hubar 19.09.02, 14:25 www2.gazeta.pl/lodz/1,35137,1023236.html?v=0&f=88 Jak oceniacie tą "alternatywę" ITI? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yaa Re: Ptak w WIDZEWIE 19.09.02, 15:30 Do kitu. Mam nadzieję, że pan Ptak nie zrobi z Widzewem tego co zrobił z ŁKS- em. Ale mu nie ufam za grosz. Ptak w stosunku do ITI jest taką alternatywą jak maluch w stosunku do audi. Niby też samochód i też nie mercedes. Ale różnica pozostaje. Pozdrawiam Yaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Ptak w WIDZEWIE IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.09.02, 16:15 Antoni Ptak-solidny biznesmen. Właściciel piłkarzy Łódzkiego Klubu Sportowego, jednocześnie znany polski biznesmen – Antoni Ptak, od lat kibicował drużynie rozgrywającej mistrzowskie spotkania na stadionie przy Alei Unii. Nie raz i nie dwa, jako młody chłopak przeskakiwał przez płot by znaleźć się na trybunach i obserwować w akcji futbolistów w biało- czerwono-białych kostiumach. I tak pozostało do dzisiaj. Nawet nie przypuszczałem, że kiedyś tam po latach zostanę właścicielem drużyny, której oddałem nawet kawałek swego serca – powie po latach. Jest to cytat z programu przed meczem ŁKS – Manchester. Utd. z dnia 26.sierpnia 1998 (strona 2 ). Tak a propos tego meczu to ŁKS był jedyną drużyną, która w tej edycji Champions League nie przegrała na swoim stadionie z Man.Utd. Śpieszę pogratulować takiego udziałowca Widzewowi. Jeśli to ma być alternatywa dla ITI to muszą to być Alternatywy 4. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HuBar Re: Ptak w WIDZEWIE IP: *.femur.pl / 10.10.3.* 19.09.02, 16:27 Tak właśnie się dziś nieco dziwiłem jak czytałem artykuł, bo w podświadomości pamietałem to co teraz cytujesz. Teraz raptem okazuje się, że jest długoletnim fanem Widzewa, a może jemu tylko biało-czerwone kolory zostały w pamieci i za jakis czas okaze się że jest od wieków fanem Ceramiku? Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ptak w WIDZEWIEDo PAFCIO 20.09.02, 12:55 A Widzew był jedyną druzyną, która nie przegrała u siebie z Borussią Dortmund, kiedy ta zdobywała trofeum. A niegdyś wyeliminował MU. Na tym polega różnica. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: colo Re: Ptak w WIDZEWIEDo PAFCIO IP: 195.117.14.* 20.09.02, 13:27 Faktycznie Widzew wyeliminował Manchester, ale nie United a City. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Ptak w WIDZEWIEDo Bartucha IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.02, 12:05 Moja wstawka dotycząca ŁKS-u i jego meczu z Man.U. była próbą odpowiedzi na Twoją opinię, że ŁKS dostał 1958 bańki od pasterzy z Luksemburga i to było wszystko, co osiągnął w europejskich pucharach. Oczywiście zagalopowałeś się z wyeliminowaniem M.U. przez Widzew to był M.C, co nie umniejsza oczywiście sukcesu. Ciekaw jestem Twojego zdania na temat nowego ( prawdopodobnie) udziałowca Widzewa w osobie p.Ptaka w świetle jego dawniejszych i dzisiejszych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Ptak w WIDZEWIE IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 19.09.02, 18:33 Wspolczuje. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Ptak w WIDZEWIE IP: *.lodz.mpsz.pl 19.09.02, 22:49 No niestety-za dwa, trzy lata Widzew będzie w 2 lidze:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
vladip Re: Ptak w WIDZEWIE 21.09.02, 12:57 hmm w porównaniu z ITI alternatywa jest kiepska.. z drugiej strony chyba lepiej że jest ktoś kto dołoży trochę kasy klubowi i nie będzie mu pozyczał pieniędzy na wysoki procent? a co do ŁKS co by nie powiedzieć Ptak jest za małe muki żeby samemu sfinansować istnienie pierwszoligowego klubu.. a i tak jest to jeden z niewielu polskich prywatnych biznesmenów którzy ie dość że dużo dają na sport to jesczze też czasem zrobią na tym uczciwy interes.. mam na myśli jego szkółę piłkarską (choć nie wiem czy ona dalej działa) Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ptak w WIDZEWIE Do FACHOWCÓW Z AL> UNIII 21.09.02, 19:01 Panowie, jak juz dyskutujecie, to z sensem. WIDZEW WYELIMINOWAŁ OBA MANCHESTERY!!!!!WSTYD ,,FACHOWCY". bUAHAHAHAHAHAHAHA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ptak w WIDZEWIE Do FACHOWCÓW Z AL> UNIII 21.09.02, 19:03 PS. Sprawdzcie sobie, kiedy, sa odpowiednie zrodla. Przypomne tylko, ze gola na wyjeździe strzelił Krzysiek Surlit, który omal nie rozerwał siatki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pafcio Re: Ptak w WIDZEWIE Do Bartucha IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.02, 11:00 Faktycznie, Widzew dwukrotnie zremisował 0-0 i 1-1 z Man .Utd. Biję się w pierś pomyliłem się, mam nadzieję, że kochający inaczej wybaczą mi to. Cieszę się, Bartuch że czuwasz nad wszystkim i wszelkie nieścisłości natychmiast wyłapujesz i poprawiasz w swoim niepowtarzalnym stylu. „FACHOWIEC” z Al. Unii 2. PS. Może słówko o p.Ptaku czy raczej niechętnie ?. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: Ptak w WIDZEWIE Do PAFCIA 22.09.02, 12:32 W sprawie Ptaka sie odezwe, ale nieco pozniej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fresz Re: Ptak w WIDZEWIE 21.09.02, 20:46 Poczekamy, zobaczymy co z tego będzie. Oby nie skończyło się tak jak w pewnym lokalnym klubie. Odpowiedz Link Zgłoś