Dodaj do ulubionych

Widzew zyskał sponsora

IP: *.toya.net.pl 29.11.05, 20:03
Pan prezydent nie ma czego założyć na drugą rękę bo ŁKS nie ma tych pięknych
opasek i nigdy nie wpadnie na to, aby je mieć. A nawet gdyby je teraz
wprowadził to wiadomo, że z zazdrości dla Łódzkiego WIDZEWOWA.
Obserwuj wątek
    • Gość: Wilhelm Tell Re: Widzew zyskał sponsora IP: *.toya.net.pl 29.11.05, 20:04
      WIDZEWA oczywiście. Sorry
      • Gość: CoL Re: Widzew zyskał sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 20:24
        Wilhelmie głupiś, że hej.
        • Gość: Wilhelm Tell Re: Widzew zyskał sponsora IP: *.toya.net.pl 29.11.05, 21:36
          A ty jaki pusty ho ho, aż dno widać
    • Gość: xxx Wilhelm ..oj dziecko dziecko IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 29.11.05, 20:33
      Mózg ci się grzeje chłopczyku. Myju myju,paciorek i spać. A jutro do szkoły
      biegiem i łap trójeczki bo ci kolejny raz grozi repetowanie w pierwszej
      klasie........
      • Gość: Wilhelm Tell Re: Wilhelm ..oj dziecko dziecko IP: *.toya.net.pl 29.11.05, 21:35
        Ty już dawno grzejesz tyłek pod pierzyną, więc nie pouczaj WIDZEWSKIEGO
        ULTRASA. Hebrajczycy tylko to potrafią:(
        • Gość: Kris Re: Wilhelm ..oj dziecko dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 21:42
          Wilhelm szczeniaku, zamilcz i nie kompromituj swoich ziomków.
          • Gość: 1908 Re: Wilhelm ..oj dziecko dziecko IP: *.toya.net.pl 29.11.05, 21:45
            Albo zaobrączkuj się opaską i przejdź się po Łodzi :)
            • Gość: Wilhelm Tell Re: Wilhelm ..oj dziecko dziecko IP: *.toya.net.pl 29.11.05, 21:51
              Już dawno mam opaskę i jej nie ukrywam. Nawet na Retkini ludzie jej
              zazdroszczą, ale są to kulturajniejsze jednostki od was, mimo że też kibucują
              ŁKSowi
              • Gość: cobra Re: Wilhelm ..oj dziecko dziecko IP: *.orange.pl 30.11.05, 09:59
                Pewnie odziedziczyles opaske po dziadku.
          • Gość: Wilhelm Tell Re: Wilhelm ..oj dziecko dziecko IP: *.toya.net.pl 29.11.05, 21:53
            Wasi już się dosyć skompromitowali na stadionie z górą 5 tys. ludzi na meczu.
            Nie istniejecie w Łodzi. Czas się z tym pogodzić
            • Gość: Kris Re: Wilhelm ..oj dziecko dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:00
              Wilhelmie, załącz swe dzisiejsze wpisy do dokumentancji przy kolejnej wizycie u
              właściwego lekarza.
              • Gość: Wilhelm Tell Re: Wilhelm ..oj dziecko dziecko IP: *.toya.net.pl 29.11.05, 22:07
                Widzisz Kris jak prawda boli, wy nie potraficie się zjednoczyć np. chodząc na
                mecze. Tylko potraficie wrzucać na ludzi. Fe!!!
            • Gość: LKS1908 Re: Wilhelm ..oj dziecko dziecko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:30
              no coz sprawdzilbym na twoim miejscu te odwazna teze empirycznie. zaloz ta
              szmatke w widocznym miejscu i przespaceruj sie troche po tej lodzi. ciekawe jak
              dlugo pospacerujesz. po powrocie ze szpitala opowiesz nam o wrazeniach. post
              mozesz zaczac 'mialem fajna opaske'. i po lodzi znaczy po lodzi a nie np.
              sochaczewie
    • Gość: gosc Re: Widzew zyskał sponsora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.05, 22:29
      no to panowie skomentowaliscie artykul...
    • Gość: Jaro Jaki klub - taki sponsor... hehehehe IP: *.lze.lodz.pl 30.11.05, 07:34
      Wyleje widzewowi asfalt zamiast trawy!
      • Gość: chicago Re: Jaki klub - taki sponsor... hehehehe IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 30.11.05, 16:36
        wy jestescie pijani od belta goszczynskiego
    • Gość: LKS1908 Re: Widzew zyskał sponsora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 16:36
      jak podal rzecznik prasowy pan prezydent zalozyl sobie opaske na ta reke, ktora
      podciera swoje prezydenckie dupsko. coz za symbolika. 'ciagle kradna mi papier
      z kibla i nie ma czyms sie podetrzec. opaska bedzie jak znalazl' powiedzial Pan
      prezydent

info: www.widzef.pl
      • Gość: furio Re: Widzew zyskał sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:57
        Wilhelm WIDZEWSKI ULTRASIE.............buahahahahhahahahahahahaahhaah no stary
        przypał dla ziomów po szalu taki że szkoda mi ciebie. Ciekawe czy wiesz chociaż
        czym sie zajmują ultrasi. Boże chroń ŁKS przed takimi gamoniami...

A co do artykułu to należy tylko pogratulować że udało się Widzewowi znaleźc
        sponsora. Ciekawe kiedy Stępień przestanie pie**olić swoje farmazony i weżmie
        sie do roboty. Prezesie cierpliwosc kibicow sie konczy wiec bierz sie Pan do
        roboty.
        • Gość: Wilhelm Tell Furio czytaj to IP: *.toya.net.pl 30.11.05, 23:56
          Słuchaj koleś ciężko się z tym pogodzić, ale ŁKS niestety nie dorósł jeszcze do
          gry w 1 lidze, nie chodzi mu tu o piłkarzy - grają na właściwym poziomie,
          wstydu Łodzi nie przynoszą, chodzi mi o kibiców takich jak Ty i parę innych
          sztuk, naucz się dopingować swój klub, tak jak to ma miejsce na Widzewie i
          dopiero zabieraj głos. Ja czasem spojrze na wasz żałosny doping, wtedy aż
          szkoda mi piłkarzy - trudno im się gra ciągle na wyjazdach
          • Gość: rufus71 Re: Furio czytaj to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 00:08
            wilhelm byl taki jeden kibic widzewa ktory napinal sie w necie kim on to nie
            jest.malowal bloki na chojnach,lecz pewnego dnia na widok niebieskich narobil w
            gacie i tak skonczyl a sie jego przygoda jako kibica.wiec uwazaj na niebieskich
            panow.pamietaj miernoto ŁKS NIE SPI ŁKS CZUWA!!!
          • Gość: furio Re: Furio czytaj to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:56
            Znasz mnie że wiesz jakim jestem kibicem? Nie rozśmieszaj mnie. Poza tym to Ty
            jako jedyny sie tu napinasz wiec pomysl troche.

A co do dopingu to dyskusja z Toba nie ma sensu bo przeciez Ty wiesz swoje a my
            wiemy swoje. Mysle jednak ze mozesz spac spokojnie i sie o nas nie martwic bo
            jest ok widzewski ultrasie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka