Gość: Karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 10:46 Gdzie w Łodzi można zrobić kurs nurkowania , możecie coś polecić ??? Dziękuję.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hudefak Re: Kurs nurkowania 18.02.06, 14:50 Jest taki sklep dla nurków, tam powinni wiedzieć. Jadąc Aleją Politechniki od Mickiewicza, mijasz Wróblewskiego a następnie Obywatelską. Tuż za stacją Orlen jest mała uliczka, a ten sklep jest zaraz po prawej. Odpowiedz Link Zgłoś
teq3 Re: Kurs nurkowania 18.02.06, 19:35 Ta mała uliczka nazywa się Cieszyńska. Sklep chyba nazywa się Quest (ale nie jestem pewna). Będę przechodziła Cieszyńską w poniedziałek, mogę się zapytać o kursy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Do teq3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 00:33 Wiesz byłabym Ci bardzo wdzięczna gdybyś zaszedł do tego sklepiku i spytał się o kurs... to zupełnie nie moje rejony, bywam tam bardzo żadko. Dziękuję i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
teq3 Re: Do teq3 19.02.06, 09:46 Spytam się, spytam, tylko, że ja kobitka jestem :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Do teq3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 14:49 A to bardzo przepraszam i pozdrawiam i z góry dziekuję ! Odpowiedz Link Zgłoś
teq3 Re: Do teq3 20.02.06, 10:17 "Wiesz byłabym Ci bardzo wdzięczna gdybyś zaszedł do tego sklepiku i spytał się o kurs... to zupełnie nie moje rejony, bywam tam bardzo żadko. Dziękuję i pozdrawiam!" to było sprostowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
greg-61 Re: Kurs nurkowania 18.02.06, 20:06 jadąc ul. Zachodnią w kier. południowym jak dojedzie się do Zielonej to trzeba skręcić w prawo i zaraz stanąć. Po przeciwnej stronie ulicy jest szyld mówiący o tego typu kursach (mniej więcej w połowie długości przed następnym skrzyżowaniem). Tam równiez jest przygotowanie, a gdzie praktyka to ja nie wiedzieć. Wiem jedynie, iż tam uczą dobrzy praktycy. Kolega z grupy płetwonurków kiedyś się dobrze o nich wypowiadał jak syn był zainteresowany. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mur Re: Kurs nurkowania IP: *.toya.net.pl 19.02.06, 15:18 sprawdz kilka ofert - czasem lepiej zapłacvi pare złotych więcej ale umowic sie na indywidualne zajęcia - ma to znaczenie zwlaszcza podczas zajec na basenie lub w wodach otwartych Odpowiedz Link Zgłoś
marrgos Re: Kurs nurkowania 19.02.06, 18:43 Jakiś czas temu w każdy niedzielny poranek kursy nurkowania były prowadzone na basenie Start. Prowadził je Piotr Szadkowski www.polbox.com/d/diodon/sklep.htm Można też zapytać w sklepie Ryszarda Gałacha /Naprawa Sprzętu do Nurkowania Ryszard Gałach ul. Kilińskiego 228 tel. (042) 683 25 66, 0602 26 68 37/ - skąd inąd warto znać ten adres bo rzeczy sporo tańsze. Warto zwrócić uwagę że są dwa rodzaje kursów nurkowych - dwie organizacje które je prowadzą. PADI - organizuje szybkie kursy i jest bardziej nastawiona na zysk oraz CMAS - kursy są dłuższe i chyba tańsze - ja mam ten drugi patent ;>. Pozdrawiam serdecznie, Gosia (kiedyś nurek, ale jeszcze wrócę do tego ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
teq3 Re: Kurs nurkowania 21.02.06, 16:44 Byłam dzisiaj na Cieszyńskiej (wczoraj nie zdążyłam). Łódzkie Centrum Nurkowe SeaQuest, ul.Cieszyńska 23, tel.042 648 57 63 Prowadzą kursy dla początkujących i zaawansowanych, specjalistyczne kursy techniczne i fotograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Kurs nurkowania IP: *.uni.lodz.pl 21.02.06, 21:36 Dziękuję Ci bardzo, bardzo za fatygę, Pozdrawiam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Kurs nurkowania IP: 193.50.44.* 21.02.06, 21:46 seaquest.pl/ - tu prościej i marznąć nie trzeba ... wadą (no wg niektórych zaletą, ale to nie forum na takie dyskusje) jest to, że jest to centrum PADI a nie CMAS. Odpowiedz Link Zgłoś
marrgos Re: Kurs nurkowania 22.02.06, 03:11 Dyskusje toczą się stale na listach dyskusyjnych o nurkowaniu. Co kto woli :) Odpowiedz Link Zgłoś