Dodaj do ulubionych

Dramatyczna sytuacja ŁKS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 21:30
BRAWO PANIE DANIELU! NIEDOPUSZCZALNE JEST ABY BANDA WYROSTKOW I "KARKOW" Z
LIMANKI DECYDOWALA ZA INNYCH KIBOLI,CZY MOGA ISC NA DERBY,CZY NIE!!! WSTYDZE
SIE ZA POSTEPOWANIE SK!NA DERBACH BYLEM I SIEDZIALEM WSROD WIDZEWIAKOW.PO
TYCH WYDARZENIACH I JA NIE POJDE JUZ WIECEJ NA STADION,PRZY AL.UNII 2.Z
PRZYKROSCIA MUSZE TO STWIERDZIC,ALE PAN DANIEL MA ABSOLUTNA RACJE!!!
Obserwuj wątek
    • mjp1021 jestem kibicem Widzewa, ale szkoda mi Lks-u 03.10.05, 21:36
      Uwazam, ze wine za to co sie stalo ponosi rowniez miasto, ktore nie pomaga
      klubom
    • Gość: KOBIC ŁKS Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.lodz.msk.pl 03.10.05, 21:55
      TO SĄ DEBILE I CHULIGANII!!!!!!!!!!!! A NIE KIBICE, NIECH SPADAJA OD ŁKS I Z
      ŁODZI!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Łodzianin Do Kibiców EŁKSY i Pana Daniela!! IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 22:13
      jesli ktoś obraził pana Daniela Goszczyńskiego to poprostu prostak i człowiek
      bez mózgu nawet jeśli to jest król kibiców EKSY trzeba go oddać do szkoły bo
      chyba niechodził żeby sie nauczył kultury !!Panie Danielu niech pan zostanie
      dla łodzian i prawdziwych kibiców ŁKSU i dlatego że naserio dobrze gramy w tym
      sezonie !!!WSZYSCY KIBICE ŁKSU w piatek na meczyk żeby wspomóc kase klubu i po
      to żeby pokazać że nieposzliśmy na derby tylko ze wzgledów bespieczenstwa
      swojego i mieszkańców łodzi !!!a Pana Daniela przepraszam bardzo za tyhc pseudo
      ludzi i kibicow ŁKSu !!!!!!!!
      • Gość: x Re: Do Kibiców EŁKSY i Pana Daniela!! IP: *.retsat1.com.pl 03.10.05, 22:31
        Kurcze ja czegoś tu nie kumam. Kibice ŁKSu piszą, że nie poszli ze względów
        bezpieczeństwa, tylko jakoś na wiosnę im to nie przeszkadzało. Na to też mają
        odpowiedź: "Niciarka" została zmniejszona o 1/3 (dwa sektory). Z tym, że coś
        takiego nie miało miejsca! Trybuna B - "Niciarka" według mnie nie uległa
        pomniejszeniu, zaś na pewno była zmniejszona trybuna C - tam postawiono nowe
        ogrodzenie zmniejszające ilość miejsc dla kibiców Widzewa. Ceny też zostały
        zmniejszone do 20 złotych, co zresztą kibice ŁKSu zaakceptowali. Reasumując
        wszystko nie widzę sensownego usprawiedliwienia bojktu. Trudno, mecz się odbył,
        widowisko straciło na jakości i tyle. To już historia. Tylko czemu tak naprawdę
        były podjęte te kroki?
        • Gość: Fulko de Lorsz Papis sp zoo IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 22:45
          Tak! Trzymaliście papisa i innych mętów na górze! A do tego panoszyły się karki
          z Limanki i teraz normalni w ŁKS cierpią!
          Ciekawa jest wypowiedź p.Daniela, że na mecze eŁKsy sprzedawano 1000 biletów -
          a na Widzew chcieliście 3000 - MEGALOMANI!
          • Gość: Trufel Re: Papis sp zoo IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.05, 23:28
            Niestety muszę się z tobą zgodzić. Tak samo jak z wypow. Nowickiego - nie może
            być tak, że ludzie, którzy nic klubowi nie mogą zaoferować (oprócz psucia
            obrazu klubu w opinii publ.) próbują rządzić się, rozpychać i żądać admiracji i
            uznania.
            Każdy, komu na prawdę zależy na ŁKS-ie powinien docenić to co P. Goszczyński
            dla niego zrobił (choć wcale nie musiał, a pieniądze mógł wydawać na zupełnie
            inne rzeczy). Niestety niektórzy zawsze woleli Papisa, często mijającego się z
            prawdą, bidnego ale "swojego".
            Osobną sprawą jest to, jak to się dzieje, że setki jeśli nie tysiące "kibiców"
            i "fanów" ŁKS wkrada się na stadion bez biletu - kompletna żenada. To jest
            problem i tym powinno zająć się SK.
            • Gość: Misiek Re: Papis sp zoo IP: *.telia.com 04.10.05, 10:08
              Tylko kto ich nauczyl wchodzenia w ten sposob ? Dla miasta bylo wygodne jak
              zrobili pochodzik. Policja z tylu, z przodu, po bokach, wszyscy w grupie. No i
              wszyscy wchodza na mecz, niewazne czy mial bilet w reku czy nie. Trzeba ich
              nauczyc wchodzic na bilet. A jak nie to won do V ligii.
    • Gość: Sake(ŁKS) Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:23
      Rezygnacja p. Goszczynskiego moze spowodowac KONIEC nie tylko ligowej pilki w
      LKS ale takze calego tak zasluzonego klubu. Instytucji ktora od prawie 100 lat
      byla i jest jedna z wizytowek Naszego Miasta.Teraz temat tzw. bojkotu jest
      nieistotny.Wazne jest tylko to jak udowodnic ze kibice LKS to nie tylko banda
      zwyrodnialych debili ale przedewszystkim tysiace ,tak tysiace zwyklych
      normalnych ludzi dla ktorych LKS i sport w lodz wogule jest wartoscia ktorej
      nie wolno starcic.
      W ostatnim czasie rywalizacja derbowa zmienila sie z rywalizacji pomiedzy
      klubami i ich druzynami pilkarskimi w rywalizacje kibicow w srod ktorych prym
      wioda ludzie dla ktorych waze sa tylko ich wlasne kompleksy.
      Pamietajmy ze sport to dziedzina zycia gdzie swoja wyzszosc udowadnia sie na
      boisku trzymajac sie scisle okreslonych regul.Ta zasada gdzies sie zagubila.
      Tak zwany bojkot jest tego jaskrawym przykladem!!!
      W najblizszy piatek LKS gra mecz z Zaglebiem,proponuje zeby kadzdy kto zgadza
      sie z tym co napisalem przyszedl na ten mecz i razem udowodnijmy ze kibice nie
      sa banda zakompleksinych frustratow!!!
      Przyjdzmy i pokazmy p. Goszczynskiemu,Wladzom Miasta i kazdemu kto moze miec
      wplyw na przyszlosc ludzkiego sportu (to tez Widzew)ze warto,dolozyc wszelkich
      staran aby LKS nie zniknal ze sportowej mapy Polski.
      • Gość: Fulko de Lorsz Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 23:39
        Walczcie - powalczyłbym z wami o uratowanie tego szacownego klubu ale jakbym
        kupił bilet na Zagłębie i wyłowiliby mnie w tłumie karki że jestem z za miedzy
        to bym w najlepszym wypadku wyszedł nagi jak raz kolesie na Ruchu!
        Pozdrawiam prawdziwych kibiców Łódzkiego Klubu Sportowego i zwycięstwa z
        Zagłębiem życzę!
      • Gość: TED Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 00:24
        BRAWO PANIE DANIELU !!! TO JAK PANA TRAKTOWANO W ŁKS ZAKRAWA NA KPINĘ ! BARDZO
        DOBRA DECYZJA !!!
      • gray Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS 04.10.05, 06:53
        Gość portalu: Sake(ŁKS) napisał(a):

> Wazne jest tylko to jak udowodnic ze kibice LKS to nie tylko banda
        > zwyrodnialych debili

sto lat nie wystarczyło.
    • Gość: tr Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.05, 23:30
      ŁKS - Zagłębie, Piątek godz. 20:00. JA IDĘ. A TY ???
    • lilpop Jak kto umarł to nie żyje. Hoolsy do roboty 03.10.05, 23:33
      choćby i drogowej. Nie będzie klubu, nie będzie pretekstu do burd i niszczenia
      murów wulgarnymi hasłami. Nastanie Prawo i Sprawiedliwość.
    • Gość: Jarek Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: 80.242.180.* 03.10.05, 23:40
      Czolem prawdziwi Lodzianie!
      LKS nie moze zniknac z mapy polskiej pilki.
      Osobiscie jestem kibicem widzewa, ale zalezy mnie tez na tym
      zeby LKS dalej istnial, bo tez mu jako rodowity lodzianin kibicuje!
      Dlatego pojdzcie wszyscy "prawdziwi kibice LKS" w piatek na mecz i pokazcie
      w ten sposob ze wam na LKS zalezy.

• Gość: Fulko de Lorsz Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.toya.net.pl 03.10.05, 23:59
        Jarek zapomniałeć dodać nazwisko (Papis)....
        Zdradziło cię pisanie Widzew z małej litery!
        Twoje dni w ŁKS (mam nadzieję) są policzone!
    • Gość: mhc Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.05, 23:59
      "A po drugie, nikt nie może kibicom nakazać chodzenia na mecze"

Trudno nie przyznać temu stwierdzeniu racji,ale...
      Podejrzewam,że p.Goszczyński nie finansuje klubu tylko po to,żeby się pochwalić
      na mieście jaki to on nie jest super,bo ładuje forsę w klub.Co,więcej dziwi mnie
      brak szacunku dla tego człowieka,który wyraziła spora grupa "prawdziwych"
      eŁKaeSiaków w stosunku do niego,gdyż tacy ludzie jak on to wymierający
      gatunek.Większość ludzi z kasą pewnie mocno walnęłaby się w głowę,słysząc
      propozycję finansowania jakiegoś klubu.P.Goszczyński za swoje pieniądze zapewnia
      istnienie waszego ukochanego klubu i nie robi tego dla nikogo innego jak TYLKO
      dla WAS(bo przez 5 lat to markę GOSSO już wypromował),a gdy spotyka się z takim
      odzewem na swój apel,to nie ma się co dziwić,że zwija "zabawki" i chce odejść,bo
      jedyną rzeczą jak przyciąga jeszcze ludzi z kasą do sportu są kibice,a gdy ich
      brak to nie ma sensu ładować pieniędzy w sport.
      P.S.Życzę wam jak najlepiej i wcale bym nie płakał,gdyby obie nasze drużyny
      znalazły się w ekstraklasia(no wy po barażach:P).Licze,ze sprawa jakos sie ulozy
      a na wiosne juz nie bedziecie bojkotowac derbow i zjawicie sie na swoim stadionie:)
      Pozdrawiam wszystkich normalnych kibiców ŁKS'u i Widzewka!(co to za Łódź bez obu
      drużyn?)
    • colombina Coscie z tego miasta zrobili 04.10.05, 02:42
      Nie mieszkam w Lodzi od ponad 20tu lat wiec moje wspomnienia moga byc nieco
      nostalgiczne. Doslownie od przedszkola chodzilam na mecze LKSu z ojcem albo
      znajomymi rodzicow. LKS byl zawsze chluba miasta, chociaz roznie w nim bywalo.
      Teraz to az stach nawet czytac na netcie co sie w Lodzi wyrabia, czy zostala
      juz calkowicie opanowana przez kryminalistow i kretynow.
      • Gość: STAL RZESZOW Re:No gdzie , no gdzie , no gdzie ten lks IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 04.10.05, 02:53
        Miales chamie zloty rog ...... teraz masz gowno
      • Gość: łodziak Re: Kropiwnicki i banda debili IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 08:24
        Nie może być tak, że człowiek, który wykłada pieniądze na łodzki sport odchodzi
        bo ktoś chce go znisczyc. To tylko nasz polski naród jest do tego zdolny do
        bezsensownej krytyki i zazdrości. Taki człowiek na zachodzie jest noszony i
        nikt nie ma prawa powiedziec nic złego na niego. Dlatego uważam decyzję pana
        Goszczyńskiego za jak najbardziej słuszną. Druga sprawa to niech ta zasrana
        Kropa zrobi cos wreszcie za naszego sportu, dla Łodzi. Jest najlepiej w Polsce
        rozwijajaca sie łodzka strefa ekonomiczna gdzie oczywiscie tylko zagarniczne
        (bo polskie nie) firmy buduja swoje fabryki. Niech Kropa ustali ze firmy te
        musza wspierac łodzki sport a nie łazi gdzies po swoim festiwalu 4 kultur albo
        zaklada dziwna czapeczke. Niech cos zrobi dla Łodzi przykładem Krakowa.
        • h8red Re: Kropiwnicki i banda debili 04.10.05, 08:32
          Gość portalu: łodziak napisał(a):

> Nie może być tak, że człowiek, który wykłada pieniądze na łodzki sport odchodzi
          >
          > bo ktoś chce go znisczyc. To tylko nasz polski naród jest do tego zdolny do
          > bezsensownej krytyki i zazdrości. Taki człowiek na zachodzie jest noszony i
          > nikt nie ma prawa powiedziec nic złego na niego.

A co kibicami Man Utd, którzy odeszli po tym jak przyszedł koleś z pieniędzmi?
          Srednio im się to podobało :)
          • Gość: Fulko de Lorsz MU IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 19:22
            Do MU przyszedł koleś z pieniędzmi (nie przeczę) ale chce na biznesie ManU
            zrobić jeszcze większe kokosy, a o drużynę to martwi się mniej...
            Gdy będzie odchodził zostawi wrak!
        • Gość: Armeles Re: Kropiwnicki i banda debili IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 10:16
          Na festiwal 4 Kultur chodzi trochę więcej ludzi,czują się bezpiecznie i nie
          demolują miasta po imprezie
        • Gość: Florek (Widzewiak) Re: Kropiwnicki i banda debili IP: *.retsat1.com.pl 04.10.05, 16:41
          Hmmmmmmmm..... Jestem gosciem, ktory nie znosi Kropiwnickiego i nie moze
          przebolec ze ktos taki rzadzi naszym miastem. Ale nie znosze glupoty. A
          rzeczywistosc wyglada tak: Lodz nie ma za duzo atutow przetargowych dla
          inwestorow z zewnatrz. Nie oszukujmy sie - jest na razie miejscem malo
          atrakcyjnym... Podpinanie sponsoringu lodzkiej pilki do warunkow dla nich -
          moze spowodowac, ze czesc z nich zrezygnuje z inwestycji. Powstanie mniej
          miejsc pracy w naszym "bezrobotnym" miescie. Warto ????? Nigdzie nie ma tak,
          zeby trzeba bylo sponsora administracyjnie zmuszac do sponsoringu. To bzdura.
          Wszedzie robi sie wszystko zeby stworzyc taki klimat, aby sponsor sam chetnie
          staral sie byc kojarzonym z pilka nozna. Jak ma to sie udac w Lodzi ??? Kiedys
          slynela z kibicow, a teraz ??? Derby na wiosne-zadymy. Atmosfera wojny, kary
          dla obu klubow. Derby na jesien-bojkot. Pod Widzewem i tak zadyma. Kibice LKS-
          u -kretyni totalni zamiast pelnic dyzury przy p.Goszczynskim (ilu jest dzis
          takich ludzi w lodzkim sporcie, on, Boniek, moze Szymanski i kto???) i 4 razy
          na dobe cmokac go w d*pe - pokazuja ze go olewaja totalnie (moze teraz wsrod
          tych wszystkich blagan - wpisze sie ktorys z tych madrusiow, co na jego apel
          wpisywali, ze sie nie wycofa, a jak co to sobie poradza bez niego???). Tak wiec
          kibice sa sobie sami winni. Miedzy derbami nie jest lepiej. Niska frekwencja na
          obu stadionach, wchodzenie na oba zadymiarzy bez biletow, bluzgi, rzucanie rac,
          kary finansowe na nasze kluby, bojki na miescie z kibicami drugiego klubu.
          Zawsze najlatwiej napisac, jak nasi kibice: "Kibice duma Widzewa" ? Ale co to
          znaczy??? Moze jakas mala autorefleksja panowie ??? PRAWDA JEST TAKA !!! TO
          KIBOLE SWOIM ZACHOWANIEM SPRAWIAJA, ZE NA LODZKA PILKE NIE MA
          PIENIEDZY !!!!!!!!!!!!!! NIE MA ZBYT WIELU CHETNYCH GOSZCZYNSKICH, A I CI SIE
          WYKRUSZAJA !!!!!!!!!! I to tyle. Poki niektorzy nie wiedza jaki byl ostatnio
          wynik ich druzyny, a wiedza kiedy i z kim sie ostatnio bili - to sie nie zmieni.
          Postawa roszczeniowa. Ja dymie. Kluby placa kary, sponsorzy uciekaja, normalni
          ludzie sie boja dni w ktorych sa mecze, a niech Kropek kaze komus dawac na to
          pieniadze. A jeszcze, co do Kropka czlowieku - "zaklada on dziwna czapeczke"
          dlatego, ze maskuje slady chemioterapii, ktorej poddaje sie w swej walce z
          rakiem, wiec zart to raczej nie na miejscu i dobrze pokazuje zaplecze
          intelektualne i atmosfere naszego miasta. Tu sie nic wielkiego juz nie wydarzy -
          w gospodarce, sporcie itp., dopoki ludzie sie nie pukna w czolo.
    • Gość: maciek do Pana Daniela i wladz miasta IP: *.tpgi.com.au / *.tpgi.com.au 04.10.05, 06:41
      Mam dosyc bandytow z LKS-u, napisow na blokach i zniszczonycyh autobusow, precz
      z nimi raz na zawsze!!!!!!!!!
      • gray Re: do Pana Daniela i wladz miasta 04.10.05, 06:56

nawet w austrii pomazali? coś podobnego...
      • Gość: Armeles a kibice Widzewa to świętoszki.Nie demolują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 10:32
        autobusów nie bazgrzą na murach i kibiców innych klubów przyjmują chlebem,solą
        i kwiatami
    • Gość: ŁKS fan widzewiaczki, tak bardzo was interasuje ŁKS?! IP: *.lze.lodz.pl 04.10.05, 07:11
      Panie Danielu, niech Pan powie kto miesza w ŁKS a my sami odwrócimy się od
      nich! Jak ktoś nigdy nie póbował ten nie wie jak trudno jest namówić kogoś do
      sponsoringu...
      • Gość: znawca Re: widzewiaczki, tak bardzo was interasuje ŁKS?! IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 04.10.05, 07:53
        idz zorganizuj z 999 fanami ŁKSu którzy chodzą na mecz wiec poparcia,
        wypełnijcie stadion itd...
        polecam stadion CHKSu tam te 1000 osób zrobi wrażenie tłumu i zapełni cały
        stadion!!!!
        • profes79 Re: widzewiaczki, tak bardzo was interasuje ŁKS?! 04.10.05, 08:31
          Owszem, interesuje NAS los ŁKS. Bo derby zawsze tworzyły niepowtarzalną
          atmosferę. To trochę jak np Widzew i Legia - każdy, nawet najbardziej zagorzały
          przeciwnik drugiej drużyny przyzna, że mecze Widzew - Legia i L-W zawsze były
          niepowtarzalne i że mu ich brakuje.

Szkoda ŁKS-u
          • gray Re: widzewiaczki, tak bardzo was interasuje ŁKS?! 04.10.05, 08:34

no no - w kierunku warszawiaka to nawet płyta chodnikowa jakoś tak
            niepowtarzalnie leci...
            • Gość: Armeles I dla takich bandytów jak ty miasto ma wspomagać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 10:25
              kluby,ba nawet mają istnieć.Ogrodzić drutem kolczastym hektar pola 50 km od
              Łodzi,wykopać dół,zawieść "prawdziwych kibiców" i niech się bawią.A potem,który
              przeżyje niech wraca o własnych siłach, a na pobojowisku zrobić wysypisko dla
              okolicznych mieszkańców.
              • gray za to powinno wspomagać szkolnictwo 04.10.05, 11:11

może wtedy złapałbyś, że to ironia.
                • Gość: iLL Do graya. IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 14:49
                  Sluchaj "gray" nie jestem kibolem, ale ilekroć czytam twoje komentarze (nie
                  zdarza mi sie czesto) to stwierdzam, że ty chyba jakies kompleksy w sobie
                  nosisz. Jestes kibicem? Prawdobodobnie nie, wiec sie chlopie nie udzielaj. Idz
                  sobie na jakas tam grupe pl.com.winxp czy jakies inne forum dla informatykow. A
                  te twoje sygnaturki...Prosze cie... Poziom 15 latka. Myslisz, ze masz wiecej
                  intelektu? Niz kto? (Znajac twoje beznadziejne riposty na pewno odpowiesz, ze
                  wiecej niz ja. Zgadlem? Gratuluje dobrego samopoczucia. A nie zastanowiles sie,
                  ze mama mogla cie oszukiwac?). Smyku... hehe!!!
                  • gray Re: Do graya. 04.10.05, 20:22
                    Gość portalu: iLL napisał(a):

> Sluchaj "gray" nie jestem kibolem, ale ilekroć czytam twoje komentarze (nie
                    > zdarza mi sie czesto) to stwierdzam, że ty chyba jakies kompleksy w sobie
                    > nosisz.

to faktycznie zaskakujące - nie jesteś kibolem a wpadasz na takie ciekawe
                    pomysły jakbyś był...

> Jestes kibicem?

nie.

> Prawdobodobnie nie, wiec sie chlopie nie udzielaj.

a to dlaczego? nie uważasz, że sprawa kibiców, meczy itp. itd. niestety dotyka -
                    nadwyraz często - osób, które ze zjawiskami tymi nie mają i nie chcą mieć nic
                    wspólnego? zapewne wypowiadasz się w kwestiach politycznych, zatem jakim prawem
                    to robisz skoro nie jesteś politykiem?

> Idz sobie na jakas tam grupe pl.com.winxp czy jakies inne forum dla
                    > informatykow.

www.google.pl/search?hl=pl&q=pl.com.winxp&btnG=Szukaj+w+Google&lr=
                    > A te twoje sygnaturki...Prosze cie... Poziom 15 latka.

cieszę się, że młodsze dzieci również dobrze się bawią.

> Myslisz, ze masz wiecej intelektu? Niz kto? (Znajac twoje beznadziejne riposty
                    > na pewno odpowiesz, zewiecej niz ja. Zgadlem?

zaskoczę cię i powiem, że więcej niż stołek - ty nie zgadłeś a i tak wyszło na
                    to samo. :)

> Gratuluje dobrego samopoczucia. A nie zastanowiles sie,
                    > ze mama mogla cie oszukiwac?).

zdaje się, że mogę liczyć na porady w przypadku gdyby okazało się to prawdą.

> Smyku... hehe!!!

no ja też się ubawiłem no no no no
    • Gość: normalny fantastyczna wiadomość IP: *.thebestmedia.net 04.10.05, 09:05
      mam nadzieje ze i druga drużyna (Widzew) tez niedługo zniknie i nareszcie nasze
      piękne miasto uwolni się od idiotów zwanych przez niektórych kibicami
      a miasto będzie bez durnych napisów na murach
      • Gość: gość Re: fantastyczna wiadomość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:48
        A ja mam nadzieję, że znikną tacy idioci jak ty
    • Gość: JUZ KIBIC WIDZEWA! Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 09:24
      JAK nie straszyliscie??? Ja bylem od zawsze kibicem LKS do ubieglej srody kiedy
      to dostalem w morde za to za chcialem kupic bilet na derby!!! Piernicze taki
      klub takich kibicow!! Na derbach bylem i siedzialem z kibicami WIDZEWA!!
      Zreszra sam juz jestem kibicem WIDZEWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i tak tego
      nie zrozumiecie LKSiacy
      • Gość: LKS IV LIGA JAKCY KIBICE TAKI KLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 09:32
        wstyd............. a karki z limanki... no coz......w miesnie poszedl nawet
        mozg eh!
      • Gość: muhamed [...] IP: *.astral.lodz.pl 04.10.05, 10:27
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: Florek Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.retsat1.com.pl 04.10.05, 16:53
          Ty Ciulu tez nigdy nie byles kibicem LKS-u , ani zadnym innym !!! Tylko bandyta
          i karkiem !!!! Bycie kibicem do czegos zobowiazuje !!! A Ty i Tobie podobni ???
          Umiecie tylko rzucac miechem w innych i odstraszac normalnych ludzi od swojego
          klubu i w ogole pilki noznej !!!! Pomysl zanim znow otworzysz smierdzaca
          paszcze !!!!
        • Gość: arthour Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 22:53
          Gość portalu: muhamed napisał(a):

> jestem zerem i sprzedajną dziwką.

Cóż za samokrytyka?! O_o :P
      • Gość: Fulko de Lorsz Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 19:58
        Jeśli tak łatwo zmieniasz klub to na Widzewie Cię nie chcemy!
        A najprawdopodobniej to tania ściema któregoś "błyskotliwego" naszego!
        Może ktoś i w ryja zarobił od swoich pod kasami, ale nie wierzę, że odrazu
        pokochał wroga (a wiem że Widzew jest wrogiem dla ŁKSu - ŁKS dla Widzewa także -
        ale ja przecie mogę szanować wroga!).
    • Gość: EOLSON Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.pai.net.pl 04.10.05, 09:47
      Nie powinienem tak pisać ale brawa za mądrą decyzje . Jestem kibicem Widzewa
      . Drodzy kibice Łks-u , pamiętacie jak nie tak dawno śmialiście się i
      cieszyliście z powodu rezygnacji Pana Bońka ? Radość mieliście taką jak po
      zdobyciu mistrzostwa ! Apeluje do was o troszke rozumu . Ja wam źle nie rzycze
      ale zobaczycie teraz sami jak będziecie mieli wesoło . Sytuacje sprowokowaliście
      sami i nie macie się komu ani czemu dziwić . Widać że was klub ma tylko garstke
      prawdziwych kibiców która stawiła się na derbach . Nie dziwcie się też waszemu
      sponsorowi bo nieobecnością na derbach dokładnie go olaliście . Człowiek łoży
      kase z własnej kieszeni a wy go tak szanujecie ? Teraz zapewne będziecie go
      mieszać z błotem za to co zrobił . Jeszcze apropos derbów . W zeszłym roku
      bilety mieliście również po 20 zł a teraz raptem było wam za drogo ?! I jeszcze
      niby chcialiście 3000 sztuk ?! Przecież to 1/3 publiki . Opanujcie sie i
      wypowiadajcie się obiektywnie . śmialiście się z naszego Widzewa że może nie
      wystartować w rozgrywkach . Zobaczymy jak teraz będzie z wami
    • Gość: Jaco Widzewiacy - jesteście śmieszni! IP: *.lze.lodz.pl 04.10.05, 10:20
      Po pierwsze dlatego, że Rudy odchodzi po rundzie jesiennej a wy podniecacie się
      z powodu odejścia Goszczyńskiego. Zajmijcie się swoim Stowarzyszeniem 2004 bo
      od wiosny także możecie nie przystąpić do rozgrywek. Po drugie: nie macie być z
      czego tacy dumni bo macie obciachowo śmieszny stadion, który mieści 7 tys.
      ludzi i ... 390 przyjezdnych! Śmiech na sali! Macie warunkowo przyznaną
      licencję, umowę na dzierżawę stadionu (jeszcze na rok), praktycznie zero kasy,
      zero dobrych wychowanków, którzy mogli by grać chocby w III lidze! Zajmijcie
      się zatem własnyi śmieciami! Daleko wam nawet do średniej klasy II ligowców a
      zachowujecie się jak byście grali przynajmniej w pierwszej trójce ekstraklasy!
      A prawda jest taka, ze i widzew i ŁKS może skomleć po zakończeniu rundy!
      • yavorius Re: Widzewiacy - jesteście śmieszni! 04.10.05, 10:21
        Gość portalu: Jaco napisał(a):
        > A prawda jest taka, ze i widzew i ŁKS może skomleć po zakończeniu rundy!

A Wy, zamiast się dogadać jako ŁODZIANIE i coś zrobić, będziecie sobie skakać
        do oczu na forach internetowych...
        • cassani łe no 05.10.05, 08:36
          nie to jak kibole Poloni i Legii :))))
      • Gość: mhc Re: Widzewiacy - jesteście śmieszni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 23:03
        Nie wiem gdzie przeczytałeś komentarz,w którym ktoś z Widzewiaków cieszy się,że
        ŁKS pada,przeważają głosy współczucia,bo wszystkim powinno zależeć na losie
        łódzkich drużyn,bez nas ,tak samo jak my bez was nie mamy derbów,i tego
        swoistego i jedynego w Polsce klimatu,ale Ty wolisz poprawiać sobie humor
        wrzucając na stadion Widzewa,który de facto nie ma nic do tej kwestii.
        Gratulacje w każdym bądź razie za wycziucie a no i jedyną śmieszną osobą na tym
        forum jesteś chyba Ty!Poczytaj wcześniejsze posty a może zrozumiesz,że jak się
        zmieni podejście kibiców obu drużyn do pewnych kwestii to i sponsorzy będę
        chętniejsi do robienia reklamy na łódzkich stadionach. Nikt nie chce być
        kojarzony z chuliganami i łobuzami.
      • Gość: g Re: Widzewiacy - jesteście śmieszni! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 20:53
        Za to wy macie stadion z prawdziwego zdarzenia - na 40 tysięcy luda, zadaszony,
        z podgrzewaną murawą.

Drogi kolego tu nie o to chodzi jaki kto ma stadion, bo ani kibice Widzewa, ani
        ŁKS stadionu sami sobie nie zbudowali. Tu chodzi o to, kto ma prawdziwych
        kibiców. Wy macie 62 osoby
    • Gość: jacomir "Władzom miasta zależy na sporcie" dowcip tak??? IP: 212.160.172.* 04.10.05, 10:24
      tak bardzo im zależy na sporcie , że wszyscy wieją a kluby otoczone są opieką
      Pana Nowickiego, tyle że kluby chyba szachowe i karciane/ nic nie mam do tych
      dyscyplin/. śmiech mnie ogarnia jak słyszę i czytam takie bzdury . Panie
      Nowicki i Panu ktoś proponował posadę w nowym rządzie??? starzy kolerzy z rządu
      Buzka??? Niestety taki mamy rząd jaki sobie wybierzemy. Dobrego samopoczucia
      Urzędowi miasta życzę!! ;-(((((((((
    • Gość: dino-Widzew Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 11:03
      Choc jestem widzewiakiem to wcale sie nie ciesze!!trudno mi sobie wyobrazic
      Lodz bez LKS !!!i bez derbow ale tych prawdziwych !!tego nie rozumie macie
      tylko 50 odwaznych ktorzy nie bali sie kupic biletow???
      • Gość: KICEK GKS TYCH WAM POMOZE!! IP: *.chello.pl 04.10.05, 11:09
        ZROBICIE RAZEM ZADYME I BĘDZIECIE MIELI PROBLEM Z GŁOWY Z KIBICAMI[RACZEJ CO SIĘ NAZYWAJĄ KIBICAMI}POPROSTU PROSTACTWO!!
      • Gość: Fulko de Lorsz Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 20:08
        Nie wyśmiewaj tych 50 bo niewiem czy ja lub Ty podskoczylibyśmy karkom pod kasą
        ŁKS!
        Ja siedziałbym w domu lub na naszej Ce...
        Myślę, że u nas na Ce była z setka ŁKS nieoficjalnie więc ich dolicz do tych 50!
        Ja na derbach rok temu siedziałem na trybunie bo się zgapiłem i nie byłem w
        pochodzie i mecz obejrzałem (bez barw i darcia ryja za naszymi).
    • Gość: Kibic Widzewa Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: 194.152.88.* 04.10.05, 12:05
      Najbardziej wkurza zachowanie wladz miasta. Doprowadza do tego ze wLodzi nie
      bedzie rzadnego klubu poza IV liga. Oni potrafia tylko obiecywac przed
      wyborami. I bardzo duzo gadac a nic konkretnego zrobic nie potrafia. Nowe
      samochody, gabinety, stanowiska i pokazac sie przy okaxzjii dobrego meczu a
      poza tym nic. Wstyd Panie Prezydencie Kropiwnicki wielki wstyd i hanba dla Pana
      opcji.
    • superkulfon I bardzo dobrze. Czas teraz na widzew 04.10.05, 12:09
      Czas pogonic ta holote zwaca sie kibicami. Nie bedzie LKS i Widzewa, nie bedzie
      meczow i zadym bedzie spokojniej w miescie. A za stan pilki w miescie
      odpowiadaja glownie kibole. Kto ma ochote chodzic na mecze i ogladac ta holote.
      I kto jest na tyle glupi by zainwestowac swoje pieniadze w dostarczanie marnej
      rozrywki na ta holote. Poki jej sie nie rozgoni to zapomnijmy o normalnych
      klubach w lodzi i polsce
      • Gość: Fulko de Lorsz Re: I bardzo dobrze. Czas teraz na widzew IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 20:13
        A potem zaoraj miejsce gdzie była Łódź!
        Czy tego chcesz buraku czy nie to Łódź w Europie znana jest przez Widzew i...
        przez co jeszcze?
        Może troszeczkę przez filmufkę...
        Więc zamykając Widzew robisz z tego miasta coś co ruwnie dobrze może się
        nazywać Radom czy Bydgoszcz - blokowisko szare!
        • superkulfon Jaki widzew? ha ha ha ha 06.10.05, 13:30
          Chyba widzew 09. Ha ha ha! Kto pamieta sukcesy widzewa sprzed 15 - 20 lat. I to
          sukcesy ale na polska miare. Kto pamieta polfinaliste ligi mistrzow sprzed dwu
          lat. A ty chcesz by pamietali polfinaliste sprzed kilkunastu... nie bedz
          smieszny. Za juvenalia zepsute przez widzewska holote dwa lata temu zycze temu
          pseudoklubowi jak najgorzej
    • Gość: klemo Ostateczna decyzja? IP: 81.15.170.* 04.10.05, 12:23
      Odnoszę wrażenie, że niebawem będziemy mogli "zupdateować" definicję
      ostatecznej decyzji - ja proponuję taką: nieobowiązująca decyzja mająca na celu
      wymusić przeprosiny i obietnice w sprwie, w jakiej została podjęta :)
      P.S.
      No jak tam ełkaesiacy - co dziś bojkotujemy?
    • Gość: Wiesko Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.05, 12:29
      BYŁEM NA DERBACH i nie żałuję...tam było moje miejsce jako kibica ŁKS . Ludzie
      którzy podawali sie za członków Stowarzyszenia Kibiców próbowali zniechecic
      mnie do kupna biletu, ale nie udało im sie...jednoczesnie zachecali do wyjazdu
      na derby Sląska...co to ma wspólnego z ŁKS? Moze całe to Stowarzyszenie powinno
      przekształcic sie w Stowarzyszenie Łódzko -Tyskie? Jestem kibicem ŁKS od 74
      roku, jezdziłem na wyjazdy /często ryzykowałem/ i widziałem juz rózne dziwne
      rzeczy...nigdy nie wpadłbym na taki bzdurny pomysł jak ten bojkot. Na derbach
      siedziałem na "Niciarce" w szaliku i czapeczce ŁKS...Nadal bede przychodził na
      mecze mojego klubu chyba ze Ci ze SK nie wpuszczą mnie...Mimo wszystko, mam
      nadzieje, ze w całym tym "zadymionym" towarzystwie znajdą sie myslacy ludzi i
      doprowadzą do pozytywnego rozwiazania problemu.
      • Gość: Fulko de Lorsz Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.toya.net.pl 04.10.05, 20:15
        Szacunek Wiesko
    • Gość: Kerami Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.atlas.com.pl / 212.160.168.* 04.10.05, 12:46
      Prezesie Danielu bądź honorowy i nie zmieniaj zdania jak chorągiewka - cała
      Polska patrzy.W biznesie trzeba być poważnym i odpowiadać za swoje słowa.
    • Gość: pisklak Brawo Panie Danielu!!! IP: *.rev.vline.pl 04.10.05, 12:46
      Męska decyzja w wykonaniu Pana Goszczyńskiego!!!
      Lepiej wydać te pieniądze na łódzkie ZOO
    • Gość: ddgc Re: Dramatyczna sytuacja ŁKS IP: *.tme.com.pl 04.10.05, 14:48
      jak sytuacja się sypie to od razu władze miasta i ŁZPN deklaruja pomoc a tak w
      ciagu calego roku maja łodzki sport w dupie. Szkoda ŁKS , ale nie moze byc
      tak , ze Goszczynski wkółko wkłada pieniadze w klub, a miasto ma to w
      powazaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka