Gość: ja Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.lodz.mm.pl 03.02.06, 20:02 znam ich... nigdy bym nie powiedziala ze potrafiliby zabic... szczegolnie Krzysztof... nie mam szacunku dla tkich ludzi... przykro mi:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niezapominajka Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 21:30 Też ich znałam... może nie jakoś dobrze, ale jednak... I też nigdy bym nie powiedziała, że są zdolni zabić... ani Krzysztof ani Majki... Jakoś nie mogę w to uwierzyć... :( Oni byli harcerzami... I szczególnie Krzysztof sprawiał wrażenie, że na prawdę w to wierzy... Nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Z GLOWNA Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:03 NO i co z tego ze byli harcerzami...widoczne ta ich sluzba to byly tylko pozory...ukrywali pod czapeczka harcerza swoje prawdziew ja mordercy!!! Obluda w nich wielka tkwila i tyle....jak mozna doposcic sie takiego czynu!!! Wyrazy wspolczucia dla Rodziny Piotra...[*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZKA Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 22:27 ludzie Piotrkowi nic zycia nie wroci ale zabujcy powinni zostac surowo ukarani bo takich przypadkow moze byc wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WACEK Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:32 Gdyby to była bliższa mi osoba to ja wolałbym to rozwiazać we własny sposób nasze Polskie prawo dopuści do tego ze tych trzech wyjdzie za 10-15lat i znowu może stać sie tragedia.Znałem Piotrka i żal mi go [*] wkoncu on niczym nie zawinił!!!!!! I to nie tym trzem zbrodniażom było go osadzać teraz oni zostaną osadzeni Oby posiedzieli sobie długo a nie wyszli za dobre sprawowanie. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:40 DEBILE SĄ WŚRÓD NAS!!!Przywrócić karę śmierci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:44 Kur... zebyscie tam zdechneli ch.....e jeb...!!! Jak kiedys wyjdziecie to was zapier... tak samo jak wy mojego kumpla. Jestescie kur... nikim, wasze zycie tez juz sie skonczylo. Wspolczuje tylko waszym rodzinom, bo sa to wporzadku ludzie. Nie wiem jak mozna dalej zyc po takim czyms. Marze tylko o tym zebyscie zgineli w taki sam sposob jak Piotrek, zebyscie czuli to co on. Nigdy wam tego nie zapomne i nie daruje. Do Glowna lepiej nigdy nie wracajcie. Poprostu brak mi slow. antonio, rekin i majki jestescie kur... trupami. Powinniscie dostac kare smierci. I jak ktos pisze na tym forum zeby ich lagodnie potraktowac to jest kur... glupi!!! Takich chu... mozna skazac tylko na smierc. Antonio jestes kur... ostatnim cw..e...m i ostatnia piz...da. Zrobiles cos takiego swojemu najblizszemu kumlowi ktory ci kur... setki razy ratowal na miescie dupe bo bys dostal po mordzie. A ty sie mu tak odplaciles. Jeszcze cie kiedys spotkam a wtedy nie recze za siebie. Jestem i zawsze bede gotowy zeby cie zabic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.p.lodz.pl 04.02.06, 15:59 No tylko pogratulawac!!!Wszyscy najezdzacie na chłopaków i w sumie to dobrze bo postąpili strasznie.Ale widać,ze odpowidnia sytuacja i kazdy w tym posr...ym społeczeństwie jest w stanie zabic,tylko trzeba mu dac odpowidni powód.Wspaniale.Znałam i chłopaków i Piotrka i nikt mi nie powie ze Piotrek był święty a chłopaki od poczecia byli zbrodniarzami.Wszyscy jestesmy w jednym i tym samym q...rwidołku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???? Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:19 Samotna nigdy nie mow ze wszysy bo z tym sie nie zgadzam...nie znam dokladnie sytuacji no ale nawt niech bedzie tak jak mowia ze rzekomo zabili Piotrka za 150zl (co sie w glownie nie miesci, na pewno mieli inny powod i im sie w glowach poprzewracalo albo znajac zycie sie czegos nacpali) no to sorry ale mogli sprawe dlugu wyjasnic inaczej a nie odrazu zabijac!!!! ja wierze jestem pewna ze Piotrek nie zasuzul sobie na cos tak okropnego!!! rozumiem ze poniekad bronisz zwyrodnialcow ale sorry..takie zycie...ludzie teraz pod wplywem emocji beda tak pisac....Piotrek[*]bedziemy panietac!!! p.s.wspolczuje jesli jestes dziewczyna jednego znich!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO SAMOTNEJ Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:27 oj dziewcze teraz to przegielas....z tego co napusalas to wychodzi na to ze to wsztstko wina Piotrka a niby tamci byli w porzadku....pomysl zanim cos napiszesz!!!! Zabili i to jest niezbity dowod na to ze nie zasluguja na miano czlowieka!!!! i wyraznie widac ze to ich wina!!!! puknij sie czasem w glowe i nie bron bandytow bo moze byc tak ze jak wyjda z pudla za dobre sprawowanie wczesnie to mozesz rownie dobrze znalezc sie na miejscu Piotrka[*] jak kazdyz nas zreszta...wiec walczmy o to zeby zostali za kratkami do konca woich dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.p.lodz.pl 04.02.06, 16:56 Nie wiem czy czytałes cała moja wypowiedz czy tylko skoncentrowałes sie na dwóch ostatnich zdaniach.Nie bronie chłopaków,i nie mówie ze była to wina Piotrka.Zresztą co mozna zrobic zeby zasłuzyc na smierc??Mówie,ze chociaż chłopaki postąpili niewybaczalnie,nieludzko,to wszyscy jestesmy do siebie podobni.Ja nie wierze juz w ludzi bo wszystko co maja potrafia tylko psuc.A tekst w stylu,ze jak chłopaki wrócą do Głowna to koledzy Piotrka zrobią z nimi to co oni z Piotrkiem potwierdza tylko moja teorie,ze wszyscy jestesmy tacy sami.Ja nie wiem,czy wszyscy uwazacie,ze ze oni od urodzenia byli mordercami? Nie!Byli tacy jak ja i Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.lodz.mm.pl 04.02.06, 00:45 > Przywrócić karę śmierci! Takich i tak się już nie zresocjalizuje!już dawno powinna buć kara śmierci dla takich psychili niedług za 2zł bedą mordować...co dalej??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 00:54 ale rozumiecie ze napewo nie chodzilo o dlug!!! On nie byl im niczego winien!!! jestem tego pewien!!!!!!!!!!! Piotrek musial cos zobaczyc kiedys i rekin sie bal ze go wsypie. To o to chodzilo!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turbo Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 01:13 Tez tak myśle, no ale nasz policja wierzy w opowieści o długu wysokosci 150zł, przecież takie bajeczki wymyśla się dla organów ścigania po to żeby zbić ich z tropu, no a że oni za inteligentni nie są to łykają to jak ciepłe kluchy... Niektórzy mogą się tylko domyślać o co tak naprawde chodziło, ale są też tacy którzy wiedzą to napewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 01:24 tez mi sie wydaje ze w tej calej tragicznej sytuacji nie chodzilo o pieniadze....to tylko przykrywka...no ale niestety prawdy sie nie dowiemy...Mordercy beda utrzymtwac dotychczasowa wersje wydarzen a Piorka[*] nistety nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro tak to jest jak młodzież bawi się w robienie ciemn IP: *.tvsat364.lodz.pl 04.02.06, 10:06 ych interesów a potem jest brak zaufania podejżliwość i strach przed tym że wszystko może się wydać...na koniec pozostaje złożenie ofiary szatanowi...imyślenie że staniemy się przez to doskonali oraz że zbrodnia nigdy się nie wyda...to tylko złudzenie droga młodzieży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iluś Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:00 Nawet gdyby dostali karę śmierci, napewno z własnej woli wybrali by krótsze życie...A powinni cierpieć tak samo jak Piotrek!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwir Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:27 dobrze ich wszystkich znalam. teraz to mnie pird...li. zabili qr...a niewinnego czlowieka! kara smierci powinna byc wprowadzona.skur...le zabili Piotrusia bez zadnych skrupiłów.czy oni qr...a nie mieli zadnych uczuc?? a sprawiali pozory takich spokojnych....zabili nie tylko Piotrka.... zabili tez siebie i najblizszych.teraz to juz nie ma dla nich zadnej przyszlosci.jak wroca do Głowna to ich zapier...la. osobiscie gdybym tylko mogla to bym ich zaje...la.zniszczyli zycie wielu ludziom.powinni byc ukarani w taki sam sposob jak oni ukarali Piotrka!w koncu zrozumieli by co czul niewiennny chlopak:(. KARA SMIERCI dla skurw...li!!!PIOTRUS [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZaQ Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 14:41 Hmmm...tacy dobrzy koledzy:( jak siędowiedziałem o śmierci Piotrka, to żal mi było Antonia, bo najlepszego kumpla mu zabili, a tu się okazuje że to on sam go zabił:( Jezu co się dzieje na tym swiecie!! szok...moim zdaniem nie ma takiej kary dzięki której by poczuli się naprawde winni i upokorzeni...chyba że przyszli koledzy w pace odpowiednio się nimi zajmą!! Piotrek...nie zapomnimy Cię [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z glowna Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:32 To co sie stalo nie daje mi spokju...pewnie jak wiekszosci mieszkancom naszego miasta...i cigle zadaje sobie pytanie co ci mordercy mysleli jak to robili??? przeciez to trzeba nie miec sumienai zeby posunac sie do takiej zbrodni...zabic wlasnego kolege....nie dociera to do mnie!!! zawsze wydawalo mi sie ze takie zbrodnie nie beda dotyczyly mnie bezposrednio...ale niestety stalo sie inaczej i niestety kosztem zycia niewinnego czlowieka-Piotr[*] bedziemy o Tobie pamietac zawsze...na szczescie wspomnien nikt nam nie zabije...Wyrazy glebokiego wspolczucia kieruje w strone rodziny Piotrka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewela Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:41 Śmierć jest zbyt prostym wyjściem. Powinni cierpieć tak jak Piotruś;( Najlepszą karą dla nich byłoby dożywocie w jakimś więzieniu w Ameryce Łacińskiej, które nie jest dla ludzi, tylko dla ich marnych kopii, takich jak mordercy Piotrusia. Do tej pory nie mogę uwierzyć, że zrobił to Konrad. Głębokie wyrazy żalu dla całej rodziny Piotrka...nie zapomnimy o nim [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:42 Kara smierci-owszem jak najbardziej jestem ZA! z tym ze dla tkich zwyrodnialcow jak ta trojka powinna byc ale wykonana w nieco inny sposob....powinni cierpiec meki. powinno sie ich meczyc zeby uswiadomili sobie wreszcie jakie cierpienie zadali niewinnemu Piotrkowi...bo taka nonmalna smierc bylaby tylko ulga dla nich...a w glebi duszy mam nadziej ze zrozumieja co zrobili i sami ze soba skoncza bo utrzymywac z pieniedzy obywateli takich ludzi to jakas pomylka w polskim prawie...a powiedzmy sobie szczerze pewnie wyjda po paru latach i znow moga zabic....bo takicm ludziom nie pomoze zadna resocjalizacja!!!! na urojenia psychiczne i ludzka glupote i bezmyslnosc nie ma lekarstwa ani sposobu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun_flower Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 16:00 Takie gadanie, co byście zrobili na miejscu policji jest bez sensu... Wiem, że ta sprawa poruszyła wszystkich mieszkańców Głowna, tych starszych i tych młodszych; tych, co go znali i tych co nie... Ja sama znałam go tylk z widzenia, rozmawiałam z nim tylko raz. Ale i tak jestem w szoku. Zawsze uważałam to miasteczko za oazę spokoju. A teraz? Jak można zdradzic przyjaciela? Mam nadzieję, że własne wyrzuty sumienia ich ukarzą... Chociarz, czytajhąc to, co jest napisane, wydaje się, że nie... Zapraszamy wszystkich mieszkańców Głowna i okolicy w poniedziałek o 13:00 z ryneczku na kopernika na CZarny Marsz. (jeśli się nie pomyliłam) Zjednoczmy się w obliczu takiej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 17:52 Bylem dzisiaj w miejscu gdzie Piotrek spedzal ostatnie chwile swojego zycia. Poprostu straszny widok. Jak sie szlo to pod butami widac bylo tylko jego krew. Gdzie sie nie odgarnelo snieg to wszedzie krew. Straszne. Wyobrazam sobie jak biedak musial cierpiec. Nie wiem jak mozna cos takiego zrobic. Poprostu mnie az rzuca jak ktos staje w obronie tych sku..syn... Do ich rodzin naprawde nic nie mam ale ich bym kur... powiesil!!! A z tymi wiezieniami w ameryce sie zupelnie zgadzam!!! I jak kiedys wroca do Glowna choc mam nadzieje ze taka chwila nigdy nie nastapi to obiecuje ze my juz zrobimy z kazdym z nich porzadek. Nigdy tego nie zapomne ani ja ani inni. Niewazne czy to bedzie za 10 czy za 20 lat. Ich zycie tez juz sie skonczylo!!! A ten kto powiedzial ze Piotrek nie byl swiety niech sie dyma!!! twoj facet ku.. zgnije w tym pierdlu. juz my o to zadbamy zeby mial tam przeje..e!!! mam nadzieje ze popelni tam samobojstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dwie Niech sie spalą w piekle!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 18:07 Naszym zdaniem powinni sie smazyc w piekle!!! Kara śmierci jak najbardziej ale bardziej drastyczna takimi samymi metodami powinno sie ich zabić jak zginął Piotrek!!! Nie znałyśmy Go ale to przykre co sie dzieje w naszym mieście!!! Strach wyjść na ulicę bo nigdy nie wiadomo czy nie spotka sie takich zwyrodnialców. Łączymy się bólem z rodziną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muszelka Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.02.06, 20:03 Ludzie,żadne słowa nie przywrócą życia temu chłopcu,żadna kara dla morderców nie otrze łez jego matki! Powinno wrócić prawo średniowiecza- oko za oko,ząb za ząb itd! Jak to możliwe że w takim niewielkim mieście jest tyle zwyrodnialstwa!? Piotrze,modlimy sie za twoją duszę, śpij w spokoju [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przerazona Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:46 Rozumiem wzburzenie wszystkich i silne emocje bo zginal mlody czlowiek w strasznych meczarniach. Jak bardzo musial cierpiec???!!!! ale po co organizowac w Glownie marsz przeciwko przemocy i agresji, skoro tyle jej jest na tym forum. Wiekszosc domaga sie kary smierci i ZEMSTY! Wyrazy wspolczucia dla najblizszych Piotrka i wszystkich ktorzy ucierpieli w tej straszliwej tragedii. Pomyslmy o tym jak zapobiegac a nie mscic sie. Jestem przerazona bo slyszam komentarz mlodego czlowieka: "nalezalo mu sie". Bez komentarza. Odpowiedz Link Zgłoś
marklips Makabryczne morderstwo studenta?Zapobiegaj!! 16.12.06, 19:36 Hallo przerazona twoj cytat mnie wzbulwersowal:Pomyslmy o tym jak zapobiegac a nie mscic sie. Jestem przerazona bo slyszam komentarz mlodego czlowieka: "nalezalo mu sie". Bez komentarza." ___________________ Jak ty zapobiegasz w Slupcy jesli wiesz o tragedii, twoich znajomych,o skandalicznym oszustwie na maloletnich dzieciach, o szykanach pseudo Pana meza,przeciw jego w 6 miesiacu ciazy,jeszcze zonie.Teoria jest piekna ale czasami trzeba przekroczyc,bariere dzwieku.Twoj IP jest mi znany.Szkoda ze ludziom,ktorzy tutaj pisza, brakuje cywilnej odwagi. Wstyd.Co powiesz w przyszlosci swojej rodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sky.net Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 04.02.06, 23:34 Znałem Konrada - na szczęscie nie dość blisko. Chodził do zawodówki w naszej szkole, prosty, ale wysoły chłopak. Może ta łatwowierność go zgubiła, ale wciąż nie mogę zrozumieć jak On mógł kogo kolwiek zabić. Równie dobrze to mógłbym być Ja... Ciężko zrozumieć coś tak strasznego a zarazem absurdalnego.... [*] Dla Piotrka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathi Piotrusiu............ ;( IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 04.02.06, 23:47 Hej.. Mam na imię Kasia....byłam bardzo dobra koleżanką Piotrka ;( znaliśmy się tylko przez neta, ale... bardzo bardzo się polubiliśmy... Miał mnie odwiedzić i w ogóle.... i w tym artykule źle napisali miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3144509.html Piotruś mi opowiadał ze to on jednemu pożyczył pieniążki, bo był w ciężkiej sytuacji... I nie chce mu oddać;((((( po prostu tragedia jestem w szoku;((( po prostu nic tylko płakać <beczy> nie wyobrażam sobie ze mój Piotruś nie napisze do mnie;((( zawsze tak ślicznie do mnie mówił... o to jego profil na fotce goodlooking.fotka.pl „Wymarzony partner Moje kochane SWEET BABY :*:*:*:*:*:*:* www.kathi1985.fotka.pl” ;((((((((( masakra ........ ja już nawet nie mam siły płakać ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowana swiat sie wali... IP: *.toya.net.pl 05.02.06, 12:28 chodziłam kiedyś z Piotrkiem,naprawdę fajny facet, etraz mi zal ze go zranilam mocno... z nim i z Konradem spędzałam naprawde dużo czasu...Konrada uwazalam za naprawde porządnego chlopaka, zawsze wesoly, gotowy do pomocy, szczery... widocznie znalam go zbyt slabo, nie moge uwierzyc ze katowal swojego najlepszego kumpla kijem... wszyscy mówią o karze smierci dla nich.. wierzcie mi, w kazdym innym przypadku bylabym calym sercem z wami... ale jestem targana miedzy dwoma sprzecznymi uczuciami... mordercy Piotrka powinni zostac ukarani, ale jeden z tych morderców to mój dobry kumpel.. nie potrafie tak po prostu zapomniec o wieloletniej znajomosci Ludzie zanim powiecie ze im sie nalezy smierc, to pomyslcie co by bylo, gdyby o wasz dobry przyjaciel kogos zamordowal... to by bolało, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathi Re: swiat sie wali... IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 05.02.06, 19:41 ales Ty glupia "zszokowana" jaki normalny czlowiek potrafi zrobic cos takiego 2 czlowiekowi... nie wiadomo jak dobry byl by to moj przyjaciel.... chciala bym zeby spotkalo go to co Piotrusia....... jak sobie pomysle co oni mu zrobili to....... ;((( przeciez on byl taki kochany ... mial takie plany na przyszlosc....zawsze taki wesoly i wogole... zawsze byl osoba na ktora moglam liczyc...zawsze potrafil mnie pocieszyc... po prostu taki Aniolek ... i jak oni mogli mu to zrobic!!!Wybacz "zszokowana" ale uwazam Cie za totalna kretynke!!! a Twoj "przyjaciel" niech zdycha sku..el jeden !!!!!! ;(( Piotruś.......tesknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna Re: swiat sie wali... IP: *.p.lodz.pl 06.02.06, 10:34 Wybacz Kathi ale poraza mnie twoja ograniczoność umysłowa.Skoro tak piszesz to znaczy,ze nigdy nie znalazłas sie w takiej sytuacji.Moze to i dobrze bo nie wiem czy wyciągnęłabys z tego jakies wnioski.Co do zszokowanej to ja ją rozumiem ,dlatego ze jeden z chłopaków był przy mnie od zawsze a z drugim modliłam sie i czytałam Pismo Swiete.Wiec prosze nie pie...prz o jakichs kretynkach bo kretynka to raczej okazujesz sie Ty.Oczywiscie nie prosze zebys zrozumiala,ze Ty jestes w choc troche lepszej sytuacji bo mozesz o Piotrku myslec jako o aniole,my juz nie wierzymy w nikogo skoro ludzie,których tak dobrze znałysmy byli w stanie zrobic cos takiego.Nie prosze, bo i tak mój apel nie dotarłby do Ciebie.Rzeczą oczywistą jest,ze był to nieludzki czyn i wielka tragedia ale skoro nie umiesz wykazac minimum empatii to proponuje przeniesc sie na jakąs pustynie bo do życia w społeczenstwie to raczej sie nie nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowana Re: swiat sie wali... IP: *.toya.net.pl 07.02.06, 15:15 Wiesz co, nie rozumiem Cie, nazywasz mnie "kretynka" i prosisz o wybaczenie...zdecyduj sie dziewczyno Poza tym widze ze jestes kolejną laska, ktoras traktuje smierc Piotrka jako osobistą tragedie... moja kolezanka wczoraj na Czarnym Marszu rozpaczala, ze miala z nim isc na piwo w przyszlym tygodniu...i caly czas rzucala teksty w sytlu "BOze, przeciez ja z nim chodzilam" "widzialam sie z nim dwa dni wczesniej i bylo ok" Konrad nie jest moi przyjacielem, nie mam zamiaru utrzymywac z nim jakies kontakty, ale wez pod uwage ze on byl tez przyjacielem Piotrka, i to najlepszym A dozywocie osobiscie uazam za lepsza kare, bo smierć zadadzą im krótką i bezbolesną, a w przypadku dozywocia gniliby w wiezieniu i mieli czas na przemyslenia... kara smierci to za malo za to co zrobili Piotrkowi... Do organizatorów Czarnego MArszu -> wspanialy pomysl, ale widac bylo, ze niektorzy [przyszli tylko po to zeby uniknąć szkoly i zaistniec w TV, a to sie mijalo z celem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Smierc tym ch.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:42 Kathi masz racje!!! Tych skurw... tylko zajeb.... Tez za Piotrkiem tesknie!!! Byl moim najlepszym kumplem!!! Nie zaslozyl na smierc. A tak bardzo cierpial!!! Gdybym tylko mogl to bym tym cw..om zrobil to samo co oni Piotrkowi!!! Bo oni nie sa dla mnie ludzmi! Niech wszyscy pamietaja ze jutro jest marsz za Piotrka. Wlasnie ogladam wspolne zdjecia z imprez;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathi Re: Smierc tym ch.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 06.02.06, 00:32 ejjj jak byles jego najlepszym kumplem...moglbys mi wyslac jakies jego zdjecie...bardzo byla bym wdzieczna :*** kathi-85@wp.pl z gory dziekuje ; (kurcze no nie moge......;((( jak jestem sam to jest po prostu tragedia ...ciagle o nim mysle ;((<beczy> ja wiem, ze tym mu zycia nie przywroce... ;(( ale to jest silniejesze ode mnie... moze jak sobie poplacze to mi ulzy ;,,(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Głowna Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.aster.pl 06.02.06, 00:37 No more drama! Znałem wszystkich. Widziałem się z nim w czerwcu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Głowna Nie wierzę w nic! IP: *.aster.pl 06.02.06, 00:39 Nie wierzę w Boga! Nie wierzę w dobro! Wierzę w siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathi Re: Nie wierzę w nic! IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 06.02.06, 00:49 miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,3147056.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniś Re: Makabryczne morderstwo studenta z Głowna IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.02.06, 17:07 Mam 13 lat nigdy nie znałam Piotra moj starszy brat tak . Mieszkam w miasteczku , które ma 18tyś. ludzi . I zawsze byłam przekonana ,że żyje w bezpiecznej "wiosce" gdzie kryminał widzi się tylko na ekranach telewizorów. Ale musze zmienić zdanie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathi Dla Ciebie Piotruś... IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 06.02.06, 20:58 Dla Ciebie Piotruś... Odeszłeś...tak bardzo nam Ciebie brak Nie ma słów, którymi możemy zastąpić nasz ból Dodawałeś nam nadzieji Umacniałeś naszą wiare Kochałeś świat Cierpiałeś za nas Nie umiem opisać tego co się dzieje w naszych sercach, Nie dowierzam że już Cię nie ma z nami, Łzy lecą i nikt ich nie zatrzymuje, Przemija życie ale dlaczego właśnie Twoje? Te, które jest tak cenne, Tak ważne, Tak niezastąpione, Tak dobre i wspaniałe... Ty wiedziałeś jak pomóc, Jak dać nam wiare, Jak miłować bliźnich Teraz nam tego brak... Brak nam Ciebie i Twego uśmiechu Twego głosu, Twych oczu, Jesteś cząstką nas wszystkich Całego świata... Kiedyś wszyscy się spotkamy I każdy będzie mógł powiedzieć Jak bardzo bolało ...! Tęsknie Piotrusiu..... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathi Dla Ciebie Piotruś... IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 06.02.06, 20:59 Dla Ciebie Piotruś... Odeszłeś...tak bardzo nam Ciebie brak Nie ma słów, którymi możemy zastąpić nasz ból Dodawałeś nam nadzieji Umacniałeś naszą wiare Kochałeś świat Cierpiałeś za nas Nie umiem opisać tego co się dzieje w naszych sercach, Nie dowierzam że już Cię nie ma z nami, Łzy lecą i nikt ich nie zatrzymuje, Przemija życie ale dlaczego właśnie Twoje? Te, które jest tak cenne, Tak ważne, Tak niezastąpione, Tak dobre i wspaniałe... Ty wiedziałeś jak pomóc, Jak dać nam wiare, Jak miłować bliźnich Teraz nam tego brak... Brak nam Ciebie i Twego uśmiechu Twego głosu, Twych oczu, Jesteś cząstką nas wszystkich Całego świata... Kiedyś wszyscy się spotkamy I każdy będzie mógł powiedzieć Jak bardzo bolało ...! Tęsknie Piotrusiu..... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Dla Ciebie Piotruś... IP: *.toya.net.pl 07.02.06, 15:30 oo wreszcie jakies objawy empatii... nareszcie zamiast JA piszesz MY gratuluje postepu w rozwoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? INFORMATYKA??? IP: *.toya.net.pl 07.02.06, 15:35 od kiedy Piotrek studiowal informatyke????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kathi1985 ;( 07.02.06, 17:35 ... płynące z głębi serca,zapisane do końca życia - wspomnienia ... [*] ; ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: INFORMATYKA??? IP: *.toya.net.pl 08.02.06, 07:20 pedagogike studiowal... gowno prawda co w tych gaZetach piszą Odpowiedz Link Zgłoś