Dodaj do ulubionych

NOMEN OMEN

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 10:19
Znacie kogoś u kogo " w nazwisku tkwi wróżba"?

Ja na przykład znam pana o nazwisku Flakiewicz i w porównaniu z nim flaki z
olejem sa duzo dużo bardziej interesujące (bleeee)

PS Ukradli mi własnie akumulator :)))
Obserwuj wątek
    • aric Re: NOMEN OMEN 22.11.02, 10:25
      Własnie?? To widziałaś jak ci kradli i nic nie zrobiłaś??:)))))
      • Gość: do aric Re: NOMEN OMEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 10:34
        nie no nie widziałam, wsiadam rano do samochodu celem udania sie do pracy
        patrze drzwi otwarte no ale w srodku wszystko jest (tzn: parasol, paczka
        cukierków, 3 ksiązki do angielskiego, 1 do włoskiego, czapka futrzana szt. 1
        itd)
        pewnie przekręcam kluczyk a ten ani drgnie. nawet sie nic nie zapaliło.

poddałam sie

mam nadzieje ze to dziadostwo co jest w akumulatorze (kwas czy co) wypali tym
        złodziejom wielkie dziury w ich kradzionych płaszczach.

att: wartosć rynkowa akumulatora jakies 3 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pzdr

frran
        • aric Żartowałem z tym własnie.:) 22.11.02, 10:52
          Gość portalu: frrancuzka napisała:

> mam nadzieje ze to dziadostwo co jest w akumulatorze (kwas czy co) wypali tym
          > złodziejom wielkie dziury w ich kradzionych płaszczach.

Mnie kiedys wypaliło kilka dziur w dzinsach, ale nie kradzionych.:))

> att: wartosć rynkowa akumulatora jakies 3 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A propos akumulatorów, to jak teraz jest z zakupen nowego??
          Dostaje się rabat 30 złotych przy zdaniu starego??
          Coś z ochroną środowiska, że trzeba zdawać stare akumulatory. Niech ktoś mnie
          oswieci bo zapomniałem.:(
          • Gość: frrancuzka Re: Żartowałem z tym własnie.:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 10:58
            Ale ja nie mam juz starego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Aric, ja juz sobie nic na nic nie wymienie!!!!!!!!!!!!!
            Prawdopodobnie juz nigdy nie pojedzie moj samochod, bo nie majac starego nigdy
            nie bede miala nowego akumulatora!!!!!!!!!
            Martwy krąg, samonakrecająca się spirala akumulatorowa.

pzdr

frran
            • aric Odebrałaś pocztę?? 22.11.02, 11:01
              Spirala akumulatorowa.:)))))) No co ty, dlaczego nie bedziesz miała nowego?? Są
              jeszcze giełdy, a akumulator to w sumie nie aż tak droga rzecz, oczywiście
              zależy jak akumulator jest ci potrzebny, a na zimę i tak warto zaopatrzyc się w
              nowy.:)))
        • dziad_borowy Re: NOMEN OMEN 22.11.02, 11:23
          Gość portalu: do aric napisał(a):

> nie no nie widziałam, wsiadam rano do samochodu celem udania sie do pracy
          > patrze drzwi otwarte no ale w srodku wszystko jest (tzn: parasol, paczka
          > cukierków, 3 ksiązki do angielskiego, 1 do włoskiego, czapka futrzana szt. 1
          > itd)

to wszystko przez ta futrzana czapke! jest taki stary zlodziejski przesad, ze z
          samochodow w ktorych jest jakas futrzana czapa nie mozna ukrasc nic oprocz
          akumulatora:-) zlodzieje bardzo sie tego zwyczaju trzymaja, zlamanie grozi tzw.
          WIELKA PRZEMIANA, po ktorej najlepszy nawet zlodziej staje sie uczciwy tak
          bardzo, ze az nieprawdopodobne! A poza tym to krag osob podejrzanych masz
          znakomicie zawezony. To byl dorosly (dziecko by wzielo cukierki), nie chodzi do
          szkoly jezykowej (ksiazki zostaly), chociaz wlasciwie moze sie uczyc np.
          wegierskiego, no ale zawsze. A poza tym wnioskuje, ze dzis w nocy w lodzi nie
          padalo?:-)) jakby cos powodzenia w poszukiwaniach:-)

> mam nadzieje ze to dziadostwo co jest w akumulatorze (kwas czy co) wypali tym
          > złodziejom wielkie dziury w ich kradzionych płaszczach.

hm z tym dziadostwem to chyba troszke przesadzilas:-)
          > att: wartosć rynkowa akumulatora jakies 3 zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          za 3 zl mozna kupic np: 1 wino tudziez piwo, 2 paczki gum mietowych orbit,
          jakies slabe fajki albo po dodaniu 1 zl cale mnostwo roznych niezbednych w
          zyciu rzeczy w sklepie "wszystko po 4 zl":-)
          >
          > pzdr
          >
          > frran
          z dziadoborowymi pozdrowieniami
          dziad borowy

trwa ladowanie sygnaturki
          ...odmowa zaladowania, gdyz w poscie pojawil sie obrzydliwy wyraz dziadostwo...
          • Gość: frran Re: NOMEN OMEN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.02, 13:06
            Ależ to niesamowite Holmes'ie!!!

Dzięki twojej dedukcji moge wykluczyć kilka znajomych mi osób (chodzą do szkoły
            języków, nałogowo jedzą cukierki, nie do twarzy im w futzranej czapie, wolą
            kaptur niż parasol)
            Niestety strata jest jescze jedna: zaginęła kaseta z Erosem Ramazottim (czyli
            musiałbyć to miłosnik Italodisco)

pzreprzaszam za to dziad...., ale sam musisz przyznać, ze w akumulatorze nie
            bylo nic lepszego niż tresć żołądka kradnąych go po spieniezeniu ww i wypiciu
            wina.

pzdr

frran
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka