Gość: marta IP: *.lodz.mm.pl 21.02.06, 16:06 Czy wiecie gdzie w Łodzi znajduje sie hotel dla psów?(oprócz tego na ul. Kosodrzewiny)A może coś niedaleko Łodzi?Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: quest Re: hotel dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 16:18 a Salamanka, prowadzona przez Katarzynę Kowalczyk? Nie znam adresu, ale jak wpiszesz w wyszukiwarkę to powinno wyskoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: hotel dla psów IP: *.lodz.mm.pl 22.02.06, 13:47 NIestety nie mogę znaleźć Salamanki,chyba że chodzi o hotel we Wrocławiu?W internecie informacji o hotelach dla zwierząt w Łodzi kompletnie brak.Nie ma takich miejsc w Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: hotel dla psów 21.02.06, 19:56 w lecznicy na dabrowskiego [bernard] wisi ogloszenie na tablicy w gornym lewym rogu, nazwy niestety nie kojarze, greedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavekk Re: hotel dla psów IP: *.pai.net.pl 21.02.06, 20:13 Na Marmurowej mają namiary na ochotników, którzy chętnie się zajmą. Zapewne będzie taniej, a na pewno lepiej niż w hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
lew_konia n/t zapytaj w Sowie na Pietrusińskiego... 22.02.06, 14:39 Prowadzą szpital, ale i pomogą "przechować" zwierzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: hotel dla psów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 22:17 W aleksandrowaki łódzkim jest taki hotel prowadzony przez weterynarzy. Jadąc od Łodzi trzeba w Aleksandrowie na światłach skręcić w prawo a następnie cały czas prosto aż do zakrętu i dalej prosto jak prowadzi droga. Po jakiś 500 m po prawej stronie naprzeciwko jakiejs firmy z przędzą jest weterynarz. Odpowiedz Link Zgłoś
rudaa2 Re: hotel dla psów 23.02.06, 08:21 Dzięki za informację.Może jakieś adresy,telefony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: hotel dla psów z tego co mi wiadomo jest w pab IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.02.06, 11:39 pabianicach w schronisku dla zwierząt...jeśli chodzimo terminy to na wakacje tżeba klepać już teraz bo potem nie ma miejsc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: hotel dla psów z tego co mi wiadomo jest w pab IP: *.tvsat364.lodz.pl 23.02.06, 11:39 pabianicach w schronisku dla zwierząt...jeśli chodzimo terminy to na wakacje tżeba klepać już teraz bo potem nie ma miejsc... Odpowiedz Link Zgłoś