Gość: robbie IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 20:51 Pozwolicie, że będziemy tutaj kontynuować wpisy dotyczące spotkania, bo tam zrobiło się tłoczno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robbie Re: Spotkanie lotniskowców IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 20:53 Przynieść oryginalny autograf dyrektora Michała Marca ?? :) Pozdrawiam, robbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: Spotkanie lotniskowców IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 00:10 Obejrzymy i pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Spotkanie lotniskowców IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 21:30 Skoro większość osób nie może przyjść na takie spotkania, więc może będziemy organizować co jakiś czas spotkania na czacie, żeby pogadać na żywo. Co o tym myślicie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców IP: *.toya.net.pl 16.10.02, 23:56 Dlaczego uważasz, że większość nie może? Z moich informacji wynika, że najbardziej aktywni przybędą. Poza tym dostałem kilka maili z różnych części naszego globu (np. od Pawła Durysa), że będą w ten dzień o tej godzinie z nami myślami i sercem. Oczekują szczegółowej relacji w necie. Może Ty Robbie coś wyskrobiesz, bo Twoja stronka jest super. Dalsze kontakty ustalimy podczas spotkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Spotkanie lotniskowców IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 09:24 Dzięki! Nie ma sprawy, na pewno coś na ten temat się znajdzie na stronie. I jeszcze raz przypominam, że jeśli ktoś ma jakieś zdjęcia to ja bardzo chętnie je zamieszczę na stronie (oczywiście z informacją o autorze). Pozdrawiam, robbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: WAŻNE INFORMACJE ODNOŚNIE SPOTKANIA IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 00:28 I jeszcze moja wielka prośba do wszystkich lotniskowców: nie zawiedźcie, przyjdźcie! Jedyna na razie rzecz, która od nas zależy, to piątkowa frekwencja. Dzięki za potwierdzenie obecności dla Marcina, HackaFinna, Robbiego i Flipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HackFinn Re: WAŻNE INFORMACJE ODNOŚNIE SPOTKANIA IP: *.ipartners.pl / *.skydive.pl 17.10.02, 12:24 . > > Dzięki za potwierdzenie obecności dla Marcina, HackaFinna, Robbiego i Flipa. Nie ma sprawy;) HackFinn;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: WAŻNE INFORMACJE ODNOŚNIE SPOTKANIA IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.02, 21:20 Witam Będę, będę, ale tylko do 20:45 :-(( MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: WAŻNE INFORMACJE ODNOŚNIE SPOTKANIA IP: *.toya.net.pl 17.10.02, 23:31 Myślę, że dłużej jak 2 godzinki to nie potrwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Info IP: *.toya.net.pl 18.10.02, 12:35 Cafe Verte: Godziny otwarcia: - niedziela - czwartek: od 11:00 do 22:00 - piątek - sobota: od 11 do 24:00 Krakowsko-paryski klimat. Zabytkowe stoliki różnych wielkości, w szafie trunki rzadziej zamawiane, na szafie wielki bukiet z suszonych kwiatów. Na każdym stoliku świecznik, cukierniczka z Desy - srebrne i posrebrzane. Na ścianach subiektywna historia fotografii: np. zdjęcia autorstwa Witkacego, fotografie przedstawiające Katarzynę Koboro i Władysława Strzemińskiego z Julianem Przybosiem. W drugiej sali-czasowe wystawy fotografii. Króluje muzyka jazzowa i spokojny rock. Główni bywalcy to studenci, artyści i dziennikarze. Ceny: herbata Dilmah - 3 zł, piwo - 4 zł, przekąski(m.in. szynka z melonem, łosoś z sałatą, jajka faszerowane) - 10 do 15zł, domowe ciasta (sernik, makowiec i szarlotka z beza) -5 zł. Łódź - ul. Piotrkowska 113/115 (w pasażu), tel. (0-42) 639-91-29 Odpowiedz Link Zgłoś
m..m No i Bombelki ..... :-( 18.10.02, 18:25 Właśnie dostałem kilka stron A4 do przepisania "na wczoraj". Czeka mnie upojny wieczór twarzą w twarz z Sony Trinitron :-(. Wypijcie za mnie grzańca w Verte Pozdrawiam M..M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: No i Bombelki ..... :-( IP: *.toya.net.pl 18.10.02, 22:13 No cóż, współczuję... Jednak zmartwię cię, na spotkaniu nie było alkoholu ;)) Strumieniami lało się cappucino :D oraz kilogramy tortów czekoladowych :)) Wszyscy mamy nadzieję, że na następnym spotkaniu spotkasz się z nami! Pozdrawiam, robbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: No i Bombelki ..... :-( IP: *.toya.net.pl 18.10.02, 22:17 No i oczywiście było bardzo miło, przyjemnie czyli świetnie!! Oby tak dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aLBERT Re: No i Bombelki ..... :-( IP: *.toya.net.pl 18.10.02, 22:38 Pomyślałem sobie, że nieformalną zachętą do kupna biletu mogłaby być informacja, że odwołanie rejsu jest dla pasażera tranzytowego potencjalnie korzystne. Poprosi wówczas o zwrot kasy za odcinek Wawa - Łódź i ma bilet po super niskiej cenie, niższej niż mieszkaniec Wawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Do HackFinna IP: *.toya.net.pl 19.10.02, 14:38 Zdjęcia zamieszczę na stronie dopiero za parę dni, ponieważ niestety nie mam skanera... i w weekand nie będę miał do niego dostępu, sorki. Aha, mógłbyś mi przypomnieć swoje imię i nazwisko? Jeśli nie chcesz na forum to na lodzlublinek@poczta.fm A tak w ogóle to najlepiej jakby wszyscy przypomnieli mi swoje prawdziwe imiona, bo mi się pomieszały... Pozdrawiam, robbie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Spotkanie lotniskowców IP: *.toya.net.pl 19.10.02, 14:49 I jeszcze jedno: Na spotkaniu byli: Albert, HackFinn, MarcinK, geograf, ja i... (wybaczcie, ale miałem przy uchu głośnik ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albert Re: Spotkanie lotniskowców IP: *.toya.net.pl 19.10.02, 15:20 ... i Flip. Moje imię to Paweł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robbie Re: Spotkanie lotniskowców IP: *.toya.net.pl 19.10.02, 21:46 Gość portalu: Albert napisał(a): > ... i Flip. Moje imię to Paweł. Dzięki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarcinK Re: Spotkanie lotniskowców IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.10.02, 22:46 A w zasadzie wszystkie Flipy ;-)) Pozdrawiam, MarcinK Odpowiedz Link Zgłoś