wedrowny_bard 02.02.06, 20:32 Jestem Bogiem Nowy Bogdahalapurata Wiec wiecie jak.. no.. numer konta podaje w mailu , i do dziela ! podpisano ojciec rydzyk i grzyb rydzyk, oraz reszta ferajny, z kaczkami pieczonymi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radioaktywny Re: jestem bogiem 02.02.06, 20:34 Sluszna postawa, nadajesz sie do nas - do PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freak Re: To ja jestem bogiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:44 odstawcie to albo zmieńcie dilerów... Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: To ja jestem bogiem 02.02.06, 20:47 Gość portalu: freak napisał(a): > odstawcie to albo zmieńcie dialerów... Nie ma takiego numeru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alvaro007 Re: To ja jestem bogiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:50 i ty też jesteś Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
szprota Re: To ja jestem bogiem 02.02.06, 20:52 pan jest bogiem, pani, pan. społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowny_bard Re: To ja jestem bogiem 02.02.06, 20:53 eee tam tylko rydzyny są bogami, co tam .. nam maluczkim :> Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowny_bard Re: To ja jestem bogiem 02.02.06, 20:55 Słuchajcie słów Wielkiej Matki, tej którą zwano Atermis, Astrate, Dianą, Meluzyną, Afrodytą, Kerdiwen, Arią, Brygidą, i wieloma innymi imionami. Kiedy przyjdzie do was potrzeba osiągnięcia czegoś, wtedy raz na miesiąc, a lepiej gdy Luna promienieje pełnym blaskiem, zbierajcie się razem w sekretnym ustroniu i czcijcie Me imię, Królowej wszystkich Mądrych. Nie godzi się być wam niewolnikami , ani niewolić innych, na znak żeście wolni , czcić mnie macie nieskrępowani dogmatem Śpiewajcie, świętujcie, grajcie, kochajcie się w mej Obecności , Bo Moja jest radość ducha i Moja jest radość Ziemi. Mym prawem jest Miłość jednaka dla wszystkich istot żyjących. Moim jest sekret co młodości drzwi otwiera, I mój jest Kielich Wina Żywota, który jest Czarą Kerdiwen i Świętym Graalem nieśmiertelności Jam jest dawczynią mądrości o duchu wiecznie żywym i poza śmierci bramami, ja daję Pokój i Wolność i złączenie z tymi którzy odeszli. Nie żądam ofiar, Albowiem wiedz Bowiem żem Jam Jest Matką Wszechrzeczy, A Miłość ma rozlewa się na Ziemię całą. Słuchaj Słów Gwiezdnej Bogini, Z której pyłu stóp powstały gwiazdy, Której ciało otacza cały Wszechświat. „ Jam Jest pięknością zielonej Ziemi, i białą Luną pomiędzy gwiazdami, i tajemnicą wód. To ja wzywam twą duszę by powstała i do mnie przybyła Bowiem Jam Jest Duszą Natury, która daje życie wszechrzeczy. Ode mnie wszystko wychodzi i do Mnie powrócić musi. Niech oddanie Mi i radość w sercu twym będzie, po wieki wieków zawarte, Radujcie się albowiem wsze Akty Miłości i Rozkoszy mymi są rytami. Niechaj będzie w tobie Piękno i Siła, Moc i Współczucie, Honor i Szczerość, Radość i Oddanie I ty który szukasz mego poznania wiedz że twe wiedza zdobyta i zamysły twe wszelakie, nie dadzą ci ukojenia o ile nie doznasz w Misterium me Wtajemniczenia A proste ono jest i takie, że tego nie znajdziesz na zewnątrz czego w swym sercu wprzódy nie znajdziesz. Wiedz więc że Jam Jest z tobą od początków istnienia twego. I Jam Jest Tym Co Osiągasz . I Jam Jest twym ostatnim Pragnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowny_bard Re: To ja jestem bogiem 02.02.06, 20:58 bibibibibbibibibi bbaabababababa sai bababababa aaapsik Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowny_bart Re: To ja jestem bogiem 02.02.06, 21:06 zupełnie jak na górnej półkuli Odpowiedz Link Zgłoś
aspazja.z.miletu Re: To ja jestem bogiem 02.02.06, 20:59 huann napisała: > a dziś jest MBGastronomnicznej. mleko wy zjadacie system musi paść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawalek_podlogi Re: jestem bogiem IP: *.lodz.mm.pl 02.02.06, 23:04 zdecyduj sie czy jestes bogiem, czy Bogiem. roznica jest znaczaca Odpowiedz Link Zgłoś
h8red Re: jestem bogiem 03.02.06, 07:03 Gość portalu: kawalek_podlogi napisał(a): > zdecyduj sie czy jestes bogiem, czy Bogiem. roznica jest znaczaca A jakże! Im większa czcionka tym większa różnica! Odpowiedz Link Zgłoś