Gość: goh IP: *.toya.net.pl 29.09.02, 19:06 biedny biedny łks.szkoda mi koszernych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marcin Re: ŁKS - Ruch Radzionków 0:1 IP: *.monitorek.net.pl / 192.168.3.* 29.09.02, 20:09 ŁKS zagrał najgorszy mecz w tej rundzie i o optymizm naprawdę trudno.Klepczarek nie powinien zagrać od pierwszej minuty,mało tego myśle że w takiej dyspozycji nie znalazłby miejsca w drużynie rezerw.Trener Pietrzak jest chyba ślepy skoro trzymał go 90 minut na placu.Co do Sorbiana to uważam że jest to najgorszy nabytek ŁKSu w ostatnich latach.ZUPEŁNE DREWNO!! Słowo do redaktora Walczyka:redaktorku na meczu było na pewno 4000 ludzi,ale ty oczywiście musiałeś zaniżyć frekwencje no bo kibicujesz Widzewowi.Zmartwie cie,ludzie od ŁKSu nie odwrócą się bo my kochamy ten klub niezależnie w której lidze gra. Odpowiedz Link Zgłoś
wiszcz Re: ŁKS - Ruch Radzionków 0:1 29.09.02, 21:41 ŁKS Łódź - Ruch Radzionków 0:1 (0:0). Bramka: Łukasz Wesecki (59). Żółte kartki: Tomasz Rączka (ŁKS), Krzysztof Markowski, Rafał Mitura, Adam Banaś, Czesław Wrześniewski (Ruch). Czerwona kartka: Tomasz Rączka (ŁKS) w 90 min za drugą żółtą. <b>Widzów 3000. (PAP)</b> To dla redakcji Wyborczej !!!! Już byście sobie panowie redaktorowie jaj nie robili. Czytac nie umiemy serwisu PAP ?? A co do meczu.. nie bylem, nie widzialem i dzieki Ci panie Boze, ze nie moglem sie stawic na Al. Unii .. Pieprzone Zelboysy znow pokazaly co potrafia.. Juz mi slow brakuje. Jak tak dalej pojdzie to .. polecimy do III ligi :( Ehh... Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: ŁKS - Ruch Radzionków 0:1 29.09.02, 21:45 wiszcz napisał: > To dla redakcji Wyborczej !!!! Już byście sobie panowie redaktorowie jaj nie > robili. Czytac nie umiemy serwisu PAP ?? --To ma być argument? Ja tam PAPowi co do meczy nie wierzę, za dużo razy wymyśali sobie jakieś liczby rodem z kosmosu. Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: ŁKS - Ruch Radzionków 0:1 29.09.02, 22:08 Zaraz uslysze, ze na LKS bylo 15 tysiecy. Panowie, 3 to litosciwie powiedziane:-)))Bylem i widzialem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaroslaw Re: ŁKS - Ruch Radzionków 0:1 IP: *.itu.ch 30.09.02, 09:38 Ludzie wywalcie Pietrzaka poki czas! To on zrzucil LKS do II ligi i doprowadzi do III. Od czasu objecia przez niego klubu LKS strzeli ZERO bramek! Trenerzy Polak i Wozinski na pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś