Gość: teufel IP: *.cordef.net.pl 21.09.02, 05:35 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: teufel Re: Internet za darmo... IP: *.cordef.net.pl 21.09.02, 05:36 lub nie droższy niż 10 zł za m-c.Jeśli tak uważasz tak to daj swój e-podpis jeszcze tylko 99999 osób i sprwavtrafi do sejmu Odpowiedz Link Zgłoś
saper_ Re: Internet za darmo... 21.09.02, 16:43 Jeżeli chcesz poparcia, to powiedz gdzie można go udzielić. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Internet za darmo... 21.09.02, 17:37 Właśnie! Gdzie mamy się ewentualnie podpisywać? Chyba nie sądzisz że tyle osób ma się podpisywać w tym wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Internet za darmo... 21.09.02, 17:57 a ja coś czuję, że ktoś tu sobie żarty stroi... bo niby gdzie tyle miałoby kosztować?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Internet za darmo... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.02, 18:23 W Stanach internet jest za darmo to czemuu nas nie? Gdyby redakcja "Gazety" się zgodziła to może u nich zostawic taką liste? Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: Internet za darmo... 25.09.02, 20:53 Teufel, ile Ty masz lat, że nie rozróżniasz USA od Polski?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Internet za darmo... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 27.09.02, 21:23 tszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teufel Re: Internet za darmo... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.02, 23:03 Co na to redakcja? Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Internet za darmo... 02.10.02, 23:09 Ciekawe gdzie w Stanach jest internet za darmo???? Chyba cos Ci sie pomylilo z "flat rate" kiedy placisz jedna cene niezaleznie od ilosci polaczen? Albo moze internet w pracy? W sumie Ty nie placisz, ale firma tak :-) Wyjasnij mi prosze, bo bardzo mnie to zaciekawilo, w koncu jak tam bede to chce tego uzywac ile sie da!!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Internet za darmo... 04.10.02, 18:16 mój kuzyn był w Stanach rok temu i siedział w necie za darmo (np: na poczcie) Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Internet za darmo... 04.10.02, 18:42 Mając konto w PKO też możesz korzystać z Sieci za darmo (dla klientow) Załatwiając sprawy w Multibanku też możesz. Będąc na targach edukacyjnych, też były powystawiane darmowe stoiska z Siecią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eyemakk Re: Internet za darmo... IP: *.toya.net.pl 04.10.02, 20:35 za darmo posurfujesz u kumpla, ktory ma stałe, w szkolnej pracowni, lub w pracy, oi ile posiadasz odpowiednie w/w coś; no a dla tych co nei mają takiej szkoły lub takiej pracy, pozostaje pójść do kafejki, w której nie jest płatne z góry (znam takie) i uciec pod koniec czasu Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Internet za darmo... 04.10.02, 20:36 No wlasnie. Na poczcie. Jak rowniez na lotniskach w Stanach bywaja (ale nie wszedzie) bezplatne dojscie do Internetu, w wiekszosci przypadkow zdemolowane przez uzytkownikow.. Nie ma jednak jak internet w domu.... a takiego to nigdzie nie ma bezplatnego... Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Internet za darmo... 24.03.03, 07:01 Doszły mnie słuchy, że w Norwegii jest za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Genetyk Re: Internet za darmo... IP: *.vline.pl / 172.16.8.* 24.03.03, 09:06 No nie jestem przekonany. Widziałeś kiedyś coś za darmo? Ktoś musi za to płacić. I z całą pewnością nigdzie nie ma internetu za darmo w prywatnym domu. Inna sprawa, że jest za drogo. Ja nie marudze bo za 128 płace 40PLN. Znajoma u zachodnich sąsiadów płaci za internet 8 "ojro". Czyli podobnie ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Internet za darmo... 25.03.03, 01:25 widziałem za darmo np. płyta go dzisiejszej GW Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Internet za darmo... 25.03.03, 11:53 teufel napisał: > widziałem za darmo np. płyta go dzisiejszej GW Nie za darmo - inwestycja w większy sprzedany nakład. Działanie marketingowe, chwilowe a nie stała usługa. "Darmo" dostajesz codziennie masę torebak foliowych w sklepach - ale to jest tak czy inaczej wliczone w marżę. Są "darmowe" gazety roznoszone mieszkańcom - ale płacą za nie reklamodawcy, itd, itd. Darmowy Internet - też jest wkalkulowany w czyjąś działalność (edukacyjną, reklamową itp). Z pewnością nie dostajesz go jako usługę. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
teufel Re: Internet za darmo... 26.03.03, 02:01 zawsze możesz podejść od tyłu do kasy o wziąść parę foliówek:) Odpowiedz Link Zgłoś