Dodaj do ulubionych

25-10-05 nowe fotki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:05
W środku jak widać na zdjęciach jest jeszcze trochę do zrobienia.
Chciałem sfotografować nowy wóz strażacki, ale go nigdzie nie widać.

Pozdrawiam

www.emig.mefiasz.com/
Obserwuj wątek
    • Gość: S&F Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.toya.net.pl 25.10.05, 15:08
      Wóz strażacki przyjedzie z opóźnieniem.
      Pozdrawiam
      Ps
      Są trzy inne wozy strażackie
    • protz Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 15:14
      czym robisz fotki?
    • bjch Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 15:41
      Jak widać po tych fotkach to chyba nie zdążą. A jeśli nawet to codzień po
      wylocie rayana beda robić dalej. Jesli to jest pawion na odprawe 200 osób to
      gdzie sie zmieści następne 200 które przyleci. Kocioł sraszny. Rozwiązania
      drogi dojazdowej do T-2 katastrofalne, przeciez nie jestesmy w Anglii i
      dlaczego mamy podjeżdżać od strony kierowcy. Znak zakazu do 5 min - następne
      nieudogodnienie. Przeciez stawiając autko na te własnie 5 min do rozpakowania
      bagażu - a niech zjadą się równoczesnie ci co odlatują to te ostatni w aucie
      podjedzie pod T-2 za godzinę (żeby tylko) Inne rozwiązania konieczne do
      udogodnienia.
      Pozdrawiam
      • jakub.dec Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 15:53
        Co ty Pitolisz bracie? Od jakiej strony kierowcy? Samochód poza tym najlepiej
        zostawić na "starym" parkingu. Jakie 5 minut? Na wyładowanie człowieka i bagaży
        z pełnego auta pasażerskiego jak dla mnei starcza minuta.
        Tylko Ci co śledzą zdjęcia Emiga na bieżąco albo chodza na lotnisko conajmniej
        raz w tygodniu potrafią rozpoznać tempo prac i ewentualnie docenić.
        Pozdr,
        Kuba
        • bjch Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 16:05
          Zobacz ze dojeżdżająć do T-2 masz nakaz jazdy prosto więc.... A jak od 9.II
          dojdzie jeszcze drugie polaczenie ktore naklada sie Londynem to sie dopiero
          bedzie dzialo. A prace robotnikow napewno doceniam. I napewno 1 min sie nie
          stoi, co nie byles na Okeciu, jaki tam nieraz korek. Na pewno przyjda nastepni
          Central, LOT, SKY i co wtedy, nastepny terminal na miejscu T-2 a odprawy z T-1
          Oj ciezko bedzie
          • jakub.dec Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 16:10
            Racja, nie zauwązyłem tego nakazu. ale to akurat chyba nie problem na okeciu
            samochody zawsze parkują po obu stronach uliczki takze tez maja po stronie
            pasazera i kerowcy. Mniejmy nadziję, że jak przyjdą inni to będziemy mogli
            znosić tłok już dzięki świadomości tego że rusza rozbudowa dużego terminala.
            Pozdr,
            Kuba

bjch napisał:

> Zobacz ze dojeżdżająć do T-2 masz nakaz jazdy prosto więc.... A jak od 9.II
            > dojdzie jeszcze drugie polaczenie ktore naklada sie Londynem to sie dopiero
            > bedzie dzialo. A prace robotnikow napewno doceniam. I napewno 1 min sie nie
            > stoi, co nie byles na Okeciu, jaki tam nieraz korek. Na pewno przyjda
            nastepni
            > Central, LOT, SKY i co wtedy, nastepny terminal na miejscu T-2 a odprawy z T-
            1
            > Oj ciezko bedzie
    • Gość: Matej Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 20:11
      co to ma znaczyć jakie wozy ??? z kand z Łasku ?!!!!
      i czy wugule bendzie puzniej ten wuz

Na czas nie dotrze na Lublinek także nowy wóz pożarniczy. Firma, która miała przygotować pojazd, nie zdążyła go na czas wyposażyć. W zastępstwie lotnisko otrzyma trzy inne strażackie auta.
      www.lotniskodlalodzi.org/medium.php?id=251
    • topjes Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 20:19
      Wybrane zdjęcia emiga z ostatnich dni są też w naszej Galerii
      www.lotniskodlalodzi.org/lublinek-galeria.php?id=2005-10
      • Gość: gosc Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.hsd1.ca.comcast.net 25.10.05, 20:24
        Wszystko to strasznie male! Moze i sam terminal tymczasowo wystarczy, ale droga
        dojazdowa z objazdem i chodniki to zupelnie jak przed jakims pawilonem, a nie
        przed lotniskiem. Powodzenia 30-go!
        • Gość: S&F Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:36
          > Wszystko to strasznie male!

Tak krawiec kraje jak mu materii staje.
          Bo niby gdzie indziej, nie widać drugiej strony ulicy, takie są szerokie?!
          Pozdrawiam
        • stanish Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 21:57
          Ludzie!!! Nie narzekajcie tak bo przykro czytać. Za mały, za wąski, za krótki,
          za ciasno...Przecież to od początku było budowane jako terminal przejściowy a
          nie docelowy. Przypomnę malkontentom, że na razie mamy jedno (1!) połączenie
          dziennie (od 9.02.06 - dwa). Ja życzę naszemu lotnisku żeby szybko było
          tłoczno, ciasno i dużo samolotów!!!I mam nadzieję, że powoli będzie się stawać
          normalnym portem lotniczym, w którym i ciasno jest czasem...
          • Gość: S&F Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 22:06
            No właśnie.Od czegoś trzeba zacząć.
            Pozdrawiam
            • Gość: elpasso Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 22:18
              Jeszcze jedna kwestia. Ludzie... przestańcie narzekać. Gdyby na oddanie
              terminala było 12 miesięcy, a wszystko było wychuchane, i tak byście chcieli
              się do czegoś przyczepić. Kij zawsze się znajdzie...

Przypomnijcie sobie ile ten terminal budowali. Ile godzin pracy włożył tam
              każdy pracujący robotnik. Nie ma w Polsce inwestycji, która tak szybko się
              finalizuje, i o takim ryzyku.

Pozdr,

elpasso
              • Gość: renata Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.range86-137.btcentralplus.com 25.10.05, 23:17
                Fotki super , widac jak sie uwijaja .A co do komentarzy powyzej zapraszam na
                lotnisko we Wrocławiu . Tam dopiero jest "super" dojazd a droga dojazdowa
                jeszcze lepsza. Ja jestem niesamowicie szczesliwa , ze wkoncu nie bede musiala
                dojezdzac na Okecie i rodzinka w przeciagu 5 godzin bedzie juz u mnie .
                Pozdrawiam
                • topjes Re: 25-10-05 nowe fotki 26.10.05, 10:08
                  > Ja jestem niesamowicie szczesliwa , ze wkoncu nie bede musiala
                  > dojezdzac na Okecie i rodzinka w przeciagu 5 godzin bedzie juz u mnie .
                  > Pozdrawiam

Też się cieszę :) Bo w listopadzie w końcu mój brat będzie leciał z Lublinka
                  zmiast z Okęcia do Londynu :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka