Gość: juzio IP: 85.134.155.* 13.03.06, 22:39 a niech se uchylaja ja sie tam nie mam zamiaru przepychac a wrecz przeciwnie jak nas nie chca to prosze bardzo, Ja rezygnuje z francuskich towarow a na urlop wybieram sie do Barcelony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifiki nie to nie 13.03.06, 22:46 dokladnie tak ja zaczynam ignorowac wszystki kraje ktore nas nie chca. co wiecej namawiam do tego wszystkich znajomych i was czytelnikow tego posta rowniez. trzeba pokazac ze Polacy to nie tylko najgorsi robole ktorzy wezma wszystko co nam dadza. Dla mnie Unia to wspolna idea wspolna przyszlosc wiec trzeba ja poprawiac a nie wprowadzac jakies kretynskie zasady wyboru typu: jak masz blad wlosy to mozesz byc hydraulikiem jak nie to tylko sprzataczka a jak z Polski Czech itp to tam sa drzwi.... ja mowie nawzajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa z UK Re: Francja uchyla drzwi do pracy IP: *.bulldogdsl.com 13.03.06, 23:08 Wielkie mi tam. W UK i tak jest najlepiej :) Jestem ksiegowa w firmie w Londynie, w ktorej pracuja prawie sami Niemcy i zachwycaja sie zarobkami w UK. W Niemczech jest obecnie kicha, wiec ja tam nie zaluje wcale, ze nie chca otworzyc rynku pracy dla Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankin Winobranie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.org 14.03.06, 00:22 z pewnoscia oprocz hotelarstwa i gastronomii pozwolenia beda dotyczyly prac sezonowych przy winobraniu, gdzie co sezon brakuje rak do pracy Odpowiedz Link Zgłoś