Gość: paweł IP: *.toya.net.pl 22.02.06, 18:32 Dobra szkoła, solidni nauczyciele,jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Absolwent Re: Gimnazjum nr 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:51 Jest tam co robić - jest!!! Absolwent- zadowolony!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Gimnazjum nr 30 IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 18:21 Wspaniały klimat, szczególnie dzięki Pani dyrektor. Chętnie tam wracam. Nauczyciele w porządku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentka Re: Gimnazjum nr 30 IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 18:26 Jeśli pomożesz im to napewno przygotują cię dobrze. Zawsze mają czas. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KPJ Gimnazjum nr 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:33 Szołą abrdzo w porządku . . . Naprawdę polecam . . . Wysoki poziom z przedmiotów humanistycznych, ale na matmie, fizie, chemii, jak się chce, też można się czegoś nauczyć . . . Przygotować do egzaminu można się dobrze i spokojnie dostać się do wymarzonego LO . . . Przyjazna, zielona okolica tworzy niepowtarzalny nastrój . . . W skali 0- 10 daję ocenę 8,5, więc warto tam przyjść . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pączek Mam tam kumpli IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 30.03.06, 00:44 Ja nie chodze do tego gimnazjum ale moge powiedziec ze tam jest fajnie. Wszyscy moi kumple tam chodzą. Ale moge powiedziwc ze jezeli ktos ma tam isc to musi znac kogos z Widzewa bo wszyscy sie tam znaja. Tych ktorych nie lubia inni to im dokuczają. I nie zgadzam się że na ul.Nowogrodzkiej jest zielono bo to nie jest prawda. Fakt, obok jest park ale trzeba kawalek dojsc.A park jest śliczny. Bardzo ciekawa jest dla odwaznych "Dróżka Śmierci" zeby ja przejsc to nie wolno sie bac a w parku jest staw. Wiec polecam te szkole ale tylko pod warunkiem ze kogos tam znacie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Gimnazjum nr 30 IP: *.toya.net.pl 22.06.16, 21:57 najlepsze gimnazjum... jako rodzic polecam... kontakt ze szkoła i nauczycielami non stop;) kadra zaangażowana w rozwój uczniów nie tylko w zdobywanie ocen ale w rozwój taki społeczny ... emocjonalny. Czasem myślę ze o to dbają bardziej bo dzieci sa naprawde dla tych nauczycieli bardzo wazne Odpowiedz Link Zgłoś