Dodaj do ulubionych

Łódż , czyli totalny brak inicjatywy...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.01, 18:53
??????
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrek Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.lodz.mtl.pl 30.07.01, 18:55
      Bredzisz ociemnieały człowieku.
    • Gość: pepe Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: 213.25.90.* 30.07.01, 18:59
      Skonkretyzuj trochę, bo ciężko się wypowiedzieć. Poza tym możesz się jakoś
      przedstawić; i tak widać, że jesteś z Wawy.
      • Gość: Peter Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.lodz.mtl.pl 30.07.01, 19:16
        ...inicjantyw wcale nie jeste mniej niz gdzie indziej. Łodz powinna pójsc
        szlakiem Wrocławia. Chyba jedyna i słyszna droga.

... pozdro dla Widzewiaków
      • Gość: justyna Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: 200.37.235.* 06.08.01, 03:51
        Inicjatywa ???
        Z gowna twarogu sie nie zrobi, mozna miec inicjatywe, najlepszy sprzet a i tak
        wszystko ch.......
        Lodz jest wstretna i zadne zastepcze atrakcje typu Piotrkowska tego nie zmienia.
        ALe jakims dziwnym trafem to gowno mi pasuje.
        • Gość: Marcin Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.gwarant.lodz.tpnet.pl 07.08.01, 10:08
          A wlasnie, ze Lodz jest fajna. Jest tu troche kiepsko z inwestycjami i to jest glowny problem miasta.
          Ale jest szansa, ze to sie zmieni. Ptaszki cwierkaja, ze sporo firm zaczyna myslec o przyjsciu do Lodzi,
          a i pare lodzkich wlasnie zaczyna niezle sie rozwijac i za 2-3 lata moze byc w Lodzi niezle. Byle tylko
          urzedasy znowu czegos nie popsuly. No i lotnisko, by sie przydalo aby latwiej bylo zapraszac firmy z
          poza Lodzi na rozmowy do nas bez koniecznosci odbierania ich z Okecia, aby oszczedzic im
          brudopociagow do Lodzi.

Pozdrawiam, Marcin Kaniewski

• Gość: deuce Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.toya.net.pl 11.08.01, 19:40
          > Z gowna twarogu sie nie zrobi,

ladnie powiedziane ;-)

> Lodz jest wstretna i zadne zastepcze atrakcje typu Piotrkowska tego nie zmienia
          > .
          > ALe jakims dziwnym trafem to gowno mi pasuje.

mnie tez. i uwielbiam chodzic po lodzi noca albo wracac z imprez. z kazdej
          imprezy moge wrocic pieszo, a w takiej np. warszawie nie da rady z jednego konca
          na drugi w jedna noc, a jeszcze do tego mozna sie utopic w wisle
    • hubar Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... 31.07.01, 11:14
      I znowu...
      -powiem że warszwiaki to tumany (nie wszyscy)
      -Warschau mnie opieprzy
      -miałem rację
    • Gość: aqq Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: 192.168.134.* / *.Astral.Lodz.PL 06.08.01, 17:51
      A w czym jest twoja inicjatywa ???????????????
      • Gość: geograf Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.01, 18:54
        Gadacie bez sensu zamiast sie skonkretyzować. Wiadomo, że tego typu wątki są
        przez wiocha menów rozpoczynane. Jednak my Łodzianie też się zastanówmy nad tym
        wątkiem. Oczywiście, że łódź to miasto INICJATYWY. Podam chociaż przykład
        remontu dróg. Jak sie chłopcy z drogówki rzucili na remonty dróg to 3/4 tras
        tramwajów zmienili i przy okazji wymienili (i wymieniają)najgorsze odcinki
        łódzkich dróg. Co wy na to? Prosze o kolejne przykłady INICJATYW
        • hubar Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... 11.08.01, 19:48
          Grupa artystyczna Łódź Kaliska.
          • Gość: aqq Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.toya.net.pl 25.08.01, 10:11
            Czy to oni chcą przywrócić dawną świetność SPATIFU ?
            pozdrowienia
          • Gość: zamek Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.mnc.pl 25.08.01, 22:29
            Zgoda. A Szytenchelm to pies?
            PS Bądźcie na odsłonięciu Reymonta - to już wkrótce!
            • Gość: MarcinK Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 12:04
              Z Szytenchelmem to pelna racja. Faceta mozna lubic lub nie, ale cenie go chocby za to, ze nie
              chce sie przeniesc do Krakowa.

Pzdr, MarcinK
    • Gość: ed Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 26.08.01, 10:29
      Z tą inicjatywą to trochę prawda.
      • Gość: pepe Re: Łódż , czyli totalny brak inicjatywy... IP: 213.25.90.* 26.08.01, 12:47
        no nawet bardziej niż trochę, ale męczą mnie te powtarzane wątki o tym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka