Dodaj do ulubionych

sylwestrowo

IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 30.12.05, 15:36
Jak tam, Drodzy Państwo, przygotowania do Nocy Sylwestrowej? Sukienki
wyciągnięte z szafy? Pantofle wyczyszczone? Fryzjer umówiony? Tak, faceci
mają w tym przypadku dużo łatwiej. Nie znam gościa, który specjalnie przed
zabawą poszedłby do fryzjera. A może nie znam też mężczyzn?
Obserwuj wątek
    • brite Re: sylwestrowo 30.12.05, 15:42
      > Nie znam gościa, który specjalnie przed
      > zabawą poszedłby do fryzjera. A może nie znam też mężczyzn?

Niektórzy w ogóle specjalnie nie chodzą na zabawy, żeby uniknąć pójścia przed
      nimi do fryzjera.
      • Gość: lidka nie tapirujcie sobie włosów !!!! IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 30.12.05, 15:51
        Tak, na przykład ja tak mam.Jezuuuu, co ona mi zrobiła na mojej głowie....
        takiego hełmu pozazdrościłby mi na pewno sam Lord Wader, bo nie dość, że pani
        zastosowała okrągłą szczotkę, to palnęła mi taki tapir, że do samej Pasterki
        stało mi na głowie. I w tym miejscu mam pytanie do Pań - dlaczego Panie
        Fryzjerki mają poczucie spełnienia kobiecych marzeń, kiedy strzelą na kobiecej
        głowie ten potworny tapir??? Zdaję sobie sprawę, że ładniejsza jest okrągła
        głowa od głowy płaskiej, ale żeby od razu coś takiego??? Przeciez na takie
        fryzury nie można założyć żadnej czapki (a jest zima), każdy powiew wiatru, to
        zagrożenie dla hełmu no i strasznie mnie korci, żeby napisać, że w czymś takim
        nie można poseksić sobie, bo po fakcie to już całkiem fatalnie wyglądają włosy
        na głowie).
        No więc pytam znowu: dlaczego, Drogie Panie (to starsznie dobry zwrot), skąd w
        Was ta chęć do tapirowania, wałkowania, lakierowania (tu przesadzam, bo używam
        tego specjału)i nieuzywania czapek????
        To chyba tez pewna wina facetów, bo nie chcą rano widzieć czochradła. Sama nie
        wiem. Ale chciałam tu zaznaczyć: nie dajcie sobie robić hełmów! To wygląda
        fatalnie. A te trwałe.... szkoda nawet pisać....

• Gość: magda Re: nie tapirujcie sobie włosów !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 16:07
          > To chyba tez pewna wina facetów, bo nie chcą rano widzieć czochradła

To wspolczuje faceta. Moj widuje mnie zarowno w pieknych kreacjach i pelnym
          makijazu, jak i w maseczkach na twarzy i w rozczochranych wlosach. I na tym
          chyba polega zycie, nie? Gdybym miala wstawac przed nim tylko po to, by zrobic
          sie na bostwo nim mnie zobaczy, zmienilabym partnera.
          • Gość: patrzący_na... Re: nie tapirujcie sobie włosów !!!! IP: 194.63.132.* 30.12.05, 16:22
            a ja lubię popatrzeć na moją kobietę w wałkach na głowie :)
            i poseksić też lubię...nie tylko jak ma na głowie wałki...
        • Gość: zakola na kolanie Re: nie tapirujcie sobie włosów !!!! IP: *.forweb.pl 30.12.05, 16:08
          strasznie przynudzasz
          • Gość: lidka Re: nie tapirujcie sobie włosów !!!! IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 30.12.05, 16:15
            Chyba nic Ci w życiu tak nie wyszło jak włosy
          • Gość: Artur Przezywacz Re: nie tapirujcie sobie włosów !!!! IP: 195.69.82.* 31.12.05, 12:38
            Tak
            To sie zgadza
        • rozmowy_kontrolowane Re: nie tapirujcie sobie włosów !!!! 31.12.05, 09:31
          Lidka, ale kiedy siedzis zu fryzjera, to jesteś chyba przytomna i widzisz, co
          Ci robi na głowie, nie? Możesz protestowac.
    • Gość: zaspany Re: sylwestrowo IP: 159.226.134.* 31.12.05, 09:37
      ladna dzisiaj pogoda
      • rozmowy_kontrolowane Re: sylwestrowo 31.12.05, 09:45
        Bardzo... zimowa, nie?:-)
        • Gość: iceman Re: sylwestrowo IP: *.bbtec.net 31.12.05, 09:55
          ulepim balwana?
          • rozmowy_kontrolowane Re: sylwestrowo 31.12.05, 10:02
            Po co przemęczac ręce i lepic, skoro któregoś z rządzących można obrzucic
            śniegiem i już będzie bałwan...:-)))
            • Gość: lidka Re: sylwestrowo IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 31.12.05, 12:02
              Trochę ćwiczę przed imprezą, bo kto wie, jak wysoko zostanie podniesiona
              poprzeczka? Nie wiem tylko, czy wypada mi robić "wyrzuty biodrem"? Co prawda,
              niejaki E. Presley tak robił, ale w Łodzi może się to nie przyjąć. Nic to!
              Zatańczymy, Zawalczymy, Zobaczymy.
              • Gość: ? Re: sylwestrowo IP: 5.6.2D* / 212.138.113.* 31.12.05, 12:35
                Lidka, to twoja pierwsza impreza sylwestrowa w zyciu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka