yavorius 21.11.02, 22:40 nawiązałem z Nim kontakt surrealny i wiem, że to nie On, co niniejszym przekazuję. Pozdrowienia od aarda dla eyemakka i szproty i tych co w niego nie zwątpili, bo dla mnie od początku było jasne, że to nie on Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprota1 Re: TO NIE AARD 21.11.02, 22:43 Ja też to wiedziałam...IP się nie zgadzało:) Powiedziałabym Teodorowi, co o nim myślę, ale szkoda mi podbijać tego wątku (juz dość tego surrealizmu). Na pohybel Teodorom! Odpowiedz Link Zgłoś
kropka. Re: TO NIE AARD 21.11.02, 22:55 No, to było jasne na pierwszy rzut oka :))) pozdrowionka dla aarda Odpowiedz Link Zgłoś
aard . 22.11.02, 09:34 kropka. napisała: > No, to było jasne na pierwszy rzut oka :))) Dziękuję, kropeczko za bystre spojrzenie i tak pochlebne o mnie manie. > pozdrowionka dla aarda Dziękuję i wzajemnie - serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
aard To ja! 22.11.02, 09:33 Dziękuję Ci Yavoriusie za przekazanie mojej esemesowej prośby. Jesteście wszyscy cudowni, że we mnie wierzyliście. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Nie ma za co, ale... 22.11.02, 19:00 ...co z tymi, którzy wątpili? Na pal surrealu ich! Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Nie ma za co, ale... 22.11.02, 19:05 Wątpili bo nie zakładali kolejnego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Wątpili 22.11.02, 19:08 Wątpili, bo napisali *aard uspokój się*, choć uczciwie przyznać trzeba, że się wycofali. Odpowiedz Link Zgłoś
hubar Re: Wątpili 22.11.02, 19:23 To jak według Ciebie mieli napisać?? Idioto podpisujący się "Gość portalu: aard" ? Odpowiedz Link Zgłoś