Dodaj do ulubionych

U Andrzeja Leppera na imieninach

30.11.05, 22:19
Żałosne...
brak słów.
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: U Andrzeja Leppera na imieninach IP: *.toya.net.pl 30.11.05, 23:00
      Co tam słychać u pana Misztala, żałuję, że noszę podobne nazwisko jak ten
      cymbał. Jądruś twoje zdrówko.
      • gray Re: U Andrzeja Leppera na imieninach 01.12.05, 08:39

co ty nie powiesz - ja nazywam się andrzej.

;-)
        • kayakto "to byl wyjazd sluzbowy" 02.12.05, 04:53
          sa na dodatek na tyle bezczelni zeby wyciagnac od panstwa kase na taki wyjazd..
          ciekawe kto zaplacil za "poczestunek"

-
        • Gość: hmm Re: U Andrzeja Leppera na imieninach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 09:47
          a ja myślałem, że Andrzej to imię... o ja głupi...
    • Gość: q No niby śmieszne, ale.. IP: *.toya.net.pl 30.11.05, 23:40
      Ci panowie i te panie którzy pojechali oddać hołd temu przestępcy żyją z
      naszych podatków.Nie zapominajcie o tym !!! Prymitywy którzy ich ( i jego)
      wybrali najczęściej takowych nie płacą więc jest im wszystko jedno. Demokracja.
    • Gość: Homer Re: U Andrzeja Leppera na imieninach IP: *.retsat1.com.pl 01.12.05, 00:15
      Kiedyś jeżdziło się do Sulejówka na imieniny Marszałka. Jakie czasy, taki
      (vice)marszałek..
    • Gość: cassani spoko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:23
      takie drogi sa przetarte już przez posłów LPR któzy pojechali na pogrzeb
      papieża i odebrali trzysta ilestam zł za diete zagraniczną.
      • Gość: aga Re: spoko IP: *.kolonianet.pl 01.12.05, 09:45
        No to wszystkiego najlepszego, Andrzeju!
    • johnny_p A robili lanie wosku i zabawy z butami... 01.12.05, 09:53
      ...kto pierwszy zostanie premierem?
      • cassani robili laskę z wosku? 01.12.05, 09:56
        nie rozumiem.
        • johnny_p laske - marszalkowska n/t 01.12.05, 10:06
          • cassani aaa - to zmienia postać 01.12.05, 10:07
            laski!
    • ratlerek.hitlerek Daj chłopu zegarek 01.12.05, 10:17
      to perfumy wypije heheheehe ludzie co za kraj.
      • jorn Re: Daj chłopu zegarek 01.12.05, 10:28
        Powinni koniecznie wazelinę ze soba zabrać, żeby wodzowi łatwiej wejść w dupę.
        • Gość: Yoga Re: Daj chłopu zegarek IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.12.05, 12:55
          Zalamuje mnie ten kraj. Na szczescie dluzej klasztora niz przeora. Polska ich
          przezyje. Nadzieja w mlodziezy. Uczcie sie, podrozujcie. Moze Wam sie uda cos
          sensownego w tym kraju zrobic. Chyba Europa ma troche racji, ze sie z nas
          podsmiewa. Po prostu w Europie obowiazuja inne standardy.
    • asiek_30 Re: U Andrzeja Leppera na imieninach 01.12.05, 11:11
      Jędrus pamietaj, nie po to jest perfuma byś ją pił!
      • grali1 Re: U Andrzeja Leppera na imieninach 01.12.05, 11:21
        JAKIE PERFUMY, JAKIE PERFUMY - SWOJSKI BIMBER Z BURAKÓW ŻŁOPALI,PO ICHNIEMU.
        • Gość: bywalec Re: Chamie nie byłeś to nie pisz IP: 217.17.32.* 01.12.05, 22:46
          a na imieninach i jesiotr był , pieczone szynki dość smaczne o wyrobach
          wędliniarskich i sałatkach nie wspomnę, lecz najlepsza była atmosfera dlatego
          ciebie nie zaprosili he he he a jaki tam tłum był że az hej
    • Gość: abc Re: U Andrzeja Leppera na imieninach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:19
      Popatrzcie na to zdjęcie:-) Andrzej kroczy niczym król, a jakiś sługus kłania mu
      się do pasa. PARODIA!
    • Gość: wodnik Re: U Andrzeja Leppera na imieninach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 11:21
      No to wiemy juz o imieninach Leppera, a może teraz o imieninach Wojciecha Jaruzelskiego lub Jerzego Urbana. Co im Oberredaktor Michnik dał w prezencie?
      • slmako Re: OD DAROWIZNY TRZEBA UISCIC VAT 01.12.05, 12:14
        KTO TO SPRAWDZI. PAMIETACIE JAK PIEKARZ ZA TO ZE ROZDAWAL CHLEB ZA DARMO MUSIAL
        PLACIC PODATEK. BRAWO KACZUCHU I MYDLEK MARCINKUS. OBY TAK DALEJ - KOMUNO WROC !
        • Gość: ev Re: OD DAROWIZNY TRZEBA UISCIC VAT IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 01:50
          co ma kaczuch do tego, cymbale?
          Ech, gdzie to sieją takich...nawet rudno określenie wymyslic....
    • nowa_wersja_anki Re: U Andrzeja Leppera na imieninach 01.12.05, 13:17
      u cioci na imieninach ..
    • Gość: skrzypłocz1 Re: U Andrzeja Leppera na imieninach IP: 217.153.97.* 01.12.05, 14:02
      A najbardziej mnie wku... , że za to wszystko płacimy my, podatnicy ... Co za
      barany głosowały na te pegeerowską kur.. z PZPR? Czy na prawdę nasze
      społeczeństwo jest aż tak głupie ... Ale sądząc po wynikach wyborów, tak
      niestety jest.
    • Gość: pollack Re: U Andrzeja Leppera na imieninach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 15:03
      U pastucha na .....
      • Gość: ENOLA gAY Przestepca w parlamencie robi sobie imieniny... IP: *.range86-129.btcentralplus.com 01.12.05, 15:22
        Kaczorland Polska-zwany IV RP:przestepca w parlamencie robi sobie
        imieniny.Czlonkowie partii przestepcow i oszustow,za nasze podatki sluzbowo
        zjezdzaja gwiazdziscie z kraju z podarkami,kupionymi z diet radnych,czyli z
        naszych podatkow.I jest wesolo.
        Do tego ohydne kaczory doprowadziliscie,oszustwami zdobywajac wladze.Prawo i
        sprawiedliwosc podlane gnojowica samejobory...
    • Gość: niektoinny ..pokażcie zdjęcia!!!! IP: *.lublin.pl / *.perfektpc.lublin.pl 01.12.05, 15:10
    • block-buster Pamietacie "Dzien Szakala"?Cos mi chodzi po glowie 01.12.05, 15:55
    • tim7 Re: U Andrzeja Leppera na imieninach 01.12.05, 16:07
      Ile perfum by Panu Przewodniczącemu nie podarowali, gó..no zawsze bedzie
      śmierdzieć tak samo...
    • Gość: korektor Stało by się??? IP: 217.168.133.* 01.12.05, 16:58
    • Gość: KKK Re: U Andrzeja Leppera na imieninach IP: *.bos.east.verizon.net 01.12.05, 17:45
      A JA KOCHAM POLSKE!!!!!!!!!!!.BYLA,JEST,I BEDZIE,MOJA OJCZYZNA.
    • Gość: higienista Najpierw kąpiel potem perfumy! IP: *.man.olsztyn.pl 01.12.05, 17:51
      Ja bym radził panu Andrzejowi najpierw odwiedzić łazienke i spędzic pare
      godzin w wannie lub pod prysznicem! Przed perfumami trzeba najpierw zmyć te
      centymetry samoopalacza! Dobra rada dla solenizanta!
    • Gość: rtx Jolanta Mitka-nasza Jola z dywid????? IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.05, 18:31
      • calcinus Re: Jolanta Mitka-nasza Jola z dywid????? 01.12.05, 19:50
        a co za problem sprawdzic? :)
    • Gość: micki Ten na zdjęciu chce całować Lepperowi rekę...? IP: *.crowley.pl 01.12.05, 18:35
      Budzi jednak chłop respekt :-)))
    • Gość: fun Lubu-dubu, niech żyje IP: *.autocom.pl 01.12.05, 18:43
      Lubu-dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. A może niech mu zafundują
      wycieczkę na Kanary z gorącymi życzeniami, żeby nie wracał?
    • teacherone Re: U Andrzeja Leppera na imieninach 01.12.05, 19:07
      chcialam z calego serca zyczyc panu przewodniczacemu wszystkiego najlepszego z
      okazji imienin. przede wszystkim: otwarcia sejmowego solarium, nowego beretu
      <moherowego>, wygranej w wyborzch prezydenckich,jeszcze lepszych (o ile to
      mozliwe) ukladow z ksiedzem rydzykiem, oraz duzo milosci pani b.
    • Gość: Mati Widły i gumofilce by mu się przydały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 19:58
      miejsce chłopa jest w oborze a nie w sejmie, szczególnie tego chłopa
    • Gość: Zbyszek Re: U Andrzeja Leppera na imieninach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:38
      Stara sitwa odchodzi i zastępuje ją nowa jeszcze gorsza i bardziej bezczelna.
      Gratuluję Ci Polsko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka