Gość: Emig IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:05 W środku jak widać na zdjęciach jest jeszcze trochę do zrobienia. Chciałem sfotografować nowy wóz strażacki, ale go nigdzie nie widać. Pozdrawiam www.emig.mefiasz.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S&F Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.toya.net.pl 25.10.05, 15:08 Wóz strażacki przyjedzie z opóźnieniem. Pozdrawiam Ps Są trzy inne wozy strażackie Odpowiedz Link Zgłoś
bjch Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 15:41 Jak widać po tych fotkach to chyba nie zdążą. A jeśli nawet to codzień po wylocie rayana beda robić dalej. Jesli to jest pawion na odprawe 200 osób to gdzie sie zmieści następne 200 które przyleci. Kocioł sraszny. Rozwiązania drogi dojazdowej do T-2 katastrofalne, przeciez nie jestesmy w Anglii i dlaczego mamy podjeżdżać od strony kierowcy. Znak zakazu do 5 min - następne nieudogodnienie. Przeciez stawiając autko na te własnie 5 min do rozpakowania bagażu - a niech zjadą się równoczesnie ci co odlatują to te ostatni w aucie podjedzie pod T-2 za godzinę (żeby tylko) Inne rozwiązania konieczne do udogodnienia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.dec Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 15:53 Co ty Pitolisz bracie? Od jakiej strony kierowcy? Samochód poza tym najlepiej zostawić na "starym" parkingu. Jakie 5 minut? Na wyładowanie człowieka i bagaży z pełnego auta pasażerskiego jak dla mnei starcza minuta. Tylko Ci co śledzą zdjęcia Emiga na bieżąco albo chodza na lotnisko conajmniej raz w tygodniu potrafią rozpoznać tempo prac i ewentualnie docenić. Pozdr, Kuba Odpowiedz Link Zgłoś
bjch Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 16:05 Zobacz ze dojeżdżająć do T-2 masz nakaz jazdy prosto więc.... A jak od 9.II dojdzie jeszcze drugie polaczenie ktore naklada sie Londynem to sie dopiero bedzie dzialo. A prace robotnikow napewno doceniam. I napewno 1 min sie nie stoi, co nie byles na Okeciu, jaki tam nieraz korek. Na pewno przyjda nastepni Central, LOT, SKY i co wtedy, nastepny terminal na miejscu T-2 a odprawy z T-1 Oj ciezko bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.dec Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 16:10 Racja, nie zauwązyłem tego nakazu. ale to akurat chyba nie problem na okeciu samochody zawsze parkują po obu stronach uliczki takze tez maja po stronie pasazera i kerowcy. Mniejmy nadziję, że jak przyjdą inni to będziemy mogli znosić tłok już dzięki świadomości tego że rusza rozbudowa dużego terminala. Pozdr, Kuba bjch napisał: > Zobacz ze dojeżdżająć do T-2 masz nakaz jazdy prosto więc.... A jak od 9.II > dojdzie jeszcze drugie polaczenie ktore naklada sie Londynem to sie dopiero > bedzie dzialo. A prace robotnikow napewno doceniam. I napewno 1 min sie nie > stoi, co nie byles na Okeciu, jaki tam nieraz korek. Na pewno przyjda nastepni > Central, LOT, SKY i co wtedy, nastepny terminal na miejscu T-2 a odprawy z T- 1 > Oj ciezko bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matej Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 25.10.05, 20:11 co to ma znaczyć jakie wozy ??? z kand z Łasku ?!!!! i czy wugule bendzie puzniej ten wuz Na czas nie dotrze na Lublinek także nowy wóz pożarniczy. Firma, która miała przygotować pojazd, nie zdążyła go na czas wyposażyć. W zastępstwie lotnisko otrzyma trzy inne strażackie auta. www.lotniskodlalodzi.org/medium.php?id=251 Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 20:19 Wybrane zdjęcia emiga z ostatnich dni są też w naszej Galerii www.lotniskodlalodzi.org/lublinek-galeria.php?id=2005-10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.hsd1.ca.comcast.net 25.10.05, 20:24 Wszystko to strasznie male! Moze i sam terminal tymczasowo wystarczy, ale droga dojazdowa z objazdem i chodniki to zupelnie jak przed jakims pawilonem, a nie przed lotniskiem. Powodzenia 30-go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&F Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 21:36 > Wszystko to strasznie male! Tak krawiec kraje jak mu materii staje. Bo niby gdzie indziej, nie widać drugiej strony ulicy, takie są szerokie?! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stanish Re: 25-10-05 nowe fotki 25.10.05, 21:57 Ludzie!!! Nie narzekajcie tak bo przykro czytać. Za mały, za wąski, za krótki, za ciasno...Przecież to od początku było budowane jako terminal przejściowy a nie docelowy. Przypomnę malkontentom, że na razie mamy jedno (1!) połączenie dziennie (od 9.02.06 - dwa). Ja życzę naszemu lotnisku żeby szybko było tłoczno, ciasno i dużo samolotów!!!I mam nadzieję, że powoli będzie się stawać normalnym portem lotniczym, w którym i ciasno jest czasem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&F Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 22:06 No właśnie.Od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elpasso Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 22:18 Jeszcze jedna kwestia. Ludzie... przestańcie narzekać. Gdyby na oddanie terminala było 12 miesięcy, a wszystko było wychuchane, i tak byście chcieli się do czegoś przyczepić. Kij zawsze się znajdzie... Przypomnijcie sobie ile ten terminal budowali. Ile godzin pracy włożył tam każdy pracujący robotnik. Nie ma w Polsce inwestycji, która tak szybko się finalizuje, i o takim ryzyku. Pozdr, elpasso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renata Re: 25-10-05 nowe fotki IP: *.range86-137.btcentralplus.com 25.10.05, 23:17 Fotki super , widac jak sie uwijaja .A co do komentarzy powyzej zapraszam na lotnisko we Wrocławiu . Tam dopiero jest "super" dojazd a droga dojazdowa jeszcze lepsza. Ja jestem niesamowicie szczesliwa , ze wkoncu nie bede musiala dojezdzac na Okecie i rodzinka w przeciagu 5 godzin bedzie juz u mnie . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
topjes Re: 25-10-05 nowe fotki 26.10.05, 10:08 > Ja jestem niesamowicie szczesliwa , ze wkoncu nie bede musiala > dojezdzac na Okecie i rodzinka w przeciagu 5 godzin bedzie juz u mnie . > Pozdrawiam Też się cieszę :) Bo w listopadzie w końcu mój brat będzie leciał z Lublinka zmiast z Okęcia do Londynu :))) Odpowiedz Link Zgłoś