multumesc 20.10.02, 16:47 Citki kursuja rowniez w Sztokholmie na nowowybudowanej linii Tvaerbanan www.sl.se/trafik/tvarbanan/?page=liljeholmen.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mch Re: Citki w Sztokholmie IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 20.10.02, 18:58 To produkt Bombardiera, ale nie Citek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.S. Re: Citki w Sztokholmie IP: *.toya.net.pl 20.10.02, 19:42 Gość portalu: mch napisał(a): > To produkt Bombardiera, ale nie Citek. Właśnie, za to super long citek jest w Linzu. Znalazłem parę ładnych fotek: www.linzag.at/linzweb/projekte/pspic/largeimage/3/largeImage1010065899_import3c32e655839da.jpg www.linzag.at/linzweb/projekte/pspic/largeimage/97/largeImage1018004543_import3cac02b30083a.jpg www.linzag.at/linzweb/projekte/pspic/largeimage/16/largeImage1018004517_import3cac02b1007f7.jpg Ale najlepsze jest chyba to (Citek w reklamie Reffeisen Bank): www.bombardier.com/en/1_0/1_1/img/im_1_1_2_1_0_a.jpg Pozdrawiam, Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś
michal.ch Re: Citki w Sztokholmie 20.10.02, 19:46 W Linzu ma o jeden człon z wózkiem i jeden podwieszony więcej, niż wersja łódzka. Bardzo podoba mi się tamtejsze malowanie (uważam, że jest ładniejsze, niż nasze). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Citki w Sztokholmie IP: *.p.lodz.pl 20.10.02, 20:58 Jestescie misie. Mysmy sie specjalnie fatygowali to tego Linzu, zeby je sfotografowac, a wy szukacie po calym necie tego, co jest blisko. Przez Linz w Wiedniu bylismy juz po ciemku i tabliczki uliczne wyszly tak sobie. Ale to jest nauczka na przyszlosc. Wrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.S. Re: Citki w Sztokholmie IP: *.toya.net.pl 20.10.02, 22:11 Gość portalu: flip napisał(a): > Jestescie misie. Mysmy sie specjalnie fatygowali to tego Linzu, zeby je > sfotografowac, a wy szukacie po calym necie tego, co jest blisko. Przez Linz w > Wiedniu bylismy juz po ciemku i tabliczki uliczne wyszly tak sobie. Ale to jest > > nauczka na przyszlosc. Wrrr. Spoko flip, już Cię doceniam, a więc... ... na stronie flipa jest takie oto foto Cityrunnera z Linzu (właśnie tego w reklamie): www.p.lodz.pl/I35/personal/jw37/urbtr/images/linz-cr-ml.jpg Moje pytanie jest nastepujące: czy masz więcej fotek Cityrunnera z Linzu? :) Pozdrawiam, Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ł.S. Re: Citki w Sztokholmie IP: *.toya.net.pl 20.10.02, 22:12 Oops, przypadkowo dałem linka do thumba. Powinno być: www.p.lodz.pl/I35/personal/jw37/urbtr/images/linz-cr.jpg Ł.S. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Citki w Sztokholmie IP: *.p.lodz.pl 20.10.02, 22:58 I'm flattered. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Citki w Sztokholmie IP: *.p.lodz.pl 20.10.02, 20:54 CR sa tez w Grazu. Tylko, ze w Grazu sa chyba na tory normalne. Z tego wynika, ze Citek to produkt austriacki i powinien byc raczej w Krakowie, niz w Lodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: Citki w Sztokholmie 21.10.02, 02:25 Flipy, przecież w Podwawelowie jeżdżą skunksy, które są wszakże produktami Bombardiera. Aha, i jakoś nikt nie płacze o to, że używają niewydzielonych torowisk, skrętów etc. A przecież Krakusy to centusie i powinni swoje cudeńka z założenia oszczędzać...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Citki w Sztokholmie IP: *.p.lodz.pl 21.10.02, 03:44 A bo w Krakowie to wszystko inaczej maja. "A na tym Rynku w Krakowie / Domy stanely na glowie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie czerwony Re: Citki w Sztokholmie IP: *.sm.pk.edu.pl 22.10.02, 00:09 W Łodzi są za to same cwaniaki. Ostatnio słuchałem wykładu mądrego profesora i dowiedziałem się dlaczego najwięcej ludzi w rządzie pochodzi z Łodzi. Otóż wszystkich najlepszych menedżerów biorą do firm, zaś Ci najgłupsi trafiają do rządu. Zresztą sami wszyscy widzą jak szerzy się korupcja, układy, mafie w Łodzi. Cwaniacy to potrafią robić, zaś legalnie to nic nie potrafią.Nawet zwłokami są skłonni handlować. Teraz rząd żeby Łódź nie upadła to kieruje inwestycje zagraniczne do Łodzi, bo tam ludzie nie potrafią sami stworzyć sobie miejsc pracy. I dziwią się, że ktoś potrafi oszczędzać, bo oni nie muszą.Mają poparcie czerwonych w rzadzie i Ci czerwoni sypia im do koryta, więc po co oszczędzać? Krakowianie to przynajmniej ludzie wartościowi, a nie takie prostaki jak z Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flip Re: Citki w Sztokholmie IP: *.p.lodz.pl 22.10.02, 00:23 Ale ogolnie dobrze sie czujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Citki w Sztokholmie IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 22.10.02, 03:17 Flip, raczej nie będę tu zaglądał, poinformuj mnie na forum krakowskim, gdyby ktoś coś ciekawego jeszcze napisał o Krakusach, oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: Citki w Sztokholmie IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 22.10.02, 03:16 Kłania się Locutus z forum o krakowskiej komunikacji... nie jest u nas tak źle, torowiska wprawdzie niewydzielone (w efekcie z szybkiego tramwaju zrobił nam się parostatek grzęznący w korkach i przejeżdżający całą trasę w koszmarnym tempie - sprawdzałem, że spod Bagateli pod Pocztę Główną w szczycie kilkakrotnie szybciej jest na nogach przez Rynek niż tramwajem) ale za to odremontowane. No... prawie odremontowane - te do zajezdni (Kalwaryjska) są w fatalnym stanie... ale jakoś to jeździ - niemiecka jakość. A centusie faktycznie z nas straszne, to trzeba przyznać. każdy grosz oglądamy z dwóch stron przed wydaniem. A po wydaniu czasami całymi nocami opłakujemy własną głupotę i rozrzutność ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Citki w Sztokholmie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.10.02, 10:57 Eech! Marzenie. My się pewnie nigdy nie doczekamy takich lini. P.S. A tak A propos Linzu. Ten czwarty, dodatkowy człon jest z wózkiem bez napędu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.S. Re: Citki w Sztokholmie IP: 212.191.37.* 26.10.02, 14:01 Gość portalu: Ja napisał(a): > Eech! Marzenie. My się pewnie nigdy nie doczekamy takich lini. > > P.S. A tak A propos Linzu. Ten czwarty, dodatkowy człon jest z wózkiem bez > napędu? Nie. Jest to wozek napedowy. pzdr, Jan Szulew, KMST "cityrunner.lodz" - cityrunner.cjb.net Odpowiedz Link Zgłoś