Dodaj do ulubionych

Gdzie wypożyczyć kostium na bal przebierańców?

04.01.06, 18:28
Witam, jak w temacie. Dosyc pilnie poszukuje jakiegos miejsca, najchetniej w
Lodzi, gdzie mozna wypozyczyc np kostium na bal przebierancow.
Dysponuje ktos moze jakims namiarem telefoniczno adresowym takiego miejsca?
Moze w ktoryms z teatrow lub gdzies w filmowce mozna wypozyczyc kostium
sceniczny?

Licze na Was....

Pozdrawiam noworocznie
Obserwuj wątek
    • ixtlilto Re: Gdzie wypożyczyć kostium na bal przebierańców 04.01.06, 18:40
      <troszkę off>
      To Porucznik nie może munduru przywdziać? ;)
      A tak seriot o przeleciałam ksiązki telefoniczne w necie i tam się tylko
      reklamują wypożyczalnie dla dzieci...
      Znalazłam taką dla dorosłych w Wawie, ale ciepski wybór mają:
      www.stroje.waw.pl/dor.htm dużo większy jest w Krakowie:
      www.ilcarnevale.krakow.pl/stroje.php?action=adult
      A jeśli chodzi o Łódź to w Wielkim wypożyczają prawie na 100%...
      • Gość: P.B. Re: Gdzie wypożyczyć kostium na bal przebierańców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 19:36
        Dzieki Ixiku za wklad, za zaangazowanie.... Wlasnie tez googlałem troche, ale
        wszystko co znalazlem bylo poz Lodzia. Ma ktos moze jakis namiar na ten Wielki?

Munduru nie bede wkladal, bo przeciez nie ide do pracy ;-)

Pozdrawiam noworocznie

P.B.
    • zamek Re: Gdzie wypożyczyć kostium na bal przebierańców 04.01.06, 20:49
      Panie Władzo kochany,
      z moich doświadczeń teatralnych: przede wszystkim korzystałem z magazynu strojów
      Teatru Muzycznego. Obsługa trochę opryskliwa, ale wypożyczają. Pytanie, ile
      chcesz tych strojów wypożyczyć - stopień opryskliwości rośnie wraz z ilością
      ubiorów ;> Niegdyś ze strojów rozprzedawało się Łódzkie Centrum Filmowe na
      Łąkowej - sam chciałem tam kupić szapoklak (szałowo wyglądam w szapoklaku,
      zwłaszcza przez okno), ale za późno się zdecydowałem - lecz nie wiem, czy to
      jeszcze aktualne.
      Pozdrowienia :)
      • keridwen Re: Gdzie wypożyczyć kostium na bal przebierańców 04.01.06, 21:02
        lodzkie centum filmowe i teatr wielki.
      • por_borewicz Re: Gdzie wypożyczyć kostium na bal przebierańców 04.01.06, 21:53
        zamek napisał:

> Panie Władzo kochany,
        > z moich doświadczeń teatralnych: przede wszystkim korzystałem z magazynu
        strojó
        > w
        > Teatru Muzycznego. Obsługa trochę opryskliwa, ale wypożyczają. Pytanie, ile
        > chcesz tych strojów wypożyczyć - stopień opryskliwości rośnie wraz z ilością
        > ubiorów ;>

<CIACH!>

Lacznie dwa (slownie: 2), wiec moze nie byloby tak zle z ta opryskliwoscia.
        Trzeba tam uderzac do jakiejs konkretnej osoby? Dzwonic pod konkretny numer?

Pozdrawiam
        • zamek Re: Gdzie wypożyczyć kostium na bal przebierańców 04.01.06, 22:53
          por_borewicz napisał:

> Trzeba tam uderzac do jakiejs konkretnej osoby? Dzwonic pod konkretny numer?
          Oj, tak dobrze, to nie wiem, bo to zawsze Marcel Sz. załatwiał... w każdym razie
          tutaj masz m.in. telefon
          na centralę, może Ci coś poradzą.
          Pozdrowienia serdeczne :)
    • Gość: michal.jagiello Re: Gdzie wypożyczyć kostium na bal przebierańców IP: *.lodz.agora.pl 05.01.06, 11:11
      Łódzkie Centrum Filmowe, ul. Łąkowa 29, tel. 042 639 56 29 lub 042 639 56 26.
      Szczegóły na stronie www.lcf.pl
    • Gość: Por. Borewicz Re: Gdzie wypożyczyć kostium na bal przebierańców IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 11:24
      Swietnie! Dziekuje wszystkim za informacje i rady. Sprawa juz sie zalatwia.

Pozdrawiam i obiecuje zaprezentowac dokumentacje fotograficzna przebrania ;-)

Por. Borewicz
    • hubar Re: Gdzie wypożyczyć kostium na bal przebierańców 05.01.06, 14:54
      Z tego co wiem, to niemal każdy teatr w Łodzi dorabia sobie takimi usługami.
      Z całą pewnością jest to Teatr Wielki, Teatr Nowy i T Jaracza.
      • Gość: inspicjent Re: Gdzie wypożyczyć kostium na bal przebierańców IP: *.lublin.mm.pl 05.01.06, 18:11
        jeśli za por.Łabądzia,to tylko Teatr Wielki,aliści kamasze lepiej mieć własne,
        bo mogą nie dobrać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka