med_max 16.11.02, 21:04 81-25-07... 189-33-56... 81-07-60... (0-34) 13-24-56... 81-41-84... 187-60-64... 180-99-98... 45-77-21... Jak długo jeszcze?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saper_ Re: III Wojna Surrealistyczna 16.11.02, 21:10 Aż do zwycięstwa!!! Najlepiej naszego... tylko po jakiej stronie walczę? I przeciw komu? To nie ważne - i tak wygrają karaluchy. Odpowiedz Link Zgłoś
kirka1 Re: III Wojna Surrealistyczna 16.11.02, 21:13 to krasnoludki już zdezerterowałyyy???? hmyyyyy? Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 16.11.02, 21:23 Oj, Wy następczynie Manueli G. W konfrontacji z realem jesteście myszeczki! Tygrysiątka zamieniają się w ciepłe kluchy - śniadanko, obiadek, pieluszka, Misiaczki jesteście, pimpusie, koteczki. Pazurki poobgryzane, oczka zapłakane, a i s.... by się chciało.Panowie... Jakżesz ONE z nami pogrywają! Jakim prawem pokazują tylko1 pierś? A 2 - nie łaska? Clintona! Trzeba tu wwykonywać ten taniec godowy??? I'm back... "Są takie dni w życiu żółwia, że musi komuś dać w mordę" Andrzej Mleczko Dzisiaj Dzień Szakala - med_max sam sobie przywala bo nie ma nic do...? Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 16.11.02, 23:28 Aaa! Ee. Pp. Uu. Qq. Wwwwzzzz... Iiii! Iiii! Iiii! Kkkkkhhh.... Rrrrrrr! Ooo? Fffffff. Jj. Jj. Jj. Ll. Ll. Yyyyyyy... Yy.. Yy.. Ssss. ęć. Czcz. Dżdż. Dzdz. Rzrz. Żż. No i po co?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szprota_z_browarem Re: III Wojna Surrealistyczna IP: *.w-s.pl 17.11.02, 00:41 Dziś wszystko wydaje się jasne... I pełme. I pieniste. Stąd tytuł "Pianista". Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw "Pienista" 17.11.02, 01:02 Pełnista. WPełniCzysta. Półoczywista. Polonista. Pokerzysta. A'Vista. Półkolista. ListaPółek. ListaBułek. MiskaBurek. BurMiska. Burmistrz. Z tego wniosek, że burmistrz to PijanyPianista. PijawKtóremuSłońNaUchoNadepnąłPoPija(w)ku. Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: 'Pienista' 17.11.02, 11:21 pijaw napisał: > Pełnista. WPełniCzysta. Półoczywista. Polonista. Pokerzysta. A'Vista. > Półkolista. ListaPółek. ListaBułek. MiskaBurek. BurMiska. Burmistrz. > > Z tego wniosek, że burmistrz to PijanyPianista. > > PijawKtóremuSłońNaUchoNadepnąłPoPija(w)ku. Masz mniemanie masz mnie mnij mnie mienię się mnie mniesz mijasz mnie zmiętego na miazgę Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 MNiejsze mnięcie 17.11.02, 17:32 Nie mnij mnie Boże, a jeśli mnie mnij, to mnij mnie mniej.(Janerka) Większe wcięcie więszości nie wadzi,a waści? Wojnę wygramy, gdy podstępne korniki przestaną zapaskudzać moją ulubioną herbatkę. Powinny przecież wiedzieć, jak bardzo to jest niebezpieczne. W poównaniu z tym jedzenie w McDonaldzie to manifestacja antyglobalizmu. Zatem wojna. Maruderzy i grassanci. Na Zarzeczu błakają się zaginione księżniczki, w bagnach gniezdzą się wiedźmy ple-ple żywiące się lelkami kozodojami, a kapłanki świątyni Melitele wrzeszczą "ojezuojezuojezu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: MNiejsze mnięcie IP: 212.191.74.* 18.11.02, 09:15 "o Boże nie mnij mnie, lub może mnij mnie mniej". Chyda raczej w ten deseń:- ))). Pzdr - Ja nie nerka Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Przepraszam, to był cytat z nadwerężonej pamięci 18.11.02, 11:31 Czy wybaczysz, zacny Huanie i znów do walki staniem ramię w ramię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Bark w Bark IP: 212.191.74.* 18.11.02, 11:33 Wolałbym Barkiem w Barek :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: Bark w Bark 20.11.02, 21:08 Po czym zaszczekamy po angielsku: bark!bark! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: Bark w Bark IP: 212.191.74.* 21.11.02, 16:13 Du Ju Hau-Hau??? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: Bark w Bark 21.11.02, 16:25 Not at all, but something's piszczying in the trawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Trawienie IP: 212.191.74.* 21.11.02, 16:37 To Yara Grasshopper Ów Grasser to chłopie Raz trawu przypali Raz bimbru pożłopie Podpisano: dziecie leperowe z ojca-matki Odpowiedz Link Zgłoś
the_borg RCS file: /cvsroot/fortunes-pl/plug,v 17.11.02, 01:33 =================================================================== RCS file: /cvsroot/fortunes-pl/plug,v retrieving revision 1.2 retrieving revision 1.3 diff -u -r1.2 -r1.3 - Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: RCS file: /cvsroot/fortunes-pl/plug,v 17.11.02, 11:23 the_Borg: ani to ladne ani surrealistyczne, glupie do kwadratu, wrzuć na luz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: RCS file: /cvsroot/fortunes-pl/plug,v IP: 212.191.74.* 17.11.02, 13:27 A ja sobię myślę, że to jest efekt asymilowania po przetrawieniu. Liszki marsza grają, bądź glisty o gospodarce... No, ale lepiej później odchorować, niżby miało nieasymilować, nie Borgi? Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: III Wojna Surrealistyczna 17.11.02, 23:58 Widocznie Borg ma uszkodzoną jedną z dron. Może proces asymilacji przebiegł nieprawidłowo? I Kolektyw teraz choruje? Odpowiedz Link Zgłoś
aard A kiedy byłą druga? 18.11.02, 10:21 Każdy zestaw HappyMeal(tm) to zbilansowany posiłek, który zawiera składniki z różnych grup spżywczych (niezbędnych w prawidłowym funkcjonowaniu młodego organizmu). aarDonald PS. Pierwsza była tu: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=2430008 ale kiedy druga? Odpowiedz Link Zgłoś
aard A kiedy byłą druga? 18.11.02, 10:22 Każdy zestaw HappyMeal(tm) to zbilansowany posiłek, który zawiera składniki z różnych grup spżywczych (niezbędnych w prawidłowym funkcjonowaniu młodego organizmu). aarDonald PS. Pierwsza była tu: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=63&w=2430008 ale kiedy druga? Odpowiedz Link Zgłoś
aard Cholerny protokół!! 18.11.02, 10:27 To nie ja się powtarzam, to system. Przepraszam w Jego imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: Cholerny protokół!! IP: 212.191.74.* 18.11.02, 11:18 Druga była za tzw. MOICH CZASÓW. Podpisano: Dziad Miastowy Cholerny protokół - figura z oddziału surkulistych, występowała, Zaraz, Zaraz, chyba w ciemnym średniowieczu a wcześniej proterozoiku, protoplasta koła, ostatnio służąca do nasadzania (kół=pal), jako taka pokrewna sadzonkom roślinAarda, Palenie szkodzi zdrowiu, nie przesadzam, podpisano: Ogrodnik Azji Tuhajbejovicia Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 18.11.02, 16:31 Przyszłaś... - ??? - ! - ...? - !! ! !!! - *** - ?!?!? - ++ - ?<><>? - !! - ... ... ... - ~~~ Odeszłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: III Wojna Surrealistyczna IP: 212.191.74.* 18.11.02, 16:43 med_max napisał: > Odeszłaś...: ... ... ... ... ... ... .. . Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 18.11.02, 18:49 Wsiadłem sobie w METRO pomyślawszy E,TRO- chę pojeżdżę bo TRO- ska mnie gniecie, że RO- weru nie mam. O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DosMollendos Ro:nogo IP: 212.191.74.* 18.11.02, 19:13 ajaro werzaeuro kupiłemodpewnegoro lnikazro sjinaczar no leczniedro go Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 19.11.02, 00:52 Do X 4-4-4-4, 6-6-6-6, 6-4-6-4 5-5-4-4 69 Nie konik polny, nie wiatr swawolny Gadają dwa młoty, idę do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 19.11.02, 22:10 Dusza na plaży studiuje podręcznik filozofii. Dusza pyta ciała: - Kto nas związał razem? Ciało mówi: - Trzeba opalić kolana. Z jednej strony tajemnica dualizmu duchowo-biologicznego w perspektywie surrealistycznej, z drugiej zwykła zachcianka, ulotna i płocha. Wysiłek intelektu zostaje przeciwstawiony biernej, wyzbytej niepokoju, cielesnej próżności, którą traktuje się jako obowiązek związany z letnim sezonem. Kiedy owo gorące słonko przysmaża skórę, zawiesić wypada lekturę filozofów, wyzbyć się nawyku refleksji. Na mniejszą śmieszność narazi nas uleganie przyjętym celebracjom, takim jak rumienienie samego siebie na kosmicznym ogniu, jak bezmyślne trwanie wśród żywiołów powietrza i wody. W osobliwej przestrzeni plaży hierarchie zostają odwrócone. Małe i konkretne usuwa w cień wielkie i niedocieczone. Tutaj jestestwo somatyczne panuje nad nami niepodzielnie. Opalanie kolan zawiesza pytania o byt i nicość, o początek i koniec. Ciało na plaży odzywa się językiem ciała, mówi, że jest ciałem, nie wykracza poza siebie, nie pragnie z niczym innym dzielić swojego królestwa. Ciało w ten sposób wywyższone. Fakt, że mamy ciało, nie przestaje nas zdumiewać. I wcale tego zdziwienia nie należy przekładać na przemądrzałe, w istocie mylące pojęcia. Ciało śmieje się z ostatecznych przeznaczeń. Pozostaje jedyny, nadrzędny cel...Surreal! Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 20.11.02, 20:45 Krasnal zdjął czapeczkę z główki i szybciutko zalogował się na Forumku. Malutkimi paluszkami szybciutko wystukał na klawiaturce:Uwolnić Forumowe Krasnale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pijaw UFoK!! 20.11.02, 21:32 UFoKi atakują!! akcja Uwolnić Fo rumowe Krasnale zatacza coraz większe kregi, choć i tak zataczający się krasnal nie jest w stanie wpaść pod autobus zataczając się chodnikiem, gdyż zataczanie sie chodnikiem od brzegu do brzegu zajmuje mu dwa dni i zdaży już przez ten czas wytrzeźwieć lub nawet spić się po raz drugi i zataczać w przeciwnym kierunku. Więcej rumu dla Forumu! Wysyłka Krasnali na Bali!! Znów nad ranem zobaczyłem ślady bosych stóp na klawiszach - zataczały się trochę, a na GG są jacyś dziwni nie moi nowi znajomi (za dnia - niedostępni). Śpioszek, Kumoszek i Truposzek. Ten ostatni sie w ogóle nie odzywa... Pijaw_w_king_sajzie Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 No i jeśli ktoś powie... 20.11.02, 21:40 ...że Szprota nie jest krasnoludkiem... to kęsim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 20.11.02, 23:00 Przed chwilą rzuciłem okiem na liczbę osób czatujących na Łodzi.Poraziła mnie cyfra 125!!! szybko zalogowałem sie i wszedłem.Ujrzałem błyskawicznie znikające nicki i zdążyłem zauważyć tylko 3 ostatnie: Łażej, Adamco, Hanya. Nie mówcie ze to sen? A jeszcze wczoraj na "Oślej ławce" siedziało ich 68 a jak wszedłem za 5 minut, nie było nikogo. Najfajniej jest sie zalogować po 24.00.Cóż to sie wtedy dzieje!!!Crasnal Surreal has you! Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: III Wojna Surrealistyczna 20.11.02, 23:14 OOO, Med_Maxie, wczoraj, gdy już wyszedłeś z czata, były na nim dwie szproty_sklonowane! I rozmawiały ze sobą! To był surreal dopiero!!! Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Bialoszewski z odsieczą 21.11.02, 20:38 "pod parasolem listonosz list niesie do mnie mnie się list deszcz opadł - listopad poczta list poczyta - o poczcie mniemanie mnie się ten list mnie, aż do mnie się domnie " Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 21.11.02, 22:20 W surrealu aarda intencjonalność staje się nie tyle podjęciem próby, co wysiłkiem, rozumianym jako konstytuowanie tożsamości w – nie tyle epifanijnym – co dławionym rozkoszą zespoleniu. U nas rzeczywistosc, tak doskonale koherentna i spojna, plawi sie w oceanie postmodernizmu... Odpowiedz Link Zgłoś
aard ja czy nie ja, ale zgadzam się z przedmówcą 22.11.02, 09:48 Pięknie powiedziane Med_Maxiu Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Stachyra z odsiecza 21.11.02, 23:48 Tak Tu i tam, i tam i tam, i tu Tam i tu, i tu, i tu, i tam Tam i jeszcze tam, i jeszcze tu Tu i jeszcze tu, i jeszcze tam Tu i jeszcze tam Tam i jeszcze tu Tu i jeszcze, jeszcze, jeszcze tam I tu konczy sie surreal: dalej idzie nie surrealistycznie ale jeszcze ladniej:) Cudu wszechświata nocny ład Niewysłowiony bukiet gwiazd Każda z gwiazd samotna Każda z gwiazd samotna Wszystkie razem zaś: Wiszący ogród, promienny park! Każdy z nas samotny Każdy z nas samotny Czemuż, czemuż więc - my, gwiezdne dzieci W gwiazdozbiór piękny, przepiękny wręcz Nie skupimy serc? Odpowiedz Link Zgłoś
aard IV Blitzkrieg Surrealistyczny 22.11.02, 09:43 Odbył się wczoraj między 22.20 a 22.40 (jak przypuszczam z reakcji, bo śladów bezpośrednich nie ma). Ależ się musiało dziać! Czemóż ach czemóż mnie przy tym nie było??!! jestem nie -pocieszony -szczęśliwy -zadowolony -kontent -kontynent -usatysfakcjonowany -usatysfunkcjonowany -normalny Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 22.11.02, 16:50 Tak aard, wojna przechodzi do historii ale nie masz czego żałować. Z historią to jak z pasztetem mięsnym: nie należy się przyglądać, jak się go przyrządza. Ale data warta zapamiętania. Parafrazując Szczepkowską: "Lu!dzie*&^Cie9Szcie s_ię! 22.11&2002 zakonczyla sie IIIW)*(&*OJN^A S^%URRE$#ALIS&^%TYCZNA! ale jeszcze trzeba opatrzyć rannych i zabezpieczyć tyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: med_max Bołtuć z odsieczą IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.11.02, 23:26 0 + 0 = 0 - to jest wzór szczęścia w jedno z tych kółek możesz wsadzić głowę - wtedy ktoś nakieruje na ciebie ten krzyżyk który jest narysowany obok, i naciśnie spust możesz także porysować żołnierzyki zieloną kredką albo kredką w innym kolorze możesz także położyć się do lóżka i powiedzieć: "Leżę w trumnie mojego łóżka" - jeżeli masz ochotę Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 23.11.02, 18:23 "Psem drutem mgłą zimą przyjaźnij pokochaj "od" "zamiast" "bez" "trochę" nie "za coś" "pomimo"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sokol/grzeszniq Re: III Wojna Surrealistyczna IP: *.deblin.sdi.tpnet.pl 24.11.02, 13:58 przyjedzcie do Deblina tam jest dopiero i wojna i surrealizm i wpelni i w nowiu i w sloncu i w chmurach nigdy nie myslalem niczego zlego o takowych dziurach jednakze z autopsji prawie po biopsji majac na uwadze ryszarda szeFerdynanda Wyspanego takze i tudziez idac na rubiez otwarcia ogniem przypiekany ja chce do maryny mojej dzieWiatej juz kuli nie strzele w kosciele choc i tak nie zostalo ich w WP wiele ubije nia raczej ja tu nie kwacze mych dowod coDownych poniekat co postwili mnie na wartacie sami przy karcie i tudziez kielichu ja bede przez nich lezal na gichu poadrowienia aard od sokola tudziesz grzeszniqa w roznych gornach roznie nazywanego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aard Sokole, Orle mój! 25.11.02, 12:19 sokole, fajnie, że zawitałeś! Zawituj częściej! Cieszę się, że o mnie pamiętałeś! Tyś moje szczęście! Pozdrowiełem od Cię Grovera, zdziwił się wielce, Ale już nie dziwi się teraz, bo wie, żeś Grzesiek! Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszniq Re: aaradzie, wspinaczu mój! 25.11.02, 17:52 a no witaj Mikolaju! tak jak mowiles forum jest extra:) ja juz mam stale wkoncu w mym pokoiku w akademiku tak zwanym "Orliku" w tym pomniku starego sytemu cos jednak ruszylo i udalo mi sie zalatwic az sam w to nie wierze ale coz ciesze sie niezmiernie z takowego faktu tym samym obiecuje i rekawice podejmuje by tu pisac choc 2 sloweczka bo namieszac trza tu z deczka:) __________________________________________ P.S. jak tam, wspinasz sie jeszcze?? bo mi tego tak brakuje, ze kurna mania, ale ja nie moge z tego zadupowa wyjechac:( a dlaczego?? no, odpowiedz jest prosta trzy tygodnie temu bo byl kurz na monitorze, dwa tygodnie temu nie puscili mnie bo sie na apelu usmiechnalem :) w tym tygodniu dla przykladu zebym wiedzial ze nie sra sie we wlasne gniazdo (cokolwiek mialoby to znaczyc) no i jeszcze mnie walneli na warte honorowa w stroju historycznym (co ma kikuta przypietego do czapki tak zwanego "kutasa na czole" i wszyscy se ze mna robili zdjecia jak z jakas pieprzona maskotka (a ja stalem z pochodnia w reku i z "kutasem na czole" niestrudzony na bacznosc) no coz gdybym sam sie z tym nie spotkal to bym nie uwierzyl wojo to jest prawdziwy surrealizm:)))))) pozdrawiam sokol Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: aaradzie, wspinaczu mój! 25.11.02, 20:49 Co to za poklepywanie po plecach na środku pola walki? To jest wojna! Kryć się orły sokoły i kruki. Szarpajmy jadło na sztuki. Patrz jak nad tej wody trupie wzbił sie jakiś puchacz i sam sobie rzepkę skrobie... Bo kto nie był ni razu okrętem, ten samolotem bez polotu w odlocie, po kompocie w tęsknocie, krocie ich...krocie. Odpowiedz Link Zgłoś
grzeszniq Re: med-max'ie, hero mój! 26.11.02, 01:27 we don't need another hero o wielka prze hero walka trwa niestrudzenie? phi! hero i komiczne stwierdzenie! hero mony mony mony temu wszyskiemu winne choc mowia non olet -- SOKOLisko co ma za nic juz to wszystko w tym szlenstwie jest metoda Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: med-max'ie, hero mój! 26.11.02, 11:04 grzeszniq napisał: > SOKOLisko > co ma za nic juz to wszystko > > w tym szlenstwie jest metoda Choć nasza ojczyzna młoda Bohaterów potrzebuje Jednak w oczy ciągle kłuje raz, dwa, trzy cztery, doczekaliśmy się hery Co prze-hery odpiernicza Kury gdaczą, swinie kwiczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grover Re: Sokole, Orle mój! IP: *.lodz.dialog.net.pl 28.11.02, 17:12 Hmmm, no ładnie tak Grzeszniq zawitać na forum i mi nic nie powiedzieć... NIEŁADNIE Grrrrrrover Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Re: III Wojna Surrealistyczna 26.11.02, 01:37 "Hej, ramię do ramienia! Wspólnymi łańcuchy opaszmy ziemskie kolisko!" (wiem, ale nie powiem;P) Wojna trwa. Ześrodkowane pułki artylerii biją z każdej ze stron. Surrealną ziemię depcze aż nazbyt realny but okupanta. Przekupionego, oczywiście. Miał problemy gastryczne. Znużone wielbłądy śmierdzące islamistami celują śliną w krążące sępy. Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 26.11.02, 18:48 "King-kongu, załatw ich Janosiku to samo Bruce weż im nakop Kaligulo zrób im... no wiesz Szariku skichaj ich wyliż im mordy... " do samego końca mojego albo jej... Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Trzecia Wojna Taumaturgiczna 26.11.02, 19:08 Nieokiełznane wyładowania magii też znamionują wojnę, tyle że taumaturgiczną. Tworzą się wiry o wysokim natężeniu magicznym, gdzie prędkość światła spowalnia się do tempa ślimaka w ciąży w stanie przedzawałowym, a całe powietrze jest zużywane przez płuca śliniącego się olbrzyma, który jeszcze przed chwilą był małą, mocno wkurzoną wiewiórką. Nikt nie jest pewien kładąc się do łóżka, czy obudzi się w tej samej postaci albo chociaż zostanie w obrębie swojego gatunku. Najlepiej wie to moja sygmnaturka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dos Mollendos Re: Trzecia Wojna Taumaturgiczna IP: 212.191.74.* 26.11.02, 19:15 Albo 10 mollendosów dwóch. Teraźniejszość - wciąż pomiędzy już tak, a jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
szprota1 Ano przyznaję, że Pratchett 28.11.02, 16:17 Zawsze w sukurs przyjdzie, gdy siły wojną nadwątlone. Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: III Wojna Surrealistyczna 27.11.02, 23:42 Zezwłok zezwlókł się z krzesła i powlókł się opodal. Opodal było całkiem niedaleko, wiec wlokl sie powoli powtarzajac pod nosem:"Powoli zawleczesz sie dalej".No to sie wlokl powoli drinkujac drinka.Moze przezyje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arc Re: III Wojna Surrealistyczna IP: *.interpab.com.pl 28.11.02, 00:02 na ulicy zyla sobie zyla ja tej zyle pekla zyla to ta zyla juz nie zyla pozdr... Odpowiedz Link Zgłoś
med_max wydawalo sie ze juz po ale przyszedl Jurek 02.12.02, 14:53 miłość staśka do wegetarianki -Daj mi dowód swojej miłości-powiedział Stasiek i pożądliwie spojrzał na Julcię. Dziewczyna, domyślając się o co chodzi, surpurowiała na twarzy i spuściła oczy. Och, jakże błędne były jej przypuszczenia, po chwili Stasiek wyjął z kieszeni kawałek kaszanki i rzekł: -Jeśli mnie kochasz, to zjedz. Jerzy Ł. Kaczmarek (z Krzywego Koła Literatury 1991 grudzień) Odpowiedz Link Zgłoś