Dodaj do ulubionych

czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona?

04.02.06, 19:45
Obserwuj wątek
    • czciciel_cebuli Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 19:53
      Ja mogę Cię zaprosić do winogronka :D
      • very_valentino Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 06.02.06, 11:45
        bartekstefanski@gmail.com, wielkie dzieki
    • keridwen a po co? 04.02.06, 19:56
      nie latwiej znalezc kogos znajomego?
    • barracuda7110 Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 19:59
      Po co? Nudno tam jest.
      • mag.gie Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 20:06
        serio?!
        • michael00 Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 20:09
          mag.gie napisała:

> serio?!

Serio to za mało powiedziane.
          • mag.gie Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 20:12
            michael00 napisał:

> mag.gie napisała:
            >
            > > serio?!
            >
            > Serio to za mało powiedziane.

czyli serio, serio...
        • keridwen Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 20:10
          plus jest taki, ze w sumie zawsze wiadomo kiedy ktos znajomy ma urodziny.
          system informuje dwa dni przed terminem zero.
          • mag.gie Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 20:11
            no to rzeczywiście warto ;)
          • michael00 Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 20:11
            Jutro są jakieś :D
            • keridwen Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 20:12
              twoje juz byly...
              czyje som?
              • rozmowy_kontrolowane Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 20:36
                Ja mogłabym zaprosić Cię do Grona, ale się stamtąd wypisałam, bo nic tam się
                nie dzieje:D
                • uerbe Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 22:16
                  rozmowy_kontrolowane napisała:

> ale się stamtąd wypisałam...

Ja się wypisałem ledwie po założeniu profilu, ha.
                  • keridwen Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 22:18
                    pewnie.
                    (;
                    • jolbla Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 04.02.06, 22:22
                      No to może wyhodować nowe Grono?
                      • brite Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 05.02.06, 01:23
                        Mnie ktoś kiedyś zaprosił, zajrzałem raz czy dwa i zapomniałbym o tym, gdyby nie
                        to, że jakieś emalie od czasu do czasu przychodzą.
                        • huann Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 05.02.06, 01:26
                          dokładnie tak samo.
                          do tej pory występuję tam jako Janusz z Seszeli. albo podobnie jakoś :]
                          • damndogu Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 05.02.06, 13:34
                            ja mam dokładniusio tak samiuteńko :D
                  • Gość: Bart Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? IP: *.mnc.pl 05.02.06, 01:21
                    pewnie kliknałes "usun" zamiast "przeslij"
      • bubot Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? 06.02.06, 10:51
        moim skromnym zdaniem grono jest najlepszym serwisem tego typu. bije na głowę
        wszelkie sympatie, fotki, randki itd. daje więcej mozliwości i niby jest takie
        elitarne, a i tak każdy sie tam może dostac, wystarczy umiejętnie podrażyć.
        i czy cos sie dzieje, czy nie to zależy od użytkownika, w końcu trzeba trochę
        inwencji, żeby odkrywac mozliwości witryny.
        mi sie podoba.
    • marrgos definicja grona 05.02.06, 13:37
      Klaster (ang. cluster, inne nazwy to grono, wiązka przemysłowa, lokalny system
      produkcyjny, biegun kompetencji)

pl.wikipedia.org/wiki/Klaster_przemys%C5%82owy
      • keridwen Re: definicja grona 05.02.06, 14:12
        a co to ma wspolnego z tematem?
        • Gość: magda Re: definicja grona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:18
          Ma wiecej niz niektore posty w innych watkach. W koncu w temacie pojawilo sie
          slowo "grono".
          • gray Re: definicja grona 05.02.06, 14:20

to tylko jedno słowo a w tych innych, założę się, pojawia się że, i, o, a i masa
            innych.
            • Gość: magda Re: definicja grona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 14:25
              Sasiad, Ty ze mna nie zadzieraj. ;)
          • niebieski.kot Re: definicja grona 05.02.06, 14:23
            A jak abderyta

swo.pwn.pl/haslo.php?id=10
          • marrgos Re: tak a propos ;> 05.02.06, 21:53
            Cześć Madzia, jak zdrówko?
            • Gość: magda Re: tak a propos ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:56
              Czesc, Gosiu. To raczej ja Ciebie powinnam zapytac. U mnie wszystko ok, zdrowko
              dopisuje. apetyt tez. :)
              • marrgos Re: tak a propos ;> 05.02.06, 21:57
                Dziękuję i się cieszę. U mnie też ok :). Rosnę :)
                • Gość: magda Re: tak a propos ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 21:58
                  Jak fajnie. :)) Po mnie jeszcze nie widac. Ale soon... :)
                  • huann Re: tak a propos ;> 05.02.06, 22:05
                    też bym coś zeżarł...
                    • marekwojciechowski Re: tak a propos ;> 05.02.06, 22:07
                      Tak z zupełnie z innej, starej :) beczki...
                      Topole drwale zżarli ? czy nadal dzielnie stoją ?
                      • huann Re: tak a propos ;> 05.02.06, 22:08
                        chyba zapomnieli, albo ich przerzucono na inny front pokojowej walki o miazgę.
                        • Gość: magda Re: tak a propos ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:10
                          Jak mozecie? My tu z Gosia o dzieciach, o przyszlosci narodu, a Wy o jakichs
                          przyziemnych sprawach. A nawet naziemnych. :)
                          • huann Re: tak a propos ;> 05.02.06, 22:19
                            wręcz przeciwnie! podniebnych.
                            jak aniołeczki albo coś :]
                            • Gość: magda Re: tak a propos ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:21
                              Hmm, musialabym chyba zglebic watek "Topole Huanna", bo jakos nie mialam okazji. :)
                              • huann Re: tak a propos ;> 05.02.06, 22:22
                                tu jest obrazek i niezbyt udany link:D:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=735&w=31921498&a=34672108
                                • Gość: magda Re: tak a propos ;> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:25
                                  Ooo, faktycznie podniebne. :)) Ale czy nie bedziesz miec problemow w zwiazku z
                                  samym linkiem?
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=63&w=36265142&a=36265470
                                  • huann Re: tak a propos ;> 05.02.06, 22:25
                                    Ale czy nie bedziesz miec problemow w zwiazku z
                                    > samym linkiem?

[nie]
                                    • marekwojciechowski Re: tak a propos ;> 05.02.06, 22:34
                                      Jesli beda problemy z samym linkiem, to warto sie zastanpowic z kim zwiazany
                                      jest link? Moze jest (toż) samy :)
                              • marrgos Re: tak a propos ;> 05.02.06, 22:24
                                cieszę się ze są i nadal produkują tlen :)
                                • huann Re: tak a propos ;> 05.02.06, 22:26
                                  my tu gadu-gadu a one tlen produkują. no no...
                              • marekwojciechowski Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 22:33
                                Raczej wspiąć się na ów wątek :))
                                • Gość: magda Re: tak a propos ;> to Topole...więc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:34
                                  I kto tu jest zlosliwy? ;))
                                  • marekwojciechowski Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 22:35
                                    wyszło szydło z worka :)
                                    Jak zdrowie i jak ...ski :)
                                    • Gość: magda Re: tak a propos ;> to Topole...więc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:44
                                      ...ski wlasnie doktorat skrobie i jakies krzywe robi. Ech... A zdrowko w
                                      porzadku, odsunelam sie wreszcie od okna. Ile mozna czekac na glupie grzyby? :)
                                      • marekwojciechowski Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 22:47
                                        ...ska robi doktorat...ski robi doktorat.
                                        Magdo...a My?!
                                        Nie możemy być gorsi.
                                        Zróbmy od razu habilitację :)...wspólnie :))
                                        • Gość: magda Re: tak a propos ;> to Topole...więc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 22:54
                                          Och, mnie to jeszcze troche brakuje. A wokol sama inteligiencja pszem pana. :)
                                          • marekwojciechowski Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 22:59
                                            no, no.
                                            Pani ...ski to już teraz chce aby się do niej zwracać
                                            Eminencjo...Ekscelencjo....Magnificencjo...czy jakoś tak :)
                                            Pocieszam się tylko, że i ja mam "lekki" wkład w jej doktorat :)
                                            Nawet we wstępie tej pracy jest o tym mowa :) a zostanie to upowszechnione bo
                                            pewien mądry profesor ze Szczecina - recenzent - nakazał publikację książkową
                                            doktoratu Pani...ski....
                                            Obracamy się Magdo prawie wśród koronowanych głów :)
                                            • Gość: magda Re: tak a propos ;> to Topole...więc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:03
                                              To ja z taka wazna persona na "ty" jestem? Och, nie wybaczy mi tej zniewagi. :(
                                              A tak serio - z czego Gosia sie doktoryzuje?
                                              • marekwojciechowski Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 23:06
                                                Powinna mieć już podwójną habilitację ze znoszenia, z iście stoickim spokojem
                                                mnie i wszystkiego co Sobą niosę :)
                                                Pewnie Małgośka Ci sama odpisze :) zrobi to lepiej :)
                                              • marrgos Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 23:08
                                                madziu, nie lubię autoreklamy, więc może po prostu napiszę do Ciebie list.
                                                • Gość: magda Re: tak a propos ;> to Topole...więc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:10
                                                  Jak sobie Pani zyczy, Pani Malgorzato. Ale imho to zadna autoreklama, to powod
                                                  do dumy. :)
                                                  • marrgos Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 23:11
                                                    po obronie.. tak :)
                                                  • Gość: magda Re: tak a propos ;> to Topole...więc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:14
                                                    A caly Twoj wklad? Masa lektury, badania, nowe doswiadczenia? Obrona to tylko
                                                    formalnosc, a obecny okres bedziesz pamietac cale zycie.
                                                  • marrgos Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 23:16
                                                    chwalić należy się czymś konkretnym. i już :)
                                            • marrgos Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 23:04
                                              Panie ..ski :)
                                              ja jestem skromnym człowiekiem.
                                              zaprzestań marketingu, bardzo proszę. schowam się pod kołdrę i nosa nie
                                              wystawię.
                                              • Gość: magda Re: tak a propos ;> to Topole...więc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:08
                                                To wystaw chociaz paluszki i napisz, prosze, z czego ten cenny doktorat, bo
                                                ciekawosc zezre mnie i moje potomstwo (a tego nie chcemy) :)
                                                • marrgos Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 23:10
                                                  już piszę, odbierz proszę pocztę
                                                  • Gość: magda Re: tak a propos ;> to Topole...więc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:20
                                                    Odebralam poczte. Teraz juz wiem skad Twoje zainteresowania okreslonymi tematami
                                                    i watki, ktore zakladasz na forum. Dziekuje, ze tak serio potraktowalas moja
                                                    prosbe. Teraz wiem o Tobie duzo wiecej, niz pare minut temu, pozostake mi tylko
                                                    przemaglowac Marka. ;) A co do tego, o czym pisalas w mailu pod koniec - zycze
                                                    powodzenia i trzymam kciuki. :)
                                                  • marekwojciechowski Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 23:23
                                                    Spisek Pań...ski "M" ?
                                                    :)
                                                  • Gość: magda Re: tak a propos ;> to Topole...więc... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 23:25
                                                    Wszedzie trzeba wietrzyc jakis spisek? Eee. Na Ciebie tez przyjdzie pora, ale
                                                    nie dzisiaj. Niniejszym zycze dobrej nocki dla Ciebie i Malgosi. Powiedz jej, ze
                                                    ma z czego byc dumna. :)
                                                  • marekwojciechowski Re: tak a propos ;> to Topole...więc... 05.02.06, 23:26
                                                    Dzięi. Pozdrów Pana ...ski.
                                                    Wiem.
                                                    Mówię jej to bardzo często.
                                                    Trzymajcie się...
        • marrgos Re: definicja grona 05.02.06, 15:34
          Przynależność do czegoś, czego definicja nie jest znana jest tematem co
          najmniej kontrowersyjnym. Dlatego:
          - po pierwsze chciałam poruszyć temat definicji i dlatego podałam definicję
          podręcznikową. Wybór definicji był celowy, miał nasunąć pewne skojarzenia.
          - po drugie, nie wiedząc o co chodzi nie wiem również czy mnie to interesuje.
          Stąd pytanie, i tyle.
          • keridwen Re: definicja grona 05.02.06, 15:41
            dla chcacego nic trudnego

(;
          • marrgos Re: definicja grona 05.02.06, 15:42
            a i jeszcze tytułem uzupełnienia definicji ;)
            w literaturze ekonomicznej używa się pojęcia klaster (anglicyzm) lub grono
            (wersja spolszczona) bez przymiotnika przemysłowy. definicja w wikipedii była
            najbardziej zbliżona do treści tego pojęcia, stąd cytat. przymiotnik
            przemysłowy nie jest powszechnie stosowany.
            • keridwen Re: definicja grona 05.02.06, 15:46
              wiki? a prosze
              • marrgos Re: definicja grona [np] 05.02.06, 15:49
                ok, ale to nie jest dokładnie to co masz na myśli, a może się mylę? :) [np -
                nothing personal i bez złośliwości]
                • keridwen o tym wlasnie jest ten watek 05.02.06, 15:50
                  po raz kolejny polecam uzywanie google.pl ...
                  • marrgos Re: o tym wlasnie jest ten watek 05.02.06, 15:51
                    ależ przecież używam :)
            • gray generalnie 05.02.06, 15:49

ciekawe rzeczy mogłyby się dziać gdyby ktoś zaprosił cię kiedyś do walca...
              • marrgos Re: generalnie 05.02.06, 15:50
                dobre :)))))))))))))))
                a swoją drogą zaprosił.
    • Gość: temporythm brawo... prawie jak na Onecie ;) IP: *.lodz.dialog.net.pl 05.02.06, 19:38
      To forum robi się żałosne... większość stałych bywalców zamiast nie wnikać w
      nieinteresujący dla nich wątek, woli napisać kilka beznadziejnych słów,
      złośliwie... bezdyskusyjnie... itd.
      • Gość: dferfefe Re: brawo... prawie jak na Onecie ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 20:17
        chetni pisac do mnie max_damage@o2.pl zaprosze kazdego kto ma ochote i napisze..
      • szprota prawie robi wielką różnicę 05.02.06, 21:02
        chociażby w ortografii ;p
        poza tym uwielbiam, kiedy pierwszy raz widziany przeze mnie nick, i to jeszcze
        niezalogowany uważa, że wie już wystarczająco dużo, by się brać za krytykowanie
        osób, które są siłą napędową tego forum :D
        • Gość: temporythm Re: prawie robi wielką różnicę IP: *.lodz.dialog.net.pl 06.02.06, 22:09
          że nick nieznany... i niezalogowany to nie oznacza, ze nie mam zarejestrowanego
          konta (bo mam) i to od dlugiego czasu rybo.

jednakowoz przestalem sie logowac z w/w powodow;) ->

z-onet-owienie tego forum
    • mag.gie ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:16

• marekwojciechowski Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:17
        Grono doktorów - przyszłych :)
        • huann Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:18
          a to nie wiem w gali poczytam
      • marrgos Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:27
        szczerze pisząc to bardzo intensywnie próbowałam się dowiedzieć co oznacza owo
        Grono wzmiankowane w temacie wątku. nie udało mi się uzyskać ścisłej
        definicji.. więc można to interpretować dowolnie jak sądzę.
        • niebieski.kot Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:28
          z kogo chcesz robic wariata?
          keri podala ci dwukrotnie linki.
          pl.wikipedia.org/wiki/Grono.net
      • pawel-strzalka Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:29
        może chodzi o grono forumowych kochanek :>
        • niebieski.kot OT P-S 05.02.06, 23:31
          (odbierz zaproszenie)
        • huann Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:31
          proszę PS o zwrócenie uwagi na opis huann na gg :P
          • niebieski.kot Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:32
            hehe, dobre!
            • mag.gie Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:38
              nie wiem czy to normalne, ale jak czytam Grono to robię się głodna;p

Może chodzi o grono forumowych kucharek? :>
              • pawel-strzalka Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:39
                pobiegaj w stringach po kuchni, zaraz Ci głód minie :>
                • huann Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:40
                  abstrahując od konkretnych postaci: gdzie kucharek sześć tam żrycie na
                  gorąco! :D
                  • zamek Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:42
                    a gdzie świń sześć, tam zrycie. Albo Zatoka Świń.
                • mag.gie Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:42
                  pawel-strzalka napisał:

> pobiegaj w stringach po kuchni, zaraz Ci głód minie :>

zacznę od jutra, ok? :>
                  • huann Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:43
                    to już tylko 17 minut! <ojejku_jej!>
                    • mag.gie Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:49
                      huann napisała:

> to już tylko 17 minut! <ojejku_jej!>
                      >

jutro o tej porze powiedzmyokołomożetrochęwcześniej ;)
                  • keridwen Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:43
                    a moze lepiej bez? (;
                    • pawel-strzalka Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:46
                      bez to się ogórki kisi latem :>
                      • keridwen Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:48
                        a juz mialam nadzieje, ze jestes bezinteresowanie zlosliwy...
                        eh.
                        • pawel-strzalka Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:51
                          owszem że jestem bezinteresownie złośliwy!
                          • keridwen Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:51
                            o!
                            • pawel-strzalka Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:53
                              chociaż po głębszym zastanowieniu to może nie tak bezinteresownie, wciąż czekam
                              na Re:
                              • keridwen Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:53
                                uwazaj, bo sie nie doczekasz.
                                chyba, ze sie ktos obudzi, albo przeczyta (;
                                • pawel-strzalka Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:56
                                  nie wymagam zbyt wiele, nie mam prawa wymagać :]
                                  • keridwen Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:59
                                    coz za skromnosc, hehe
                                    • pawel-strzalka Re: ale o to Grono chodzi? ;p 06.02.06, 00:05
                                      nie skromność tylko troska, przy takiej ilości kochanek nie można cały czas
                                      przesiadywać na forum :>
                                      • keridwen Re: ale o to Grono chodzi? ;p 06.02.06, 00:06
                                        ahhhhhhh
                                        co racja to fakt.
                                        • pawel-strzalka Re: ale o to Grono chodzi? ;p 06.02.06, 00:08
                                          i jeszcze czasem któraś musi też do komputera usiąść, nie? :>
                                          • keridwen Re: ale o to Grono chodzi? ;p 06.02.06, 00:09
                                            pewnie i racje masz.
                                            [ale to juz na prv moze, he?]
                                            • pawel-strzalka Re: ale o to Grono chodzi? ;p 06.02.06, 00:10
                                              w sumie to już nie mam nic do powiedzenia, ale zagadać możesz :>
                                              • keridwen Re: ale o to Grono chodzi? ;p 06.02.06, 00:11
                                                nie chce mi sie (;
                                                ide spac zaraz.
                      • mag.gie Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:48
                        pawel-strzalka napisał:

> bez to się ogórki kisi latem :>
                        ale teraz jest zima wiec z :)
                        • pawel-strzalka Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:49
                          zimą się ogórków nie kisi, gópja!! :>
                          • huann Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:50
                            zimą sie je je! :>>>
                            • huann ps. 05.02.06, 23:51
                              i latem teżr ;]
                          • mag.gie Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:55
                            pawel-strzalka napisał:

> zimą się ogórków nie kisi, gópja!! :>

ale chodzi się w stringach czyli z, bez latem- alergie powoduje !
              • niebieski.kot Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:40
                a na axn jest armagedon :-)
                • huann Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:41
                  za to na FŁ spokojnie ;>
                • zamek Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:43
                  a na eurosporcie się snooker skończył, a następny dopiero za prawie miesiąc :(
                  • keridwen Re: ale o to Grono chodzi? ;p 05.02.06, 23:44
                    chodz, niech cie utule (;
                    • zamek mrau! :) 05.02.06, 23:45
                      dobrze, że Ty, bo gdyby na przykład Kot chciał mnie tulić przy Armageddonie...
                      • keridwen Re: mrau! :) 05.02.06, 23:46
                        zawsze do uslug hehehe.
                        • zamek Re: mrau! :) 05.02.06, 23:48
                          ja tam tego w kategoriach usług nie postrzegam
                          • keridwen Re: mrau! :) 05.02.06, 23:50
                            oj, oj...
                            przeciez wiesz, co mialam na mysli (:

pamietasz, ze obiecales mi odwiedziny? (;
                            • zamek Re: mrau! :) 05.02.06, 23:56
                              pamiętam :)
                              niech no tylko zakwitną nowe strony akademii...
                              • keridwen Re: mrau! :) 05.02.06, 23:57
                                dobrze, dobrze...
                                zaczekam.
          • uerbe Re: ale o to Grono chodzi? ;p 06.02.06, 00:13
            huann napisała:

> proszę PS o zwrócenie uwagi na opis huann na gg :P

Teraz?
            • pawel-strzalka Re: ale o to Grono chodzi? ;p 06.02.06, 00:15
              teraz i zawsze i na wieki wieków...

N4R
              • Gość: Pałker Re: ale o to Grono chodzi? ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:59
                Gron to były pałker Moskwy
                • Gość: Rudi Re: ale o to Grono chodzi? ;p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 16:01
                  Aja jestem Rudi Szubert
    • Gość: lolo Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 23:00
      Ja też bym prosił o zaproszenie do grona mój emil to 007losiu@wp.pl
      • Gość: A Re: czy mógłby ktoś zaprosić mnie do Grona? IP: *.warszawa.tktelekom.pl 21.02.06, 16:27
        Równiez poproszę :-)

a86@gazeta.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka