Dodaj do ulubionych

Może ktoś pomoże...

IP: 157.25.164.* 21.11.02, 13:01
...wybrać wojewodzie najwłaściwszy samochód:

lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/226495.html
Obserwuj wątek
    • aric Piekne:) 21.11.02, 13:12

• aric Piekne:) cd 21.11.02, 13:15
        Łódzki Urząd Wojewódzki ogłosił już przetarg nieograniczony na nowy samochód
        dla wojewody. Rozstrzygnięcie nastąpi w połowie grudnia. Wojewoda chce kupić
        granatową limuzynę w wersji komfort z silnikiem 2,3-3,0 l, klimatyzacją, 6 lub
        8 poduszkami powietrznymi, komputerem pokładowym, odtwarzaczem CD, ABS-em i
        elektronicznym rozdzielaczem siły hamowania EBD oraz elektrycznie sterowanymi
        szybami i podgrzewanymi lusterkami zewnętrznymi.

Naprawdę coś im się we łabach poprzewracało, może jeszcze motorówkę na
        doczepkę, barek, panienke na wyposażeniu i telefon satelitarny.
        Zwłaszcza podobają mi sie zewnetrzne lusterka podgrzewane i 8 poduszek
        powietrznych, a może 10, za tylnymi siedzeniami jeszcze ze dwie. Co by miło się
        odpoczywało.

A może ja jestem przewrażliwiony, że facetowi jest potrzebny wózek za 150
        tyś.:))??
        • hubar Re: Piekne:) cd 21.11.02, 13:18
          Ciekawe czy wymogi przetargu spełnia jedna arka samochodu, tak jak to było z
          samochodami dla Seligowców.
        • aard Re: Piekne:) cd 21.11.02, 13:47
          aric napisał:

> Naprawdę coś im się we łabach poprzewracało, może jeszcze motorówkę na
          > doczepkę, barek, panienke
          Jedną? Ja proponuję tyle panienek, co poduszek, będą łądnie wyglądać.
    • Gość: Lennon Re: Może ktoś pomoże... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 21.11.02, 15:53
      On by pasowal najlepiej na wozie z weglem - obok Misia
      • aric :))))))))))) 21.11.02, 16:01
        To było ekstra, a jaka wypasiona byłaby ta fura za 150 tyś. Z naczepą.:)))haha
        • Gość: Lennon Re: :))))))))))) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 21.11.02, 21:28
          Wiesz ile by sie tam jaskow zmiescilo. Jak by sie postarali to i wanne by
          zaladowali. Ostatnio widzialem na smietniku stara kuchenke gazowa, tez by mozna
          zamontowac. Pewnie i jakas wersaleczka by sie znalazla to by przy okazji mogli
          wypoczac. Moge mu na zime oddac moj stary kozuch. Worek na owies tez by sie
          znalazl.
    • saperka Re: Może ktoś pomoże... 21.11.02, 21:21
      niech wezmie sobie od kropka. 2 pieczenie przy jednym ogniu... :-> co ja mówię, "brat szwagra" musi tez zarobić...
    • med_max Re: Może ktoś pomoże... 21.11.02, 21:23
      Syrenka Bosto z szyberdachem i drzwiami otwieranymi do przodu
      • Gość: Lennon Re: Może ktoś pomoże... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 21.11.02, 21:30
        To by sie na wsiach cieszyli - swoj chlop
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka