Gość: misiek IP: 157.25.164.* 21.11.02, 13:01 ...wybrać wojewodzie najwłaściwszy samochód: lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/226495.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aric Piekne:) cd 21.11.02, 13:15 Łódzki Urząd Wojewódzki ogłosił już przetarg nieograniczony na nowy samochód dla wojewody. Rozstrzygnięcie nastąpi w połowie grudnia. Wojewoda chce kupić granatową limuzynę w wersji komfort z silnikiem 2,3-3,0 l, klimatyzacją, 6 lub 8 poduszkami powietrznymi, komputerem pokładowym, odtwarzaczem CD, ABS-em i elektronicznym rozdzielaczem siły hamowania EBD oraz elektrycznie sterowanymi szybami i podgrzewanymi lusterkami zewnętrznymi. Naprawdę coś im się we łabach poprzewracało, może jeszcze motorówkę na doczepkę, barek, panienke na wyposażeniu i telefon satelitarny. Zwłaszcza podobają mi sie zewnetrzne lusterka podgrzewane i 8 poduszek powietrznych, a może 10, za tylnymi siedzeniami jeszcze ze dwie. Co by miło się odpoczywało. A może ja jestem przewrażliwiony, że facetowi jest potrzebny wózek za 150 tyś.:))?? Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Piekne:) cd 21.11.02, 13:18 Ciekawe czy wymogi przetargu spełnia jedna arka samochodu, tak jak to było z samochodami dla Seligowców. Odpowiedz Link Zgłoś
aard Re: Piekne:) cd 21.11.02, 13:47 aric napisał: > Naprawdę coś im się we łabach poprzewracało, może jeszcze motorówkę na > doczepkę, barek, panienke Jedną? Ja proponuję tyle panienek, co poduszek, będą łądnie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Może ktoś pomoże... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 21.11.02, 15:53 On by pasowal najlepiej na wozie z weglem - obok Misia Odpowiedz Link Zgłoś
aric :))))))))))) 21.11.02, 16:01 To było ekstra, a jaka wypasiona byłaby ta fura za 150 tyś. Z naczepą.:)))haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: :))))))))))) IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 21.11.02, 21:28 Wiesz ile by sie tam jaskow zmiescilo. Jak by sie postarali to i wanne by zaladowali. Ostatnio widzialem na smietniku stara kuchenke gazowa, tez by mozna zamontowac. Pewnie i jakas wersaleczka by sie znalazla to by przy okazji mogli wypoczac. Moge mu na zime oddac moj stary kozuch. Worek na owies tez by sie znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
saperka Re: Może ktoś pomoże... 21.11.02, 21:21 niech wezmie sobie od kropka. 2 pieczenie przy jednym ogniu... :-> co ja mówię, "brat szwagra" musi tez zarobić... Odpowiedz Link Zgłoś
med_max Re: Może ktoś pomoże... 21.11.02, 21:23 Syrenka Bosto z szyberdachem i drzwiami otwieranymi do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lennon Re: Może ktoś pomoże... IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 21.11.02, 21:30 To by sie na wsiach cieszyli - swoj chlop Odpowiedz Link Zgłoś