Gość: q IP: *.toya.net.pl 21.10.05, 23:12 hahahahahahahahah!!! za moje , podatnika pienądze, będą chronić informację co dostałem na maturze w 1980 roku. a może wuj kuratora ma firmę ochroniarską ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sowilo Re: Kuratorium jak bank IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.05, 08:44 "Informacja jest poufna" - hahahaha umowy dotyczące spraw publicznych nie sa poufne (ustawa o dostępie do informacji publicznej)- i jest jeszcze ustawa Prawo zamówień publicznych wg. której poprzedni przetarg też był rozstrzygnięty. Panowie dziennikarze głąby - nie potrafia powołać się na właściwą podstawę prawną przy próbie uzyskania informacji i powtarzaja bełkot który usłyszeli. Szkoda że wstrzemięźliwości przy doksztalcaniu nie zastąpią umiarem w obrzucaniu błotem w innych artykułach. Ale to już jest rzecz powszechnie wiadoma że dziennikarzy m.in. GW cechuje nieuctwo i brak profesjonalizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasbo A nie wystarczy zatrudnić 2 strażników na etat ? 22.10.05, 11:16 ... za jakieś 40 tys rocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szwed Re: A nie wystarczy zatrudnić 2 strażników na eta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 15:52 Pan Wojakowski będąc w gminie zarządził monitoringi wszystkich placówek oświatowych i pozwalniał nocnych portierów. Teraz takim monitoringom nie wierzy. Cos jest tu szyte grubymi nićmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkret Re: Kuratorium jak bank IP: *.toya.net.pl 22.10.05, 19:37 Przed ewakuacją trzeba się czymś "zasłużyć". A właściwie do czego służy kuratorium, a szczególnie rzeczony pan, który chce je tak bardzo chronić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał M. Re: Kuratorium jak bank IP: *.lodz.msk.pl 22.10.05, 21:44 Chyba się zatrudnię w kuratorium. Strasznie mnie ciekawi zawartość mojej "teczki" ze szkolnymi osiągnięciami. Ciekawe czy jest tam informacja, że pobiłem się w 7. klasie na przerwie z kolegą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biglag Re: Kuratorium jak bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 07:31 kesli powiecie jaka firma z Warszawy wygrala powiem wam jak to zostalo zalatwione i kto za tym stoi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efefefefef Re: Kuratorium jak bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 11:58 fefef Odpowiedz Link Zgłoś