cassani 10.02.06, 13:44 gdyby nie to gó.. zalegające chodniki, byłoby zupełnie dziś przyjemnie. Słonko świeci, samochody trąbią, straz miejska żre sajgonki... Może nawet poszedłbym po południu na spacer - ale nie moge bo jestem na diecie :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew_konia Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw 10.02.06, 13:46 Dobrze, że nie piszesz na krakowskim forum, bo musiałbyś napisać "a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na" ... POLU!!! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bart Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw IP: *.mnc.pl 10.02.06, 14:53 patrz pan: u mnie w rodzine nikgo z Krakowa, a zawsze mówiłem "na pole" w sensie "na podwórko". Odpowiedz Link Zgłoś
wwitcher Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw 10.02.06, 13:52 mogloby sie zrobic +10 albo wiecej, szybkie roztopy sniegu i intesywne opady deszczu, ktore by zmyly "szc_zyny i g..." i byloby baaardzo milo:) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw 10.02.06, 13:53 a nie moze byc od razu jesien? serio pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:55 niech juz wiosna! niekoniecznie bardzo lato - ale wiosna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: jesień 10.02.06, 13:59 wiosna jest glupia, bo nie ma spadajacych lisci. i meczy alergikow. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani ale dzień 10.02.06, 14:02 dłuższy. A alergikom faktycznie współczuję - nie mogą jak ja - pełną piersią! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani wczoraj byłem w Zielonej Górze 10.02.06, 13:54 oni tam nie wiedzą co to zima! w mieście śniegu niemal nie ma, chodniki suchutkie - pewnie oglądali wiadomości o ślizgawicach jak science fiction!, na polach przy drodze też zielono-brunatno, słonko swieciło. Chyba to jednak Niemcy a nie Polska, trzeba będzie zwrócić "ziemie odzyskane" :) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: wczoraj byłem w Zielonej Górze 10.02.06, 13:55 nastepnym razem prosze o pocztowke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani next time IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:56 wezme fotomaszynę i wam udowodnię :) jak z każdego wyjazdu pocztówka to mniej więcej wychodzi 2 tydzień czyli 8 na miesiąc czyli 96 rocznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: wczoraj byłem w Zielonej Górze 10.02.06, 13:56 A w Zielonej Górze wychodzi sie na dwór, czy na pole? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassani tam się wychodzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:57 z samochodu. i strasznie dupa boli po 320 km :) Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Re: tam się wychodzi 10.02.06, 13:58 Ale gdzie sie znalazłeś po wyjściu z samochodu? Odpowiedz Link Zgłoś
cassani o cholera 10.02.06, 14:00 tuż po wyjściu to w Nowej Soli, na Ekonomicznej, vis a vis jakiegoś pana w wieku 70 lat i w czapce z napisem "Security". Ja byłem chyba na dworze - ale firma w polu :) Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen badz poprawny politycznie 10.02.06, 13:58 kurde. nie dupa tylko pupa. no. Odpowiedz Link Zgłoś
cassani miałem nadzieję 10.02.06, 14:01 że mnie wykropkuje. GW będzie musiała u producenta sofware dokupić upgrade żeby np słowo "krzyż" zawsze wskakiwało dużą literą. No i żeby dupa była pupą! Odpowiedz Link Zgłoś
cassani dobrze 10.02.06, 14:03 bałem się że wykropkuje - nie można byłoby się przepisami wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie oj tak, przyjemnie... 10.02.06, 14:07 nawet pewien pan wyszedł na spacer do Parku Julinowskiego z kozą(!) -- proszę o informację czy ktoś też to widział, czy może mam omamy (czy otaty) z przedawkowania witaminy C ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia Jeśli z silikonowym biustem (wymieniem?) .... 10.02.06, 14:10 ...to może być elektroza : D Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: kozą 10.02.06, 14:11 no właśnie zwykłą :( zwykła koza na zwykłej smyczy. nie zwróciłam uwagi czy miała kaganiec... Odpowiedz Link Zgłoś
cassani z takiej 10.02.06, 14:12 kozy to podobno ser można jak się zgodzi. PS. masz ziemię? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: z takiej 10.02.06, 14:14 cassani napisał: > kozy to podobno ser można jak się zgodzi. > PS. masz ziemię? > czy to pytanie podchwytliwe? :) mam tyci tyci ale to rewir cielaka (czyt. psa) Odpowiedz Link Zgłoś
cassani to pytanie 10.02.06, 14:20 łatwo wpadające w ucho. sam też coś znalazłem w terenie mnie interesujący, - 33 zł, ale nieuzbrojone więc chyba drogo to ona ? Odpowiedz Link Zgłoś
mag.gie Re: to pytanie 10.02.06, 14:59 budowlana bez mediów? drogo! spokojnie możesz się targować;p o. dokładnie taka była ta kozaparkowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
bubot Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw 15.02.06, 12:47 to słońce, które przebija sie zza okna działa na mnie jak balsam. WIOSNĘ JUŻ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw IP: *.vline.pl / *.77.rev.vline.pl 15.03.06, 11:49 Hahahahaha. ;-) Spacer nie tuczy. Chyba, że twoje oczy przyciągają te sajgonki to zrozumiałe :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaRlenkA Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:11 ja juz z niecierpliwoscia czekam na wiosne na młode listki i trawke no i na to zeby wreszcie wyjsc z moim 6 tygodniowym bobasem na długi spacerek Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw 15.03.06, 13:43 pozostańmy przy nadziei, że nie okaże się alergikiem :P Odpowiedz Link Zgłoś
cassani Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw 15.03.06, 14:10 no i że będzie chodził! Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw 15.03.06, 14:45 huann napisała: > pozostańmy przy nadziei, że nie okaże się alergikiem :P oj huanie, śmiech przez łzy... naprawde nalezy mieć taką nadzieję... pozdrawiam, potwornie zalergizowana wiosennie Odpowiedz Link Zgłoś
huann Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw 15.03.06, 14:46 już katar sienny? :/ ja jeszcze jakoś się trzymam, póki kotków nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
fleurette Re: a tak w ogóle to się zrobiło przyjemnie na dw 15.03.06, 14:50 astma nie katar niestety. i to na wszystkie wziewne alergeny oprócz roztoczy, fajnie, nie?? (dlatego właśnie dlatego nie mam humoru odnośnie alergii dlatego) Odpowiedz Link Zgłoś