Dodaj do ulubionych

simcity 4 deluxe....

20.10.05, 06:37
potrzebuje bardzo kodu instalacyjnego tzw cd-key,najczesciej to numer z
pudelka (np. the sims 2 ), w tej wersji jest 5 czlonow tego kodu, nie tak jak
w simach (4), jesli ktos ma ta gre, bardzo prosze zeby podal mi ten kod:)

PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE
Obserwuj wątek
    • gray Re: simcity 4 deluxe.... 20.10.05, 07:52

a wiesz, że to kradzież?
      • anpio Re: simcity 4 deluxe.... 20.10.05, 09:46
        Skąd wiadomo, że zaraz kradzież? Jeśli zgubiono pudełko, kod był nieczytelny
        lub w inny sposób nie udaje się za jego pomocą uruchomić gry to należy z
        dowodem zakupu udać się do sprzedawcy. Gra powinna zostać wymieniona na taką,
        która będzie się nadawała do uruchomienia. Nie ma natomiast co liczyć, że ktoś
        poda kod od swojej gry, ponieważ prawdobodobnie nie ma on do tego prawa z czym
        musiał się zgodzić akceptując warunki umowy podczas instalacji swojej gry.
    • uerbe Re: simcity 4 deluxe.... 20.10.05, 09:04
      ag.bocznica.org
    • brite Re: simcity 4 deluxe.... 20.10.05, 10:30
      martys_85r napisała:

> potrzebuje bardzo kodu instalacyjnego tzw cd-key

Po pierwsze:
      Wcale nie potrzebujesz tego kodu. Wcale nie potrzebujesz tej gry. Ta 'potrzeba'
      to tylko wytwór marketingu i zbyt małego dystansu do komputera.

Po drugie:
      Jeżeli już masz spiraconą grę, to chwal się tym na odpowiednim forum, albo nie
      chwal się w ogóle.

Po trzecie:
      Dziewczyno, masz 20 lat, zacznij myśleć trochę!
      • martys_85r myslec? 20.10.05, 10:45
        sorry, mieszkam sama, nie mam ojca, mama mieszka daleko, wybacz ale z 250 zl
        stypendium ciezko jest sie utrzymac, jak mam sobie kupic oryginal?? nie mowiac
        juz ze tej gry juz nie ma w sprzedazy np w mediamarkt i w innych takich
        punktach.. to ze ktos poda kod to jedynie przejaw dobrych intencji a nie
        kradziezy.. ja nie poszlam do sklepu i jej nie ukradlam, po prostu tez chce
        miec troche przyjemnosci od zycia, nie wszyscy spia na pieniadzach, sam/a
        pomysl!
        • gray Re: myslec? 20.10.05, 13:39
          martys_85r napisała:

> sorry, mieszkam sama, nie mam ojca, mama mieszka daleko, wybacz ale z 250 zl
          > stypendium ciezko jest sie utrzymac, jak mam sobie kupic oryginal??

no tak, no tak... a jakbyś miała samochód - np. jakiegoś fajnego mesia - to
          mogłabyś sobie jeździć do mamy. ze stypendium nie wystarczy ale zobacz ile
          takich na uilicy stoi - weź sobie jednego i po problemie. jeżeli nie umiesz to
          poproś na forum kogoś kto potrafi to zrobić. niby mesio dużo pali ale przecież
          jakiś miły człowiek pomoże ci zorganizować pieniądze, np. ze sklepowej kasy.

podaruj sobie dziewczyno odrobinę luksusu!

a wracając do tematu - chcesz kraść to kradnij sama.
        • uerbe Re: myslec? 20.10.05, 21:01
          martys_85r napisała:

> po prostu tez chce miec troche przyjemnosci od zycia ...

To sobie, xhejn, na te przyjemności zarób. Albo rób tak, jak radzi gray i nie mieszaj w to innych.
        • majkel00 Wody! 20.10.05, 21:11
          Czy to jakaś prowokacja, czy głupota oraz ludzka bezczelność?
          • martys_85r eh... 21.10.05, 11:30
            jasne, dam dupy jakiemus frajerowi zeby miec gre, wy jacys nienormalni
            jestescie! ("sponsoring" to forma prostytucji jakby ktos nie wiedzial,
            nakalanianie do niej jest gorsze niz "kradziez"..)

a co wy tacy porzadni! zawsze przachodzicie na pasach?? jak nie to juz
            zlamaliscie prawo.. a co do kradziezy, to moze nikt z was nigdy ksiazki-
            podrecznika nie skserowal? - to tez kradziez!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka