony! Muj nic jest znany na forum GW i wszyscy
        wiedzą, że nie jestem "zakochany" w ŁKS, ale w tym momencie czuję się źle!
        Ta wiadomość oznacza upadek wroga, ale nie bylejakiego wroga! To Wróg przez
        wielkie W! A może li tylko Rywal? Sam nie wiem!
        Jeśli by Łódzki Klub Sportowy podzielił los Radomska i GKSu byłaby to wielka
        strata!
        Panowie kibice ŁKS - pisałem wielokrotnie na tym forum - usuńcie ze swych
        szeregów bydło (przy okazji np. zastraszania piłkarzy w poprzednim sezonie!), a
        teraz jest już (oby nie!) chyba zapóźno! Bydło zniszczyło coś co nie było ich
        własnością - lata tradycji i ukochaną drużynę wielu fanów których szanuję i
        którym współczuję!
    • Gość: aimar Bojkot to pretekst....... IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 02.10.05, 22:47
      pretekst i to żałosny..............
      • tomek3032 Re: Bojkot to pretekst....... 02.10.05, 23:00
        Gość portalu: aimar napisał(a):

> pretekst i to żałosny..............
        sam jesteś żałosny wpakował tyle pieniędzy przed sezonem w klub i teraz miałby
        uciekać puknij się w czoło to przez takich jak ty ten klub upada. Współczuje tym
        prawdziwym kibicom, bo po Ptaku i Goszczyńskim już nikt może do ŁKS-u nie
        zapukać. Z takim podejściem to mogły być ostatnie albo przedostatnie Derby
        Łodzi. Ale zapomniałem macie przecież Papisa, który się właśnie popisał.Brawo
      • Gość: Sake(ŁKS) Re: Bojkot to pretekst....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:34
        Moze to tylko pretekst,ale ktos dal mu ten pretekst.
        • thomaspawel Re: Bojkot to pretekst....... 03.10.05, 00:26
          nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka....
          • Gość: Fulko de Lorsz Re: Bojkot to pretekst....... IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 00:29
            Nosił wilk razy kilka - kupił se rower.
            [sorki za rozwadnianie poważnego tematu]
            • thomaspawel Re: Bojkot to pretekst....... 03.10.05, 00:33
              kibice ŁKS: niewinne niebożęta... oni chcieli dobrze dla klubu a wyszło jak
              wyszło. ciekawe dlaczego...?
    • Gość: shaggy Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.toya.net.pl 02.10.05, 22:55
      No tak, ja też w ŁKS-ie zakochany nie jestem, ale nie dalej jak w piątek na tym
      forum namawiałem kibiców rywali do przyjścia na nasz stadion. Pisałem, że
      łodzkie derby są najlepsze w kraju, a Warszawa czy Kraków to moga nam buty
      czyścić. Ta niesamowita atmosfera, rywalizacja podgrzewana na tydzień przed
      meczem, wiele emocjonujących spotkań, dużo bramek i zwrótów sytuacji (jak choćby
      wczoraj). Nie powiem, że zmartwiłby mnie upadek rywala, ale kujka - Łódź
      straciłaby jedną ze swoich piłkarskich wizytówek, brakowałoby mi tych emocji.
      Sam nie wiem - z nimi źle, bez nich jeszcze gorzej. Jakoś przyzwyczaiłem się do
      tej odwiecznej rywalizacji.
    • Gość: Lord Vader Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: 212.130.108.* 02.10.05, 22:58
      No cóż, i po sponsorze. Przynajmniej wykazał się konsekwencją.

A tak w ogóle to przykład ten pokazuje skutki panoszenia sie w klubach karczków
      z miasta. Już w lechu przyniosło to swego czasu żałosne efekty.

A brak lksu na derbach w ogóle mi nie przeszadzał. Mniej bluzgów było. Zostali
      w budzie, gdzie ich miejsce...
      • Gość: Luc Skylwaker Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.05, 23:17
        Niech moc będzie w tej chwili z ŁKS !!! Dead Lord Vader!!!
        • fasi6 Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS 03.10.05, 01:31
          prawda wygląda następująco:
          1. p.Goszczyński strzelił focha, ale przeciw komu? przeciw tysiącom kibiców i
          sympatyków ŁKS-u w całej Łodzi, a nie tylko przeciw debilom
          2. decyzja była emocjonalna i w zasadzie pozbawiona poważnych przesłanek (jeżeli
          były groźby-to do prokuratury, jeśli jest zły na kibolskich, to niech ich
          wypieprzy, a nie skazuje klub na bankructwo)
          3. p.Goszczyński użył wobec kibiców ŁKS-u szantażu, co jest zupełnie niepoważne
          4. bojkot był wymierzony przeciw widzewowi (i dostali po kieszeni), a nie
          przeciw sponsorowi ŁKS-u
          5. a wywiad, jeżeli jest prawdziwy, ukazuje tylko megalomanię p. Goszczyńskiego
          (rewelacja rozgrywek? awans do ekstraklasy? przecież nie skończyła się jeszcze
          runda jesienna, a ŁKS nie jest liderem II ligi(chyba że coś przeoczyłem)
          6. a poza tym: jesteśmy kibicami ŁKS-u czy p. Goszczyńskiego? (on zdawał się
          mówić "klub to ja") jeśli nie mam ochoty iść na derby na widzewie to zostaję w
          domu (zwłaszcza jeżeli mam powody): idę tam gdzie idę, nie idę gdzie nie idę
          • fasi6 Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS 03.10.05, 01:38
            jeszcze jedno: jeżeli kibolscy zastraszali tych, którzy chcieli kupić bilety, to
            do akcji powinny wejść służby i zapewnić porządek przed stadionem
            w sumie uważałem bojkot za słuszny, a wiadomość o obniżce cen do mnie nie dotarła
            • Gość: Fulko de Lorsz Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 01:57
              To że ważniejsza w was (nie wszystkich, ale i Ci normalni niestety ucierpią)
              jest nienawiść do Widzewa niż miłość do ŁKSu doprowadziło wasz zasłużony klub
              nad przepaść!
              Nie wyeliminowaliście bydła ze swoich szeregów (tych co za czasów Ptaka bili
              swoich pożądkowych i demolowali swój stadion, a niedawno jeszcze zastraszali
              swoich graczy!) to to was zaprowadziło nad przepaść!
              Współczuję prawdziwym kibicom ŁKS! Bydło załatwiło wam klub na cacy! Aż mi się
              nadal wierzyć nie chce w to co się właśnie dzieje!
              • Gość: pol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 08:54
            • Gość: NoBody Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.hutalw.com.pl 03.10.05, 09:08
              Ty także się popisałeś. Pisząć Widzew z małej litery nie obrażasz klubu, tylko
              pokazujesz niski poziom swojej kultury. Gratulujemy takich kibiców ŁKSowi.
          • Gość: yattaman Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.mnc.pl 03.10.05, 10:45
            > 1. p.Goszczyński strzelił focha

hehe - dobre, dobre. najpierw kibice strzelaja focha i nie ida na derby, pozniej
            sponsor strzela focha i odchodzi z klubu. kto nastepny strzeli focha w ŁKSie?
    • Gość: ja Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 09:17
      Prawidlowo!
    • yavorius no. 03.10.05, 09:32
      w końcu.

Skończy się terroryzowanie miasta przez bandy półgłówków mocnych tylko w
      grupie, skończą się pytania typu: "za kim jesteś?" (zła odpowiedź - w ryj i
      okradamy, dobra odpowiedź - "tylko" okradamy). Zresztą polecam lekturę:

sport.gazeta.pl/sport/1,35336,2947050.html
      sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2948021.html
    • Gość: Hiszpan Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 12:09
      Dobrze Pan robi Panie Danielu. Idiotom trzeba się stanowczo przeciwstawić.
      Liczę, że szybko wprowadzi Pan Stal Głowno do II ligi.
      • Gość: FAN Goszczyński zachowałeś się jak dziecko. IP: 194.63.132.* 03.10.05, 12:56
        Jak chciałeś odejść to mogłeś zrobić to z klasą a nie szukać "taniej" wymówki.
        Twoje miejsce prowincjonalny dupku jest w Głownie.
        • yavorius i to jest własnie mentalność "kibiców" 03.10.05, 13:42
          Sponsor daje kasę - jest cacy; nie daje - "prowincjonalny dupek"...
          • lubieznik Re: i to jest własnie mentalność "kibiców" 03.10.05, 15:15
            chyba, ze z tym powyzej to podpucha pisana przez rywala zza miedzy. a
            goszczynski sie wqrwil i mial racje moim zdaniem.
      • fasi6 Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS 03.10.05, 14:51
        Hiszpan, życzę Ci hiszpanki!
        co to jest Stal Głowno?
    • Gość: anonymus Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: 81.15.170.* 03.10.05, 14:38
      A teraz proponuję zbojkotowac decyzje Goszczyńskiego!!!
      ... i jeszcze rozgrywki ligowe zbojkotować !!!
      ... i jeszcze bojkot zbojkotować !!!
      i ... zmienić nazwę na ŁKS-Bojkot Łódź !!!
      a potem zbojkotować zmianę nazwy ...:)
    • Gość: ja Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 15:44
      moim zdanie sluszna decyzja Daniela=] łks-owi sie to nalezy=] niech spadaja do
      okregowki nawet mam ich w dupie=]
      • Gość: ja też mam ciebie Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: green.d* / *.mofnet.gov.pl 04.10.05, 15:21
        w dupie pejsie
    • Gość: YOOSHKY Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.c.net.pl 03.10.05, 15:59
      Moze przyjedzie Pan do Sosnowca? :)
    • Gość: Kola256 Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 03.10.05, 16:40
      Ja wam mówię: to był tylko pretekst do odejścia z ŁKSu. Mówię wam ja. . .
      • Gość: furio Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 18:37
        nie wierzę że ktoś ze Stowarzyszenia Kibiców tak powiedzial do Daniela
        Goszczyńskiego. Jesli jednak tak to my wszyscy kibice powinnismy zadbac o to
        zeby delikwenta usunac z naszych szeregow chocby niewiadomo kim byl w
        hierarchii kibicowskiej. Naprawde wtedy gowno by mnie to obchodzilo. Normalna
        brać ełkaesowska Pana szanuje!!!!!

Panie Danielu!!!
        Prosimy o szanse i o spotkanie z wybranymi wyslannikami kibiców ŁKSu, na ktorym
        postaramy sie wyjasnic wszystkie sprawy osobiscie a nie za posrednictwem
        mediow. Mam nadzieje ze Pan przemysli jeszcze raz to wszystko i zmieni decyzje,
        bo w obecnej sytuacji, przy obecnych władzach miasta i dzialaczach ŁKSu tylko
        na Pana mozemy liczyc.
        • jaandrew Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS 03.10.05, 19:19
          Panie Danielu!!!
          Prosimy o szanse i o spotkanie z wybranymi wyslannikami kibiców ŁKSu, na ktorym

postaramy sie wyjasnic wszystkie sprawy osobiscie a nie za posrednictwem
          mediow. Mam nadzieje ze Pan przemysli jeszcze raz to wszystko i zmieni decyzje,

bo w obecnej sytuacji, przy obecnych władzach miasta i dzialaczach ŁKSu tylko
          na Pana mozemy liczyc.

Co to niby ma byc ? Apel poleglych czy co ?
          O co ty prosisz ? o rozmowe o wybaczenie? o czym chcecie gadac ?. Debili nie
          brakuje i ich to guzik obchodzi co tam sobie z wielmorznym panem Danielem
          ustalicie, wypiol sie na was i tyle !!!
          i to w sposob nie godny przedsiebiorcy !! ciekaw jestem czy swoje interesy tez
          tak zalatwia.
          Swoja droga to ja widze w tym podpuche bo zaraz sie moze okazac ze jednak pan
          Daniel jakims cudownym zrzadzeniem losu laskawie raczy wrocic do ladowania
          swojej kasiory w klub i wtedy wszyscy beda go kochali i calowali po raczkach, az
          w pewnym chwili dojdzie do tego co zrobil z lks-ą Ptaszysko.

Pomijajac aspekty etyczne w postepowaniu glownego sponsora to ciekaw jestem jak
          to ma sie do kontraktow zawodnikow itd itp bo niby jak to ma wygladac? nie
          bedzie sianka to sa wolnymi zawodnikami i moga robic co chca TAk czy NIE ?

pozdrawiam Andrew
          (tylko Widzew RTS)
          • lanka Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS 03.10.05, 19:43
            podpucha, pretekst cokolwiek by to nie było, nie bedzie go opluwał kretyn jeden
            z drugim a D.G ma udawać , że to deszcz pada. Ma sie uśmiechnąć i powiedzieć
            sorki za fochy jestem i znów wam kasiorke sypnę.
            Obrażać się za Widzew, za ceny biletów (kiedy wiemy, że prezydent zmusił klub
            do zwiększenia ochrony i wydłużenia ich pracy - kosztyx2) o ilość miejsc -
            licho nie śpi, spocony jasiu czuwa, na lewo łks by wlazł jak rok temu.
            A tak zbojkotowali i klub cały.
            "Panie Danielu,ja i tysiące mi podobnych prawdziwych " a byłeś na meczu jak i
            tysiące ci podobnych, wspierałeś klub czy za kasę zebraną na oprawę derbów
            pojechałeś do katowic.
            • Gość: jacek.t_63 Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: 80.50.250.* 03.10.05, 21:43
              Do Lanki.Czytaj uważnie napisany tekst.Ktoś,kto o drugim człowieku
              mówi "kretyn" jest taki sam.D.G. ma nieudawać,nieuśmiechać się, gdy wokół niego
              działają nieodpowiedzialni ludzie żądni władzy za nieswoje pieniądze
              (kierownictwo tworu o nazwie "Stowarzyszenie Kib(iców)oli" na czele z niejakim
              J.P.).Notabene powinien on być wraz ze swoimi zausznikami traktowany
              jako "persona non grata" w klubie.Nie obrażam się na Widzew,ani na żaden inny
              klub za ceny biletów,choć te na Widzewie należą do najwyższych w II lidze,bo
              stać mnie na ich kupno.Nie obrażam się także na ilość miejsc.Na każdy mecz ŁKS-
              u,na którym byłem(od 1974r)wchodziłem legalnie po okazaniu biletu kupionego w
              kasie klubu.Co do bojkotu,to uważam,że był on niepotrzebny(patrz:dzisiejszy DŁ
              wypowiedzi piłkarzy i trenera),ale widocznie był na rękę jego prowodyrom
              (J.P),którym obca jest sztuka prowadzenia negocjacji i uzyskania
              kompromisu.Pozostał tylko niesmak i wstyd.Myślę,że podobnego zdania są ci
              tysiące prawdziwych fanów ŁKS-u.Na meczu nie byłem i nie muszę podawać nikomu
              powodów.Klub wspieram w miarę możliwości,a za kasę zebraną na oprawę derbów nie
              pojechałem do Katowic,bo nie jestem kibicem żadnej z tamtejszych drużyn.
    • Gość: BRAWO Re: Goszczyński odchodzi z ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 19:42
      BARDZO BARDZO DOBRA DECYZJA ! Robił Pan tam z siebie pośmiewisko..taka prawda
    • Gość: zgrzyt koniec ŁKS, skoro kibole rządzą, to trumna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:57
      koniec ŁKS, skoro kibole rządzą, to trumna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka