bartuch 13.10.02, 10:51 Brawo dla Lotyszy. Nasza postawe litosciwie przemilcze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bathon Re: TRAGEDIA, TRAGEDIA, TRAGEDIA!!!!! 13.10.02, 14:51 ja tylko pozwolę sobie przytoczyć słowa trenera Bońka: " ...Łotwa zaskoczy tylko polskich kibiców, nas nie..." i oto proszę polskich kibiców Łotwa wogóle nie zaskoczyła, zagrała słabo (we wszystkich statystykach miażdżącą przewagę miała Polska), ale mądrze. Natomiast to Polska jak najbardziej zaskoczyła kibiców swoją nieporadnością i brakiem zrozumienia szczególnie w sytuacjach podbramkowych oraz w tworzeniu akcji. jednym słowem Polska zagrała F A T A L N I E. ale mimo wszystko wierzę, że będzie lepiej. pseudopomocnik P.S. i jeszcze ten Saleta przegrał:((( Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: TRAGEDIA, TRAGEDIA, TRAGEDIA!!!!! 13.10.02, 15:25 Samo dotarcie już na miejsce ogladania meczu, nie wróżyło niczego dobrego :P PS A nie mowiłem że będzie 1:0 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartuch Re: TRAGEDIA, TRAGEDIA, TRAGEDIA!!!!! IP: 212.191.129.* 13.10.02, 16:40 Nie wkurwiaj mnie, Hubcio:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: TRAGEDIA, TRAGEDIA, TRAGEDIA!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.02, 17:56 Nie grali nic, a nic. Troszke sie k.... wk........ pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
bartuch Re: TRAGEDIA, TRAGEDIA, TRAGEDIA!!!!!Do Mlodzienca 13.10.02, 18:00 Upiles sie chociaz w tym pubie???Ja tak zrobilem i nie zaluje. Pozdrawiam. PS1. Ty nie na meczu???No wiesz.... PS2. Twoj klub wygra. Niekoniecznie czysto pilkarsko, ale licza sie punkty. Trzymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
maclorcan Re: TRAGEDIA, TRAGEDIA, TRAGEDIA!!!!! 13.10.02, 18:05 Aż szkoda było patrzeć. Nasi mieli tyle niecelnych strzałów, że chyba w końcu chcieli wejść z tą piłką w bramkę Łotyszy :(( Żenada... Odpowiedz Link Zgłoś