Gość: WUJEK IP: *.toya.net.pl 14.02.06, 21:38 Super pomysł!!! Byłem dziś na Pietrynie, była to jedyna "akcja" walentynkowa w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Świstak Re: Śluby jak w Las Vegas IP: *.pai.net.pl / *.pai.net.pl 14.02.06, 22:14 Super pomysł i fantastyczne wykonanie. Gość, który udzielał ślubów był świetny. Wielki plus dla FMS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgadzam się z wami Re: Śluby jak w Las Vegas IP: *.retsat1.com.pl 14.02.06, 22:58 Zgadzam się z Darkiem, u mnie taka sama sytuacja, my nawet się jeszcze nie zaręczyliśmy, a chodzimy ze sobą 3 lata. Faktycznie nie ma mieszkań, nie wiem po co mam brać ślub jak i tak bedziemy mieszkali z rodzicami. Mam nadzieje ze kiedys w tej Poslce będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p.a.w.o. Kwasniewski też popiera FMS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 23:18 Dziękujemy Ci Kwaśniewski Odpowiedz Link Zgłoś
julita451 Re: Śluby jak w Las Vegas Re na Re 15.02.06, 06:54 Przypomnial mi sie dowcip Zaorskiego ( bodaj ), rozpoczynajacy sie od slow : ale glupi kawal.....Walentynki to nie jest 1 kwiecien.slub to jest zabawa ale dla dzieci . Czy na zaduszki beda pogrzeby na niby. I skad to porownanie do Las Vegas ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Śluby jak w Las Vegas Re na Re IP: *.rainbownet.pl 15.02.06, 08:05 Porównanie stąd, bo właśnie Las Vegas słynie (oprócz kasyn i wszelakiej rozrywki) z ekspresowych, spontanicznych ślubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realist trudno o prace, bo tyle lat rzadzilo sld IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Pomysł całkiem orginalny IP: *.toya.net.pl 15.02.06, 08:52 W mieście dewocji to był pomysł z innej bajki.Poziom i orginalność.Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś