moniula18 16.07.05, 23:43 Bardzo prosze Was o pomoc! czy warto studiowac filologie angielska na tej uczelni prywatnej??? Z GORY DZIEKUJE za wszystkie odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: CZY WARTO ISC NA SWPS W WAWIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.05, 23:52 Ja sie przylaczam do pytania, tyle ze chodzi mi o filologie polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: CZY WARTO ISC NA SWPS W WAWIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 00:00 a mi o kulturoznawstwo ;) bo tam zlozylam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amik Re: CZY WARTO ISC NA SWPS W WAWIE??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.07.05, 11:16 Warto, warto. SWPS to bardzo dobra uczelnia. Przede wszystkim bardzo dbają o kadrę, a to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: CZY WARTO ISC NA SWPS W WAWIE??? IP: *.bit / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:28 ale na swps nie ma chyba filologii polskiej? czy jest? bo szukam na stronie i nei widze tego kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: CZY WARTO ISC NA SWPS W WAWIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 23:50 Jest. To sa studia licencjackie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: CZY WARTO ISC NA SWPS W WAWIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:54 A co lepsze dzienne w SWPS czy wieczorowe na UW??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: CZY WARTO ISC NA SWPS W WAWIE??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:06 Ja bym wybrala wieczorowe na UW, ale nie otrzymalam tej szansy. Kusi mnie ta polonistyka tam, bo moglabym studiowac dziennie, studia sa stosunkowo tanie (polonistyka). Tyle ze sa tam wyniki z rozmow kwalifikacyjnyj i zobaczylam, ze tylko jedna osoba zlozyla na dzienne wiec mozliwe, ze nie otworza kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
moniula18 Re: CZY WARTO ISC NA SWPS W WAWIE??? 17.07.05, 15:08 do m. a na ktorym jestes miejscu na UW bo ja na 507 i licze ze moze jakims cudem zalapie sie wieczorowe :) Odpowiedz Link Zgłoś