Dodaj do ulubionych

Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź

28.12.05, 16:15
Witajcie forumowicze i słuchacze!
Podsumowań czas nastał. W najbliższym "Peryskopie", dokładnie w Sylwestra
13:00 (sobota), jak zwykle kilka słów o tym co wydarzyło się na forum
ostatnio.

A dodatkowo mam dla Was "pracę domową":
spróbujcie podsumować rok 2005 na forum Łódź!

Jaki to był rok? Co się zmieniło? O czym pisaliście (a o czym zapomnieliście
napisać)? Jakie wątki zapadły Wam najbardziej w pamięć?

Szczegóły tego podsumowania na antenie już w sobotę!
Obserwuj wątek
    • cassani ja sie pojawiłem 28.12.05, 16:18
      i krwi napsułem :)
      • brite ja zacząłem pisać 28.12.05, 17:43
        regularnie
        Wcześniej tylko się czaiłem.
        • cassani heh 29.12.05, 08:17
          jak zobaczyłeś co wypisuje to nie mogłeś dalej milczeć :)
          • brite prawda 29.12.05, 12:19
            a propos, gdzie jest big_news?
            • cassani Re: prawda 29.12.05, 12:48
              Bigi został zaszczuty i pod innym nickiem pisze lekkie kawałki, np jak
              dojechać z Retkini na ul. Kazachską i takie tam. Co myśmy z chłopaka
              zrobili... :)
    • wij_drewniak i ja sie pojawiłam na forum 28.12.05, 17:01
      ale niedługo zniknę, bo udzielanie sie na forum nie przynosi żadnych wymiernych
      korzysci, jednym słowem jest czynnoscią bez sensu. :o)
      taka sobie sztuka dla sztuki ;P
    • histeryx Słońce wschodzi i zachodzi a w Egipcie nędza. 28.12.05, 17:16
      jesli wiesz co chcę powiedzieć...
    • por_borewicz Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 28.12.05, 18:08
      Na wzor analogicznych podForow w innych miastach, pojawilo sie Forum fotografii
      z Lodzi. Dynamicznie sie rozwija. W chwili obecnej 908 postow i wciaz rosnie....
      Mysle, ze mozna zaliczyc ten fakt do waznych wydarzen :-)

Prawy: jak tam plany zrobienia reportazu o kolekcjonerze komputerow? :-)

Pozdrawiam
    • jasam Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 28.12.05, 21:19
      W związku ze śmiercią Papieża, kilka ważnych wydarzeń zaistniało jako pierwsza
      myśl - na Forum.

pozdr.
      Do spotkania 6.VI bardzo zaangażowało się Radio Łódź (+ TVP3 + Gazeta) mimo
      różnych opinii "z miasta".
      A i konsekwencje tego spotkania nadal trwają.
      • jasam Errata 28.12.05, 21:21
        jasam napisał:

> Do spotkania 6.VI - pomyłka, przepraszam.

Powinno byc 6. IV
        pozdr.
      • boards_of_canada Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 28.12.05, 22:19
        Jasam na prezydenta Forum.
        • jasam Re: boards_of_canada 28.12.05, 23:05
          1. Witaj. Szkoda, że tak całkiem przestałeś pisywać i nie czytaj tego jako
          odowiedź Twój na powyższy wpis, bo
          2. zupełnie nie rozumiem w tego zapisu.
          3. Choć mamy kilka różnych pogladów - przynajmniej tematy dyskusji były ciekawe.

pozdr.
          • boards_of_canada Re: boards_of_canada 28.12.05, 23:13
            Moze i bym pisal, ale najwyrazniej przeszkadzalem tu paru osobom i to w sposob
            wyrazny. W pewnym momencie ataki na mnie przybraly taki wymiar (personalne, z
            upublicznianiem mojego nazwiska - rzekomego lub prawdziwego - grozbami i
            wyzwiskami), ze pozostalo mi tylko jedno - przestac udzielac sie na forum.
            • jasam Re: boards_of_canada 28.12.05, 23:16
              Niestety - pozorna anonimowość dodaje odwagi.
              Jak zwykle ta odwaga nie zawsze jest właściwie wykorzystywana. Takie reguły
              publicznej dyskusji.
              W każdym razie ja zapraszam do wrzucaniw własnych myśli.

pozdr.
              • gray Re: boards_of_canada 28.12.05, 23:24

ciekawa sprawa gdyż pan BoC przestaje się odzywać kiedy tę pozorną anonimowość
                traci :)
                • boards_of_canada Re: boards_of_canada 29.12.05, 00:53
                  Dlatego, ze regulamin tego forum gwarantuje zachowanie anonimowosci. A ja sobie
                  nie zyczylem publicznego ujawniania moich danych osobowych. Akurat Jasam piszac
                  o pozornej anonimowosci nie mial na mysli mnie, bo mnie tutaj kilka osob
                  widzialo na zywo, wie kim jestem. Natomiast pewnie mial na mysli takich typkow
                  jak ty, ktorzy wbrew mojej woli podawali moje dane osobowe (nie wazne -
                  prawdziwe czy nieprawdziwe) do publicznej wiadomosci sami chowajac sie za
                  zaslona anonimowosci.
                  • gray Re: boards_of_canada 29.12.05, 01:01
                    boards_of_canada napisał:

> Dlatego, ze regulamin tego forum gwarantuje zachowanie anonimowosci. A ja
                    > sobie nie zyczylem publicznego ujawniania moich danych osobowych.

wszyscy zadają sobie pytanie 'dlaczego?' a ja nieśmiało serwuję odpowiedź - z
                    przekory, dlatego że wszyscy doskonale wiedzą kim jesteś to ty upierasz się, że
                    nie mają racji. nastoletnie ale wciąż śmieszne.

> Natomiast pewnie mial na mysli takich typkow jak ty, ktorzy wbrew mojej woli
                    > podawali moje dane osobowe (nie wazne - prawdziwe czy nieprawdziwe)

szanujmy się, bardzo cię proszę. ja też jestem andrzej.

> sami chowajac sie za zaslona anonimowosci.

lol - ludzie.gazeta.pl/gray/0,0.html

zamarudziłeś gdzieś a świat poszedł do przodu. jak widzisz każdy może się teraz
                    pokazać kolegom. oczywiście jeżeli się nie wstydzi albo ma taką pracę, że nie
                    powinien, co nie?
                    • boards_of_canada Re: boards_of_canada 29.12.05, 01:08
                      A przyszlo ci do glowy, ze pracujac w niektorych instytucjach i firmach
                      niezrecznie jest przyznawac sie do tego, a jednoczesnie dzieki pracy tam ma sie
                      wiedze, ktora moze wzbogacic dyskusje na forum (nie zdradzajac zadnej tajemnicy
                      sluzbowej)? Pod warunkiem, ze inni internauci beda to akceptowac. Takie
                      niepisane porozumienie miedzy internautami.

Zreszta, powtorze to raz jeszcze. Nie pisze o niczym niezwyklym, poniewaz ci,
                      ktorzy zakladali forum Gazety, doskonale zdawali sobie z tego sprawe, wyraznie
                      piszac w regulaminie forum, ze kazdy internauta ma prawo do zachowania
                      anonimowosci.
                      • gray Re: boards_of_canada 29.12.05, 01:19

> A przyszlo ci do glowy, ze pracujac w niektorych instytucjach i firmach
                        > niezrecznie jest przyznawac sie do tego, a jednoczesnie dzieki pracy tam ma
                        > sie wiedze, ktora moze wzbogacic dyskusje na forum (nie zdradzajac zadnej
                        > tajemnicy sluzbowej)?

po pierwsze - jak przypomina lesław sam się do tego (nie raz) przyznałeś.
                        po drugie - gdybyś naprawdę nie chciał to nikt by cię nie rozpracował. może to
                        wyszło z twojej nieuwagi a może nie, tak czy inaczej jesteś w jakimś stopniu
                        osobą publiczną.
                        po trzecie - zastanawiałeś się ile osób z tego forum przyczyniło się do
                        wepchnięcia cię do rady osiedla dlatego, że wiedziało kim jesteś?

> Pod warunkiem, ze inni internauci beda to akceptowac. Takie
                        > niepisane porozumienie miedzy internautami.

hmm... to mi wygląda nie na porozumienie ale na nakaz ale jak zwał tak zwał - ja
                        się pod nim niepisanie nie podpisywałem.

> Zreszta, powtorze to raz jeszcze. Nie pisze o niczym niezwyklym, poniewaz ci,
                        > ktorzy zakladali forum Gazety, doskonale zdawali sobie z tego sprawe, wyraznie
                        > piszac w regulaminie forum, ze kazdy internauta ma prawo do zachowania
                        > anonimowosci.

no to ją sobie zachowuj - przecież nikt ci nie każe powiedzieć jak się nazywasz.
                        • boards_of_canada Re: boards_of_canada 29.12.05, 01:26
                          > po pierwsze - jak przypomina lesław sam się do tego (nie raz) przyznałeś.

Do niczego sie nie przyznawalem, a jedynie rozstajac sie z dyskusjami na forum,
                          podziekowalem za oddane glosy w wyborach do rady osiedla. Nie bylem jedynym
                          forumowiczem, ktory wtedy startowal do rady osiedla. Za to w przeciwienstwie do
                          innych nie agitowalem na rzecz swojej osoby i nigdy nie napisalem, ze nazywam
                          sie tak lub inaczej. Napisalem tylko, ze startowalem na Radogoszczu.

> po drugie - gdybyś naprawdę nie chciał to nikt by cię nie rozpracował. może to
                          > wyszło z twojej nieuwagi

No prosze. A kiedys glosiles teorie, ze nie ma w internecie anonimowosci i
                          kazdego mozna rozpracowac.

> hmm... to mi wygląda nie na porozumienie ale na nakaz ale jak zwał tak zwał -
                          j
                          > a
                          > się pod nim niepisanie nie podpisywałem.

I wlasnie m.in. dlatego opuscilem to szacowne gremium.
                          • gray Re: boards_of_canada 29.12.05, 01:34

> Do niczego sie nie przyznawalem, a jedynie rozstajac sie z dyskusjami na
                            > forum, podziekowalem za oddane glosy w wyborach do rady osiedla. Nie bylem
                            > jedynym forumowiczem, ktory wtedy startowal do rady osiedla. Za to w
                            > przeciwienstwie do innych nie agitowalem na rzecz swojej osoby i nigdy nie
                            > napisalem, ze nazywam sie tak lub inaczej. Napisalem tylko, ze startowalem na
                            > Radogoszczu.

bo wszyscy i tak doskonale wiedzieli kim jesteś - wyręczyliśmy cię i nie
                            usłyszeliśmy 'dziękuję' :)

> No prosze. A kiedys glosiles teorie, ze nie ma w internecie anonimowosci i
                            > kazdego mozna rozpracowac.

jeżeli poda wystarczająco dużo informacji. ty, jak widać, podałeś ich bardzo
                            dużo biorąc pod uwagę ograniczenia jakie stosuje gazeta aby utrudnić weryfikację
                            tożsamości użytkownika forum.

> I wlasnie m.in. dlatego opuscilem to szacowne gremium.

oczekiwałeś, że wszyscy zatańczą jak ty zagrasz? odważne założenie, nawet jak na
                            młodego polityka.
                            • boards_of_canada Re: boards_of_canada 29.12.05, 01:42
                              gray napisał:
                              > bo wszyscy i tak doskonale wiedzieli kim jesteś - wyręczyliśmy cię i nie
                              > usłyszeliśmy 'dziękuję' :)

No i do czego ta rozmowa ma prowadzic? Bo ja myslalem, ze ci, ktorzy to wiedza,
                              wiedza rowniez, ze nie wypada mi tego wytykac. Niestety, nie wszyscy okazali
                              sie wystarczajaco inteligentni, zeby to wiedziec. A moze po prostu nie wszyscy
                              okazali sie dobrze wychowani? Np. Andrzej Olszewski moim zdaniem okazal sie zle
                              wychowany.

> jeżeli poda wystarczająco dużo informacji. ty, jak widać, podałeś ich bardzo
                              > dużo biorąc pod uwagę ograniczenia jakie stosuje gazeta aby utrudnić
                              weryfikacj
                              > ę
                              > tożsamości użytkownika forum.

Nie podalem zadnych informacji poza tym, ze z tego, co pisalem wynikalo, ze mam
                              pewna wiedze, ktora powoduje, ze musze pracowac tam, gdzie pracuje.

> oczekiwałeś, że wszyscy zatańczą jak ty zagrasz? odważne założenie, nawet jak
                              n
                              > a
                              > młodego polityka.

Ani nie jestem juz tak mlody, ani nie jestem politykiem. Chyba caly czas mylisz
                              mnie z kims innym.
                              • zamek Re: boards_of_canada 29.12.05, 16:45
                                E tam, jesteś młody, bo ja jestem młody, a te trzy miesiące to żadna różnica.
                                Nie mitologizuj ;)
                                • szprota tak, tak 29.12.05, 17:12
                                  obaj jesteście młodzi a ja z was najmłodsza :)
                                • boards_of_canada Re: boards_of_canada 29.12.05, 18:25
                                  Pewnie, ze tak. Ale z drugiej strony dla niektorych jeszcze mlodszych, to juz
                                  wiek podeszly ;). Sam sie spotkalem z takim podejsciem.
                                  • gray Re: boards_of_canada 29.12.05, 20:26

a co? szesnastki mówią do ciebie 'pan'?

to żart taki był. do mnie też tak mówią ;D
                              • gray Re: boards_of_canada 29.12.05, 20:30

mniejsza z tym - przegadaliśmy to już pięć razy. ja jestem źle wychowany a ty
                                pracujesz tam gdzie pracujesz i jesteśmy kwita.

:)
              • boards_of_canada Re: boards_of_canada 28.12.05, 23:55
                Moje mysli ostatnimi czasy kraza wokol takich spraw i tematow, ze nie nadaje
                sie to za bardzo do upubliczniania na forum. Wspomne tylko, ze jestem mocno
                rozczarowany tym, co widze i w czym uczestnicze. Choc z drugiej strony sa
                niewatpliwe sukcesy.
            • leslaw_m Re: boards_of_canada 29.12.05, 01:03
              nie przesadzaj,sam nieco się pogubiłeś w pewnym momencie,ogłosiłes zwycięstwo w
              wyborach,daleś link do twojej strony,czyli sam się upubliczniłeś,a jesli tak
              się stało, "normalne" w takim miejscu jest to ,ze i skrajne oceny twojej osoby
              przybrały na sile,a jesli ktoś ci groził,to jest od tego policja.
              szkoda,ze nie pisujesz,jestem ciekaw jak widzisz to wszystko dookoła,a jednego
              nie mozna było ci odmówić-zawsze starałes się być w temacie,nie widziałeś spraw
              w oderwaniu od jakiejs całosci,często kontrowersyjne poglądy były popartę jakąś
              logiką.
              a tego tu brakuje:)
              • boards_of_canada Re: boards_of_canada 29.12.05, 01:15
                Nie przypominam sobie, zebym dawal link do swojej strony... Natomiast
                faktycznie podziekowalem na zakonczenie mojej aktywnosci na forum za oddane na
                mnie glosy w wyborach. Moze i sie pogubilem. Ale nie bylo to trudne, skoro
                czesc osob w ogole ze mna nie rozmawiala merytorycznie, a za to do kazdego
                mojego posta dodawala linijke z moimi upublicznionymi danymi i niewybredna
                ocena mojej osoby. Wlasnie dlatego pozegnalem sie z forum.
                • leslaw_m Re: boards_of_canada 29.12.05, 01:37
                  nie dam sobie głowy uciąć,ze to ty go podałeś-trzeba by sprawdzić,tylko po co?
                  nie obrażaj się na swiat,z powodu jakichś niezrównoważonych osób,znajdziesz
                  takich wszędzie,nie tylko na forum łódź.
                  pozdrawiam
                  • boards_of_canada Re: boards_of_canada 29.12.05, 01:49
                    jasne, ze tak. nie obrazam sie. ja tutaj pisalem naprawde z wlasnej inicjatywy
                    i wyrazalem tylko swoje poglady. z Internetu korzystam od kilku lat i moja
                    obecnosc na forum wynikala tylko i wylacznie z checi pisania i z tego, ze
                    jestem takim samym maniakiem internetowym, jak inni. niestety, po tych akcjach
                    pana Andrzeja Olszewskiego i kilku innych moja prywatna dzialalnosc na tym
                    forum nie umknela uwadze moich pracodawcow i mialem z tego powodu grube
                    nieprzyjemnosci (na pewno ucieszy to niektorych).
    • gray Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 28.12.05, 21:42

w 2005 widać było rosnącą popularność internetu wśród mieszkańców naszego miasta
      - skutek wiadomy i widoczny.

szereg niezdecydowanych posunięć mających na celu zwiększenie przejrzystości
      forum a skutkujący czymś wręcz przeciwnym.

pojawienie się kilku ciekawych osób, które dodały do tego wszystkiego trochę
      koloRU :)
    • boards_of_canada Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 28.12.05, 22:12
      Ja sie prawie nie udzielalem w mijajacym juz roku. I od razu dalo sie odczuc
      pozytywne efekty - poziom dyskursu poszedl znaczaco w gore.
      • profes79 Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 28.12.05, 22:37
        Głośna wojna o forum inwestycje, która sporej części niezaangażowanych forumowiczów skutecznie obrzydziła życie - był moment, że na pierwszej stronie forum wisiały cztery wątki o haśle inwestycje + dodatkowe dwa wyrzucające adminom niekompetencję. Na szczęście ucichło. Oby na dobre.
        • avatary nie bądź bezpieczny.... 28.12.05, 23:38
          poeta pamięta, choćbyś go zabił, narodzi się nowy
          spisane będą czyny i rozmowy...
        • jasam Re: wojny i podchody 29.12.05, 00:44
          Za dawnych czasów, gdy niesiono oślą ławkę z W-wy - to była wojna. Prawy to
          pewnie pamieta.
          Teraz to raczej pohukiwania.

pozdr.

• maxxman Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 28.12.05, 23:06
      Mysle, ze rok 2005 na forum to rok podforum "Lotnisko". I caly fenomen ktory
      sie z tym podforum wiaze.

Zacznijmy od poczatku. Dwa lata temu pojawilo sie na Lublinku pierwsze
      miedzynarodowe polaczenie lotnicze do Kolonii. Potem pojawil sie przewoznik do
      Kopenhagi. I tak miedzy jednym a drugim pojawilo sie podforum "Lotnisko" na
      Forum Łódź.

Podforum to jest nie tylko kanalem wymiany informacji sympatykow Lublinka
      (pracownikow, przyjaciol, pasjonatow) ale tez podstawa do zawiazania
      Stowarzyszenia "Lotnisko dla Lodzi", aktywnego osrodka lobbystycznego na rzecz
      rozwoju Portu. I to jest wlasnie najwiekszy sukces tego Podforum. I wlasnie
      dlatego kibicuje, by podforum "Lotnisko" i wszystkie wydarzenia z nim zwiazane,
      byly ogloszone najwiekszym wydarzeniem na forum naszym.

Patrzac retrospektywicznie na moja aktywnosc na forum (OSTATNI anonimowy) ;)
      mysle, ze najlepszym i zdecydowanie najodwazniejszym watkiem mojego autorstwa
      byl "Maxxman's reciprocal action plan" wlasnie na podforum "Lotnisko". Na razie
      zawiesilem wykonywanie pomyslu tam opisanego, ale jak ktos jeszcze raz mnie
      wkurzy w kryteriach tam opisanych... zobaczycie sami ;)

maxxman
    • agunia_29 Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 28.12.05, 23:18
      Ja od niedawna zaczełam się troche udzielać na foum w szczególności
      podforum "Komunikacja" gdzie mówi się zarówno o nieprawidłowościach jak i są
      widoczne zażarte czasem niedorzeczne dyskusje między MPK a ZDiT.
      Czytam też inne podforum i zapadło mi w pamięć "O Wolontariacie i
      wolontariuszach" które chyba zostało skasowane a temat całkiem przyzwoity i
      jest o czym rozmawiać.
      pozdr
    • jasam Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 28.12.05, 23:19
      Wiatj Autorze Tematu
      Juz widać, że zarezerwuj cały styczeń na podsumowanie 2005 roku.
      To forum ma zbyt dużo osiągnięć aby załatwic to jedną audycją :-))
      pozdr.
    • Gość: J.S. Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź IP: 195.69.82.* 29.12.05, 00:37
      big_news zalozyl 20 watkow na temat postu numer 300000
      • leslaw_m Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 29.12.05, 01:05
        łatwo kogoś zdeptać?
        a ile wątków ,i na jaki temat założył J.S.?
        • gray Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 29.12.05, 01:06

mowa jest srebrem lesławie ;)
        • Gość: J.S. Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź IP: 195.69.82.* 29.12.05, 01:22
          > łatwo kogoś zdeptać?

Tak

> a ile wątków ,i na jaki temat założył J.S.?

Nie wiem
          • leslaw_m Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 29.12.05, 01:38
            a milczenie owiec? ;)
        • cassani wiesz 29.12.05, 14:48
          jest duże prawdopodobieństwo że J.S. występuje tu pod jakimś bardziesz
          szacoanym, regularnym nickiem i tam jest bardziej wylewny.
          podejrzewam zresztą że dotyczy to kilku forumowych postaci. Ja na przykład
          zawsze podpisuje się - nawet jak piszę cos negatywnego - włąsnym nickiem, a w
          efekcie jest tu kilku, którzy jak widzą mój nick dostają drgawek. I o to
          chodzi:)
          • Gość: leslaw_m Re: wiesz IP: *.lodz.msk.pl 29.12.05, 15:11
            również mam takie wrażenie,choc guzik mnie obchodzi kto pod jakim nickiem
            trolluje,nie mam zamiaru slęczeć nad postami i dociekać które nicki należało by
            z którymi połączyć.
            jak pisze J.S. to jemu odpowiadam.
            o ile moja wiedza nie jest błędna,moderatorzy mają możliwości wyłapywania
            trolli?
            jak kto chce moze i pięciu nicków uzywać,byle trzymał się zasady,ze w jednym
            wątku nie odpowiada sam sobie:/

oczywiscie sam używam również tylko jednego,
            jeden moze dwa razy napisałem post pod innym nickiem w tematach"ogórkowych" dla
            hecy:)
          • szprota wnikając w głąb swej jaźni 29.12.05, 15:12
            stwierdzam, że nie dostaję drgawek.
            musisz się bardziej postarać :P
          • Gość: Bart A jaką teorię masz na mój temat? IP: *.mnc.pl 29.12.05, 16:07
            No słucham? A na temat innych niezalogowanych? Skąd wiesz, że nie jestem np.
            Hubarem?
            • brite ja wiem 29.12.05, 17:41
              A nie, nie wiem, bo hubara nie widziałem.
              • szprota ja widziałam 29.12.05, 17:51
                nie wierzę w to, że w przeciągu tygodnia Bart może wyłysieć albo Hubar zapuścić
                włosy do ramion.
            • cassani Re: A jaką teorię masz na mój temat? 29.12.05, 19:59
              tak szczerze mówiąc to czuję instyntktownie że nie jesteś hubarem i że zawsze
              jesteś Bartem :)
              Zreszta tak samo jak Michal.M. Ale nipotrzebnie to piszemy bo zaraz jakiś
              ambitny będzie dowodził ze można sie podpisać za kogoś :)
              • gray Re: A jaką teorię masz na mój temat? 29.12.05, 20:33

a wiesz, że można podpisać się za kogoś???

;D
                • cassani Re: A jaką teorię masz na mój temat? 30.12.05, 08:04
                  wiem, wiem, ale kilku gości rozpoznaję po poziomie a nie po nicku ;)
    • leslaw_m Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 29.12.05, 01:27
      1.oczywiscie na pierwszym miejscu znajduje się walka o jakąś logiczną moderację,
      z koncem roku mozna uznać obecny stan za zadowalający.
      wiadomo już jakie są mniej więcej zasady i kto wogóle jest aesem na f.łódz-co w
      tej chwili wydające się absurdem, miało miejsce w rzeczywistosci(czy ja przy
      tak póznej porze nie zgubiłem gdzies logiki tegoż zdaniaż?)
      2.około lutego była wielka wojna z moderatorami,jakaś częsc nicków
      odeszła,częsc się przemianowała;)
      3.nie sposób pominąc smierci największego polaka w historii-ale to temat
      szerszy niż tylko forum.
      4.od okolic czerwca zaczęła dominować polityka,około wyborów nasilenie tych
      tematów i często zajadłosc dyskusji osiągnęła poziom,wydaje mi się , nie do
      strawienia przez osoby niezainteresowane-ale cóż,taka specyfika wyborów,a te
      były podwóójne.
      5. ulubione wątki-było ich wiele
      na przykład taki:))
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=17471906&v=2&s=0
      z krótka i treściwą odpowiedzią byłego(niestety)logowanego;,)
      • Gość: szprota_z_kawą OT IP: 194.150.251.* 29.12.05, 14:29
        Lesio napisał:
        > 5. ulubione wątki-było ich wiele
        > na przykład taki:))
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=17471906&v=2&s=0
        > z krótka i treściwą odpowiedzią byłego(niestety)logowanego;,)
        poniekądglossa
        • Gość: leslaw_bez_kawki Re: OT IP: *.lodz.msk.pl 29.12.05, 15:22
          hmmmmmmmmmmm.kawusia:)
          lecę spa_rzyć
          • Gość: szprocie_skakao Re: OT IP: 213.158.197.* 29.12.05, 15:40
            slusznie, slusznie;)
    • cassani ten rok należał do forum 29.12.05, 08:44
      Łódź i Polityka. Ale 2006 będzie należał do forum "Oferty". Przewiduję
      gwałtowny wzrost zainteresowania na około 1000% (jak się tam wpisze
      samodzielnie 10 osób) :)
      Ponadto bardzo pozytywnie oceniam polityke przenoszenia wątków tu-i-ówdzie.
      Jest to bardzo pozytywna inicjatywa która wprowadza życie i pomaga nam znaleźć
      wszystkie niezbędne informacje a także śledzić nasze wątki:)
      W związku z tym niestety nie mogę odpowiedziec na pytanie, które wątki
      najbardziej zapadły mi w pamięć, ale śmiało mogę pokazać które najszybciej
      odleciały do innych forum.
      Zdając sobie sprawę iż użyłem TO słowo, wnioskuję o natychmiastową deportację
      mojego postu na forum Lotnisko! :)
      Serdeczne Pozdrowienia i Dosiego Rocku!

• pawel-strzalka Re: Podsumowanie roku 2005 na forum Łódź 29.12.05, 10:47
      w tymże zacnym roku pojawił się forumowy Zorro, Robin Hood i Kapitan Sowa w
      jednym - redaktor Jagiełło z własnym podForum :>
      • cassani i 29.12.05, 10:51
        Wujek Dobra Rada!
        :)
    • dupper Nie będzie leppiej - będzie duppiej ! 29.12.05, 18:46
      ..Nie będzie leppiej - będzie duppiej !
      • Gość: superduper [...] IP: *.la-04.cvx.algx.net 30.12.05, 06:12
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • brite Re: Nie będzie leppiej - będzie duppiej ! 30.12.05, 12:28
          > www.nczas.com/?a=show_post&id=99479

Na Wielkiego Cthulhu, ręce mi opadają na samą myśl, że ktoś może tracić czas na
          pisanie i czytanie takich bredni (z komentarzami włącznie).
          • Gość: J.S. Re: Nie będzie leppiej - będzie duppiej ! IP: 195.69.82.* 30.12.05, 12:42
            pomysl o big_news
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka