kwachenbach 11.10.02, 09:26 A szkoda, ze sie nigdzie już nie wybiera. Ciekawe kto ją podstwił jako kandydata, komu ma zabierać głosy? Chyba wiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: powiedz Re: Banasik wyjechała IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 13:32 Ciekawa koncepcja........ lubisz chyba spiskowe teorie co? Moim zdaniem podstawili ja marsjanie z Tygodnika Powszechnego:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kuubaa Chyba do Orleanu, bo tam hymen odrasta :-) 13.10.02, 15:33 Mówi się, że jest wystawiona przez wykluwającą się nową partię Michnika i Kwaśniewskiego. Ona sama ponoć wcale nie marzy o prezydenturze, tylko jest to preludium do kandydowania na polskiego parlamentarzystę w UE. Koncepcja dobrze pomyślana - "prawdziwa Europejka z biegłą znajomością j.francuskiego, dziekan Rady Adwokackiej, jako NIEZALEŻNA zajęła XX miejsce w wyborach na prezydenta Łodzi w 2002r." Ładnie brzmi, nie? Nie wzięła tylko pod uwagę że to miasto ma specyfikę, w której "dziewictwo" i inne pozytywne cechy nie są żadną zaletą, wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek "Mówi się" 13.10.02, 15:44 Ja chyba jednak jestem, k...a, w maglu :((( Kuba, doprawdy, snuj sobie swoje teorie u cioci na imieninach. Odpowiedz Link Zgłoś