Gość: ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 18:53 ?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.lodz.mtl.pl 30.07.01, 18:55 Bredzisz ociemnieały człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: 213.25.90.* 30.07.01, 18:59 Skonkretyzuj trochę, bo ciężko się wypowiedzieć. Poza tym możesz się jakoś przedstawić; i tak widać, że jesteś z Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.lodz.mtl.pl 30.07.01, 19:16 ...inicjantyw wcale nie jeste mniej niz gdzie indziej. Łodz powinna pójsc szlakiem Wrocławia. Chyba jedyna i słyszna droga. ... pozdro dla Widzewiaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: 200.37.235.* 06.08.01, 03:51 Inicjatywa ??? Z gowna twarogu sie nie zrobi, mozna miec inicjatywe, najlepszy sprzet a i tak wszystko ch....... Lodz jest wstretna i zadne zastepcze atrakcje typu Piotrkowska tego nie zmienia. ALe jakims dziwnym trafem to gowno mi pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 07.08.01, 10:08 A wlasnie, ze Lodz jest fajna. Jest tu troche kiepsko z inwestycjami i to jest glowny problem miasta. Ale jest szansa, ze to sie zmieni. Ptaszki cwierkaja, ze sporo firm zaczyna myslec o przyjsciu do Lodzi, a i pare lodzkich wlasnie zaczyna niezle sie rozwijac i za 2-3 lata moze byc w Lodzi niezle. Byle tylko urzedasy znowu czegos nie popsuly. No i lotnisko, by sie przydalo aby latwiej bylo zapraszac firmy z poza Lodzi na rozmowy do nas bez koniecznosci odbierania ich z Okecia, aby oszczedzic im brudopociagow do Lodzi. Pozdrawiam, Marcin Kaniewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deuce Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.toya.net.pl 11.08.01, 19:40 > Z gowna twarogu sie nie zrobi, ladnie powiedziane ;-) > Lodz jest wstretna i zadne zastepcze atrakcje typu Piotrkowska tego nie zmienia > . > ALe jakims dziwnym trafem to gowno mi pasuje. mnie tez. i uwielbiam chodzic po lodzi noca albo wracac z imprez. z kazdej imprezy moge wrocic pieszo, a w takiej np. warszawie nie da rady z jednego konca na drugi w jedna noc, a jeszcze do tego mozna sie utopic w wisle Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... 31.07.01, 11:14 I znowu... -powiem że warszwiaki to tumany (nie wszyscy) -Warschau mnie opieprzy -miałem rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: 192.168.134.* / *.Astral.Lodz.PL 06.08.01, 17:51 A w czym jest twoja inicjatywa ??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geograf Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 18:54 Gadacie bez sensu zamiast sie skonkretyzować. Wiadomo, że tego typu wątki są przez wiocha menów rozpoczynane. Jednak my Łodzianie też się zastanówmy nad tym wątkiem. Oczywiście, że łódź to miasto INICJATYWY. Podam chociaż przykład remontu dróg. Jak sie chłopcy z drogówki rzucili na remonty dróg to 3/4 tras tramwajów zmienili i przy okazji wymienili (i wymieniają)najgorsze odcinki łódzkich dróg. Co wy na to? Prosze o kolejne przykłady INICJATYW Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... 11.08.01, 19:48 Grupa artystyczna Łódź Kaliska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqq Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.toya.net.pl 25.08.01, 10:11 Czy to oni chcą przywrócić dawną świetność SPATIFU ? pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamek Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.mnc.pl 25.08.01, 22:29 Zgoda. A Szytenchelm to pies? PS Bądźcie na odsłonięciu Reymonta - to już wkrótce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 12:04 Z Szytenchelmem to pelna racja. Faceta mozna lubic lub nie, ale cenie go chocby za to, ze nie chce sie przeniesc do Krakowa. Pzdr, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.08.01, 10:29 Z tą inicjatywą to trochę prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: 213.25.90.* 26.08.01, 12:47 no nawet bardziej niż trochę, ale męczą mnie te powtarzane wątki o tym. Odpowiedz Link Zgłoś