gray Ogłoszenie 18.07.06, 17:06 "Poszukuję dowodów pisanych nagrań na godzenie w moje imię u O Rydzyka" będzie się działo :P Odpowiedz Link Zgłoś
cassani czy tylko ja mam takie wrażenie? 18.07.06, 19:24 ale wygląda mi tak jakby ten watek wiecznie miał 55 wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
excentrix Re: Opis Lecha Wałęsy 24.07.06, 09:06 "Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus" czego i Wam na ten piękny dzień życzę Odpowiedz Link Zgłoś
huann to mi przypomniało jeden z filmików Brajta... 06.08.06, 14:56 ...w którym (jeśli dobrze pamiętam) Pan Z Podcieni W Niebieskiej Czapeczce mówi do Brajta z wdzięcznością: -niech panu Pan Bóg wynagrodzi! Brajt zaś: -nie ma za co. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gray niedziela 06.08.06, 14:43 a jednak praca wre... "Wystąpiłem o odtajnienie 250 nazwisk wrednych sprawdziłem1/2donosów" Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Re: Opis Lecha Wałęsy 07.08.06, 00:04 www.iskry.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=113 ale tam są także ciekawe filmy Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: Opis Lecha Wałęsy 18.08.06, 14:25 serwisy.gazeta.pl/tokfm/1,53880,3555123.html Jacek Żakowski: Panie Prezydencie, czy człowiek nie ma prawa popełnić błędów kiedy jest młody, kiedy się zagubi? A potem odrobić tego tak jak Grass wszystkimi swoimi książkami i swoją działalnością? Lech Wałęsa: A jak to jest tylko reklama? Jacek Żakowski: Czytał Pan "Blaszany bębenek"? Lech Wałęsa: Wszystko się zgadza. Ale ja tu nie widzę dobrego wyjścia. Natomiast to jest sytuacja, w której ja po raz pierwszy jestem trafiony i nie wiem jak się zachować. Nic dodać nic ująć - Wałęsa w wersji de lux. Odpowiedz Link Zgłoś