Dodaj do ulubionych

Dzieciak...

22.02.02, 16:12
jesteś tu jeszcze??
Obserwuj wątek
    • tato! Re: Dzieciak... 22.02.02, 16:30
      Pewnie po szkole na oranżadę poszedł, łobuz. A rodzina tęskni...
      • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 16:33
        aha...miał mnie zaprosić na oranżadę właśnie...i wystawił mnie do
        wiatru...łomot mu sprawię jutro w przedszkolu ;)))
    • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:41
      JESTEM!!!
      • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 16:41
        gdzie oranżada?
        • tato! Re: Dzieciak... 22.02.02, 16:42
          Pokaż dzienniczek!!!!
          • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 16:43
            w przedszkolu??Dzienniczek??
          • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:44
            oranzade wypilem, dzienniczek zgubilem:) Ale bardzo kocham swoja rodzine hi, hi
            • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 16:45
              chlip...chlip...a ja wuef miałam...pić mi się chce
              • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:47
                picie skraca zycie Slonce:)
                aha! opowiem Ci pewna historie: byl sobie pewien dzieciak. I ten dzieciak
                lubial dostawac maila od pewnego lapserdaka. Jednak pewnego dnia lapserdak nie
                wyslal maila. Dzieciak sie zdenerwowal i zaczal tuptac nozkami:)
                • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 16:49
                  wolę Cię on-line...
                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:49
                    a najbardziej bys mnie wolala w realu:)
                    • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 16:50
                      nie schlebiaj sobie;)))
                  • tato! Re: Dzieciak... 22.02.02, 16:50
                    A co wy tu sami po ciemku robicie, dzieciaki?!?!
                    • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 16:51
                      czytamy komiks z pokemonami i harym potterem;)))
                      • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:52
                        ja wole Tytusa
                        • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 16:53
                          w jakich czasach Ty żyjesz...?czipsy z pokemonami są najfajniejsze;))))
                          • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:55
                            i jugurty z pikaczu:)
                            niestety niedlugo beda tez chipsy z wladca pierscieni:(
                            • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 16:55
                              no, niestety...tak bezcześcić czipsy;))))
                              • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:56
                                zabije Cie kiedys:) chcesz buzi? mam dzis calusny nastroj:)
                                • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 16:57
                                  nie było oranżady, nie ma całusów;)
                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 16:58
                                    no to nie. zebys nie zalowala. taki nastroj mam raz na pol roku:)
                                    • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 17:00
                                      jakoś nie zauważyłam...chyba, że Twój rok ma 12 godzin...jaki to kalendarz??
                                      Juliański chyba nie...hm;)))
                                      • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:01
                                        juz Cie nie pocaluje. Skoro tak marudzisz, to wiecej buziakow nie bedzie!:)
                                        • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 17:02
                                          nie znasz się na dziewczynach, jak widzę...
                                          • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:04
                                            nie pochlebiaj sobie z tymi dziewczynami:)
                                            • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 17:05
                                              tak, tak...wiem, że ze mnie to już kobieta jest...;)))
                                              • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:06
                                                raczej pseudo - kobietka albo niby - dziewczynka:)
                                                • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 17:07
                                                  nie igraj z ogniem;))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:08
                                                    z ogniem? raczej z plomyczkiem:)
                                                  • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 17:09
                                                    nie dam się nabrać na te czułe słówka;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:10
                                                    dasz, dasz:)
                                                  • tato! Re: Dzieciak... 22.02.02, 17:13
                                                    Nie dawaj się , Fuego.

I Ty też dzieciaku, niech sobie F. nie myśli, że ma z... dzieckiem do
                                                    czynienia. Pamiętasz, co Ci tatuś o kobietach opowiadał?
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:14
                                                    TatusiU! Twoje zlote rady mam wyryte gleboko w pamieci i sercu:)
                                                  • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 17:16
                                                    męskie szowinistyczne świnie...;)))
                                                  • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 17:14
                                                    marzyciel...sprawdź se pocztę...choć ja za pół godziny idę sobie...ale
                                                    chciałeś, to masz
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:17
                                                    se sprawdze:) kochanie
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 17:19
                                                    se sprawdź...draniu;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:20
                                                    se sprawdzilem lobuzie. dzieki za 'uczuciowe buziaki':) Ty to jednak jestes
                                                    super pseudo - kobietka:))))
                                                    nie wytrzymam - masz buzi:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 17:23
                                                    zmieniasz nastroje jak kobieta...nabieram podejrzeń;)))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:24
                                                    ups... tak latwo sie odkrylAm:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 17:27
                                                    No widzisz...przejrzałam Cię na wskroś;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:28
                                                    to moze zostaniemy przyjaciolkami Slonko?:)
                                                  • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 17:32
                                                    aha. I pójdziemy na zakupy, dobra??Jutro...;))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:33
                                                    no... jakas wystrzalowa kiecke sobie kupie:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 17:36
                                                    A potem pójdziemy do salonu piekności wydepilować Ci nogi...muszę przyznać, że
                                                    się ostatnio zaniedbałaś pod tym względem;)))))))))))))))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:38
                                                    musze Ci wyznac, ze dzis rano sobie ogolilAm nogi - poznalAm fajnego faceta,
                                                    wiesz?:)
                                                  • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 17:40
                                                    ma samochód?
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:42
                                                    tak. Pezota:)
                                                  • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 17:44
                                                    A żel?Czy ma na głowie żel?
                                                    I silne ramiona?
                                                    I czy ćwiczy karate?;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:46
                                                    skad wiesz? znasz go?:)
                                                  • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 17:48
                                                    Skąd...;))Staram się ustalić, czy spełnia wszystkie wymagania...;))))))
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 17:49
                                                    u`v got mail
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:49
                                                    spelnia! zapewniam Cie:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 17:50
                                                    tak?a pokaż zdjęcie...;))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:52
                                                    wyslesz swoje to kiedys zobaczysz moje:) I nie gniewaj sie ze nie masz dzisiaj
                                                    maila! w poniedzialek bedziesz miala - dlugi i baaaardzo calusny hi, hi:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 17:54
                                                    czy ja się gniewam???No...udowodnij, że się gniewam, Smarkaczu!!!
                                                    Nie umiem wysyłać zdjęć...;))))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:56
                                                    gniewasz sie - kobiecymi zmyslami to wyczuwam:)
                                                    Przyznaj sie ze Twoje zdjecie przez skaner by nie przeszlo:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 17:58
                                                    no...skaner rodzaju męskiego jest...rozgrzałby się do cerwoności;)))))))0
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:59
                                                    chyba ze wstydu ze taka Paskude musi skanowac :)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:01
                                                    Nadal z czułością to było, nie?;)
                                                  • tato! Re: Dzieciak... 22.02.02, 17:59
                                                    Mały, mówiłem, żeby jakieś światło zapalić, ale niekoniecznie czerwone. A o
                                                    koleżankę to się w domu nie martwią? Może odprowadzę, bo ciemno....
                                                  • Gość: fuego Re: Dzieciak... IP: *.man.lodz.pl 22.02.02, 18:01
                                                    Ja się nie umiem bić...więc Cię tato nie obronię...;))))
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:02
                                                    A właśnie...przypomniało mi to, że na mnie już chyba czas...
                                                  • Gość: dzieciak odchodzi w sina dal:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:04
                                                    no wiec uciekaj malutki Potworku:) czule sciskam i caluje. w poniedzialek
                                                    zapukaj do skrzynki - moze jakis list Ci otworzy:)
                                                    pa!
                                                  • fuego Re: odchodzi w sina dal:) 22.02.02, 18:06
                                                    jak będę chciała się pożegnać, to sama to zrobię...nie wyganiaj mnie;))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: odchodzi w sina dal:) IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:09
                                                    ja Cie nie wyganiam Krolewno! sama powiedzials ze uciekasz od swojego rycerza:)
                                                    o wielki Pikachu!:)
                                                  • fuego Re: odchodzi w sina dal:) 22.02.02, 18:13
                                                    A kto tym rycerzem jest, jeśli wolno spytać???Ty?W tej puszce po pomidorach na
                                                    głowie???To ma być zbroja??;))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:03
                                                    Fuego! ja zawsze do Ciebie z czuloscia:)
                                                    Tatusiu! Nie zabieraj mi jeszcze Potworka:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:04
                                                    Pokemona chyba;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:05
                                                    chodz Cie ucaluje Pikachu:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:06
                                                    Łał...jestem najlepszym z pokemonów...czy mam też największą moc...?bo się nie
                                                    orientuję...;)))
                                                  • tato! Tato do Fuego podczas odprowadzania 22.02.02, 18:09
                                                    Wiesz, mała, żona mnie nie rozumie...
                                                  • fuego Re: Tato do Fuego podczas odprowadzania 22.02.02, 18:11
                                                    daj jej Pikaczu...na pewno zrozumie, co chcesz przez to powiedzieć;))))W
                                                    makdonaldzie są w promocji;))))
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:09
                                                    aha...no i ile mam żyć??;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:11
                                                    niestety Fuego jestes niesmiertelna:)
                                                    Tato! nie podrywaj mojej Fuego!:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:12
                                                    hi hi...krwawa jatka się szykuje...cieszy to oczy me;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:14
                                                    no... zazdrosny sie robie:)
                                                    a ztym rycerzem to byl cios w samo serce:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:15
                                                    Eh, rycerzu mój...chodź, otrę Ci łzy i przytulę;))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:17
                                                    juz biegne:) ale jestes cieplutka - zaraz zasne z glowa na Twoich kolanach:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:18
                                                    tylko mi nie uśliń spodni;)))))
                                                    Mogę Cie jeszcze pogłaskać po główce, jak chcesz :)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:20
                                                    kochana jestes:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:22
                                                    ...cóż, taką mam już wadę;)))Słabość mam ;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:25
                                                    nie kazdy moze byc tak idealny jak ja:) nie wierc sie tak Fuego - twarde te
                                                    kolana masz:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:27
                                                    jak Ci się nie podobają, to możesz sobie iść...:(
                                                    Z sercem na dłoni przychodzę, a ten mną poniewiera...eh, życie
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:30
                                                    choc Cie przytule do mojej piersi... albo nie! lepiej Ty mnie przytul do swojej
                                                    hi, hi.
                                                    Kochanie! Musze juz konczyc - bo siostra chce mi kompa zabrac:( w poniedzialek
                                                    bedziesz miala maila - zapewniam Cie.
                                                    teraz juz uciekam - pa, pa. Miliony caluskow goracych!
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:31
                                                    cóż, ja też się zbieram...idę grać w karty ;)))
                                                    pa
                                                  • tato! Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:17
                                                    A w gazetach napiszą, że mocarny ojciec zmasakrował mikrego i słabowitego
                                                    okularnika z krzywym zgryzem...
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:17
                                                    qrna...dzieciaka miałeś bić, a nie mnie ;))))))
                                                  • tato! Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:20
                                                    A bo ja leciuśkiego zeza mam...
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:21
                                                    tato...a miałeś nosić okulary...eh, jak zwykle ja muszę przez to cierpieć;))))))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:22
                                                    jejku! Fuego ale masz limo! co ten Tato Ci zrobil:)
                                                  • fuego Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:25
                                                    przyzwyczaiłam się...trzeba jednak kochać ojca...;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:19
                                                    tato! napisał(a):

> A w gazetach napiszą, że mocarny ojciec zmasakrował mikrego i słabowitego
                                                    > okularnika z krzywym zgryzem...

to ja mam brata?:)
                                                  • tato! Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:22
                                                    Gość portalu: dzieciak napisał(a):

> tato! napisał(a):
                                                    >
                                                    > > A w gazetach napiszą, że mocarny ojciec zmasakrował mikrego i słabowitego
                                                    > > okularnika z krzywym zgryzem...
                                                    >
                                                    > to ja mam brata?:)
                                                    Tat. I nigdy was, kurna rozróżnić nie mogę, bo podobniście do siebie jak dwie
                                                    krople wódy.

• Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:24
                                                    urode po Tatusiu odziedziczylismy:)
                                                  • tato! Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:25
                                                    Do siebie jesteście podobni, nie DO MNIE. A uroda to po waszej mamusi a mojej
                                                    żonie, tej, która mnie nie rozumie...
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 18:27
                                                    w mlodosci szalal, teraz na mame zgania:)
                                                  • fuego pa pa, Tatku! 22.02.02, 18:32
                                                    trzymaj sie ciepło
                                                    ja zmykam
                                                    pzdrv
                                                  • tato! Re: Dzieciak... 22.02.02, 18:32
                                                    Ona jest, kurna, wszystkiemu winna. Ma szczęście, że do sanatorium wyjechała,
                                                    bom się rozeźlił nieco na samo wspomnienie...
                                                  • tato! Re: Dzieciak... 22.02.02, 19:09
                                                    Żem się zamyślił a przecież miałem Twoją koleżankę odprowadzić. Ech, a mogło
                                                    być tak pięknie...
                                                  • Gość: dzieciak Re: Dzieciak... IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 23:37
                                                    szedl Tato ulica i sie zamyslil. Tak mu sie to spodobalo, ze zamyslil sie
                                                    jeszcze raz:) Prawie jak Stirlitz:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka