Dodaj do ulubionych

oblot procedur ILS

IP: 217.153.26.* 20.10.02, 18:05
Prawdopodobnie w poniedziałek (lub w czasie przyszłego tygodnia) można
spodziewac się "papugi" na oblocie procedur ILS. Chyba bez lądowania. Całość
akcji zależy od pogody i innych czynników.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: oblot procedur ILS IP: 217.153.26.* 22.10.02, 17:35
      No i była, ale chyba nikt tego nie zauważył. Wszyscy byli pewnie zaaferowani
      oficjalna "pompą" na lotnisku.
      • m..m Re: oblot procedur ILS 22.10.02, 18:03
        Gość portalu: gość napisał(a):

> No i była, ale chyba nikt tego nie zauważył. Wszyscy byli pewnie zaaferowani
        > oficjalna "pompą" na lotnisku.
        Byli tacy co zauważyli.
        Wyobraź sobie borowików zaglądających do wszystkich szafek, dziennikarzy, z
        których każdy chciał sie dowiedzieć czegoś innego i w dodatku dowiedzieć się
        jako pierwszy, więc przekrzykiwał kolegów, kamerzystów, którzy aby złapać
        najlepsze ujęcie szwędali sie po całej wieży za nic mając prośby o odsłonięcie
        widoku przez okno, a w końcu oficjalnych gości. Między tym wszyskim trzeba było
        wsłuchać sie w korespondencję płynącą z głośnika, zrozumieć jej treść,
        skoordynować z latającym opodal Łaskiem i wydać kilka instrukcji, od których
        zależy bezpieczeństwo pilotów. Na koniec cała ekpia idzie sobie na oficjalny
        wyżer zostawijąc po sobie niezły bajzel, zapominając pożegnać się z
        kontrolerem, który przez cały czas ze skóry wychodził aby opanować sytuację.
        Wrażenie niezapomniane.
        Na szczęście nie ja dostąpiłem zaszczytu podejmowania delegacji, cały dzień
        zmuszony byłem spędzić w Stolicy.
        Pozdrawiam
        M..M
        • Gość: gość Re: oblot procedur ILS IP: 217.153.26.* 22.10.02, 20:34
          Takie to już widać nasze życie. Od czarnej roboty jest motłoch, a laury są dla
          tych lepszych. Co zrobić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka