Dodaj do ulubionych

Gimnazjum nr 1

• Gość: Obserwator Re: Gimnazjum nr 1 IP: *.slcj.uw.edu.pl 28.03.06, 22:34
      Gratuluje laureatom konkursow przedmiotowych, dotyczy to szczegolnie przedmiotow
      scislych.
    • Gość: Absolwentka Re: Gimnazjum nr 1 IP: *.range86-142.btcentralplus.com 22.04.06, 15:41
      Jestem absolwentka 1ki (byla 3b).o poziomie, jak wiemy swiadcza nauczyciele, a
      tych w 'Bolku' nie brakuj!wymagajacy, ale sympatyczni!podadza pomocna dlon
      kazdemu i w kazdym problemie!sa nie tylko nauczycielami, ale i przyjaciolmi,
      partnerami, autorytetami, rywalami, co daje uczniom sile do walki:)
      Atmosfera jest niezwykla!
      polecam wszystkim mlodym ludziom!
      Pierwsze zawsze pierwsze!!!
    • Gość: Black Jak słodko... IP: *.180.168.19.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.05.13, 16:43
      Myślałby kto jak fajnie. Sama ta jeszcze chodzę.
      Nie żałuję, że tam poszłam,ale bez przesady. W naszym gimnazjum nie ma narkotyków, nikt na przerwach nie pali, ja w każdym razie nie zauważyłam. Dresów za dużo nie ma i nikt się młodszych klas nie czepia. To jest plus. Ale stosunek niektórych nauczycieli do uczniów i do nauczanego przedmiotu jest straszny. Np. pan od fizyki, nie potrafi zaprowadzić porzadku na lekcji, ma gdzieś czy będziemy coś umieć czy nie, nie tłumaczy za dobrze, lekceważy uczniów. "terror" na lekcjach WOsu - nie można sie odezwać do osoby z tobą siedząceej bo jedyneczka.
      Ale mamy chociaż dobry poziom chemii i angielskiego. Chemia jest prowadzona z nauczycielką o fajnym charakterze, robi z nami o wiele wiecej niz jest w podstawie programowej i zawsze wytłumaczy.Angielski są dwie dobre nauczycieli, ktore uczą w klasach z rozszerzonym angielskim. śwetnie tłumaczą, zdajemy w tym roku FCE bez wiekszych problemów. Najlepszymi nauczycielami z najlepszym podejściem do ucznia są: pan Pastusiak od plastyki, pani Goszczyńska od matmy i informatyki, i pani od polskiego, która zadaje wypracowania karne na świetne tematy.
      Szkoła w środku wygląda całkiem dobrze.Niedawno był remont podziemia i szatni. istnieje możliwość wykupienia sobie szafki na trzy lata pobytu w szkole. Sale są dobrze wyposażone choć aczkolwiek czasami robimy składki na rzutnik do sali biologicznej, co jest śmieszne bo po co rzutnik w biologicznej jeśli nie ma w informatycznej??? Wiosną, jesienią możemy wychodzić na boisko na przerwy.
      Aaa i jeszcze jest elita. To taka grupa uczniów n naszego gimnazjum którzy uważaja sie za niewiadomo jakich fajnych i hipsterskich. Ale da sie zyć. Elita jest tak zadufana w sobi ze nie zwraca uwagi na innych.
    • Gość: z trzeciej klasy Re: Gimnazjum nr 1 IP: *.146.70.176.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.05.16, 14:19
      Szkola zlodzieji. Kradna na okraglo i wszystko. Nie polecam nie pozdrawiam
    • Gość: Jan:) Re: Gimnazjum nr 1 IP: *.play-internet.pl 21.03.17, 16:59
      Najgorsze gimnazjum jakie jest. Nie polecam. To było piekło. Niekompetentni nauczyciele i na dodatek bardzo nieprzyjemni. Strasznie nie zgrane klasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka