sloggi 17.11.02, 19:46 Wszystkim dziś poznamym w siedzibie Agory chciałbym przekazać, że bardzo się cieszę, że mogłem Was poznać. Do szybkiego zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka. Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 12:56 Też się bardzo cieszę, że Cię poznałam. Od wczoraj zastanawia mnie, jak to jest, że facet tryskający kulturą tzw osobistą, diabelsko inteligentny, bystry jak wodospad Niagara, pisze czasem takie bzdury, że ręce opadają. Wpływ internetu na rozdwojenie osobowości? Czy ktoś już zajął się tym problemem naukowo? :)))) Serdeczności wielkie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 13:07 Witam Cię. To, że człowiek pisze bzdury - cóż czasami humor jest lepszy, czasem gorszy. Myślę, że istotne jest to, że do wszelkich moich głupot się przyznaję - podobnie jak do popełnianych błędów. Szkoda, że nie każdy robi czasem taki rachunek sumienia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 17:29 sloggi napisał: > Witam Cię. > To, że człowiek pisze bzdury - cóż czasami humor jest lepszy, czasem gorszy. > Myślę, że istotne jest to, że do wszelkich moich głupot się przyznaję - I w tym Twój urok, wdzięk i bezpretensjonalność :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 17:43 Dziękuję :)) Gdybym umiał, zaczerwieniłbym się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.02, 14:56 Hm, no milo Ciebie bylo poznac. Niemniej jednak nadal uwazam, ze podeptales mnie celowo..... ;PPP pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 15:00 Nie będę Cię wyprowadzał z błędu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 17:35 Hehe:-) mnie również było miło poznać Ciebie i pozostałych Forumowiczów z Wawy (no może poza tym facetem, który nie wiedział, że Łódź to drugie miasto w Polsce- ale to raczej temat na osobny wątek;-) pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję na ponowne spotkanie:-) (może 20 grudnia w Łodzi??) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 17:48 Widzę, że bardzo się tym przejąłeś. Zupełnie bez sensu. Facet pewnie sobie żarty robił. Jesteś miły i elokwentny. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 17:58 Kurcze, ale kurturarny ten wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 18:37 Aż nie wiem co tu dopisywać. Tak słodko się porobiło, a to nie możliwe że od szarlotki :P Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 19:47 To była cyber-szarlota :) Nie sądzę, żeby Pani Eela wsypała coś trującego - gdyby tak było, poczęstowałaby mnie największym kawałkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 19:15 wiesz...załamało mnie to...no ale cóż... tak to bywa.... a swoją drogą ja wcale nie lepszy byłem dla Was;-) pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus DO GEOGRAFA 19.11.02, 10:52 I CO Z TEGO ZEM NIE WIEDZIAL ? HMMMM..... O ILE PAMIEC MNIE NIE MYLI SPYTALEM SIE CIE CZY MACIE ROZBICIE DZIELNICOWE NA FORUM - A RESZTA TO DUZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE NIEPOROZUMIENIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: DO GEOGRAFA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.02, 18:58 Hm, bylem zem akurat pomiedzy wami jak toczyla sie ta dysputa. Spytales sie o dzielnice czy sa takie potfora w Łodzi, Geo powiedzial, ze nie ma. A ty ironicznie: A co za male miasteczko?? No co jak co, ale spojrzenie Geo w tym momencie na Ciebie bylo przezabawne. ;] pozdr. Mlody Odpowiedz Link Zgłoś
rubeus sorkii for all z lodzi 19.11.02, 19:33 to nie bylo ironicznie i w dodatku skrot myslowy - moja wielka przypadlosc chodzilo mi o to ze moze bylyby wojny miedzy poszczegolnymi rejonami itp. tedy wienc ani saldu ironni w tym nie bylo... ale... co zlego to nie ja - sorki geograf i all lodzianie. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: 19.11.02, 21:07 Z tego co wiem tylko Warszawa ma podział na dzielnice - a raczej grupy dzielnic. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: 19.11.02, 21:35 każde większe miasto ma podział na dzielnice. W Łodzi jest ich 5 (Bałuty, Widzew, Górna, Polesie i Śródmieście)- każda ma własną delegaturę, ale to sa raczej jednostki administracyjne czysto umowne, działające pod zwierzchnictwem Urzedu Miasta, i trochę usprawniające pracę w mieście poprzez decentralizacje. Jednak, jak na razie tylko w Warszawie, spróbowano pójść jeszcze dalej i jedno miasto zostało podzielone na kilka(naśącie) odrębnych jednostek administracyjnych, niezalęznych od siebie- co z tego wyszło, wiemy. Ustawa została cofnięta. Czy dobrze, czy źle- każdy ma własne zdanie;-) Kończąc- w jednym mieście dzielnic jest tyle co osiedli;-), w innych dzielnice to co innego, a osiedla tez co innego. pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: 19.11.02, 21:51 Miałem na myśli podział na forum. Jakbym mógł nie wiedzieć, że Łódź od dawna jest podzielona na dzielnice. Odpowiedz Link Zgłoś
geograf Re: 19.11.02, 21:58 ech......:/ sorry.... ja to zwykle muszę coś palnąć:( przepraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ixtlilto Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 22:14 i vice versa. Pozdroofka dla kici! :))))))))) Ixtlilto Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 23:07 Kicia dziękuje i odzdrawia. Nakarmiona jest i wysiusiana. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 23:11 A wywietrzona? Bo cosik papierochami podlatywała. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 23:15 To jest jej zapach naturalny. Strasznie kopci, gówniara. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 22:57 Ach, i mnie także było miło poznać Twoją skromną osobę tudzież Forum Warszawskie tak licznie i sympatycznie reprezentowane :) Pozdrowionka serdeczne i do spotkania! :) (Zaraz pewnie przypląta się tu jakaś kolejna menda i będzie pieprzyć, że sobie znowu lukrecję z dzióbków wyjadamy, a ją mdli. Sloggi, tu jest tak zawsze, gdy ktoś komuś mówi, że go lubi. Hej Podbijak, bierz B-bopa/ Obaj mi sprzedajcie kopa!) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 18.11.02, 23:08 zamek napisał: > (Zaraz pewnie przypląta się tu jakaś kolejna menda i > będzie pieprzyć, że sobie znowu lukrecję z dzióbków > wyjadamy, a ją mdli. A skąd niby mamy sobie tę lukrecję zlizywać? /Prawdę mówiąc, kilkorga z Was chyba nie kojarzę, ale większośc jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
hm` Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 19.11.02, 00:02 Hm, chlip chlip nie kojarzysz nas, nie daj Bog mnie. Ach ta ma skromnosc wlasna. A jam tak Ci towarzyszyl w palarni..... Ach spij moje serce... ;] pozdr. hm` Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 19.11.02, 00:03 Jak się występuje pod tyloma nickami, to trudno jest stać się rozpoznanym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cynikus Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 19.11.02, 00:05 Zameczku moglbys powtorzyc????? pozdr. cynikus Odpowiedz Link Zgłoś
zamek Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 19.11.02, 00:08 A po co?? ;) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: [PRV] Miło mi było Was poznać. 19.11.02, 10:59 Jeżeli w palarni mi dotrzymywałeś towarzystwa, to wiem coś Ty za jeden. I kot też wie :) Odpowiedz Link Zgłoś