Dodaj do ulubionych

Certyfikat rzetelności dla MPK

IP: *.teonet / *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.05, 19:52
nie wiem co za idiota im to dał, nie popatrzą na linię 96 i 13
Obserwuj wątek
    • Gość: kaczor Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:09
      i 3
    • michael00 O ku 22.12.05, 20:17
      rwa . Ze śmiechu penc!
      • Gość: Woody Re: O ku IP: *.smrw.lodz.pl 22.12.05, 20:24
        o lol chyba dzolk niech ktos spojrzy na kursy 81/87 przed 8 i po 15 ...
    • Gość: lukas_lodz LOL IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.12.05, 20:29
      Śmiech na sali...

zima, autobus 'nowy' niskopodlowgowy... zimno jak na zewnatrz - kierowca
      oszczedza na paliwie, ogrzewanie OFF ;) klient nasz pan?

to, że smierdzi... to czesto wina pasazerów, kiedys widzialem vlepkę -
      Pasażerowie proszeni są o mycie się (cos w ten desen) - powinni czesciej myc
      tapicerkę etc..
    • huann Re: Certyfikat rzetelności dla MPK 22.12.05, 20:46
      rze... co?!
    • barracuda7110 Re: Certyfikat rzetelności dla MPK 22.12.05, 20:49
      Kpiny czy ponury dowcip?
    • Gość: klakier Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 20:50
      ...no to z tego jasno wynika, że mamy kolejną nagrodę, certyfikat, dyplom...,
      którą po prostu kupuje się... Jest tego typu badziewia mnóstwo, tylko po to,
      aby Jaśnie Szanowny Pan Prezes byle firemki miał co postawić w gabinecie...
      Prowadzę firmę i nie mogę opędzić się od różnej maści komiwojażerów próbujących
      mi wcisnąć za drobną opłatą kolejną gazelę...
      • michael00 ech ci prezesi empeka 22.12.05, 20:51
        i ich moralnosc ... smichu kupa
    • Gość: Anonim-pracownik TO JAKAŚ KPINA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 21:41
      Regułą jest, że co drugi albo co trzeci autobus przewidziany w rozkładzie jazdy
      w ogóle nie przyjeżdża z powodu awarii. Niektóre pojazdy są w stanie
      katastrofalnym. Prezes redukując zadłużenie wstrzymał remont taborów, za co
      dostał 40 tys. nagrody. Nieremontowany tobor zacząć się psuć i teraz jego remont
      będzie kosztował o wiele więcej. Ezeczywiście jest powód do satysfakcji!
    • Gość: polesie_rulez Kompromitacja IP: *.toya.net.pl 22.12.05, 22:04
    • Gość: bzdura roku Koledzy sobie przyznają certyfikaty. IP: *.toya.net.pl 22.12.05, 22:05
      W końcu mamy już kaczyzm...
      • michael00 Ale o czym? 22.12.05, 22:08
        Gość portalu: bzdura roku napisał(a):

> W końcu mamy już kaczyzm...

Ale tak mówisz, bo to teraz modne?
        • Gość: haban Re: Ale o czym? IP: *.toya.net.pl 23.12.05, 18:53
          > Ale tak mówisz, bo to teraz modne?

Zobacz, jak się zmienił program TVP, to uzyskasz odpowiedź na swoje pytanie.
      • Gość: pawo Za 5500 PLN można takie coś kupic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 23:24
        Dostaje to zponad 90% firm ktore zgłosza akces
        www.fairplay.pl/fairplay/formularze/regulamin.pdf
        1. Opłata za promocję w I etapie programu, regulowana przez uczestników w
        terminie 14 dni od daty wystawienia faktury
        organizatora wynosi:
        a) 1200 zł netto przy zatrudnieniu do 10 pracowników;
        b) 1600 zł netto przy zatrudnieniu od 11 do 25 pracowników;
        c) 2000 zł netto przy zatrudnieniu od 26 do 50 pracowników;
        d) 3000 zł netto przy zatrudnieniu od 51 do 100 pracowników;
        e) 4000 zł netto przy zatrudnieniu od 101 do 250 pracowników;
        f) 5000 zł netto przy zatrudnieniu od 251 do 500 pracowników;
        g) 5500 zł netto przy zatrudnieniu powyżej 500 pracowników.
        • Gość: pawo Ta Fundacja niezle na tym kasy zarabia- wyliczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 23:29
          W 2005 roku brało udział około 700 firm, powiedzmy srednio za uczestnictwo
          zaplaciły one 3000 to daje kwote ponad 2 miliony złotych. Niezły biznesik. Prawda?
    • bergo.torino Re: Certyfikat rzetelności dla MPK 22.12.05, 22:15
      Ktoś sobie raczy żartować! Nie jechałem jeszcze tej zimy "piętnastką" z
      włączonym ogrzewaniem (a jeżdżę z Chojen na Matejki 5 razy w tygodniu). Tramwaje
      są brudne (pod siedzeniami zwykła znajdować się piaskownica) i się spóźniają,
      albo odjeżdżają za wcześnie.

"Przyjaźni pasażerom" motorniczowie zamykaja im drzwi przed nosem.

Dzisiaj jeden ( na skrzyżowaniu Mickiewicza - Kościuszki, w stronę Chojen) po
      ruszeniu z przystanku zatrzymał się na czerwonym świetle kompletnie zagradzając
      przejście dla pieszych - i ani myślał cofnąć... Ludzie szli naokokoło lewym
      pasem Mickiewicza - dobrze, że nikt nikogo nie potrącił.

Zdecydowanie taka laurka się MPK nie należy.
      • Gość: J.S. Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: 195.69.82.* 22.12.05, 22:59
        > pod siedzeniami zwykła znajdować się piaskownica

Dla twojego dziecka, czy jak?
        • Gość: daro Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: *.toya.net.pl 22.12.05, 23:07
          Widze ze kolega nieuczony wiec wyjasnie .... przedmowca mowiac o piaskownicy
          mial na mysli syf pod siedzeniami.
          I jak ziomal ... trafilo do twojego pustostanu ??
          • Gość: J.S. Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: 195.69.82.* 22.12.05, 23:34
            > I jak ziomal ... trafilo do twojego pustostanu ??

1. Nie zwracaj sie do mnie w ten sposob;
            2. Naucz sie zasad interpunkcji.

Co do tresci mojego posta to podczas czytania posta przedmowcy umknelo mi jedno
            slowo.
      • Gość: kierowca Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 04:55
        1) Pojazd jest brudny już godzinę po wyjeździe z zajezdni. Poprostu zimą nanosi
        się piach. Co może na każdym przystanku ma ktoś sprzątać w środku ? a może
        pasażerowie mają wycierac buty ?

2) Prowadzący mają realizować rozkład jazdy, każy spóźnialski powoduje że
        rozkład można wyrzucić do kosza. Czekasz na takiego, który jedzie tylko
        przytsanek łapią cię swiatła - 2 minuty w plecy na kolejnym skrzyżowaniu to
        samo itd. Jak chcesz zdążyć to przyjdź na czas.

3) Może złapało go czerwone światło na skrzyżowaniu ? co miał jechać dalej ?
        albo hamować gwałtownie żeby wszyscy się poprzewracali ? zatrzymał się za
        przejściem.
        • Gość: Ja Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.05, 19:40
          Piasek, to jedno, a bazgroły tak stare, że nierzadko ponalepiane są na nich
          schematy linii, numery telefonów do MPK itp., to drugie. Szyby tak podrapane,
          że niewiele przez nie widać to trzecie. Powypaczany karton, którym MPK raczy
          wykładać wagony, to czwarte. Powykręcane poręcze to piate, niedziałające
          świetlówki w wagonach to szóste, a syberyjskie normy włączania ogrzewania to
          siódme, zwłaszcza w Elinach. Jako ósme dodałbym brak kasowników w drugich
          wagonach. Jako dziwiąte różne szczątki papieru na szybach sufitach i podłodze -
          częściowo vlepki, a częściowo resztki plakatów, jakimi MPK raczy pasażerów. A
          jako ostatnie - dziesiąte reklama siatkowa wykonanana tak niedbale, że nic
          przez nią nie widać (bowiem siatki mogą być także lepsze i gorsze i MPK powinno
          przestrzegać jakichś parametrów).
          Jesli zaś ktoś mnie będzie przekonywać, że MPK czyści regularnie swoje wozy, to
          polecam tył wagonu 2235, na którym już dwa miesiące sadowi się bazgroł jakiegoś
          kretyna wykonany zielonym mazakiem. I podejrzewam, że jeszcze sobie posiedzi:-(
    • maxxman Re: Certyfikat rzetelności dla MPK 22.12.05, 22:43
      KPINA, KPINA, KPINA!!! Wasowicza na taczke i wio daleko!

maxxman
    • Gość: josearcadiomorales Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: *.lodz.msk.pl 22.12.05, 23:29
      Prawie się rozpukłem ze śmiechu!! Jakież piękne sformułowania składają się na
      treśc tego certyfikatu: "za wrażliwość na potrzeby środowiska lokalnego", "za
      rzetelność wobec klientów". Widać nagród ci u nas w Polsce dostatek. Dla każdego
      coś się znajdzie.
    • szprota Re: Certyfikat rzetelności dla MPK 22.12.05, 23:53
      pozwolę sobie przekleić post, którym się wyżyłam u Jagiełły.
      Rzecz działa się 30 października, kiedy to ruch związany ze świętem zmarłych był
      już mocno nasilony.

Jak Szprota dojeżdżała do pracy na 16:00 w okolice Stomila.
      Szprota na przystanku Julianowska-Głogowa: 15:12
      Autobus wg rozkładu: 15:20 (87), 15:26 (81), 15:35 (87)
      Autobus na przystanku: 15:45 (81) (numer autobusu 3001)
      Kierowca: zdenerwowany, złośliwie odjeżdża ludziom sprzed nosa z przystanków, a
      nawet przystrzaskuje jedną panią na Pojezierskiej przy technikum)
      Kasowniki w autobusie: nie działają
      [może to forma rekompensaty za opóźnienie? Żeby ludzie nie płacili za
      niewykonaną usługę? A co z tymi, co mają migawki?)
      Autobus na przystanku św Teresy - Chemobudowa (gdzie Szprota zamierza wysiąść):
      zwalnia i brzęka dzwonkiem, żeby odsunąć się od drzwi, których nie otwiera
      Autobus na krańcówce Szczecińska: 16:17.
      Tłum wokół: dziki, z urozmaiceniem pod postacią kieszonkowców, nieskutecznie
      dobierających się do Szproty
      Resume: dojazd do pracy - godzina pięć minut
      Spóźnienie do pracy: pół godziny (byłby kwadrans, ale musiałam dojść od
      krańcówki)
      Na szczęście nie miałam nieprzyjemności :)
      PS Pani w mpk informacji wyraziła zdziwienie, że nie wiem, co się dzieje. No
      przecież święto zmarłych!

to chyba wystarczy jako moja opinia co do zasadności nagrody.
      • Gość: lukas_lodz nie na temat ;) IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.12.05, 09:28
        jedna uwaga - na Pojezierskiej nie ma technikum, pewnie chodzi Ci o 41 l.o.
        • Gość: VEs Re: nie na temat ;) IP: 83.142.201.* 23.12.05, 11:09
          Teraz może i nie ma, ale jeszcze w 1998 było.
        • szprota Re: nie na temat ;) 23.12.05, 18:48
          racja, ja tą trasą jeżdżę od 15 lat i przegapiam zmiany ;) dla mnie tam _zawsze_
          było technikum.
          dzięki za sprostowanie.
    • Gość: thibault Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: *.uni.lodz.pl 22.12.05, 23:57
      a ja dzisiaj czekalem pol godziny na przystanku Pomorska/Konstantucyjna aż raczy
      "dwunastka" przyjechac, a wg rozkladu powinienem na nią czekac max 8 minut.
    • sluzbowo Re: Certyfikat rzetelności dla MPK 23.12.05, 00:21
      "Nasz regionalny administrator - nie powiem kto - przytoczył 20 przykładów na
      to, że łódzkie MPK jest przyjazne pasażerom."

Kpina w żywe oczy! Tylko czytając to Forum można znaleźć 200 jeśli nie 2000
      przykładów na NIErzetelność i NIEprzyjazność MPK pasażerom.

Niniejszym składam wniosek o nadanie mi tytułu "Forumowicz przyjazny innym
      Forumowiczom". Ktoś - nie powiem kto - przytoczy 143 przykłady na to, że tak
      jest :/
      • Gość: J.S. Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: 195.69.82.* 23.12.05, 13:35
        > Kpina w żywe oczy! Tylko czytając to Forum można znaleźć 200 jeśli nie 2000
        > przykładów na NIErzetelność i NIEprzyjazność MPK pasażerom

Oj, wiadomo, ze o pozytywach nikt nie pisze, tylko negatywnie... ze autobus nie
        przyjechal, ze motorniczy nasikal na wagon, albo, ze strzelal do psa na
        torach :>
        • sluzbowo Re: Certyfikat rzetelności dla MPK 23.12.05, 18:32
          Gość portalu: J.S. napisał(a):

> Oj, wiadomo, ze o pozytywach nikt nie pisze, tylko negatywnie... ze autobus
          > nie przyjechal, ze motorniczy nasikal na wagon, albo, ze strzelal do psa na
          > torach :>

Hy hy hy

Nie, no jednak czasami pozytywy się zdarzają. W proporcji - bo ja wiem - 1 do
          500 w stosunku do negatywów? O reformie komunikacji nocnej sporo dobrego
          przeczytałem, np.

Kurczę, więcej nie pamiętam :/ Ale to z powodu Świąt, nie zaawansowanego
          wieku ;-)
    • yarro Czysty Mrożek... 23.12.05, 01:27

• Gość: Ja Taak? A co powiecie na to... IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.12.05, 02:25
      "MPK chce kupić autobusy które utrudnią niepełnosprawnym poruszanie się
      komunikacją miejską - alarmują członkowie Stowarzyszenia Łódzka Inicjatywa na
      rzecz Przyjaznego Transportu. "...

Relacja TV pod adresem:

moya.toya.net.pl/
    • micial Re: Certyfikat rzetelności dla MPK 23.12.05, 07:18
      ciekawe ile dali im "w łapę".... przyjazność dla pasażerów... lol
    • Gość: kg Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: 217.153.38.* 23.12.05, 08:15
      Dokładnie co za głupota dawac im certyfikat - jakikolwiek !!! ja jezdze do
      pracy godzine czasu bo nie mam dobrago polaczenia (trudno to jeszcze moge
      przeboleć ) ale jak jade 11 pól godziny i wsiadam do niej o 5.46 rano w rondzie
      lotników i jesetem na julianowskiej/zgierska o 6.z minutami Nastepnie sie
      przesiadam w 81 i do tej linii mam wielkie zastrzezenia Niewiem ale chyba tam
      na tej julianowskiej jest jakis trojkat bermudzki czy co to bardzo czesto
      autobus który ma byc o 6.24 nie przyjezdza !! a potem stoje pół godziny na
      mrozie albo w wichurze bo oczywiscie nie ma nawet kawałka wiaty gdzie by sie
      mozna było schronic !! Przeciez to jest jakis koszmar !!! Ja naprawde moge
      zrozumiec ze cos sie moze popsuc ale nie prawie co 2-3 dzien!!!!!! Czy nie
      mozna cos z tym zrobić??? Przeciez tyle jezdzi ludzi rano tymy liniami czy to
      81/87 czy nie mozna wiecej dac tych autobusów własnie rano i po południu ok 15-
      16 jak ludzie wracają z pracy ??? A one sa raptem 2- 4 razy na godzine to jest
      smiech na slali!!!!! A sprobojcie sie dodzwonic na boski telefon skarg i
      wniosków - caly czas gada pani nagrana na tasme. Ja osobiscie nie mam ochoty
      rozmawiac z z automatem prze 2 min !! boze fair play??? gdzie????? ale bilety
      to sie sprawdza i egzekwuje!! a jak mam zarobic na ten bilet jesli sie spoźnia
      autobus do pracy ???KOSZMAR
    • Gość: Ingo Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: 213.17.170.* 23.12.05, 08:33
      I nagroda za wypadające w czasie jazdy silniki, budowę szybkiego tramwaju i
      jescze inne złote osiągnięcia.
      • nancy.boy Re: Certyfikat rzetelności dla MPK 23.12.05, 08:52
        A ja dorzucę jeszcze zwrotnice przy Kaliskim, które po wymianie przestały działać. Nie wspomnę o tramwajach jeżdzących z sześciominutowym opóźnieniem ani o motorniczych wjeżdżających na skrzyżowanie przy czerwonym świetle.
        • michal.ch Re: Certyfikat rzetelności dla MPK 23.12.05, 16:37
          To znaczy jak przestały działać? Zaspawali je? No bo nie rozumiem.

W ciągu nabjbliższych tygodni okaże się dopiero, czy napęd będzie w tych
          zwrotnicach, czy nie i wtedy będzie można ewentualnie się buldoczyć.
      • Gość: Krolik SYF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 09:48
        eh ludzie, jak przyjezdzam z Krakowa do was to najchetniej chodzilabym piechota
        a nie jezdzila MPK. SYF taki ze az z nog powala, wagony 8 sa w takim stanie
        jakby przejezdzaly przez centrum walk, sa popisane , porysowane i brudne!
        autobusy np. 86 to taki burdel na klokach ze strach tym jezdzic, w srodku
        jezdza jakies żule, PALA PAPIEROSY i smierdza tak strasznie ze slow brakuje. w
        krakowie pasazerowie do spolki z kierowca wywalaja takich gosci z pojazdu. wam
        to pewnie sie w glowie nie miesci.
        u nas tramwaje niskopodlogowe sa, byly i nadal jezdza, tyle ile kupili tyle
        jezdzi. a u was kurcze wszystko do Hiszpanii oddali bo widac nie uwazaja zeby w
        Lodzi byly potrzebne :>>>
        niskopodlogowe autobusy sa super ale sa TAK zaniedbane ze nie ma sie ochoty tym
        jezdzic.
        kolejna rzecz- tabor jest fatalny ale z przykroscia musze przyznac ze tlum
        jezdzacy lodzkim MPK do najczystszych i najporzadniejszych nie nalezy. ostatnio
        pani zwymiotowala na piekne siedzonko i podloge autobusiku. PANI. u nas jak
        kogos mdli to sie wychodzi, jakby ktos taki numer odstawi./....wole nei myslec.
        ale u was jest taki alkoholizm ze nie dziwie sie ze wam wszystko jedno i nie
        reagujecie.
        ale powiem wam jedno, Lodzianie. W Krakowie sie czesciej kasuje bilety, u nas
        kanary nie odpuszczaja jak ktos powie 'jestem biedny, bezrobotny i nie mam za
        co zaplacic'(ojejjeku:() bo to nie jest powod do nie placenia za bilet! u nas
        chodza kanary 3-osobowymi druzynami i przynajmniej jest jakis porzadek i
        przestrzega sie w miare glownego obowiazku jakim jest - zaplac jak wozisz DUPE!

a skad MPK ma brac na tabor pieniadze jak pasazerowie nie placa????
        • Gość: Jaco Re: SYF IP: *.toya.net.pl 23.12.05, 12:18
          No patrz, i to wszystko przez prezesa z Krakowa...
          • Gość: klakier Re: SYF IP: 80.51.81.* 23.12.05, 12:48
            ...właśnie pozbyli się tego "prezesa" i stąd mają wreszcie porządek...
        • Gość: J.S. Re: SYF IP: 195.69.82.* 23.12.05, 14:10
          Wniosek prosty - mentalnosc ludzi trzeba zmienic.
          • Gość: Krolik Re: SYF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 14:32
            naszego prezesa macie od roku, i dopiero teraz dokupione zostanie ponad 50
            nowych autobusow. do tej pory nowy tabor to wasz prezes wysylal za granice, a
            wy jezdziliscie zlomem takim jak Ikarusy. NASZ prezes zostawil MPK we
            wspanialej kondycji ktora teraz procentuje. a u was zastal Lodz drewniana...
            mam nadzieje ze za kilka lat podziekujecie NASZEMU prezesowi ze zostwi Lodz
            murowana...
            • michal.ch Re: SYF 23.12.05, 16:42
              Gość portalu: Krolik napisał(a):

> naszego prezesa macie od roku, i dopiero teraz dokupione zostanie ponad 50
              > nowych autobusow.

Łódź jako pierwsza zaczęłą wdrażać na dużą skalę niskopodłogowce w połowie lat
              90, ale co tam szkodzi sobie pogadać, że Łódź to zadupie, prawda?

> do tej pory nowy tabor to wasz prezes wysylal za granice, a
              > wy jezdziliscie zlomem takim jak Ikarusy.

Nasz prezes, to znaczy ten wasz. :P

> NASZ prezes zostawil MPK we
              > wspanialej kondycji ktora teraz procentuje. a u was zastal Lodz drewniana...

No pewnie. A ludzie to do tej pory furmankami po Łodzi pewnie jeździli.

> mam nadzieje ze za kilka lat podziekujecie NASZEMU prezesowi ze zostwi Lodz
              > murowana...

Idź lepiej zobacz, czy ci tam w Krakowie dobrze buraki i kapusta w polu rośnie.
            • Gość: dudek Re: SYF IP: *.toya.net.pl 23.12.05, 18:57
              > naszego prezesa macie od roku, i dopiero teraz dokupione zostanie ponad 50
              > nowych autobusow.

Dodaj, że z najwyższej światowej półki...

> do tej pory nowy tabor to wasz prezes wysylal za granice, a
              > wy jezdziliscie zlomem takim jak Ikarusy.

Nie nasz, tylko wasz jest tak głupi, wszyscy są tacy w Krakowie?

> NASZ prezes zostawil MPK we
              > wspanialej kondycji ktora teraz procentuje. a u was zastal Lodz drewniana...

Jakiś kompleksik krakusa?

> mam nadzieje ze za kilka lat podziekujecie NASZEMU prezesowi ze zostwi Lodz
              > murowana...

Z tymi działaniami, to raczej zostawi bez MPK.
            • Gość: Duduś Re: SYF IP: *.toya.net.pl 24.12.05, 02:23
              > wy jezdziliscie zlomem takim jak Ikarusy

wy może jeździliście, bo u nas jeździły Volvo i Mercedesy, a po za tym Krakus
              przyjedź do Łodzi a zobaczysz tramwaj co bez konia chodzi
              • Gość: yhyhy Re: SYF IP: *.toya.net.pl 24.12.05, 14:29
                > przyjedź do Łodzi a zobaczysz tramwaj co bez konia chodzi

Ale krakowski tramwaj ma chociaż w pełni ekologicne paliwo...
    • Gość: gm Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 14:57
      Sytuacjia w MPK osobiście mnie nie obchodzi.Oczywiście złych chumorów
      pracowników nie można usprawiedliwiać natomiast o sprawach ekonomicznych można
      podyskutować (dyskusja trudna bo matematyka na maturze dopiero za trzy lata)
      Dziwie sie , że nikt nie zauważyl że spawacze i ślusarze w MPK jeżdżą od dawna
      Mercedesami. Z ekonomicznego punktu widzenia to absurd bo one więcej stoją niż
      jeżdżą. Citki to kilka nowoczesnych tramwajów zamiast kilkunastu mniej
      nowoczesnych ale nowych. Jeden drogi zakup może spowodować cała reszta to
      będzie złom. Nie zawsze chcieć znaczy móc.
      • Gość: gm Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 15:00
        przepraszam za c_humory
    • Gość: Devil Re: Certyfikat rzetelności dla MPK IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.12.05, 15:02
      Brawo. Szkoda, że jak spadnie troche większy deszcz lub śnieg to nic nie
      kursuje albo nie przyjeżdza o czasie. ostatni gdy nie przyyjechały trzy
      tramwaje pod rząd na które czekałem, usłyszalem od kierującego czwartym,: " co
      sie pan dziwisz, takie warunki pogodowe" ciekawe czy MPK zrozumialo by, gdybym
      nie mial biletu i stwierdził: "widzi pan takie warunki pogodowe"
    • michal.ch Re: Certyfikat rzetelności dla MPK 23.12.05, 16:44
      Ceeeertyfikaty sprzeeeedaję! Taaaaanio jak barszcz! Proooomocja na certfikaty!
      Kto kupi?
    • cobolt Nie wiem za co dostali ta nagrode!!! 23.12.05, 17:53
      prezes tej szanownej firmy nadal mysli ze spolka transportu publicznego musi byc rentowna a to guzik prawda bo z reguly jest odwrotnie. Dzieki temu moge sobie pojezdzic w mrozie bo ogrzewanie jest wlaczane od -5C ech porabane porabane
      • Gość: J.S. Re: Nie wiem za co dostali ta nagrode!!! IP: 195.69.82.* 23.12.05, 21:59
        Wysyp ekonomistow ostatnio tutaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka