p8 11.11.02, 16:18 Uspokójcie się już z tymi wyborami. Co za różnica kto, jak i tak będzie tak samo (czytaj gorzej). Więc skończcie te smęty... Tyle, EOT. --- Mleko z Mlekovity - 10% GRATIS!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hubar Re: Ogłupieni PolitYką 11.11.02, 16:22 Jak ktoś chce się onanizować jeszcze zwycięztwem/porazkom któregoś z kandydatów, to niech to robi, ale do licha/na miłość Boską na już istniejących watkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Ogłupieni PolitYką IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.11.02, 16:59 I znowu mistrzu chcialbys sobie porzadzic na tym forum? Odpowiedz Link Zgłoś
p8 Re: Ogłupieni PolitYką 11.11.02, 19:42 Gość portalu: Lennon napisał(a): > I znowu mistrzu chcialbys sobie porzadzic na tym forum? Ale ty jesteś przezajebisty John. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ogłupieni PolitYką 11.11.02, 22:29 Lennon czy Tobie się cokolwiek podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Ogłupieni PolitYką IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.11.02, 23:40 Tak, szczegolnie jak jest kultura i rzeczowe argumenty. Poza tym podobaja mi sie ladne dziewczyny. Bardzo czesto zaluje, ze musze siedziec przy komputerze zamiast przejsc sie Piotrkowska i popatrzec na nie. Przy komputerach niektorzy traca kontakt z rzeczywistoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Ogłupieni PolitYką IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.11.02, 23:51 jeszcz zapomnialem dodac, ze podoba mi sie szczegolnie "Imagin" Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ogłupieni PolitYką 12.11.02, 00:04 Mnie też się ta piosenka podoba, ale także słowa. Ciekawe czy wiesz jakie przekonania miał "patron" Tojego nicka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Ogłupieni PolitYką IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.11.02, 00:35 Nie sadzisz chyba, ze ten nick to dzielo przypadku. " Wyobraz sobie ...", ze znam wiekszosc jego tekstow i bardzo je cenie. Nie wiem czy pamietasz jeszcze cos takiego: " Bo juz nie wierze w czary, nie wierze juz w mantre .........." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Ogłupieni PolitYką IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 12.11.02, 01:24 Imagine John Lennon Imagine there's no heaven It's easy if you try No hell below us Above us only sky Imagine all the people Living for today... Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people Living life in peace... You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will be as one Imagine no possessions I wonder if you can No need for greed or hunger A brotherhood of man Imagine all the people Sharing all the world... You may say I'm a dreamer But I'm not the only one I hope someday you'll join us And the world will live as one Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Ogłupieni PolitYką 11.11.02, 19:54 Ale p8 i HuBar też ! Forum kipi aktywnością a wy patykiem rzekę chcecie zatrzymywać. Każecie innym myśleć a sami co ? Że ludzie się martwią o swoją przyszłość - to wam przeszkadza ? Chcą wyrzucić z siebie obawy i lęki, podzielić się emocjami. Macie to w poważaniu, to dajcie sobie spokój z uwagami. Czas wyborów, czas dyskusji. Po każdym odcinku wzburzeń i kaskad wpływamy na rozlewisko. Trochę cierpliwości. pozdr. I zobaczcie, nikt nie narzeka, że KaFeLki gnębią nowych, pojawiło się z 15 nowych nicków (często te same osoby w kilku odmianach), dyskusje się toczą w miarę spokojnie. Piszmy więc w wątkach, które nas interesują. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Ogłupieni PolitYką 11.11.02, 23:36 jasam napisał: > Forum kipi aktywnością a wy patykiem rzekę chcecie zatrzymywać. --Nic zawracać, nic zmieniać, ja wyrażam swą opinię. > Każecie innym myśleć a sami co ? --Staram się, staram. > Że ludzie się martwią o swoją przyszłość - to wam przeszkadza ? Chcą wyrzucić > z siebie obawy i lęki, podzielić się emocjami. Macie to w poważaniu, to > dajcie sobie spokój z uwagami. Czas wyborów, czas dyskusji. --No nie wiem gdzie Ty to widziałeś, ale ja zaglądałem do wątków i tylko obrazy i wyzwiska pod adresem "komuchów" "czerwońców" ... czytałem :-( Odpowiedz Link Zgłoś
do~ Re: Ogłupieni PolitYką 12.11.02, 00:41 I co z tego: wolnosc slowa wolnosc mysli (to chyba grovera sygnaturka?). Ja jestem lewicowa, ale nie czuje sie ani troche dotknieta takimi tekstami. Nic a nic. Bo, moim zdaniem, nie wazne co kto o mnie mysli tylko co ja o sobie mysle... Pozdr. Czerwona Do. Odpowiedz Link Zgłoś
jasam Re: Ogłupieni PolitYką 12.11.02, 20:00 hubar napisał: > i wyzwiska pod adresem "czerwońców" ... czytałem Czerwonego nie lubią czy jak ? Kolorowa tolerancja na forum powinna się panoszyć. Uśmiechnij sie - za 4 lata może być jeszcze gorzej. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś