Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 30

IP: *.toya.net.pl 22.02.06, 18:32
Dobra szkoła, solidni nauczyciele,jestem zadowolony
Obserwuj wątek
    • Gość: Absolwent Re: Gimnazjum nr 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:51
      Jest tam co robić - jest!!!
      Absolwent- zadowolony!!!
    • Gość: anka Re: Gimnazjum nr 30 IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 18:21
      Wspaniały klimat, szczególnie dzięki Pani dyrektor.
      Chętnie tam wracam. Nauczyciele w porządku
    • Gość: absolwentka Re: Gimnazjum nr 30 IP: *.toya.net.pl 24.02.06, 18:26
      Jeśli pomożesz im to napewno przygotują cię dobrze. Zawsze mają czas. Polecam.
    • Gość: KPJ Gimnazjum nr 30 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:33
      Szołą abrdzo w porządku . . .
      Naprawdę polecam . . .
      Wysoki poziom z przedmiotów humanistycznych, ale na matmie, fizie, chemii, jak
      się chce, też można się czegoś nauczyć . . .
      Przygotować do egzaminu można się dobrze i spokojnie dostać się do wymarzonego
      LO . . .
      Przyjazna, zielona okolica tworzy niepowtarzalny nastrój . . .
      W skali 0- 10 daję ocenę 8,5, więc warto tam przyjść . . .
      • Gość: Pączek Mam tam kumpli IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 30.03.06, 00:44
        Ja nie chodze do tego gimnazjum ale moge powiedziec ze tam jest fajnie. Wszyscy
        moi kumple tam chodzą. Ale moge powiedziwc ze jezeli ktos ma tam isc to musi
        znac kogos z Widzewa bo wszyscy sie tam znaja. Tych ktorych nie lubia inni to
        im dokuczają. I nie zgadzam się że na ul.Nowogrodzkiej jest zielono bo to nie
        jest prawda. Fakt, obok jest park ale trzeba kawalek dojsc.A park jest śliczny.
        Bardzo ciekawa jest dla odwaznych "Dróżka Śmierci" zeby ja przejsc to nie wolno
        sie bac a w parku jest staw. Wiec polecam te szkole ale tylko pod warunkiem ze
        kogos tam znacie. :-)
    • Gość: Jolka Re: Gimnazjum nr 30 IP: *.toya.net.pl 22.06.16, 21:57
      najlepsze gimnazjum... jako rodzic polecam... kontakt ze szkoła i nauczycielami non stop;)
      kadra zaangażowana w rozwój uczniów nie tylko w zdobywanie ocen ale w rozwój taki społeczny ... emocjonalny. Czasem myślę ze o to dbają bardziej bo dzieci sa naprawde dla tych nauczycieli bardzo wazne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka