Dodaj do ulubionych

Internet za darmo...

IP: *.cordef.net.pl 21.09.02, 05:35
Obserwuj wątek
    • Gość: teufel Re: Internet za darmo... IP: *.cordef.net.pl 21.09.02, 05:36
      lub nie droższy niż 10 zł za m-c.Jeśli tak uważasz tak to daj swój e-podpis
      jeszcze tylko 99999 osób i sprwavtrafi do sejmu
      • saper_ Re: Internet za darmo... 21.09.02, 16:43
        Jeżeli chcesz poparcia, to powiedz gdzie można go udzielić.
        • hubar Re: Internet za darmo... 21.09.02, 17:37
          Właśnie! Gdzie mamy się ewentualnie podpisywać? Chyba nie sądzisz że tyle osób
          ma się podpisywać w tym wątku?
          • geograf Re: Internet za darmo... 21.09.02, 17:57
            a ja coś czuję, że ktoś tu sobie żarty stroi...

bo niby gdzie tyle miałoby kosztować??
            • Gość: teufel Re: Internet za darmo... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 18:23
              W Stanach internet jest za darmo to czemuu nas nie?
              Gdyby redakcja "Gazety" się zgodziła to może u nich zostawic taką liste?
              • geograf Re: Internet za darmo... 25.09.02, 20:53
                Teufel, ile Ty masz lat, że nie rozróżniasz USA od Polski??
                • Gość: teufel Re: Internet za darmo... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.09.02, 21:23
                  tszy :)
              • Gość: teufel Re: Internet za darmo... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 23:03
                Co na to redakcja?
                • do~ Re: Internet za darmo... 02.10.02, 23:09
                  Ciekawe gdzie w Stanach jest internet za darmo????
                  Chyba cos Ci sie pomylilo z "flat rate" kiedy placisz jedna cene niezaleznie
                  od ilosci polaczen? Albo moze internet w pracy? W sumie Ty nie placisz, ale
                  firma tak :-)
                  Wyjasnij mi prosze, bo bardzo mnie to zaciekawilo, w koncu jak tam bede to
                  chce tego uzywac ile sie da!!!!
                  Pozdr.
                  • teufel Re: Internet za darmo... 04.10.02, 18:16
                    mój kuzyn był w Stanach rok temu i siedział w necie za darmo (np: na poczcie)
                    • hubar Re: Internet za darmo... 04.10.02, 18:42
                      Mając konto w PKO też możesz korzystać z Sieci za darmo (dla klientow)
                      Załatwiając sprawy w Multibanku też możesz.
                      Będąc na targach edukacyjnych, też były powystawiane darmowe stoiska z Siecią.
                      • Gość: eyemakk Re: Internet za darmo... IP: *.toya.net.pl 04.10.02, 20:35
                        za darmo posurfujesz u kumpla, ktory ma stałe, w szkolnej pracowni, lub w
                        pracy, oi ile posiadasz odpowiednie w/w coś; no a dla tych co nei mają takiej
                        szkoły lub takiej pracy, pozostaje pójść do kafejki, w której nie jest płatne z
                        góry (znam takie) i uciec pod koniec czasu
                      • do~ Re: Internet za darmo... 04.10.02, 20:36
                        No wlasnie. Na poczcie. Jak rowniez na lotniskach w Stanach bywaja (ale nie
                        wszedzie) bezplatne dojscie do Internetu, w wiekszosci przypadkow zdemolowane
                        przez uzytkownikow..
                        Nie ma jednak jak internet w domu.... a takiego to nigdzie nie ma
                        bezplatnego...
                        Pozdr.
                        • teufel Re: Internet za darmo... 24.03.03, 07:01
                          Doszły mnie słuchy, że w Norwegii jest za darmo.
                          • Gość: Genetyk Re: Internet za darmo... IP: *.vline.pl / 172.16.8.* 24.03.03, 09:06
                            No nie jestem przekonany.
                            Widziałeś kiedyś coś za darmo? Ktoś musi za to płacić.
                            I z całą pewnością nigdzie nie ma internetu za darmo w prywatnym domu.

Inna sprawa, że jest za drogo. Ja nie marudze bo za 128 płace 40PLN.
                            Znajoma u zachodnich sąsiadów płaci za internet 8 "ojro". Czyli podobnie
                            ;)
                            Pozdrawiam
                            • teufel Re: Internet za darmo... 25.03.03, 01:25
                              widziałem za darmo np. płyta go dzisiejszej GW
                              • jasam Re: Internet za darmo... 25.03.03, 11:53
                                teufel napisał:

> widziałem za darmo np. płyta go dzisiejszej GW

Nie za darmo - inwestycja w większy sprzedany nakład. Działanie marketingowe,
                                chwilowe a nie stała usługa.
                                "Darmo" dostajesz codziennie masę torebak foliowych w sklepach - ale to jest
                                tak czy inaczej wliczone w marżę.
                                Są "darmowe" gazety roznoszone mieszkańcom - ale płacą za nie reklamodawcy,
                                itd, itd.
                                Darmowy Internet - też jest wkalkulowany w czyjąś działalność (edukacyjną,
                                reklamową itp). Z pewnością nie dostajesz go jako usługę.

pozdr.
                                • teufel Re: Internet za darmo... 26.03.03, 02:01
                                  zawsze możesz podejść od tyłu do kasy o wziąść parę foliówek:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka