Dodaj do ulubionych

Śluby jak w Las Vegas

IP: *.toya.net.pl 14.02.06, 21:38
Super pomysł!!!
Byłem dziś na Pietrynie, była to jedyna "akcja" walentynkowa w centrum.
Obserwuj wątek
    • Gość: Świstak Re: Śluby jak w Las Vegas IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 14.02.06, 22:14
      Super pomysł i fantastyczne wykonanie. Gość, który udzielał ślubów był świetny.
      Wielki plus dla FMS!
    • Gość: Zgadzam się z wami Re: Śluby jak w Las Vegas IP: *.retsat1.com.pl 14.02.06, 22:58
      Zgadzam się z Darkiem, u mnie taka sama sytuacja, my nawet się jeszcze nie
      zaręczyliśmy, a chodzimy ze sobą 3 lata. Faktycznie nie ma mieszkań, nie wiem
      po co mam brać ślub jak i tak bedziemy mieszkali z rodzicami. Mam nadzieje ze
      kiedys w tej Poslce będzie lepiej.
      • Gość: p.a.w.o. Kwasniewski też popiera FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:18
        Dziękujemy Ci Kwaśniewski
    • julita451 Re: Śluby jak w Las Vegas Re na Re 15.02.06, 06:54
      Przypomnial mi sie dowcip Zaorskiego ( bodaj ), rozpoczynajacy sie od slow :
      ale glupi kawal.....Walentynki to nie jest 1 kwiecien.slub to jest zabawa ale
      dla dzieci . Czy na zaduszki beda pogrzeby na niby. I skad to porownanie do Las
      Vegas ?
      • Gość: Lucek Re: Śluby jak w Las Vegas Re na Re IP: *.rainbownet.pl 15.02.06, 08:05
        Porównanie stąd, bo właśnie Las Vegas słynie (oprócz kasyn i wszelakiej
        rozrywki) z ekspresowych, spontanicznych ślubów.
    • Gość: realist trudno o prace, bo tyle lat rzadzilo sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:19
    • Gość: darek Pomysł całkiem orginalny IP: *.toya.net.pl 15.02.06, 08:52
      W mieście dewocji to był pomysł z innej bajki.Poziom i orginalność.Brawo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka