Dodaj do ulubionych

Ochocka wspolnota samorzadowa

19.11.10, 18:58
wsrod dziesiatek kolorowych ulotek wyborczych,ktore ostatnimi dniami wypadaly z mojej
skrzynki pocztowej moja uwage zatrzymaly sylwetki kandydatow z listy ochockiej wspolnoty samorzadowej ,ludzi znanych,tutejszych ,od lat mieszkancow Ochoty ,ludzi bezpartyjnyvch. i dlatego bede na nich glosowac. Maksym Grek.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ochocka wspolnota samorzadowa IP: 178.73.48.* 19.11.10, 19:47
      Ja też ich znam i NIE RADZĘ na nich głosować! To ściema. Partyjni wielu partii (od AWS przez LPR po SLD, PO i PiS).
    • Gość: slaz Re: Ochocka wspolnota samorzadowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.10, 09:59
      ...większego kitu dawno nie czytałem .... banda pieniaczy, napinaczy i populistów wydających nie swoje
      • pawelec47 no to juz po wyborach... 26.11.10, 18:56
        mimo to moze warto podtrzymac watek, jakos rozszerzyc i uargumentowac niepochlebne
        opinie jakie sie ukazaly ,a moze ktos ma inne zdanie? moze ktos poda wyniki wyborcze,zdajsie dostali na Ochocie 4 mandaty.
        nastepne takie wybory juz za 4 lata!
        • Gość: slaz Re: no to juz po wyborach... IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.10, 12:19
          ...pierwsze z brzegu ;) .... propozycja by nie brać kasy za dzierżawę terenu od Wspólnot ... ciekawe czy Pani Munio tak chętnie wydzierżawia za free swoje nieruchomości ... ;) ...jeszcze kilka pomysłów mam skomentować ??? ;)
          • pawelec47 Re: no to juz po wyborach... 03.12.10, 18:29
            tak,jak najbardziej i moze tak deko jasniej ,o co chodzi?
            • Gość: slaz Re: no to juz po wyborach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 07:58
              to kolega sztandarowego pomysłu OWS-u nie zna ??? ... to nie należało lobbować ;)
              • pawelec47 przepraszam bardzo...l 06.12.10, 15:38
                wcale nie lobbowalem,po prostu wyrazilem opinie.
                to moze teraz kolega,konkretniej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka